Bygpris.dk

Proxxon Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Proxxon multisliber.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af Proxxon multisliber.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Proxxon multisliber hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, imens nogle har fokus på service. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af Proxxon multisliber online.
De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og hermed har du tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler Proxxon multisliber online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor bør du få super god hjælp fra ansatte som er specialister i netop Proxxon multisliber.
Flertallet af små butikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Proxxon multisliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Proxxon multisliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Proxxon multisliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Proxxon multisliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du indleder arbejdet kan det vise sig rimeligt vigtigt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det kan vise sig at være godt at få hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Store opgaver behøver flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
3Man kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes hvis byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
4For opgaver udenfor har vejret en stor rolle. Således skal du tit tage et kig på prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde det store byggeprojekt.
5Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige materialer klar til brug forud for at du iværksætter eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og dernæst tjekke listen, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
6Der præsenterer sig utvivlsomt utidige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og derfor vil det vise sig afgørende at man afsætter en del plads i tidsplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
7Husk at vurdere om du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør anskaffe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at modtage en pris fra flere entreprenører.
8Du bør ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning som arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
9Du kan finde mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er kilde til enormt meget gavnlig oplysning, specielt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
10Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal lave en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din strategi.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det vil blive en fordel at kortlægge alle omkostninger, og bagefter gennemgå eventuelle tilbud på hver enkelt.
12Du bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har grejet tilgængeligt akkurat som du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Adskillige byggeforretninger giver heldigvis diverse forskellige billige fragtløsninger til Proxxon multisliber. En af de mest benyttede er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså virkelig gnidningsløs, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsmodel.

Du kan omvendt påtænke at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig gerne en anelse dyrere, men omvendt ret gnidningsløs med Proxxon multisliber online. Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på Proxxon multisliber er selvfølgelig ret så væsentlig når vi skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det rigtig essentielt at man tjekker tidshorisonten for levering for Proxxon multisliber. En lang række internet handler – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på en række varer online, som alligevel er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret før lagerpersonalet holder fyraften.

Flere internet forretninger frembyder portofri fragt på Proxxon multisliber online, men undertiden er det under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt bør man gribe den billigste leveringstype, hvilket gerne vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted.

En del kæder frembyder afhentning hvor man handler billig Proxxon multisliber hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på Proxxon multisliber i disse byer:

Jyllinge, Lyngby, Solrød Strand, Helsingør, Grenaa, København, Gentofte, Randers, Brønderslev, Glostrup, Fredericia, Haderslev, Næstved, Søborg, Charlottenlund, Herlev, Rudersdal, Varde, Brøndby, Hedensted, Hjørring, Nyborg, Lillerød, Kolding, Hedehusene, Kokkedal, Ringsted, Nørresundby, Brabrand, Holbæk, Birkerød, Stenløse, Lystrup, Rødovre, Middelfart, Gladsaxe, Slagelse, Horsens, Virum, Højbjerg, Valby, Nærum, Ølstykke, Viborg, Allerød, Frederiksberg, Holstebro, Hørsholm, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Kalundborg, Taastrup, Aabenraa, Odder, Aarhus, Roskilde, Nakskov, Vejle, Frederiksværk, Ikast, Korsør, Skanderborg, Vordingborg, Aalborg, Hobro, Thisted, Esbjerg, Herning, Frederikshavn, Hvidovre, Hillerød, Silkeborg, Farum, Rønne, Frederikssund, Brønshøj, Odense, Tårnby, Ballerup, Svendborg, Albertslund, Køge, Struer, Vanløse, Skive, Værløse, Greve, Ishøj, Dragør, Åbyhøj, Sønderborg, Tilst, Risskov, og Haslev, .

Afhentning for Proxxon multisliber er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på tallene er det klart, at netshoppere jævnligt leder efter fx Proxxon multisliber online og køb Proxxon multisliber. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet Proxxon multisliber tilbud, Proxxon multisliber priser samt billig Proxxon multisliber, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på Proxxon multisliber

Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige Proxxon multisliber online hos forskellige webshops, og på grund af dette har de fleste internet firmaer fundet det uundgåeligt at formindske prisen på Proxxon multisliber kolossalt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Dog kan det stadigvæk være lønsomt at kontrollere et par e-firmaer efter rabatter og tilbud på Proxxon multisliber online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Du skal blot huske på, at hvis en e-forretning afhænder billige Proxxon multisliber online til salg for en udsalgspris der er hamrende billig, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en svindel netbutik. Køb med kort er dog omfavnet af en retningslinje, hvilket redder kunden overfor svindlende internet webshops.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre pengene til Proxxon multisliber over en længere periode. Det fås typisk i specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og XL-Byg.

Når der ses på data bliver det markant, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. Proxxon multisliber online og Proxxon multisliber tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge fx Proxxon multisliber priser, køb Proxxon multisliber og billig Proxxon multisliber.

Tjek eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder sådan set hensigtsmæssige genveje til at vurdere ganske mange øvrige konsumenters omtaler og på grund af dette anbefaler vi, at du tjekker online butikkens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige Proxxon multisliber online.

Facebook præsterer tilsvarende visse gunstige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk e-butikker hvor det er muligt at forfatte en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige Proxxon multisliber online i en e-butik bør de reelt læse deres forretningsvilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, særligt på de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at undersøge om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været en indikation om at e-firmaet føjer de officielle danske regler, foruden at online forhandleren hyppigt vurderes af fagmænd som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, ifald du udsættes for problemstillinger i forbindelse med dit køb af Proxxon multisliber. Derudover rekommanderer vi at køber er opmærksom på de elementære vilkår der kan have betydning for købet af Proxxon multisliber online, som eksempelvis den returneringsret internet selskabet tilsikrer.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man til enhver tid bevarer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bevise købet af Proxxon multisliber, uafhængig af om man handler ved Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix eller Stark.

Inge gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Lone H gav 4 stjerner

Quick expedit

Morten gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Bente Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er et sympol på at online shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, udover at den hyppigt revurderes af specialister der forstår vilkårene på området. Forinden folk køber billige Proxxon multisliber på en internet forhandler kunne de altid se på netshoppens regler.
2Den mest letkøbte mulighed for fragt vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens bopæl. Den leveringsmåde er selvfølgelig særligt betydningsfuld i tilfælde af at vi skal bruge Proxxon multisliber inden for kort tid. Alternativt så yder visse internet handler gratis fragt, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for en fastsat pris.
3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret vital i tilfælde af at man står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og herved er det fuldt ud på sin plads at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for Proxxon multisliber. En stor portion e-handler giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, der dog stiller krav om at handlen gemmenføres inden et fastslået klokkeslæt.
4Før folk køber billige Proxxon multisliber hos en shop kan man egentlig gennemlæse webshoppens handelsvilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende. Ydermere foreslår vi at kunden er sat ind i de primære vedtægter der har indflydelse på shopping af billige Proxxon multisliber online, f.eks. den returrettighed e-shoppen kører med.
5Det er jo super fremkommeligt for internetbrugere at søge information om priser online på billige Proxxon multisliber fra flere internet firmaer i Danmark, og ergo tilbyder massevis af butikker på nettet levering uden omkostninger. Men det kan trods alt være smart at studere nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at indhente den skarpeste pris.
6Flere e-butikker tilbyder nu diverse forskellige billige leveringsmåder til Proxxon multisliber. Et hit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Muligheden er altså ualmindeligt simpel, og typisk endda den mest betalelige fragttype.
7Trustpilot præsterer adskillige stabile løsninger til at studere diverse eksisterende køberes evalueringer og derfor støtter vi, at du tager et kig på online shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige Proxxon multisliber online. Facebook yder endvidere immervæk nyttige genveje til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
8Indtil flere online forretninger frembyder billig fragt på Proxxon multisliber, men for det meste kun hvis du indkøber for et fastslået beløb. Ellers må man beslutte sig for den billigste fragtmetode, der ofte er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig almindeligvis ligeledes særligt let gængelig. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
9Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, der begunstiger dig som kunde imod bedrageriske internet forretninger. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere betalingen over tid.