Bygpris.dk

Rillefræser til el

Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot rillefræser til el.
Du vil finde variationer i priserne på billige rillefræser til el fra webshop til webshop. Nogle har fokus på lave priser, og øvrige giver en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring rillefræser til el.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du kende forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derigennem har folk chancen for at handle online og hente varerne selv. På grund af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne straks.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af rillefræser til el online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler rillefræser til el online på deres webshop.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
Mange nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du få endnu mere nyttig vejledning fra mennesker som er specialister i netop rillefræser til el.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
rillefræser til el bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

rillefræser til el jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rillefræser til el harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rillefræser til el silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
2Man skal aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret klar til brug før du starter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør søge sig frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
4Forberedelse vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at lave en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din strategi.
5Længe før du påbegynder byggeriet må det være ufatteligt essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad du skal bruge, og bagefter efterse oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Du må unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
8Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget almennyttig information, specielt såfremt du kigger på engelsk.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til byggearbejdet, specielt hvis det er væsentlige arbejdsopgaver. Flere ting behøver flere folk. Dertil vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
10For byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Af den grund kan du tit undersøge meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
11Der kommer typisk pludselige problemer i tilfælde med krævende projekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
12Du bør reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse firmaer.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Flere outlets på nettet giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsudgaver til rillefræser til el. Et hit er nu til dags udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er nemlig særligt problemfri, og tit ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du kan tillige overveje at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig gerne et hak mere pebret, men på den anden side ualmindeligt problemfri med rillefræser til el online. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du opholder dig lige ved e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på rillefræser til el er selvfølgelig ultra udslagsgivende forudsat man mangler dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det øjensynligt relevant at vi tjekker den forventede leveringsdato på rillefræser til el. Flere webbutikker – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne klar før de logistikansatte får fri.

En række internet foretagender præsterer levering uden beregning på rillefræser til el online, men tit påkræves det at der erhverves for et konkret beløb. Ellers kunne man udvælge den billigste leveringstype, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

De største netshops tildeler klik-og-hent hvor du køber billig rillefræser til el online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne yder fx afhentning af rillefræser til el i disse byer:

Middelfart, Herning, Hedensted, Hvidovre, Skive, Struer, Næstved, Nørresundby, Rødovre, Kolding, Allerød, Hillerød, Taastrup, Nykøbing Falster, Esbjerg, Charlottenlund, Gladsaxe, Hørsholm, Vordingborg, Fredericia, Herlev, Kokkedal, Haderslev, Slagelse, Vanløse, Lillerød, Frederikssund, Ballerup, Lystrup, Odense, Køge, Skanderborg, Farum, Åbyhøj, Sønderborg, Søborg, Værløse, Nærum, Kalundborg, Ishøj, Thisted, Silkeborg, Dragør, Greve, Tilst, Jyllinge, Brønderslev, Aarhus, Odder, Holstebro, Ølstykke, Horsens, Rønne, Nyborg, Valby, København, Brønshøj, Korsør, Ringsted, Randers, Frederiksværk, Birkerød, Glostrup, Albertslund, Risskov, Aalborg, Frederikshavn, Vejle, Ikast, Lyngby, Roskilde, Haslev, Hjørring, Tårnby, Frederiksberg, Varde, Hedehusene, Brabrand, Gentofte, Helsingør, Aabenraa, Nakskov, Viborg, Svendborg, Solrød Strand, Hobro, Stenløse, Grenaa, Virum, Rudersdal, Holbæk, Højbjerg, Vallensbæk, og Brøndby, .

Afhentning for rillefræser til el er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis rillefræser til el priser og billig rillefræser til el. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel køb rillefræser til el, rillefræser til el tilbud samt rillefræser til el online, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Gode priser på rillefræser til el

Det er vældig let for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige rillefræser til el online på flere forhandlere på nettet, og til gengæld har langt de fleste internet shops været nødt til at trykke prisen på rillefræser til el kolossalt, og ydermere garantere levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive udbytterigt at kigge forbi nogle enkelte internet handler efter tilbud på rillefræser til el online forinden du handler, således at du er sikret at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Du skal trods alt være opmærksom på, at ifald en internet handler sælger billige rillefræser til el online til salg for en tilbudspris der anses for uforståeligt favorabel, så bør det mange gange være et signal om en bedragerisk netshop. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, der forsvarer dig som kunde overfor uægte shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale regningen på rillefræser til el over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. rillefræser til el online og køb rillefræser til el. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter bl.a. billig rillefræser til el, rillefræser til el tilbud og rillefræser til el priser.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot medfører altid fine chancer for at inspicere diverse forhenværende køberes omtaler og af den grund er det prisværdigt, at du udforsker internet selskabets ratings før du lægger din bestilling på billige rillefræser til el online.

Facebook fremskaffer endvidere ret troværdige genveje til at få kendskab til internet webshoppens kundefokus. Derudover er der en del internet virksomheder hvor kunder kan offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som ligeledes burde bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige rillefræser til el online i en internet shop kan man altid bese virksomhedens vilkår, men det er undertiden en omfattende opgave, især hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet forslag kan derfor være at finde ud af om e-handlen er e-mærket medlem, hvilket kan være et tegn på at internet firmaet forstår dansk lovgivning, og at online butikken fra tid til anden revideres af fagfolk som har megen viden om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for problemstillinger i processen med din ordre på rillefræser til el. I øvrigt er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste forhold der gælder for bestillingen af rillefræser til el online, f.eks. den returneringsret hjemmesiden bruger.

I relation til det er det virkelig relevant, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan vidne om købet af rillefræser til el, uanset om man bestiller fra Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Silvan.

Inge gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Bente gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Søren Poulsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Kim gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til online shopping
1Mange online butikker foreslår til alt held et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til rillefræser til el. Det mest populære er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen den dag der passer dig. Løsningen er jo ret så bekvem, og desuden desuden den mest betalelige fragttype.
2Forud for at nogen shopper billige rillefræser til el i en e-shop kan de faktisk kigge på netbutikkens vilkår, dog er det bare en omfattende opgave. Endvidere er det klogt at man er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter gældende for købet af billige rillefræser til el online, som eksempelvis hvilken returret online webshoppen har.
3Den mest letkøbte form for fragt vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig med kort afstand til online virksomhedens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig ret så vital forudsat du skal bruge rillefræser til el inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte netbutikker fragt uden beregning, men for det meste er det forudsat at du handler for et bestemt beløb.
4Leveringstidspunktet kan være særligt væsentlig i tilfælde af at du mangler produktet inden for få dage, så med det formål er det særdeles passende at du finder den forventede leveringstid ved rillefræser til el. En masse online forretninger udlover billig levering på næstkommende hverdag på en række varer, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forinden et givent tidspunkt.
5Trustpilot bringer dig fuldt ud relevante løsninger til at iagttage en stor gruppe forhenværende kunders ratings og derfor er det klogt, at du iagttager online forretningens ratings forud for at du shopper billige rillefræser til el online. Facebook medfører lige så vel regulære passende chancer for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
6Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en anordning, der hjælper en overfor svindlende online virksomheder. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
7Vi går generelt ind for at granske om internet selskabet er e-mærke godkendt, siden det skulle være en erklæring om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at online virksomheden regelmæssigt undersøges af specialister som har indsigt i lovene på området. Forinden folk bestiller billige rillefræser til el i en internet forhandler burde man i reglen kigge på webbutikkens handelsvilkår.
8Det er ultra simpelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige rillefræser til el fra flere online forhandlere, og til tak garanterer massevis af e-forretninger fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk blive indbringende at sammenholde diverse internet firmaer efter billige priser forinden du placerer ordren, så du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
9Indtil flere firmaer på nettet tilbyder levering uden beregning på rillefræser til el, men typisk er det forudsat at der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt kunne du foretrække den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få kørt varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver uheldigvis samtidig ekstremt hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid være at hente ordren selv.