Bygpris.dk

Rillefræser til træ

Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige rillefræser til træ fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende firmaets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring rillefræser til træ.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af produkter, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot rillefræser til træ.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har folk chancen for at handle online og hente materialerne selv. Takket være dette har man mulighed for at slippe for fragten, samt sågar få varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af rillefræser til træ online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler rillefræser til træ online hos dem.
Diverse nichebutikker på nettet har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved får du formentlig ekstra god hjælp fra personale med ekspertviden i lige præcis rillefræser til træ.
De 10 største byggemarkeder
rillefræser til træ harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

rillefræser til træ bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rillefræser til træ silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rillefræser til træ jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du optager byggeriet kan det vise sig rimeligt afgørende at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du må for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx arbejdshjelm som hjælper dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
3Det kan overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente forslag fra forskellige entreprenører.
4Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med store mængder nyttig info, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
5Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det er fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og så tjekke omkostningen ved hver enkelt.
6Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor skal du jævnligt undersøge meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
7Det er fundamentalt at have alle bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
8Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
9Der viser sig næsten altid overraskende problemer i forbindelse med større projekter, og derfor viser det sig afgørende at man har afsat rigeligt med plads i planen, således at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
10Du vil på ingen måde undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har udstyret tilgængeligt idet du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indregne de her udgiftsposter i din økonomi.
11Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør liste en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder strategien.
12Det bør overvejes at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggeprojekter. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere må det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Mange e-firmaer foreslår til alt held et stort udvalg af billige metoder til levering til rillefræser til træ. En yndling er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din pakke når du har mulighed for det. Denne er altså virkelig simpel, og endda tilmed den mest billige fragtmulighed.

Du kan også foretrække at få ordren leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er almindeligvis et hak mere bekostelig, men på den anden side ultra fleksibel ved køb af rillefræser til træ online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på rillefræser til træ er naturligvis ret så vital hvis man står og skal bruge ordren om et øjeblik, og med det formål er det selvsagt meningsfuldt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for rillefræser til træ. Flere internet outlets – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren gennemføres forud for et fast tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen ud af døren før pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online virksomheder præsterer fragt uden beregning på rillefræser til træ online, men oftest kun hvis man handler for en fastsat sum. Desuden kan du beslutte sig for den billigste metode til levering, hvilket tit er at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder yder click-and-collect hvor du bestiller billig rillefræser til træ hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på rillefræser til træ i følgende områder:

Gentofte, Grenaa, Nærum, Hørsholm, Holbæk, Kokkedal, Middelfart, Korsør, Fredericia, Nykøbing Falster, Roskilde, Ishøj, Lillerød, Brabrand, Frederikshavn, Brøndby, Lystrup, Esbjerg, Farum, Kalundborg, Charlottenlund, Stenløse, Varde, Tårnby, Glostrup, Køge, Ølstykke, København, Svendborg, Næstved, Herning, Hjørring, Greve, Brønshøj, Thisted, Haslev, Nakskov, Aalborg, Åbyhøj, Taastrup, Helsingør, Odder, Silkeborg, Vanløse, Rødovre, Aarhus, Værløse, Frederiksværk, Dragør, Rudersdal, Frederikssund, Odense, Højbjerg, Skanderborg, Virum, Skive, Struer, Kolding, Nyborg, Randers, Albertslund, Allerød, Hobro, Solrød Strand, Nørresundby, Ringsted, Søborg, Ballerup, Hedensted, Brønderslev, Valby, Jyllinge, Holstebro, Gladsaxe, Viborg, Vallensbæk, Aabenraa, Horsens, Tilst, Hillerød, Sønderborg, Birkerød, Haderslev, Vordingborg, Ikast, Rønne, Risskov, Hvidovre, Hedehusene, Lyngby, Herlev, Slagelse, Vejle, og Frederiksberg, .

Click-and-collect for rillefræser til træ er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere ofte leder efter bl.a. billig rillefræser til træ og rillefræser til træ tilbud. Man ser desuden som regel internet shoppere lede efter fx rillefræser til træ online, rillefræser til træ priser og køb rillefræser til træ, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på rillefræser til træ

Det er efterhånden ret problemfrit for internetbrugere at søge information om priser på billige rillefræser til træ online på tværs af internet butikker i Danmark, og af den grund har mange online shops været presset til at at reducere priserne på rillefræser til træ voldsomt, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk være fordelagtigt at eftergå et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud på rillefræser til træ online forinden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må trods alt ikke overse, at såfremt en online virksomhed annoncerer billige rillefræser til træ online for en pris der anses for uforståeligt billig, er det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under en regel, der støtter køberen overfor uærlige butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at dække betalingen af rillefræser til træ senere. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx køb rillefræser til træ og rillefræser til træ online. Foruden dette oplever vi ofte folk søge bl.a. rillefræser til træ priser, rillefræser til træ tilbud og billig rillefræser til træ.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud gode muligheder for at evaluere en lang række tidligere konsumenters vurderinger og derved kan det være til hjælp, at du studerer internet forretningens kritik før du færdiggør din shopping med billige rillefræser til træ online.

Facebook bringer dig ydermere fuldt ud fine genveje til at få indblik i internet webshoppens kundefokus. Derudover møder vi mange e-forhandlere hvor kunder kan meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige rillefræser til træ online på en internet shop kunne man faktisk læse netshoppens vilkår, men det er ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Et nemt alternativ kunne være at kigge om internet webshoppen er e-mærke godkendt, da det bør være et signal om at webbutikken følger gældende dansk lovgivning, og at online firmaet løbende efterses af jurister der er meget bekendte med de gældende love.

Desuden får du mulighed for en hjælpende hånd, hvis du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af rillefræser til træ. Derudover slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på bestillingen af rillefræser til træ online, til eksempel den returret butikken garanterer.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man altid bevarer sin kvittering, således man senere kan bekræfte sit køb af rillefræser til træ, uafhængig af om man shopper ved Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

Morten T gav 5 stjerner

God webshop

Jørgen T gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Rasmus gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Charlotte A gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online shopping
1En række internet forhandlere yder i vore dage flere billige fragtløsninger til rillefræser til træ. En der er meget populær er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo særdeles praktisk, samt desuden ligeledes den prisbilligste leveringsløsning.
2Leveringstidspunktet er jo super aktuel hvis man skal bruge varerne omgående, så derfor er det selvfølgelig fornuftigt at vi checker den forventede leveringstid ved rillefræser til træ. En hel del internet varehuse frembyder billig 1 dags levering på de fleste varer, som afhænger af at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt.
3Det har vist sig at være yderst hensigtsmæssigt for købere at sammenholde priser online på billige rillefræser til træ fra flere firmaer på nettet, og ergo tilbyder adskillige shops på nettet fragtfri levering. Det kan til hver en tid vise sig udbytterigt at besigtige nogle internet virksomheder i Danmark efter billige priser inden du shopper, så du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.
4Trustpilot medfører adskillige tiltalende løsninger til at efterforske ret mange eksisterende kunders betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du udforsker online shoppens kritik forud for at du shopper billige rillefræser til træ online. Facebook indebærer derudover aldeles fornemme metoder til at få en idé om online shoppens kundefokus.
5Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, der skærmer dig imod falske internet handler. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere pengene over en periode.
6Forinden nogen handler billige rillefræser til træ på en netbutik kunne man sådan set sætte sig ind i deres vilkår, dog er det for det meste ikke super interessant. Yderligere går vi ind for at du er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der kan have indvirkning på shopping af billige rillefræser til træ online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken kører med.
7En række netbutikker sikrer billig levering på rillefræser til træ, men oftest kræves det at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kan du foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig desværre omvendt ualmindeligt overkommelig. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
8Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, siden det ofte er en forsikring om at e-firmaet adlyder de danske love, og at netbutikken løbende overvåges af specialister som mestrer reglementet på området. Før folk køber billige rillefræser til træ hos en online forretning burde man til hver en tid tage stilling til webbutikkens handelsbetingelser.
9Den billigste fragttype er dog at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du befinder dig i nærheden af online butikkens adresse. Den løsning er ret vital om du absolut skal bruge rillefræser til træ om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle online outlets portofri fragt, men undertiden stiller det krav om at du shopper for et præcist beløb.