Bygpris.dk

Rillefræser til mursten

Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot rillefræser til mursten.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige rillefræser til mursten fra byggecenter til byggecenter. En del satser på gode tilbud, imens nogle giver service. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
For mange er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af rillefræser til mursten.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af rillefræser til mursten online.
De store byggekæder har butikker i store dele af landet, og takket være dette har flertallet adgang til at købe online og køre varerne personligt. Derigennem kan du undgå leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du modtage mere erfaren rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis rillefræser til mursten.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
En masse nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille rillefræser til mursten online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

rillefræser til mursten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

rillefræser til mursten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rillefræser til mursten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rillefræser til mursten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der viser sig næsten altid utidige problemstillinger når det gælder store byggeprojekter, og som følge heraf er det værdifuldt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det kan vise sig afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder projektet. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste med alt der er nødvendige, og så efterse punkterne, så du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Du skal nødig forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som sikring mod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
5Man må under ingen omstændigheder fattes værktøj. Typisk vil det være meningsfuldt at du har grejet ved hånden før du starter arbejdet. Du bør huske at medtage de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig info, især ifald du søger på engelsk.
7Du bør reflektere over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør investere i eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Såfremt du søger professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
8Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggeopgaver. Krævende ombygninger stiller krav om mere end en person. Dertil vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det være ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10For opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette må du tit holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde det svære byggeprojekt.
11I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kan nedskrive omkostningen ved hver enkelt.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må sammensætte en strømlinet dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder din dagsorden.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Temmelig mange internet virksomheder frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsformer til rillefræser til mursten. Det mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ekstremt smart, samt ofte tillige den mest billige fragttype.

Du burde også påtænke at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig som oftest lidt mere pebret, men lige så vel ret så fleksibel ved køb af rillefræser til mursten online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette betinges af at du bor nærved online forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på rillefræser til mursten kan være ekstremt vital i tilfælde af at man har brug for varen om kort tid, og i det øjemed er det selvsagt på sin plads at du checker det forventede leveringstidspunkt på rillefræser til mursten. Adskillige internet handler – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, som er regnet ud fra at bestillingen indsendes før et konkret klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer betjent forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle internet handler frembyder gratis fragt på rillefræser til mursten online, men oftest gælder det kun hvis man handler for et konkret beløb. Alternativt kan man vælge den billigste leveringsform, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man køber billig rillefræser til mursten online men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. De yder bl.a. klik-og-hent på rillefræser til mursten i disse områder:

Odder, Struer, Kokkedal, Nakskov, Kolding, Grenaa, Søborg, Slagelse, Aalborg, Holstebro, Thisted, Lystrup, Rønne, Virum, Skanderborg, Rudersdal, Åbyhøj, Farum, Odense, Horsens, Højbjerg, Svendborg, Randers, Gentofte, Værløse, Roskilde, Hillerød, Greve, Silkeborg, Aarhus, Brønshøj, Albertslund, Stenløse, Herning, Tilst, Viborg, Hedehusene, Herlev, Dragør, Vejle, Nyborg, Middelfart, Nærum, Hjørring, Taastrup, Allerød, Tårnby, Brøndby, Holbæk, Frederiksberg, Ballerup, Vordingborg, Vanløse, Helsingør, Nykøbing Falster, Ølstykke, Gladsaxe, Hobro, Hedensted, Jyllinge, Valby, Rødovre, Frederikshavn, København, Lyngby, Ringsted, Ikast, Haderslev, Køge, Kalundborg, Birkerød, Hvidovre, Solrød Strand, Fredericia, Næstved, Charlottenlund, Varde, Brønderslev, Vallensbæk, Esbjerg, Frederiksværk, Brabrand, Sønderborg, Risskov, Korsør, Frederikssund, Lillerød, Skive, Glostrup, Haslev, Aabenraa, Ishøj, Hørsholm, og Nørresundby, .

Click-and-collect af rillefræser til mursten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tallene er det klart, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. køb rillefræser til mursten og rillefræser til mursten online. Man ser desuden som regel mennesker efterspørge for eksempel rillefræser til mursten tilbud, billig rillefræser til mursten og rillefræser til mursten priser, foruden de store byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på rillefræser til mursten

Det er yderst overkommeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige rillefræser til mursten online fra flere internet selskaber, og ergo har massevis af e-forretninger været presset til at at sænke udsalgspriserne på rillefræser til mursten voldsomt, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid være lukrativt at sammenligne enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud på rillefræser til mursten online inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Du skal dog være så påvagt, at når en webbutik forhandler billige rillefræser til mursten online til salg for en pris som virker overordentlig god, bør det ofte være en indikator for en svindel internet handler. Køb med kort er heldigvis inkluderet i et regelsæt, der begunstiger os imod bedrageriske e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere prisen på rillefræser til mursten i flere bidder. Det foreslåes normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at online shoppere mange gange kigger efter bl.a. rillefræser til mursten tilbud og rillefræser til mursten online. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge bl.a. køb rillefræser til mursten, rillefræser til mursten priser samt billig rillefræser til mursten.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot bringer dig temmelig gode løsninger til at efterforske en længere række tidligere konsumenters reflektioner og herved kan det anbefales, at du undersøger webshoppens bedømmelser før du bestiller billige rillefræser til mursten online.

Facebook byder på for øvrigt rigtig ærlige løsninger til at få en idé om online shoppens troværdighed. I øvrigt er der en del internet virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes må anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige rillefræser til mursten online på en internet handler burde man principielt sætte sig ind i shoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre spændende, specielt hos de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ er at se om e-forhandleren er e-mærket medlem, hvilket burde være en forsikring om at webshoppen efterfølger dansk lovgivning, og at butikken tit revurderes af fagmænd som er meget fortrolige reglerne på området.

Dette er en god anledning til opbakning, når du forvoldes udfordringer ved dit indkøb af rillefræser til mursten. Tilsvarende stiller vi forslag om at køber er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer der indvirker på købet af rillefræser til mursten online, som fx den ombytningsret forretningen tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man stadig sikrer sin ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af rillefræser til mursten, uanset om man har købt fra Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Ole gav 5 stjerner

Quick expedit

Charlotte gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Christian gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Lone N gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot giver dig egentlig fantastiske løsninger til at dechifrere mange forhenværende brugeres domme og herved er det klogt, at du bliver klogere på online shoppens ratings inden du køber billige rillefræser til mursten online. Facebook forærer dig tillige nogenlunde udmærkede chancer for at få indblik i e-firmaets pålidelighed.
2Det er vældig uproblematisk for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige rillefræser til mursten hos flere netshops, og til gengæld lover langt de fleste internet butikker fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel vise sig lønnende at kontrollere nogle online virksomheder efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
3Inden folk bestiller billige rillefræser til mursten på en shop bør de reelt gennemgå webbutikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre spændende. Dertil er det en hjælp at køberen er vidende om de fundamentale vedtægter der har indflydelse på handlen med billige rillefræser til mursten online, for eksempel hvilken bytteret butikken kører med.
4En hel del internet webshops lover billig levering på rillefræser til mursten, men ofte er det forbeholdt når man køber for en fastsat sum. Som alternativ må du foretrække den mest billige fragttype, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne er typisk endda temmelig smart. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
5Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, der garanterer kunden overfor snydagtige online forhandlere. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage regningen senere.
6Mange online outlets foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til rillefræser til mursten. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når du har tid. Fragtmetoden er jo ret fremkommelig, og oftest endda den billigste leveringsform.
7Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er e-mærket, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at webbutikken imødekommer de opstillede regler, og at online shoppen fra tid til anden revurderes af fagfolk der forstår vedtægterne på området. Forinden nogen shopper billige rillefræser til mursten på en online forretning behøver man til hver en tid kigge på e-shoppens forretningsaftale.
8Antal dages levering er jo ualmindeligt udslagsgivende ifald vi har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det aldeles aktuelt at du gransker den anslåede leveringstid ved rillefræser til mursten. En hel del outlets på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse varer, men som imidlertid er afhængig af at du bestiller inden et bestemt klokkeslæt.
9Den mest prisbevidste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette afhænger af at du bor nærved webshoppens bopæl. Den leveringsmåde er jo ret så vigtig i tilfælde af at vi har behov for rillefræser til mursten lige om lidt. Alternativt så frembyder indtil flere online firmaer fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kræves det at du bestiller for et bestemt beløb.