Bygpris.dk

Redningsstige

Wibe Brand- og Redningsstige
407.125 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 5,1 meter
69.825 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,2 meter
60.025 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige
2.740 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-4,80
1.012.875 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,90 meter
56.775 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-2,10
4.910 kr.
Læs mere
Modum redningestige 1,8 meter
3.400 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-6,00
1.155.625 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,5 meter
633.125 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,10 meter
3.720 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,3 meter
50.275 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,7 meter
4.370 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 5,4 meter
73.075 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,4 meter
4.045 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,00 meter
47.025 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,80 meter
66.575 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-1,50
407.125 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-3,60
82.525 kr.
Læs mere
Wibe Redningsstige 320
33.875 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,6 meter
53.525 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot redningsstige.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige redningsstige hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
For en del er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af redningsstige.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre varerne personligt. Dette er især et alternativ hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra flere leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af redningsstige online.
De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er små firmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du køber redningsstige online hos dem.
Majoriteten af niche netbutikker producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du skarpere priser.
De fleste nicheforretninger på nettet har en stor passion for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du få super konstruktiv sparring fra personale med ekspertviden i netop redningsstige.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

redningsstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

redningsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

redningsstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

redningsstige bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig stort set altid ubelejlige udfordringer når det handler om krævende byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter god plads i kalenderen, således at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
2Det er muligt at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeriet er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
3Det bliver afgørende at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du kan sammensætte en hurtig liste hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
4Der kan findes alle mulige former for guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af overvældende meget gavnlig info, særligt hvis du kigger på engelsk.
5Forberedelse viser sig som vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal liste en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du laver planen.
6Det kan give mening at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til opstarten af det. Såfremt du skal have assistance fra en professionel er det fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive økonomisk at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved dem en ad gangen.
8Forud for at du optager arbejdet er det usandsynligt centralt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især når du ikke får hjælp fra en professionel.
10For opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Således bør du løbende lægge mærke til prognosen for vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
11Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt ved væsentlige arbejdsopgaver. Krævende opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Du må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig klogt at have udstyret disponibelt inden du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En stor portion e-shops tildeler i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til redningsstige. En yndling er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot ordren præcis når det passer dig. Løsningen er altså ret enkel, og desuden også den mest letkøbte leveringsversion.

Du burde på samme måde prøve at bestille produkterne til levering til din bolig eller til dit arbejde. Den bliver sædvanligvis en tand mere bekostelig, men til gengæld temmelig let ift. redningsstige online. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog kræver at du bor nærved online forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på redningsstige er selvfølgelig ret så central i tilfælde af at vi har behov for din pakke nu og her, så af den grund er det rigtig meningsfuldt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på redningsstige. En stor portion online virksomheder – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, der dog kræver at handlen laves tidligere end et givent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ordnet forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Indtil flere webbutikker yder fragt uden beregning på redningsstige online, men undertiden er det under betingelse af at der aftages for en præcis sum. Alternativt skulle man foretrække den billigste fragtform, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du køber billig redningsstige online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af redningsstige i disse byer:

Kokkedal, Vanløse, Lyngby, Højbjerg, Vallensbæk, Nakskov, Odder, Hjørring, Næstved, Rønne, Brønshøj, Albertslund, Slagelse, Korsør, Kolding, Horsens, Lillerød, Frederikssund, Ringsted, Nykøbing Falster, Holbæk, Brabrand, Tårnby, Herlev, Hillerød, Sønderborg, Esbjerg, Kalundborg, Ikast, Tilst, Frederiksværk, Værløse, Svendborg, Grenaa, Solrød Strand, Gladsaxe, Åbyhøj, Skanderborg, Rudersdal, Rødovre, Aabenraa, Aarhus, Aalborg, Ølstykke, Lystrup, Vejle, Viborg, Frederiksberg, Jyllinge, Skive, Risskov, Haderslev, Glostrup, Middelfart, Nærum, Ballerup, Charlottenlund, Ishøj, Vordingborg, Hørsholm, Odense, Haslev, Brøndby, Taastrup, Randers, Hobro, Roskilde, København, Stenløse, Køge, Dragør, Hvidovre, Farum, Virum, Helsingør, Thisted, Greve, Hedehusene, Gentofte, Struer, Holstebro, Søborg, Hedensted, Frederikshavn, Varde, Fredericia, Silkeborg, Birkerød, Herning, Valby, Allerød, Nyborg, Brønderslev, og Nørresundby, .

Click-and-collect af redningsstige er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager).

Ses der på statistikkerne står det klart, at folk ofte efterspørger eksempelvis redningsstige tilbud og redningsstige priser. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter bl.a. redningsstige online, køb redningsstige samt billig redningsstige, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på redningsstige

Det er jo efterhånden super nemt for folk at sammenligne priser på billige redningsstige online i blandt diverse webbutikker, og altså har langt de fleste internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på redningsstige en hel del, og derudover garantere billig levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig profitabelt at udforske enkelte internet selskaber efter billige priser på redningsstige online før du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma.

Man bør dog være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed tilbyder billige redningsstige online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som usædvanlig billig, så kan det for det meste være et karakteristika der viser en fup e-handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer en overfor svindlende internet firmaer.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække prisen på redningsstige ude i fremtiden. Dette fås typisk hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter fx redningsstige priser og køb redningsstige. Foruden dette oplever man tit folk søge for eksempel redningsstige online, redningsstige tilbud og billig redningsstige.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot præsterer forholdsvis sikre løsninger til at undersøge en stor gruppe eksisterende konsumenters bedømmelser og af den grund tilråder vi, at du læser e-handlens anmeldelser forinden du shopper billige redningsstige online.

Facebook tilbyder dig tillige sådan set fine muligheder for at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Foruden det ser vi en række internet forhandlere som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af ordreforløbet, som ydermere må tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige redningsstige online i en netshop kan de uden tvivl gennemløbe butikkens forretningsvilkår, men det er i reglen et tidskrævende arbejde, specielt på de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på om internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et fingerpeg om at online shoppen forstår de opstillede regler, og at virksomheden en gang i mellem revurderes af fagmænd der forstår lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, for så vidt du får vanskeligheder i processen med din shopping med redningsstige. Desuden tilrådes det at kunden er vaks omkring de mest basale forhold der har betydning for købet af redningsstige online, som eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen anvender.

I relation til det er det tillige relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af redningsstige, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Rasmus gav 5 stjerner

Nemt køb

Jørgen Christiansen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Peter Knudsen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Maria E gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til køb på nettet
1Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens adresse. Den fragtform kan være super central om du behøver redningsstige inden for få dage. Alternativt så lover enkelte online butikker gratis fragt, men i reglen under forudsætning af at der handles for en konkret pris.
2Trustpilot forærer dig evigt troværdige muligheder for at udforske flere nuværende konsumenters meninger og derfor kan det være til hjælp, at du undersøger netbutikkens vurderinger før du køber billige redningsstige online. Facebook præsterer endvidere ret så belejlige metoder til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
3Det har vist sig at være usædvanlig enkelt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige redningsstige hos flere internet varehuse, og derved præsterer utallige e-forretninger fragt uden betaling. Derfor kan det stadigvæk blive gavnligt at studere nogle enkelte online webshops efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så du er sikret at skaffe sig den billigste pris.
4Flere online forretninger tilbyder gebyrfri levering på redningsstige, men tit er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt sum. Ellers kan du gribe den prisbilligste mulighed for fragt, der tit er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver tit også temmelig let gængelig. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være selv at hente varerne.
5Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, der forsvarer en imod uoprigtige online forretninger. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre regningen over en periode.
6Før nogen handler billige redningsstige hos en shop bør de til hver en tid sætte sig ind i butikkens betingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de mest essentielle reglementer der indvirker på købet af billige redningsstige online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden bruger.
7En del online selskaber giver til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmåder til redningsstige. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke lige når det passer dig. Metoden er altså ualmindeligt uproblematisk, samt ofte tillige den mest prisbevidste leveringstype.
8Antal dages levering er selvfølgelig særdeles vital såfremt vi har behov for din ordre lige om lidt, så herved er det uden tvivl aktuelt at du checker det forventede leveringstidspunkt på redningsstige. En del internet varehuse yder billig 1 hverdags levering på mange produkter, der dog beroer på at transaktionen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en påvisning af at netshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at online webshoppen lejlighedsvis ses til af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden nogen køber billige redningsstige i en webbutik kunne man sådan set betragte e-shoppens handelsaftale.