Bygpris.dk

Rionet hegn pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger rionet hegn, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 2.821 kr., som er hele 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare rionet hegn.
For mange er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du får hjælp til valg af rionet hegn.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man læse byggeshoppens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rionet hegn alt efter hvor du handler online. Enkelte har gode tilbud, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af rionet hegn online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og som følge af det har du adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at undgå fragtgebyret, og samtidig have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle rionet hegn online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig hjælp fra mennesker med specialistviden i netop rionet hegn.
Størstedelen af online nichebutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rionet hegn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rionet hegn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Således skal du regelmæssigt tjekke vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne når du lige er i fuld gang med dit krævende projekt.
2Der er alverdens artikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af meget konstruktiv viden, ikke mindst såfremt du benytter engelske søgeord.
3Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du skal have hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at lede efter forslag fra en håndfuld håndværkere.
4Forinden du indleder byggeriet er det rimeligt meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggeopgaver. Større byggerier behøver flere personer. Endvidere bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
6Man vil på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig smart at have værktøjet klar idet du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i dit budget.
7Det vil vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige materialer til rådighed i god tid før du starter projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel note som indeholder alt det du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har husket alt.
8Der kommer typisk ubelejlige hovedpiner når det gælder svære opgaver, og altså vil det være væsentligt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får eksperthjælp.
10Man kan forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Det betinges altså af at renoveringen påvirker klimaet.
11Godt forarbejde bliver nøglen til succes med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din køreplan.
12Ofte vil det være af stor betydning at have et budget for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive rationelt at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan tjekke udgiften ved hver eneste af dem.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En stor portion internet outlets udlover nu et hav af forskellige billige fragtformer til rionet hegn. Det mest populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig meget overkommelig, samt mange gange ligeledes den prisbilligste fragtmetode.

Du bør tillige overveje at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver desværre en smule mere omkostningsfuld, men tillige temmelig ligetil for rionet hegn online. Den billigste fragttype er uden tvivl at du selv henter varerne, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl lige ved online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på rionet hegn kan i nogle tilfælde være temmelig relevant i tilfælde af at man har brug for produkterne straks, så i det øjemed er det rimelig på sin plads at vi finder det anslåede leveringstidspunkt på rionet hegn. Størstedelen af butikker på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen på posthuset forud for at de lageransatte tager hjem.

Indtil flere firmaer på nettet garanterer fragtfri levering på rionet hegn online, men i mange tilfælde kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Som alternativ bør du beslutte sig for den mest betalelige type af levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig rionet hegn online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på rionet hegn i følgende byer:

Tilst, Korsør, Herlev, Vordingborg, Odense, Værløse, Solrød Strand, Virum, Søborg, Allerød, Lillerød, Brøndby, Åbyhøj, Hvidovre, Odder, Thisted, Aalborg, Brønderslev, Tårnby, Hedehusene, Charlottenlund, Rudersdal, Farum, Middelfart, Ishøj, Gentofte, Hjørring, Helsingør, Birkerød, Nakskov, Sønderborg, Holstebro, Ikast, Lyngby, Holbæk, Esbjerg, Ølstykke, Rødovre, Haderslev, Nyborg, Taastrup, Frederiksværk, Viborg, Næstved, Varde, Frederiksberg, Brønshøj, Vanløse, Fredericia, Jyllinge, Ballerup, Skive, Frederikshavn, Rønne, Risskov, Slagelse, Aarhus, Herning, Hobro, Hedensted, Dragør, Valby, Albertslund, Kolding, Kokkedal, Aabenraa, Struer, København, Køge, Randers, Hørsholm, Frederikssund, Lystrup, Silkeborg, Brabrand, Svendborg, Horsens, Nykøbing Falster, Haslev, Højbjerg, Roskilde, Ringsted, Kalundborg, Nørresundby, Vejle, Greve, Stenløse, Nærum, Hillerød, Skanderborg, Gladsaxe, Vallensbæk, Glostrup, og Grenaa, .

Click-and-collect for rionet hegn er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Falster), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at folk typisk søger for eksempel rionet hegn tilbud og rionet hegn priser. Foruden dette oplever vi ofte mennesker kigge efter eksempelvis billig rionet hegn, rionet hegn online samt køb rionet hegn, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Find den bedste pris på rionet hegn

Det har vist sig at være særdeles let for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige rionet hegn online hos diverse butikker på nettet, og derfor har massevis af online varehuse ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på rionet hegn markant, og ydermere garantere billig fragt.

Men det kan til hver en tid være tiden værd at analysere et par forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på rionet hegn online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Du skal blot huske på, at ifald en forretning på nettet forhandler billige rionet hegn online til salg for en pris som anses for himmelråbende letkøbt, så bør det mange gange være en varsel om en svindel e-shop. Køb med betalingskort er dog omfavnet af et reglement, der dækker køber overfor falske e-handler.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale betalingen af rionet hegn over en periode. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i data står det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet køb rionet hegn og rionet hegn priser. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig rionet hegn, rionet hegn online og rionet hegn tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk folks synspunkter

Trustpilot præsterer forholdsvis strålende chancer for at beskue diverse eksisterende konsumenters anmeldelser og på grund af dette går vi ind for, at du studerer e-shoppens kritik forud for at du shopper billige rionet hegn online.

Facebook indebærer desuden ret så ønskværdige løsninger til at få kendskab til e-shoppens kundefokus. Tilmed ser vi en række internet virksomheder som giver folk mulighed for at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også må anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige rionet hegn online i en netshop bør man egentlig læse webbutikkens vilkår, men det er ofte ikke særlig interessant, især ved de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne derfor være at efterse om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det ofte er et billede på at netbutikken føjer de danske love, foruden at internet forretningen en gang i mellem monitoreres af specialister som har ekspertise inden for de gældende love.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, hvis du møder problemstillinger med din shopping med rionet hegn. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de væsentligste forhold der har indvirkning på bestillingen af rionet hegn online, for eksempel den returneringsret e-handlen lover.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man stadig gemmer ens ordremail, så man en anden gang kan bevidne sin bestilling af rionet hegn, hvad end man har købt ved Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Peter gav 4 stjerner

Udmærket

Susanne R gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Peter H gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til internetshopping
1Inden nogen bestiller billige rionet hegn i en internet shop bør man sådan set gennemløbe netbutikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende. Dertil støtter vi at kunden er obs på de vigtigste retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige rionet hegn online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen anvender.
2Vi tilråder generelt at granske om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det er en sikring om at online butikken respekterer dansk lovgivning, og at internet forhandleren af og til besøges af fagmænd som mestrer de gældende love. Forud for at folk handler billige rionet hegn hos en netshop bør man sådan set skimme butikkens handelsvilkår.
3Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, som beskytter en overfor uærlige shops på nettet. Alternativt kan du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afdrage prisen ude i fremtiden.
4Fragtperioden er vældig aktuel ifald du har behov for produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det ret så afgørende at man besigtiger den forventede leveringsdato ved rionet hegn. Adskillige e-firmaer i Danmark frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket dog er regnet ud fra at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt.
5Nogle enkelte internet shops lover billig levering på rionet hegn, men tit er det påkrævet at man køber for et fastsat beløb. Desuden skulle du udvælge den mest billige leveringsudgave, som typisk er at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen er af og til ydermere i høj grad fremkommelig. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
6Trustpilot medfører temmelig udmærkede genveje til at eftersøge en stor portion tidligere forbrugeres erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige rionet hegn online. Facebook genererer derudover absolut fortræffelige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed.
7Det har vist sig at være i høj grad hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige rionet hegn på flere internet foretagender, og til tak frembyder langt de fleste internet virksomheder fragt uden beregning. Derfor kan det trods alt vise sig udbytterigt at tjekke et par forskellige online shops efter tilbud og rabat inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.
8Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid være selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du er i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsløsning er selvfølgelig ualmindeligt afgørende i tilfælde af at du mangler rionet hegn lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del internet selskaber billig fragt, men ofte forudsætter det at du handler for en bestemt pris.
9De fleste e-forretninger yder nu om dage en række forskellige billige fragtmuligheder til rionet hegn. Det mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt bekvem, og oftest endvidere den mest prisbevidste form for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk