Bygpris.dk

Rockfon plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger rockfon plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Flere byggecentre præsterer et enormt produktudvalg, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot rockfon plader.
Der er variationer i salgspriserne på billige rockfon plader hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du får sparring omkring rockfon plader.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens producenter, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af rockfon plader online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har du tilbuddet om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Af den grund har du mulighed for at undvære fragten, samt sågar få varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
Alverdens niche netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du modtage mere kyndig hjælp fra mennesker som er eksperter i lige præcis rockfon plader.
Størstedelen af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler rockfon plader online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

rockfon plader silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forud for at du indleder byggeriet kan det vise sig højst betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
2Du bør unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige skader. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
3Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et budget for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive økonomisk at nedskrive hver enkelt udgift, og dernæst nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
4Der kan findes stribevis af artikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv viden, især hvis man kigger på engelsk.
5Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig essentielt at du har værktøjet parat akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tillægge de her udgifter i dit udgiftsbudget.
6Det kan blive meningsfuldt at du har alle materialer indkøbt før du påbegynder projektet. Du vil med fordel kunne notere en hurtig note hvor der bør fremgå det du har brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
7Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en klar strategi, som viser hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter strategien.
8Husk at regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
9Man kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at projektet er CO2-besparende. Bidraget beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
10Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned netop som du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
11Det er en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om større projekter. Nogle opgaver kræver flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Der viser sig næsten altid uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være essentielt at der er afsat en del tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er utrolig betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Størstedelen af e-forhandlere udlover nu et hav af forskellige billige leveringsformer til rockfon plader. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer når du har mulighed for det. Metoden er jo særligt ukompliceret, og typisk endda den mest betalelige løsning til levering.

Du kunne ydermere påtænke at få varerne sendt hjem til dig privat eller til når du er på job. Den viser sig af og til en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel temmelig smart ift. rockfon plader online. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det forudsætter at du bor nærved netshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på rockfon plader er jo ualmindeligt bestemmende forudsat du har behov for din ordre lige om lidt, og herved er det ret meningsfuldt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på rockfon plader. En lang række internet virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, men vær vagtsom da det beroer på at ordren gennemføres forud for et givent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forud for at de logistikansatte drager hjemad.

En hel del online shops yder portofri fragt på rockfon plader online, men i reglen er det påkrævet at der købes for et fastsat beløb. Alternativt må man foretrække den billigste fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

De store netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig rockfon plader online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på rockfon plader i disse byer:

Brønderslev, Middelfart, Viborg, Åbyhøj, Svendborg, Ikast, Hobro, Allerød, Kokkedal, Lystrup, Esbjerg, Brønshøj, Aalborg, Lillerød, Vallensbæk, Herning, Ringsted, Nakskov, Hedehusene, Albertslund, Nykøbing Falster, Ølstykke, Herlev, Skanderborg, Frederikssund, Birkerød, Brøndby, Taastrup, Aarhus, Næstved, Ballerup, Hørsholm, Søborg, Køge, Nærum, Charlottenlund, Frederiksværk, Haslev, Stenløse, Skive, Rudersdal, Rødovre, Horsens, Vejle, Højbjerg, Frederiksberg, Odder, Hvidovre, Jyllinge, Ishøj, Værløse, Nyborg, Helsingør, Greve, Dragør, Grenaa, Aabenraa, Sønderborg, Kolding, Hillerød, Varde, Randers, Risskov, Holbæk, Tårnby, Haderslev, Roskilde, Odense, København, Struer, Holstebro, Slagelse, Kalundborg, Valby, Korsør, Hjørring, Silkeborg, Tilst, Fredericia, Virum, Rønne, Gladsaxe, Solrød Strand, Hedensted, Frederikshavn, Glostrup, Farum, Gentofte, Brabrand, Vordingborg, Lyngby, Vanløse, Thisted, og Nørresundby, .

Klik-og-hent af rockfon plader er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i data bliver det klart, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel rockfon plader priser og billig rockfon plader. Derudover ser vi tit netshoppere søge fx køb rockfon plader, rockfon plader tilbud samt rockfon plader online, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på rockfon plader

Det er rigtig smart for forbrugerne at finde de bedste priser på billige rockfon plader online på tværs af e-shops, og derved har langt de fleste e-handler været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på rockfon plader en hel del, og endda garantere portofri levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig lønnende at udforske et par outlets på nettet efter tilbud og rabatter på rockfon plader online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal blot være obs på, at når en e-forhandler reklamerer billige rockfon plader online på tilbud til en pris der virker himmelråbende billig, så kan det mange gange være et tegn på en fup internet webshop. Handler med kort er imidlertid dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket støtter en overfor bedrageriske online firmaer.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du gerne vil godtgøre pengene til rockfon plader over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata står det klart, at internetbrugere som regel søger eksempelvis rockfon plader tilbud og rockfon plader priser. Foruden dette ser man ofte internet shoppere kigge efter bl.a. køb rockfon plader, billig rockfon plader og rockfon plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder regulære fantastiske muligheder for at se nøjere på diverse nuværende køberes evalueringer og derved foreslår vi, at du gennemgår internet forretningens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige rockfon plader online.

Facebook tilbyder tilsvarende rigtig udmærkede chancer for at få en idé om internet selskabets troværdighed. Herinde ser vi en del webbutikker hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, som også kan benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige rockfon plader online i en internet butik kunne de når alt kommer til alt gennemse shoppens vilkår, men det er naturligvis et omfattende projekt, specielt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af om internet forretningen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at e-firmaet føjer gældende dansk lovgivning, samt at e-forretningen regelmæssigt efterses af sagkyndige som kender lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for assistance, når du møder problemer i processen med dit køb af rockfon plader. Yderligere anbefales det at du er obs på de væsentligste bestemmelser der kan influere på bestillingen af rockfon plader online, som for eksempel den ombytningsrettighed online butikken kører med.

Her er det desuden vigtigt, at man altid bibeholder ens kvittering, således man altid vil kunne bevidne købet af rockfon plader, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg eller Stark.

Lene Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Louise gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Henrik Larsen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Else Mortensen gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til din online shopping
1En del internet forhandlere giver til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til rockfon plader. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer når du har tid. Metoden er jo super uproblematisk, samt typisk endda den mindst kostelige leveringsmetode.
2Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en antydning af at internet webshoppen accepterer de officielle regler, og at shoppen fra tid til anden kontrolleres af jurister som har meget erfaring med lovene på området. Forud for at nogen handler billige rockfon plader på en online webshop kunne de på en vis måde gennemse netbutikkens forretningsaftale.
3Leveringshastigheden er jo ultra bestemmende om vi mangler pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det helt fornuftigt at du kontrollerer den estimerede leveringstid for rockfon plader. Masser af webbutikker annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at der bestilles forud for et fastsat klokkeslæt.
4Den mindst kostelige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo betinges af at du befinder dig nær webshoppens arbejdslager. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge rockfon plader om få sekunder. Alternativt så yder nogle enkelte webbutikker fragt uden betaling, men for det meste stiller det krav om at du shopper for et præcist beløb.
5Før folk køber billige rockfon plader hos en internet forhandler kan de egentlig granske webbutikkens handelsaftale, men det er for det meste ikke særlig sjovt. Ligeledes går vi ind for at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med købet af billige rockfon plader online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden garanterer.
6Trustpilot frembyder altid uafhængige muligheder for at gøre dig bekendt med flere forhenværende kunders vurderinger og af den grund støtter vi, at du evaluerer e-shoppens ratings før du shopper billige rockfon plader online. Facebook forærer dig ydermere ret så nyttige chancer for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
7Det er ekstremt nemt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige rockfon plader på flere shops på nettet, og derfor lover flere online selskaber billig levering. Det kan immervæk være lukrativt at analysere indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg inden du køber, således at man er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
8Visse online varehuse yder portofri levering på rockfon plader, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ kunne man beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, hvilket mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragtformen bliver desværre desuden temmelig fleksibel. Den mindst kostelige leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
9Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en regel, hvilket sikrer dig imod uoprigtige online butikker. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil klare pengene ude i fremtiden.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk