Bygpris.dk

Ridgid Rørtang

Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af Ridgid rørtang.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse forretningens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er især muligt i de kendte byggecentre.
Der er ikke lighed i priserne på billige Ridgid rørtang fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på billige priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot Ridgid rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige leverandører, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af Ridgid rørtang online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har man valget om at handle online og hente varerne selv. Takket være dette har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få billigere priser.
Diverse nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig vil du få ekstremt erfaren rådgivning fra personale med specialistviden i netop Ridgid rørtang.
Forskellige små butikker er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du handler Ridgid rørtang online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Ridgid rørtang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Ridgid rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Ridgid rørtang silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Ridgid rørtang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige udfordringer ved omfattende byggeprojekter, og altså er det af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i planen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
2Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet plan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
4Du burde måske tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til noget af byggeriet. Såfremt du får assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Det er essentielt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være fordelagtigt at tage noter til alle udgiftsposter, og så dokumentere omkostningen ved dem slavisk.
6Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de relevante materialer disponible inden du går i krig med din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og så eftergå oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
7Der ligger rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder udbytterig oplysning, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
8Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har det ved hånden når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tage højde for disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Ved projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du hyppigt undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke med et brag begynder at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
10Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet påvirker miljøet.
11Du skal på ingen måde negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet er det rimeligt essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En hel del e-forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt flere billige leveringsløsninger til Ridgid rørtang. En af de populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer ind i din kalender. Metoden er altså rigtig simpel, og mange gange ligeledes den mest betalelige slags levering.

Du burde endvidere afveje for og imod at få varerne leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en kende mere pebret, men omvendt virkelig bekvem med Ridgid rørtang online. Den mest billige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du har bopæl lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Ridgid rørtang kan være yderst betydningsfuld såfremt du står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så derfor er det selvfølgelig afgørende at du besigtiger den forventede leveringsdato for Ridgid rørtang. En del forretninger på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags levering på en masse produkter online, som alligevel kræver at bestillingen indsendes før et givent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ud af døren forinden logistikpersonalet tager hjem.

Enkelte online varehuse frembyder gratis fragt på Ridgid rørtang online, men for det meste under forudsætning af at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt må man snuppe den mest billige mulighed for levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Masser af byggecentre udlover klik-og-hent hvor du køber billig Ridgid rørtang på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. De frembyder eksempelvis click-and-collect på Ridgid rørtang i følgende områder:

Gentofte, Aabenraa, Odense, Silkeborg, Frederiksværk, Randers, Rønne, Ringsted, Brønderslev, Svendborg, Vallensbæk, Brøndby, Ikast, Tårnby, Allerød, Ølstykke, Køge, Frederikshavn, Haderslev, Kokkedal, Slagelse, Struer, Skive, Værløse, Brønshøj, Holstebro, Holbæk, Haslev, Nykøbing Falster, Helsingør, Birkerød, Korsør, Nakskov, Taastrup, Ballerup, Sønderborg, Brabrand, Albertslund, Åbyhøj, Risskov, Lystrup, Søborg, Tilst, Hobro, Charlottenlund, Horsens, Viborg, Næstved, Odder, Thisted, Hørsholm, Skanderborg, Farum, Rødovre, Højbjerg, Hjørring, Ishøj, Aalborg, Rudersdal, Nyborg, Grenaa, Virum, Esbjerg, Kolding, Hedensted, Lillerød, Vejle, Vordingborg, Aarhus, Fredericia, Valby, Hedehusene, Lyngby, Stenløse, Kalundborg, Nærum, København, Dragør, Varde, Solrød Strand, Glostrup, Greve, Hvidovre, Herning, Hillerød, Nørresundby, Gladsaxe, Frederiksberg, Vanløse, Middelfart, Herlev, Frederikssund, Jyllinge, og Roskilde, .

Afhentning af Ridgid rørtang er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i søgedata står det markant, at mennesker typisk søger blandt andet Ridgid rørtang priser og billig Ridgid rørtang. Vi ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis køb Ridgid rørtang, Ridgid rørtang tilbud og Ridgid rørtang online, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Spar penge på Ridgid rørtang

Det er efterhånden super ukompliceret for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige Ridgid rørtang online hos forskellige internet handler, og til tak har masser af e-forhandlere fundet det nødvendigt at nedskære prisen på Ridgid rørtang betydeligt, og endda tilbyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel vise sig lønnende at undersøge flere webshops efter rabatter og tilbud på Ridgid rørtang online inden du bestiller, så du er sikker på at antage den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en online virksomhed afsætter billige Ridgid rørtang online for en pris som anses for helt ekstremt billig, så bør det tit være et signal om en snydagtig online forretning. Kortbetalinger er dog dækket ind under en anordning, som beskytter køber imod bedrageriske internet handler.

Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at betale beløbet til Ridgid rørtang senere. Det fås som regel i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk søger bl.a. køb Ridgid rørtang og billig Ridgid rørtang. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet Ridgid rørtang priser, Ridgid rørtang tilbud samt Ridgid rørtang online.

Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot giver dig i højeste grad passelige chancer for at bese adskillige øvrige køberes synspunkter og derved går vi ind for, at du evaluerer e-forretningens ratings forinden du handler billige Ridgid rørtang online.

Facebook bringer dig endvidere nogle tiltalende genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Her ser vi en række webshops som giver kunderne mulighed for at give en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere bør bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige Ridgid rørtang online på en internet handler behøver de på en vis måde gennemse e-butikkens betingelser, det er dog tit ikke super spændende, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Et andet forslag kan være at tjekke hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er et billede på at webshoppen efterlever de danske regler, foruden at hjemmesiden ofte føres tilsyn med af specialister som behersker vilkårene.

Desuden får du lejlighed til hjælpende service, hvis du møder dilemmaer i forbindelse med din handel med Ridgid rørtang. Yderligere kan det være til hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser der gælder for bestillingen af Ridgid rørtang online, til eksempel den ombytningsret netshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadigvæk sikrer sin faktura, så man i fremtiden kan bevidne købet af Ridgid rørtang, uagtet om man bestiller hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Kim Rasmussen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Inger P gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Per gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jens V gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til når du køber online
1Det er i dag ret så overkommeligt for folk at søge information om priser online på billige Ridgid rørtang på flere e-butikker, og på grund af dette lover flere e-butikker levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at se nærmere på en række online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
2En lang række online shops tilbyder nu om stunder diverse billige muligheder for fragt til Ridgid rørtang. En af de populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig yderst gnidningsløs, samt desuden også den mest betalelige type af levering.
3Den billigste mulighed for fragt vil til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du opholder dig nær e-shoppens arbejdslager. Den leveringsmodel kan vise sig at være ret så vital såfremt man står og skal bruge Ridgid rørtang om kort tid. Alternativt så præsterer visse internet forhandlere levering uden omkostninger, men i reglen forudsætter det at du shopper for en konkret sum.
4Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en bestemmelse, hvilket assisterer køber imod uægte shops på nettet. Som alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du vil godtgøre pengene af flere omgange.
5Antal dages levering kan vise sig at være særdeles vital såfremt man har behov for din pakke om kort tid, og derfor er det ret så passende at man ser den forventede leveringstid ved Ridgid rørtang. En række forretninger på nettet garanterer billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren lægges inden et fastslået klokkeslæt.
6Flere netshops yder gebyrfri levering på Ridgid rørtang, men i reglen under forudsætning af at du bestiller for en præcis sum. Ellers bør du overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtformen viser sig til tider samtidig super fleksibel. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
7Trustpilot genererer en lang række fine genveje til at gøre dig bekendt med en stor portion aktuelle forbrugeres bedømmelser og derved foreslåes det, at du eksaminerer webbutikkens kritik inden du handler billige Ridgid rørtang online. Facebook yder ydermere altid belejlige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus.
8Vi tilråder generelt at finde ud af om online forhandleren er e-mærket, grundet at det generelt er et signal om at internet butikken følger de officielle danske regler, udover at shoppen løbende vurderes af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love. Forinden folk køber billige Ridgid rørtang i en internet virksomhed kunne de utvivlsomt skimme e-shoppens handelsvilkår.
9Forud for at folk shopper billige Ridgid rørtang i en netbutik kan de faktisk have øje for deres regler, men det er oftest et omfattende arbejde. Tillige støtter vi at man er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Ridgid rørtang online, f.eks. hvilken ombytningsret online butikken bruger.