Bygpris.dk

Pudshøvl

Stanley pudshøvl 1-12-033 SB 3
295 kr.
Læs mere
Stanley pudshøvl nr. 4 med glat sål 1-12-004
548 kr.
Læs mere
Emmerich Pudshøvl 48 mm
1.090 kr.
Læs mere
EMMERICH pudshøvl 48 mm
923 kr.
Læs mere
IRWIN Pudshøvl, glat sål 50x245mm
500 kr.
Læs mere
Pudshøvl 50x245mm Stanley 1-12-034 SB4
312 kr.
Læs mere
Pudshøvl 235 mm KwB 9219-44
239 kr.
Læs mere
Puds høvl træ 240 mm KwB 9215-48
660 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af pudshøvl.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare pudshøvl.
Det er helt klart super relevant at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor læse netbutikkens betingelser.
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige pudshøvl hos de forskellige online byggecentre. Nogle har gode tilbud, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, så du kan bestille fra et stort sortiment af pudshøvl online.
De kendte byggecentre findes i det meste af landet, og som følge af det har kunderne valget om at bestille online og køre varerne selv. Derved er der mulighed for at spare fragtgebyret, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse små butikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved får du formentlig super kyndig service fra folk med specialistviden i netop pudshøvl.
Størsteparten af niche netbutikker producerer selv de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller pudshøvl online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

pudshøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pudshøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

pudshøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

pudshøvl bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
2Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det bør være sundt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedfælde prisen på dem én efter én.
3Du finder alverdens instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med utrolig meget brugbar info, specielt når man benytter engelske søgeord.
4Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en stor rolle. Således bør du løbende lægge mærke til vejrudsigten i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag begynder at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
5Du burde måske tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig assistance fra en professionel til delelementer af det. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra forskellige foretagender.
6Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør lave en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
7Der viser sig ofte overraskende hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at der afsættes en del plads i agendaen, med formålet om at man er tryg ved at komme i mål.
8Det bliver af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du går i gang med projektet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
9Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være meget fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Man bør nødig gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have udstyret til disposition inden du indleder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
11Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk påklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælp overfor mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
12Det kan være en god idé at få assistance til projektet, hovedsageligt ved vigtige projekter. Flere ting gør krav på flere personer. Dertil må det være mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

De fleste firmaer på nettet tildeler nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til pudshøvl. En af favoritterne er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken den dag der passer dig. Fragttypen er altså super problemfri, og typisk ydermere den mest billige leveringsløsning.

Du kunne omvendt beslutte dig for at vælge afsending til dit hus eller til hvor du arbejder. Metoden er beklageligvis en tak mindre billig, men desuden ultra enkel for pudshøvl online. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du bor med kort afstand til internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på pudshøvl kan være usædvanlig væsentlig forudsat man har behov for produktet øjeblikkeligt, og med det formål er det ret så vigtigt at vi tjekker leveringstiden for pudshøvl. En del e-forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, som trods alt står og falder med at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset før logistikmedarbejderne har fri.

En række webshops frembyder portofri levering på pudshøvl online, men ofte kun såfremt der handles for en fastsat sum. Derudover kunne du beslutte sig for den billigste form for fragt, som typisk vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

En del kæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig pudshøvl hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på pudshøvl i disse byer:

Ikast, Kalundborg, Struer, Nykøbing Falster, Hørsholm, Glostrup, Brønshøj, Hedehusene, Herning, Holstebro, Brabrand, Nærum, Silkeborg, Rønne, Hedensted, Skanderborg, Aabenraa, Varde, Farum, Helsingør, Thisted, Fredericia, Horsens, Solrød Strand, Charlottenlund, Åbyhøj, Herlev, Ishøj, Nyborg, København, Tårnby, Jyllinge, Brønderslev, Værløse, Rødovre, Gentofte, Haderslev, Grenaa, Næstved, Dragør, Haslev, Odder, Ballerup, Tilst, Rudersdal, Søborg, Korsør, Vejle, Frederiksværk, Ringsted, Skive, Odense, Køge, Taastrup, Holbæk, Valby, Esbjerg, Svendborg, Middelfart, Nakskov, Hjørring, Albertslund, Aalborg, Hobro, Randers, Vallensbæk, Slagelse, Lyngby, Frederiksberg, Lystrup, Sønderborg, Brøndby, Højbjerg, Gladsaxe, Allerød, Lillerød, Stenløse, Viborg, Hillerød, Ølstykke, Frederikssund, Kokkedal, Greve, Hvidovre, Risskov, Aarhus, Virum, Nørresundby, Birkerød, Frederikshavn, Roskilde, Vanløse, Vordingborg, og Kolding, .

Click-and-collect ift. pudshøvl er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at online shoppere tit kigger efter blandt andet billig pudshøvl og pudshøvl priser. Man ser derudover tit folk kigge efter blandt andet pudshøvl online, pudshøvl tilbud og køb pudshøvl, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode tilbud på pudshøvl

Det har vist sig at være vældig enkelt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige pudshøvl online i blandt forskellige e-firmaer, og derved har langt de fleste e-shops set sig tvunget til at stampe prisniveauet på pudshøvl markant, og endda sikre fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt være lønsomt at undersøge flere internet selskaber efter tilbud på pudshøvl online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være årvågen med, at ifald en internet handler afhænder billige pudshøvl online til salg for en pris som kan ses som uhørt billig, kan det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en anordning, hvilket beskytter køber imod falske internet forhandlere.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere betalingen af pudshøvl over en periode. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger fx billig pudshøvl og køb pudshøvl. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter fx pudshøvl tilbud, pudshøvl priser samt pudshøvl online.

Undersøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot leverer super passelige løsninger til at gennemsøge ganske mange nuværende kunders erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du læser online virksomhedens bedømmelser før du bestiller billige pudshøvl online.

Facebook indebærer tilsvarende faktisk værdifulde muligheder for at få indblik i internet selskabets kundefokus. Foruden det møder vi faktisk online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde kan bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige pudshøvl online hos en webshop kan de i princippet skimme webshoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, særligt hos de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Stark.

Et andet forslag kan være at undersøge om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et billede på at webshoppen lever op til dansk lovgivning, foruden at online shoppen lejlighedsvis monitoreres af specialister der behersker vedtægterne på området.

Derudover giver det dig anledning til en håndsrækning, hvis du møder udfordringer med din ordre på pudshøvl. Ligeledes er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde retningslinjer der er gældende for købet af pudshøvl online, som for eksempel den bytteret e-forhandleren benytter.

Her er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af pudshøvl, uagtet om man shopper ved Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller Stark.

Louise H gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Anna Kristensen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Thomas gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Lars V gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til din online shopping
1Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, hvilket redder dig som køber imod uærlige online shops. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil dække omkostningerne over et længere tidsrum.
2Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket kræver at du befinder dig nær netbutikkens hjemsted. Den leveringsform er særligt essentiel når man absolut skal bruge pudshøvl nu og her. Alternativt så frembyder visse internet webshops fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for en fastsat pris.
3Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærket, hvilket kan være en forsikring om at e-handlen understøtter de danske love, tillige med at e-butikken nu og da besøges af jurister der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden folk køber billige pudshøvl i en netshop kan de helt sikkert læse netbutikkens vilkår.
4De fleste internet firmaer frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsudgaver til pudshøvl. Et hit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ultra let gængelig, og mange gange også den mest betalelige leveringsmulighed.
5En række e-shops i Danmark sikrer fragt uden beregning på pudshøvl, men i reglen kræver det at man bestiller for en bestemt sum. Desuden må du foretrække den mest letkøbte type af levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Muligheden er gerne desuden usædvanlig ligetil. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
6Det er efterhånden rigtig gnidningsløst for os alle at vurdere tilbud online på billige pudshøvl i blandt flere online selskaber, og altså lover flere online selskaber fri fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig rentabelt at efterse visse forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at man er tryg ved at få den laveste pris.
7Trustpilot indebærer fuldstændig fordelagtige genveje til at studere mange forhenværende køberes bedømmelser og af den grund er det godt, at du gennemgår online virksomhedens vurderinger forinden du handler billige pudshøvl online. Facebook indebærer tillige fuldkommen uafhængige løsninger til at få indsigt i e-shoppens kundefokus.
8Leveringstidspunktet er jo ret vigtig når man skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det temmelig fornuftigt at vi checker den estimerede leveringstid på pudshøvl. En række internet selskaber præsterer billig levering på næste hverdag på flere produkter, der dog står og falder med at der bestilles før et fast tidspunkt.
9Før nogen shopper billige pudshøvl i en e-forretning burde man på en vis måde overveje e-butikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Endvidere er det en hjælp at kunden er obs på de væsentligste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige pudshøvl online, som for eksempel hvilken returpolitik internet webshoppen tilbyder.