Bygpris.dk

Rivebræt

Rivebræt hm 90° k36 130x230 mm
726 kr.
Læs mere
Rivebræt hm 90° k24 130x230 mm
723 kr.
Læs mere
Rivebræt våffla 285x150mm
218 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige rivebræt fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste tilbud, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved en webshop, som giver hjælp til valg af rivebræt.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare rivebræt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i store dele af landet, og herigennem har flertallet mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af rivebræt online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du forvente ekstremt gavnlig assistance fra nogle med ekspertviden i netop rivebræt.
De fleste specialiserede netbutikker er små firmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler rivebræt online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
rivebræt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

rivebræt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rivebræt bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

rivebræt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er muligt at indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet kræver med andre ord at projektet forbedrer naturen.
2Det kan være til god gavn at få assistance til projektet, ikke mindst ift. krævende arbejdsopgaver. Omfattende projekter behøver flere personer. Endvidere må det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
3Det er af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar forud for at du går til værks med håndværket. Du har god gavn af at lave en simpel note med de materialer der skal bruges, og så tjekke hvert enkelt punkt, så du bliver sikker på at du har styr på det.
4For projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således kan du ofte lægge mærke til prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
5Der viser sig uden tvivl utidige problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og af den grund viser det sig meningsfuldt at man har afsat nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
6Du skal nødig negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du nedskriver planen.
8Man bør ikke mangle værktøj. Tit vil det være klogt at du har det klar til brug før du påbegynder byggeriet. Det er desuden afgørende at inkludere de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
9Længe før du optager dit byggeprojekt må det være ret afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Måske du burde vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagmand til noget af det. Når du anskaffer eksperthjælp er det fornuftigt at tage imod en pris fra diverse leverandører.
11Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er formidler af rigelig konstruktiv info, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
12Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det bør blive en fordel at nedskrive samtlige poster, og dernæst finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En lang række internet varehuse tilbyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtløsninger til rivebræt. Den mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine produkter den dag der passer dig. Fragttypen er jo særligt fleksibel, samt tit ligeledes den prisbilligste form for fragt.

Du bør alternativt afveje for og imod at bestille pakken til levering til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver en gang i mellem en anelse mere pebret, men omvendt ret bekvem for rivebræt online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men det forudsætter at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på rivebræt er ret så vigtig forudsat man står og skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det aldeles fornuftigt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved rivebræt. En række byggecentre – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på de fleste varer online, som trods alt er afhængig af at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren pakket forinden de logistikansatte får fri.

Flere byggeforretninger lover fragt uden beregning på rivebræt online, men i de fleste tilfælde kun når der indkøbes for et konkret beløb. Desuden kunne man overveje den billigste mulighed for levering, hvilket ofte vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig rivebræt hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. De frembyder bl.a. klik-og-hent på rivebræt i disse byer:

Odense, Rønne, Thisted, Vejle, Taastrup, Herning, Frederiksværk, Aabenraa, Sønderborg, Lillerød, København, Rudersdal, Valby, Frederiksberg, Roskilde, Tårnby, Nakskov, Viborg, Ikast, Greve, Skanderborg, Slagelse, Kokkedal, Haderslev, Nyborg, Gentofte, Birkerød, Køge, Esbjerg, Kolding, Middelfart, Frederikssund, Jyllinge, Varde, Hobro, Silkeborg, Ølstykke, Fredericia, Ishøj, Albertslund, Charlottenlund, Svendborg, Aalborg, Hedehusene, Farum, Helsingør, Vanløse, Horsens, Brønderslev, Nørresundby, Gladsaxe, Brøndby, Lystrup, Stenløse, Struer, Hillerød, Dragør, Tilst, Nykøbing Falster, Lyngby, Skive, Højbjerg, Holbæk, Virum, Randers, Brabrand, Herlev, Risskov, Nærum, Hedensted, Hørsholm, Rødovre, Kalundborg, Haslev, Odder, Hvidovre, Næstved, Glostrup, Brønshøj, Solrød Strand, Vordingborg, Åbyhøj, Aarhus, Frederikshavn, Værløse, Grenaa, Korsør, Ballerup, Holstebro, Hjørring, Ringsted, Vallensbæk, Søborg, og Allerød, .

Afhentning for rivebræt er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet rivebræt tilbud og køb rivebræt. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis rivebræt priser, rivebræt online og billig rivebræt, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Få den bedste pris på rivebræt

Det er jo efterhånden særdeles uproblematisk for almindelige mennesker at prissammenligne på billige rivebræt online i blandt flere e-butikker, og til tak har masser af internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at reducere prisniveauet på rivebræt betragteligt, og i øvrigt sikre billig fragt.

Det kan dog immervæk vise sig gavnligt at udforske nogle få butikker på nettet efter tilbud og rabatter på rivebræt online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Du bør alligevel være så påvagt, at ifald en internet webshop markedsfører billige rivebræt online på tilbud til en salgspris som kan ses som besynderligt tiltalende, så er det for det meste være en indikator for en bedragerisk online shop. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af en ordning, der garanterer dig som kunde overfor fup e-forretninger.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre betalingen af rivebræt over en længere periode. Dette fås som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Ses der på søgedata er det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx rivebræt online og rivebræt tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk søge for eksempel billig rivebræt, rivebræt priser og køb rivebræt.

Tjek tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fremskaffer de facto troværdige løsninger til at kortlægge en hel del tidligere forbrugeres observationer og af den grund slår vi et slag for, at du besigtiger e-handlens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige rivebræt online.

Facebook tilbyder dig ydermere sådan set nyttige genveje til at få indtryk af online forretningens popularitet. Desuden ser vi endda e-handler hvor man kan skrive en vurdering af virksomhedens service, som tillige må anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige rivebræt online i en internet butik behøver de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser, men det er oftest en tidskrævende opgave, især på de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, siden det kan være en tryghed om at e-butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet jævnligt revurderes af fagmænd der forstår retningslinjerne.

Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, når du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din ordre på rivebræt. Tilmed stiller vi forslag om at køber er obs på de mest aktuelle forhold der kan influere på bestillingen af rivebræt online, som eksempelvis den returneringsret internet forretningen tilsikrer.

Her er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af rivebræt, uafhængig af om man har bestilt hos 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Inge Madsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Per Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Mette G gav 5 stjerner

Rigtig god service

Inge gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til din online shopping
1Den mindst kostelige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du bor nær online firmaets adresse. Den fragttype kan være ualmindeligt væsentlig når man skal bruge rivebræt straks. Alternativt så præsterer indtil flere internet shops fragt uden betaling, men i reglen er det så præmissen at man bestiller for et præcist beløb.
2Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, hvilket er en forsikring om at e-forhandleren accepterer de danske retningslinjer, foruden at e-butikken jævnligt besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Inden folk shopper billige rivebræt på en e-shop bør de for at være sikker læse netbutikkens handelsvilkår.
3Inden nogen shopper billige rivebræt i en internet shop kan de reelt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens vilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Yderligere støtter vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste regler gældende for shopping af billige rivebræt online, som fx den byttepolitik internet selskabet har.
4Temmelig mange online shops foreslår til alt held diverse billige leveringsmodeller til rivebræt. En yndling er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo særdeles praktisk, samt mange gange også den billigste form for levering.
5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en retningslinje, som beskytter folk imod snydagtige webbutikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du higer efter at honorere beløbet over en længere periode.
6Det er jo efterhånden rigtig let gængeligt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige rivebræt hos flere forhandlere på nettet, og altså lover langt de fleste internet forretninger i Danmark portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid være lønsomt at se nærmere på enkelte netbutikker efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
7Fragtperioden er naturligvis ultra vigtig når du har behov for varen omgående, så med det formål er det bestemt på sin plads at vi besigtiger den forventede leveringsdato for rivebræt. Størstedelen af shops på nettet giver billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter, men vær vagtsom da det forudsætter at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt.
8Nogle enkelte e-forretninger i Danmark garanterer levering uden beregning på rivebræt, men ofte er det påkrævet at du køber for et præcist beløb. Som alternativ skulle du overveje den billigste mulighed for fragt, som mange gange er at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig i regelen lige så vel super problemfri. Den mest letkøbte fragtmulighed er utvivlsomt at hente produkterne selv.
9Trustpilot medfører i højeste grad pæne muligheder for at inspicere forskellige øvrige konsumenters tanker og derved slår vi et slag for, at du undersøger internet shoppens kritik forinden du shopper billige rivebræt online. Facebook genererer lignende regulære udmærkede metoder til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.