Bygpris.dk

Røgalarm

LIFE Røgalarm BLUU Circle 10+
126 kr.
Læs mere
LIFE Røg/varmealarm LINK
99 kr.
Læs mere
Røgalarm fotoelektrisk, solo.
60 kr.
Læs mere
Netatmo Smart røgalarm
849 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm Value 5 år
135 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm 9V Trådløs VALUE 2 pak
211 kr.
Læs mere
Elgato Eve Smoke Røgalarm
925 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm VALUE 9V
41 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm BLUU 5 år
152 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm BLUU Circle 10+ wave
211 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm 230V
169 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm 9V - Trådløs - Connect
279 kr.
Læs mere
Ensonordic Røgalarm 230v
369 kr.
Læs mere
LIFE Røgalarm 230V - Trådløs - Connect
279 kr.
Læs mere
L-protect Røgalarm Trådløs / 3000 High Frequency
299 kr.
Læs mere
Yale Smart Living Røgalarm
699 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare røgalarm.
Du vil finde ulighed i priserne på billige røgalarm fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af røgalarm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed kan man slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra flere leverandører, og så kan du købe fra et bredt sortiment af røgalarm online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på deres varer, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du få super begavet sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis røgalarm.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billigere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du handler røgalarm online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
røgalarm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

røgalarm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

røgalarm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

røgalarm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være fordelagtigt at nedskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
2Det kan give mening at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at indhente forslag fra forskellige firmaer.
3Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Nogle ombygninger stiller krav om flere mennesker. Derudover bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver dig adgang til overvældende meget almennyttig information, specielt ifald du bruger engelske søgeord.
6Ved udendørs projekter har vind og vejr meget at sige. Således skal du hyppigt tage et kig på femdøgnsprognosen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
7Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din agenda.
8Før du igangsætter byggeprocessen kan det være aldeles centralt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Potentielt kan det vise sig essentielt at have alle byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder håndværket. Du har fordel af at udarbejde en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
10Du skal nødig gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have udstyret tilgængeligt når du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at påregne de tilhørende udgifter i budgettet.
11Der præsenterer sig ofte pludselige hovedpiner når det gælder større projekter, og altså vil det være afgørende at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
12Man kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del internet outlets giver til alt held et bredt udvalg af billige former for fragt til røgalarm. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Denne er altså rigtig let, samt oftest tilmed den prisbilligste leveringsmetode.

Du kunne ligeledes forsøge at få leveret til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er af og til en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig super let ved køb af røgalarm online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du har bopæl med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på røgalarm er selvfølgelig super essentiel såfremt du har behov for varen om kort tid, så derfor er det fuldt ud essentielt at vi checker tidshorisonten for levering på røgalarm. Masser af internet firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som stiller krav om at bestillingen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet før de lageransatte drager hjemad.

En hel del internet foretagender frembyder fragt uden betaling på røgalarm online, men ofte er det påkrævet at du aftager for en præcis sum. Desuden må du beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder yder afhentning hvor man bestiller billig røgalarm online men selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på røgalarm i følgende områder:

Korsør, Lystrup, Aalborg, Svendborg, Herning, Odense, Jyllinge, Skive, Ringsted, Ikast, Frederiksberg, Skanderborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Lyngby, Taastrup, Randers, Dragør, Frederiksværk, Valby, Frederikssund, Kalundborg, Albertslund, Allerød, Nørresundby, Lillerød, Kolding, Thisted, Brabrand, Værløse, Holbæk, Silkeborg, Herlev, Roskilde, Holstebro, Aarhus, Birkerød, Aabenraa, Hørsholm, Åbyhøj, Næstved, Haderslev, Rødovre, Hillerød, Hedensted, Haslev, Brønderslev, Middelfart, Slagelse, Struer, Rønne, Nyborg, Søborg, Nærum, Virum, Varde, Stenløse, Sønderborg, Hobro, Vanløse, Viborg, Glostrup, Horsens, Grenaa, Frederikshavn, Tilst, Vallensbæk, Gentofte, Rudersdal, Højbjerg, Hedehusene, Odder, Hjørring, Vejle, Brønshøj, Helsingør, København, Brøndby, Ballerup, Charlottenlund, Vordingborg, Kokkedal, Tårnby, Ishøj, Solrød Strand, Køge, Greve, Esbjerg, Ølstykke, Nakskov, Risskov, Gladsaxe, Farum, og Hvidovre, .

Afhentning ift. røgalarm er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel røgalarm priser og røgalarm online. Foruden dette oplever man som regel folk søge fx billig røgalarm, køb røgalarm og røgalarm tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Tilbud på røgalarm

Det er jo ultra gnidningsløst for os alle at finde frem til de bedste priser på billige røgalarm online på tværs af e-firmaer, og til gengæld har adskillige internet outlets været presset til at at mindske salgspriserne på røgalarm voldsomt, og endda garantere fragt uden beregning.

Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at eftergå forskellige netshops efter tilbud på røgalarm online forud for at du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Du bør bare ikke overse, at når en e-butik markedsfører billige røgalarm online til salg for en pris der anses for besynderligt tiltalende, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig online forretning. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af et regulativ, hvilket redder dig som kunde imod svindlende e-forretninger.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at afbetale beløbet til røgalarm over flere uger. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at folk mange gange søger bl.a. røgalarm online og røgalarm tilbud. Derudover oplever vi tit mennesker lede efter eksempelvis røgalarm priser, billig røgalarm samt køb røgalarm.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot genererer helt habile chancer for at udforske forskellige aktuelle forbrugeres ratings og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet firmaets kritik forinden du køber billige røgalarm online.

Facebook byder på tilsvarende de facto pålidelige løsninger til at få en idé om netbutikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange e-shops som tilbyder folk at udfærdige en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes kan anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige røgalarm online på en internet shop kan de i og for sig tage stilling til netshoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke super interessant, specielt ved de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det er en angivelse af at e-firmaet efterfølger de officielle danske regler, samt at hjemmesiden hyppigt evalueres af jurister der mestrer vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for support, ifald du bliver udsat for besvær i processen med din bestilling af røgalarm. Ligeledes er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der influerer på bestillingen af røgalarm online, fx den returret online virksomheden anvender.

Derfor er det ligeledes relevant, at man stadig beholder sin ordremail, så man altid kan bekræfte sin bestilling af røgalarm, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark eller Davidsen.

Lars Pedersen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Maria gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Poul gav 5 stjerner

Perfekt køb

Lene T gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til online indkøb
1Generelt går vi ind for at undersøge om internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det bør være en sikring om at webbutikken føjer de officielle regler, og at internet selskabet rutinemæssigt undersøges af specialister der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige røgalarm i en shop på nettet behøver de uden tvivl bese forhandlerens handelsbetingelser.
2Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du er nær online shoppens bopæl. Den slags levering er jo yderst relevant ifald du står og skal bruge røgalarm inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle internet firmaer levering uden beregning, men tit kun når der indkøbes for en præcis sum.
3Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et lovbud, som garanterer dig overfor fup netbutikker. Som en anden løsning bør du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil honorere prisen over et længere tidsrum.
4Trustpilot tilbyder dig regulære tiltalende muligheder for at udforske ret mange andre brugeres reflektioner og derved tilråder vi, at du tjekker e-shoppens bedømmelser forud for at du handler billige røgalarm online. Facebook giver dig derudover stort set hæderlige genveje til at få indblik i internet webshoppens kundefokus.
5Enkelte online forretninger byder på levering uden beregning på røgalarm, men oftest er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb. Som alternativ skulle du udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Denne bliver som oftest samtidig i høj grad simpel. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
6Før nogen handler billige røgalarm på en e-handler burde de sådan set gennemse forhandlerens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Yderligere slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest basale retningslinjer der influerer på shopping af billige røgalarm online, eksempelvis hvilken returret webbutikken benytter.
7Fragtperioden er selvfølgelig rigtig afgørende ifald du skal bruge varerne inden for få dage, så i det øjemed er det komplet passende at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på røgalarm. En lang række webshops præsterer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer, men vær obs på at det afhænger af at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Det er efterhånden særligt enkelt for alle og enhver at analysere priser online på billige røgalarm på diverse firmaer på nettet, og til tak garanterer en lang række online shops gebyrfri levering. Derfor kan det stadigvæk være lønsomt at granske diverse online outlets efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, så du er skudsikker på at få den bedste pris.
9En masse internet webshops udlover nu om stunder en række forskellige billige leveringsmodeller til røgalarm. En yndling er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså yderst problemfri, samt endda derudover den prisbilligste type af levering.