Bygpris.dk

Rammehegn

Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x180 cm 17512-1
1.199 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/træbeklædning 90x90 cm 17505-18
949 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas 90x90 cm 17525-1
999 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas/silketryk 90x90 cm 17526-1
1.199 kr.
Læs mere
Plus CUBIC Rammehegn Træbeklædning - 17506-18 Gråbrun
1.349 kr.
Læs mere
Plus CUBIC rammehegn m/polyrattan 90x90 cm 17515-1
699 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x90cm 17511-1
899 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/hulplade i stål 90x90 cm 17521-1
699 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige rammehegn alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på billige priser, imens andre fokuserer på service. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot rammehegn.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du tjekke de andre.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring rammehegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har du chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at undgå fragtgebyret, samt endda skaffe varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra diverse nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af rammehegn online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber rammehegn online hos dem.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du opleve mere god hjælp fra personale med specialistviden i netop rammehegn.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

rammehegn silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

rammehegn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rammehegn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rammehegn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Hvis du benytter professionel hjælp anbefales det at indhente tilbud fra diverse selskaber.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet agenda, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp idet du nedskriver køreplanen.
3Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse såsom hjelm og sko der sikrer dig imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Før du starter byggeriet kan det være ultra vigtigt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har betydning for klimaet.
6Ofte vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være rationelt at beskrive hver enkelt udgift, og så gennemgå ens købspris for dem enkeltvis.
7Der kommer utvivlsomt overraskende vanskeligheder i forbindelse med større byggeprojekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
8Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget almennyttig info, især forudsat at du søger på engelsk.
9Det bliver aktuelt at have de nødvendige materialer til disposition i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig huskeliste som indeholder de materialer der er nødvendige, og så eftergå punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
10For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du hyppigt se prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende byggeprojekt.
11Man vil for alt i verden ikke gå ned på grej. Ofte kan det være klogt at du har det klar akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medtage de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
12Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst når der er tale om krævende ombygninger. Større ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Flere forretninger på nettet foreslår nu om stunder flere billige former for fragt til rammehegn. En der er meget populær er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragtformen er nemlig meget fleksibel, samt oftest desuden den mindst kostelige mulighed for levering.

Du bør også vælge at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver som oftest lidt mere bekostelig, men tillige ualmindeligt uproblematisk ift. rammehegn online. Den mest letkøbte mulighed for levering er dog selv at hente varerne, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på rammehegn er meget betydningsfuld om man absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, så derfor er det ganske essentielt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på rammehegn. Flere online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, som imidlertid er underforstået at bestillingen placeres inden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne afsendt forud for at de lageransatte holder fyraften.

Indtil flere internet outlets garanterer gratis levering på rammehegn online, men i reglen er det forbeholdt når du indkøber for en præcis sum. Ellers skulle man tage den billigste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

En hel del netbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig rammehegn online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på rammehegn i følgende områder:

Værløse, Albertslund, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Højbjerg, Middelfart, Varde, Herning, Brønshøj, Holstebro, Farum, Valby, Nærum, Risskov, Åbyhøj, Ishøj, Nørresundby, Randers, Frederiksværk, Roskilde, Brøndby, Odense, Kalundborg, Nyborg, Nakskov, Esbjerg, Helsingør, Lystrup, Taastrup, Struer, Aabenraa, Vejle, Svendborg, Lillerød, Ballerup, Frederikssund, Tårnby, Vordingborg, Køge, København, Viborg, Skanderborg, Hedensted, Odder, Vallensbæk, Korsør, Birkerød, Kokkedal, Ikast, Vanløse, Herlev, Søborg, Gentofte, Holbæk, Rødovre, Haslev, Hedehusene, Hjørring, Grenaa, Solrød Strand, Aalborg, Rudersdal, Thisted, Lyngby, Tilst, Ølstykke, Hobro, Hillerød, Charlottenlund, Brønderslev, Virum, Dragør, Haderslev, Sønderborg, Fredericia, Aarhus, Gladsaxe, Ringsted, Stenløse, Rønne, Greve, Næstved, Slagelse, Frederiksberg, Silkeborg, Allerød, Brabrand, Kolding, Glostrup, Hørsholm, Hvidovre, Jyllinge, Horsens, og Skive, .

Klik-og-hent af rammehegn er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis rammehegn priser og rammehegn tilbud. Vi ser desuden typisk folk lede efter eksempelvis rammehegn online, køb rammehegn og billig rammehegn, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Bedste tilbud på rammehegn

Det er i dag usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige rammehegn online fra flere butikker på nettet, og med det motiv har de fleste internet webshops fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på rammehegn kolossalt, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at kontrollere en række internet foretagender efter rabatter og tilbud på rammehegn online før du bestiller, sådan at du er velinformeret til at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal dog ikke glemme, at hvis en forhandler på nettet afsætter billige rammehegn online til en tilbudspris der kan virke enormt lav, så burde det mange gange være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, som passer på dig som køber overfor uoprigtige webbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale pengene til rammehegn over et længere tidsrum. Det fås typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger fx billig rammehegn og rammehegn priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere lede efter for eksempel køb rammehegn, rammehegn online og rammehegn tilbud.

Gennemsøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i faktisk passelige løsninger til at eksaminere en stor gruppe nuværende køberes ratings og på grund af dette støtter vi, at du bliver klogere på online virksomhedens kritik før du bestiller billige rammehegn online.

Facebook præsterer tillige egentlig habile løsninger til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Derudover ser vi faktisk online firmaer hvor du kan offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige rammehegn online hos en internet webshop kunne man utvivlsomt løbe igennem forhandlerens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

En nem løsning kan være at granske om e-butikken er e-mærket medlem, grundet at det kan være en garanti for at webbutikken efterlever dansk lovgivning, samt at online firmaet lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som kender de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til opbakning, hvis du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på rammehegn. Ligeledes er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der har indflydelse på købet af rammehegn online, f.eks. den returneringsret e-firmaet kører med.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man stadig bevarer sin faktura, så man i fremtiden vil kunne bevidne købet af rammehegn, ligegyldig om man bestiller fra XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Inge J gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Susanne Sørensen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Bente Kristensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Rasmus gav 5 stjerner

Fremragende service

9 tips til internetshopping
1Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du er i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være super vigtig hvis vi har behov for rammehegn inden for få dage. Alternativt så yder en hel del shops på nettet gratis levering, men ofte kun såfremt der indkøbes for et fastsat beløb.
2Før folk shopper billige rammehegn hos en internet handler behøver de på en vis måde granske netshoppens forretningsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave. Foruden dette er det en hjælp at køberen er klar over de fundamentale retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige rammehegn online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren har.
3Vi tilråder generelt at bemærke om e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det er en garanti for at internet selskabet forsvarer de opstillede regler, og at webshoppen jævnligt overværes af sagkyndige som forstår bestemmelserne på området. Inden folk handler billige rammehegn i en webbutik burde man egentlig skimme netbutikkens regler.
4Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en orden, som assisterer dig som køber overfor uoprigtige online webshops. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil dække betalingen over flere uger.
5Enkelte outlets på nettet frembyder portofri levering på rammehegn, men ofte gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris. I øvrigt kunne man overveje den mindst kostelige leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Metoden er til tider omvendt ret let. Den prisbilligste leveringsmodel er dog selv at hente ordren.
6Det er jo efterhånden temmelig smertefrit for os alle at sammenligne tilbud online på billige rammehegn hos forskellige online selskaber, og altså garanterer masser af internet virksomheder gebyrfri levering. Dog kan det til hver en tid være smart at udforske forskellige online webshops efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
7En del e-forretninger udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsformer til rammehegn. Den mest anvendte er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er jo ret så uproblematisk, og tit endda den billigste leveringsløsning.
8Trustpilot medfører forholdsvis uafhængige genveje til at kigge på ret mange øvrige konsumenters observationer og herved slår vi et slag for, at du besigtiger e-forhandlerens omtaler før du shopper billige rammehegn online. Facebook præsterer desuden visse belejlige chancer for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.
9Leveringshastigheden er ultra afgørende om du har behov for produktet med det samme, og derfor er det altså afgørende at man kontrollerer leveringstidspunktet for rammehegn. Størstedelen af internet virksomheder annoncerer billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at du bestiller tidligere end et givent tidspunkt.