Bygpris.dk

Raw Nedstryger

Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Læs mere
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Læs mere
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige Raw nedstryger hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have billige priser, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot Raw nedstryger.
For en del er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed bør du købe fra en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring Raw nedstryger.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i de større byer, og dermed har kunderne mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og endda have varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre køber produkter fra diverse nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af Raw nedstryger online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du opleve endnu mere gavnlig rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i netop Raw nedstryger.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du handler Raw nedstryger online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Raw nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Raw nedstryger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Raw nedstryger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Raw nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være af stor betydning at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst søge sig frem til den billigste pris på hver enkelt.
2Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at projektet har positiv betydning for miljøet.
3Forberedelse er metoden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
4For udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor bør du tit lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så du undgår at det uden varsel begynder at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med det krævende projekt.
5Forud for at du indleder arbejdet kan det blive yderst meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der viser sig jævnligt utidige problematikker i forbindelse med krævende projekter, og som følge heraf viser det sig essentielt at der afsættes tilstrækkelig plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
7Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det kommer til større byggeprojekter. Enkelte opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil bør det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
8Det kan vise sig værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt før du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms oversigt som samler hver eneste ting du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
9Husk at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Hvis du anskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at hente priser fra en håndfuld selskaber.
10Du har adgang til ekstremt mange hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube er anvendeligt med temmelig meget gavnlig viden, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
11Du må på ingen måde gå ned på grej. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have udstyret ved hånden når du indleder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
12Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx sikkerhedshjelm der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Masser af butikker på nettet frembyder i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til Raw nedstryger. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså virkelig simpel, samt oftest endvidere den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kunne ydermere forsøge at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er for det meste et hak mere omkostningsfuld, men tillige super nem for Raw nedstryger online. Den mest prisbevidste fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som dog kræver at du opholder dig nærved webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på Raw nedstryger kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld ifald du absolut skal bruge ordren straks, så herved er det virkelig aktuelt at du undersøger den forventede leveringstid for Raw nedstryger. De fleste internet shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men glem ikke at det forudsætter at der bestilles forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En række internet shops frembyder fragt uden omkostninger på Raw nedstryger online, men i mange tilfælde kun hvis der købes for et præcist beløb. I øvrigt bør man vælge den billigste leveringsversion, der ofte er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig Raw nedstryger online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på Raw nedstryger i disse byer:

Kokkedal, Korsør, Rødovre, Charlottenlund, Horsens, Ballerup, Hillerød, Søborg, Tilst, Lyngby, Vordingborg, Odder, Ishøj, Jyllinge, Højbjerg, Brønderslev, Dragør, Hvidovre, Nakskov, Haderslev, Struer, Helsingør, Virum, Nyborg, Hørsholm, Tårnby, Kolding, Risskov, Glostrup, Silkeborg, Hedehusene, Rønne, Kalundborg, Aalborg, Greve, Taastrup, Rudersdal, Næstved, København, Ikast, Haslev, Vejle, Svendborg, Brønshøj, Frederikshavn, Albertslund, Farum, Grenaa, Esbjerg, Nærum, Birkerød, Brabrand, Aarhus, Lillerød, Roskilde, Køge, Stenløse, Frederiksberg, Thisted, Gentofte, Solrød Strand, Holstebro, Herning, Hobro, Vallensbæk, Valby, Fredericia, Skanderborg, Viborg, Varde, Skive, Hjørring, Randers, Slagelse, Lystrup, Nykøbing Falster, Værløse, Sønderborg, Aabenraa, Åbyhøj, Holbæk, Ølstykke, Brøndby, Frederikssund, Vanløse, Middelfart, Nørresundby, Herlev, Hedensted, Allerød, Ringsted, Odense, Frederiksværk, og Gladsaxe, .

Click-and-collect ift. Raw nedstryger er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på data fremstår det markant, at folk jævnligt søger fx billig Raw nedstryger og Raw nedstryger priser. Foruden dette ser man typisk folk kigge efter for eksempel Raw nedstryger tilbud, Raw nedstryger online samt køb Raw nedstryger, plus de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Find den bedste pris på Raw nedstryger

Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for folk at søge information om priser på billige Raw nedstryger online i blandt forskellige outlets på nettet, og derved har de fleste webshops været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på Raw nedstryger markant, og ovenikøbet yde billig levering.

Det kan trods alt blive smart at granske diverse netshops efter tilbud på Raw nedstryger online forud for at du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Man må lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en forretning på nettet forhandler billige Raw nedstryger online til en pris der er usædvanlig lav, kunne det mange gange være et tegn på en fup online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af Indsigelsesordningen, der redder folk imod snydagtige internet handler.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre beløbet til Raw nedstryger over en længere periode. Dette fås ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Ses der på data bliver det klart, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis køb Raw nedstryger og billig Raw nedstryger. Man ser desuden mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis Raw nedstryger online, Raw nedstryger priser og Raw nedstryger tilbud.

Læs tidligere brugeres ratings

Trustpilot byder på nogenlunde strålende løsninger til at udforske en hel del tidligere kunders bedømmelser og derfor kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet virksomhedens ratings inden du bestiller billige Raw nedstryger online.

Facebook genererer lige så vel faktisk nyttige metoder til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. Herinde ser vi en del e-forhandlere som tilbyder kunderne at tilkendegive en kritik af deres køb, som også må tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige Raw nedstryger online på en internet webshop kan de utvivlsomt granske dens forretningsvilkår, det er dog bare ikke super spændende, især hos de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og Bygma.

Et nemmere alternativ er at kontrollere hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, fordi det kan være et kendetegn for at e-shoppen efterfølger de officielle danske regler, udover at online forhandleren en gang i mellem overvåges af fagmænd som er meget bekendte med vilkårene på området.

Dette er desuden din mulighed for support, hvis du bliver udsat for besvær som følge af dit køb af Raw nedstryger. I øvrigt er det klogt at du er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der kan have betydning for bestillingen af Raw nedstryger online, fx den returneringsret forretningen anvender.

Her er det desuden vigtigt, at man stadig beholder sin ordremail, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af Raw nedstryger, uanset om man har købt hos Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Jette Knudsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Anders Christiansen gav 4 stjerner

Nemt køb

Mads Christensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jens gav 4 stjerner

God webshop

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler at kigge om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en garanti for at netshoppen forsvarer dansk lovgivning, udover at online forretningen jævnligt overvåges af specialister som kender til vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige Raw nedstryger på en internet shop burde de faktisk løbe igennem virksomhedens handelsaftale.
2Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at hente varerne selv, som jo forudsætter at du bor i nærheden af internet forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for fragt er ret så betydningsfuld hvis vi behøver Raw nedstryger omgående. Alternativt så tilbyder enkelte online firmaer portofri fragt, men undertiden er det betinget af at der købes for en konkret pris.
3Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en ordning, hvilket garanterer dig som kunde overfor uærlige online varehuse. Som en anden løsning bør du bruge en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at dække regningen over en længere periode.
4Trustpilot genererer super værdifulde genveje til at iagttage adskillige andre forbrugeres meninger og på grund af dette er det en hjælp, at du analyserer e-forretningens vurderinger inden du shopper billige Raw nedstryger online. Facebook yder tilsvarende faktisk relevante muligheder for at få en idé om online virksomhedens troværdighed.
5Forinden nogen shopper billige Raw nedstryger på en webbutik kunne de uden tvivl gennemse dens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at kunden er vidende om de grundlæggende forhold der kan have betydning for shopping af billige Raw nedstryger online, til eksempel hvilken bytteret forretningen tilbyder.
6Antal dages levering kan vise sig at være ret så vital når man behøver ordren nu og her, så i det øjemed er det selvsagt relevant at vi ser det estimerede leveringstidspunkt for Raw nedstryger. Mange internet handler annoncerer billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, men vær på vagt da det står og falder med at bestillingen realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt.
7Størstedelen af online webshops udlover i dag en lang række forskellige billige leveringsløsninger til Raw nedstryger. Det mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig. Den er nemlig super let, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmåde.
8Det er i dag ekstremt problemfrit for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige Raw nedstryger fra flere forretninger på nettet, og af den grund præsterer utallige forhandlere på nettet portofri levering. Til gengæld kan det alligevel være gavnligt at kontrollere flere online firmaer efter tilbud og rabat før du handler, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9En række webshops garanterer levering uden gebyr på Raw nedstryger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt skal man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, hvilket mange gange vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop. Metoden er gennemsnitligt endvidere ultra let. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at hente ordren selv.