Bygpris.dk

Renoveringsfræser

Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
10.787 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsesliber RS 14-125 sæt
10.787 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 17-125 som sæt
11.337 kr.
Læs mere
RS Renoveringsfræsersliber 17-125 som sæt
10.437 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 L ACP støvsuger
8.962 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 14-125 sæt
9.862 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 M ACP støvsuger
10.249 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT inkl. diamantskive Proff.
2.910 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
9.862 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RFEV 19-125 RT
4.930 kr.
Læs mere
Festool Renoveringsfræser RG 80 E-Plus RENOFIX
5.460 kr.
Læs mere
Festool Renoveringsfræser RG 150 E-Plus RENOFIX
7.798 kr.
Læs mere
METABO RENOVATIONSFRÆSER RFEV19-125RT POINTED
5.098 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor læse webshoppens regler.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos en webshop, som kan give information omkring renoveringsfræser.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i priserne på billige renoveringsfræser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige har fokus på service. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot renoveringsfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i de større byer, og herigennem har folk chancen for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at spare fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra flere leverandører, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af renoveringsfræser online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Flertallet af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du modtage ekstremt konstruktiv assistance fra mennesker med specialistviden i netop renoveringsfræser.
Majoriteten af niche webshops er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler renoveringsfræser online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
renoveringsfræser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

renoveringsfræser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

renoveringsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

renoveringsfræser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kan finde en hel række guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget brugbar viden, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du skal forfatte en velovervejet plan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder køreplanen.
3Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til arbejdet, i særdeleshed når det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere personer. Endvidere vil det vise sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Der præsenterer sig altid pludselige bump på vejen ved svære byggeprojekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der er afsat rimelig plads i handlingsplanen, så man kan være overbevist om at nå det til den planlagte tid.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor må du jævnligt holde øje med vejrvarslen i perioden for starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned når du lige er startet på dit svære byggeprojekt.
6Du kan spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten kræver altså at projektet gør en positiv forskel for planeten.
7Man må ikke fattes udstyr. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have værktøjet disponibelt inden du tager fat på arbejdet. Det er desuden afgørende at indkalkulere omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være sundt at nedskrive hver enkelt omkostning, og herefter undersøge beløbet for hver enkelt.
9Husk at tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du burde hente assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du benytter professionel hjælp kan det være optimalt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
10Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
11I god tid inden at du går i gang med arbejdet er det vildt afgørende at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det vil vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar før du går i gang med byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en punktforms note indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt flot. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

De fleste online selskaber tildeler til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til renoveringsfræser. En favorit iblandt mange er for nærværende pakkeshops, og så henter du bare dine varer når du har lyst. Den er jo virkelig smertefri, og desuden ligeledes den mest billige fragtløsning.

Du burde lige så vel foretrække at få leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig som regel en lille smule mere bekostelig, men ligeledes ret uproblematisk ved køb af renoveringsfræser online. Den billigste fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du er tæt på online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på renoveringsfræser kan vise sig at være ultra relevant i tilfælde af at du skal bruge pakken om kort tid, og herved er det bestemt relevant at man gransker leveringstiden på renoveringsfræser. Temmelig mange byggemarkeder – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange varenumre online, men husk at det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsendt inden de lageransatte får fri.

En række byggemarkeder yder fragt uden gebyr på renoveringsfræser online, men ofte påkræves det at du handler for et fastslået beløb. Alternativt skulle du overveje den billigste metode til levering, som oftest vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

De største webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig renoveringsfræser online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på renoveringsfræser i disse byer:

Rødovre, Søborg, Hillerød, Nyborg, Skive, Højbjerg, Greve, Farum, Nakskov, Charlottenlund, Haderslev, Hedensted, Odense, Åbyhøj, Sønderborg, Aalborg, Lyngby, Middelfart, Virum, København, Brønshøj, Struer, Varde, Birkerød, Slagelse, Nærum, Herning, Randers, Helsingør, Hobro, Værløse, Roskilde, Albertslund, Rønne, Risskov, Vordingborg, Solrød Strand, Ikast, Silkeborg, Aarhus, Holbæk, Dragør, Fredericia, Hedehusene, Hjørring, Frederikshavn, Holstebro, Herlev, Brønderslev, Haslev, Køge, Lillerød, Brøndby, Hvidovre, Nørresundby, Tårnby, Brabrand, Kalundborg, Jyllinge, Thisted, Taastrup, Grenaa, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Korsør, Kokkedal, Vejle, Kolding, Stenløse, Ølstykke, Ishøj, Næstved, Horsens, Frederiksberg, Tilst, Skanderborg, Odder, Aabenraa, Glostrup, Viborg, Gladsaxe, Allerød, Frederikssund, Svendborg, Valby, Vallensbæk, Lystrup, Ringsted, Esbjerg, Hørsholm, Rudersdal, Ballerup, Vanløse, og Gentofte, .

Click-and-collect af renoveringsfræser er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker mange gange søger efter for eksempel renoveringsfræser priser og renoveringsfræser tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere kigge efter fx køb renoveringsfræser, billig renoveringsfræser og renoveringsfræser online, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Tilbud på renoveringsfræser

Det er i dag super fleksibelt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige renoveringsfræser online på forskellige netbutikker, og følgelig har masser af webbutikker været tvunget til at trykke priserne på renoveringsfræser enormt, og endda byde på fragtfri levering.

Trods dette kan det immervæk være udbytterigt at inspicere enkelte e-shops efter tilbud på renoveringsfræser online inden du handler, så man er sikret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man skal imidlertid huske på, at hvis en internet shop udlover billige renoveringsfræser online til en udsalgspris der anses for ubegribelig overkommelig, burde det mange gange være et tegn på en bedragerisk online shop. Køb med kort er heldigvis en del af en regel, der værner os imod bedrageriske webshops.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at dække prisen på renoveringsfræser over en periode. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at mennesker som regel leder efter blandt andet renoveringsfræser priser og renoveringsfræser online. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis renoveringsfræser tilbud, køb renoveringsfræser samt billig renoveringsfræser.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot indebærer en række troværdige muligheder for at kortlægge en længere række eksisterende forbrugeres kritik og herved kan det anbefales, at du evaluerer internet webshoppens kritik forinden du lægger din bestilling på billige renoveringsfræser online.

Facebook medfører tillige super nyttige muligheder for at få indblik i internet selskabets kundefokus. Foruden det er der endda online forretninger hvor det er muligt at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden kan tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige renoveringsfræser online på en e-forhandler behøver man egentlig skimme virksomhedens betingelser, det er dog ofte ikke videre interessant, især hos de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Alternativet kunne måske være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et tegn på at online firmaet efterkommer de officielle danske regler, samt at butikken nu og da monitoreres af fagmænd som har indsigt i reglerne.

Dette er en god anledning til støtte, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af renoveringsfræser. Endvidere går vi ind for at kunden er sat ind i de mest vitale regler der har indflydelse på bestillingen af renoveringsfræser online, eksempelvis den returrettighed e-forhandleren bruger.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af renoveringsfræser, uafhængig af om man køber fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller Bygma.

Marianne Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Tina gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Martin Kristensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Henrik gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til køb på nettet
1Det er i dag usædvanlig let for købere at finde de bedste priser online på billige renoveringsfræser i blandt forskellige firmaer på nettet, og med det motiv yder langt de fleste online shops fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid være lukrativt at sammenholde en række forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
2Forud for at nogen shopper billige renoveringsfræser i en internet handler kunne man helt sikkert betragte e-shoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ydermere foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende retningslinjer der kan influere på shopping af billige renoveringsfræser online, som for eksempel hvilken bytteret e-butikken garanterer.
3Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en anordning, hvilket sikrer dig som køber imod bedrageriske e-forhandlere. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du hellere vil klare regningen i flere bidder.
4Den billigste fragtløsning er unægtelig at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du er lige ved webbutikkens arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis rigtig vigtig forudsat vi skal bruge renoveringsfræser omgående. Alternativt så yder nogle enkelte internet forhandlere fragt uden betaling, men i mange tilfælde kun når man shopper for en præcis sum.
5Nogle netbutikker lover levering uden betaling på renoveringsfræser, men i de fleste tilfælde kræver det at du shopper for en fastsat sum. Ellers burde man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver typisk på den anden side rigtig simpel. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
6Fragttiden er selvfølgelig ret så bestemmende i tilfælde af at vi behøver din ordre nu og her, så herved er det bestemt væsentligt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved renoveringsfræser. En hel del online webshops annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre, der dog er afhængig af at handlen gemmenføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
7En masse forhandlere på nettet yder i vore dage flere billige leveringstyper til renoveringsfræser. En af de mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når du har tid. Metoden er jo særligt smart, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsversion.
8Vi tilråder generelt at undersøge om online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er et sympol på at webbutikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt at online webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af jurister som forstår de gældende regler. Inden nogen køber billige renoveringsfræser på en e-forhandler bør de faktisk se på netbutikkens vilkår.
9Trustpilot frembyder evigt troværdige løsninger til at gennemrode en lang række nuværende konsumenters observationer og derved er det at foretrække, at du vurderer e-butikkens anmeldelser inden du køber billige renoveringsfræser online. Facebook præsterer endvidere absolut tiltalende chancer for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.