Bygpris.dk

Røgovn

Borniak BBQ Digital Stainless BBDS-150 - Røgovn
9.995 kr.
Læs mere
Borniak UW-150 - Røgovn
5.995 kr.
Læs mere
Borniak Digital UWD-70 - Røgovn
5.995 kr.
Læs mere
BBQ Digital BBD-70 - Røgovn
7.995 kr.
Læs mere
BBQ Digital Stainless BBDS-70 - Røgovn
8.995 kr.
Læs mere
Bradley Smoke Generator with Adaptor
1.475 kr.
Læs mere
Borniak Analog UWD-150 - Røgovn
7.495 kr.
Læs mere
Borniak Digital Stainless UW-70 - Røgovn
7.495 kr.
Læs mere
Bradley XL Camo Smoker-røgovn - BS815XLTCEF
3.999 kr.
Læs mere
Bradley Digital Smoker 6 Racks/Hylder røgovn
5.400 kr.
Læs mere
Borniak BBQ Digital BBD-150 - Røgovn
9.495 kr.
Læs mere
Borniak Digital Stainless UWDS-150 - Røgovn
9.495 kr.
Læs mere
Bradley Professional P10 Smoker - BS1019EU
8.699 kr.
Læs mere
Bradley Original Bradley Smoker røgovn
3.399 kr.
Læs mere
Bradley Digital Smoker 4 Racks/Hylder røgovn
4.400 kr.
Læs mere
Bradley Original XL Smoker - BS815XLTCE
3.999 kr.
Læs mere
Borniak UW-70 - Røgovn
4.595 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige røgovn hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens nogle vil have service. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare røgovn.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du finde et andet.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af røgovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber varer fra flere producenter, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af røgovn online.
De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se positivt på.
De store byggecentre har butikker overalt i landet, og derfor har flertallet valget om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. På grund af det er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og endda skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
Hovedparten af specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du forvente super kyndig hjælp fra folk som er specialister i lige præcis røgovn.
Størsteparten af specialiserede netshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle røgovn online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
røgovn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

røgovn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

røgovn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

røgovn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig værdifuldt at du har alle bygningsmaterialer disponible forud for at du iværksætter projektet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår det du får brug for, og som det næste granske hvert enkelt punkt, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
2Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
3For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag skal du tit undersøge vejrudsigten i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
4Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må sammensætte en klar køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter agendaen.
5Man bør på ingen måde undvære værktøj. Det er klogt at du har grejet disponibelt idet du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
6Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko der skåner dig mod mulige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
7Forud for at du påbegynder byggeriet må det være yderst meningsfuldt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til omkostningen ved dem hver især.
9Der præsenterer sig altid ubelejlige bump på vejen ved omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det essentielt at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man når det til siden.
10Det kan overvejes at få assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er omfattende projekter. Store byggerier kræver flere folk. Desuden er det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Der er alverdens instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube yder assistance med betydelige mængder udbytterig information, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
12Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du må fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af det. Såfremt du søger professionel hjælp kan det godt betale sig at modtage priser fra forskellige virksomheder.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

De fleste internet webshops udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsløsninger til røgovn. En af de mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer dig bedst. Fragttypen er altså yderst hensigtsmæssig, samt ofte ligeledes den mest letkøbte metode til levering.

Du kunne omvendt tænke over at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig tit en tand mere omkostningsfuld, men ligeledes ultra fremkommelig for røgovn online. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig nærved webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på røgovn er særdeles udslagsgivende om du skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og herved er det komplet vigtigt at du ser den forventede leveringsdato for røgovn. Flere forhandlere på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, men husk at det antager at ordren gennemføres forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen på posthuset forud for at de lageransatte får fri.

Indtil flere internet firmaer frembyder portofri fragt på røgovn online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man handler for en fastsat pris. Desuden kunne du foretrække den billigste leveringsversion, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig røgovn online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Bygma. De tildeler bl.a. click-and-collect på røgovn i følgende områder:

Frederikshavn, Fredericia, Ikast, Ballerup, Skanderborg, Frederiksværk, Frederikssund, Svendborg, Rudersdal, Rønne, Næstved, Birkerød, Hjørring, Nærum, Hillerød, Vanløse, Farum, Haslev, Rødovre, Taastrup, Struer, Aabenraa, Jyllinge, Solrød Strand, Hedensted, Brabrand, Nakskov, Hørsholm, Vallensbæk, Gladsaxe, Haderslev, Tilst, Allerød, Virum, Søborg, Stenløse, Herning, Grenaa, Silkeborg, Hvidovre, Tårnby, Lyngby, Ishøj, Holstebro, Ringsted, Herlev, Glostrup, Køge, Horsens, Korsør, Dragør, Lystrup, Varde, Odense, Ølstykke, Aarhus, Lillerød, Kalundborg, Randers, Slagelse, Brønderslev, Nyborg, Roskilde, Gentofte, Albertslund, Brøndby, Højbjerg, Skive, Hobro, Frederiksberg, Viborg, Sønderborg, Risskov, Helsingør, Vejle, Thisted, Nørresundby, Esbjerg, Greve, Middelfart, Charlottenlund, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, København, Odder, Hedehusene, Aalborg, Åbyhøj, Holbæk, Valby, Kokkedal, Kolding, og Værløse, .

Afhentning for røgovn er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis røgovn tilbud og billig røgovn. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge bl.a. røgovn priser, køb røgovn samt røgovn online, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Find den bedste pris på røgovn

Det har vist sig at være yderst overkommeligt for købere at lave prissammenligning på billige røgovn online fra diverse e-firmaer, og med det motiv har adskillige internet shops ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på røgovn markant, og derudover tilbyde levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk blive fordelagtigt at checke nogle internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på røgovn online forinden du bestiller, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at hvis en webshop reklamerer billige røgovn online på tilbud til en pris som virker ekstraordinært billig, kan det tit være et kendetegn på en fup netshop. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af en forordning, hvilket redder dig som køber imod uægte netshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at klare prisen på røgovn over flere uger. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. røgovn online og røgovn priser. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter blandt andet køb røgovn, røgovn tilbud og billig røgovn.

Se nærmere på nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder faktisk fortræffelige chancer for at kortlægge forskellige øvrige konsumenters vurderinger og derfor stiller vi forslag om, at du gransker internet forretningens vurderinger forinden du bestiller billige røgovn online.

Facebook resulterer i for øvrigt de facto værdifulde genveje til at få indsigt i e-handlens popularitet. Tilmed møder vi endda online firmaer som tilbyder folk at meddele en omtale af virksomhedens service, som ligeledes må udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige røgovn online på en webbutik kan man for at være på den sikre side sætte sig ind i webbutikkens regler, det er dog typisk et omfattende arbejde, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning er at kigge hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som burde være en tryghed om at netbutikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen rutinemæssigt kontrolleres af jurister som kender de gældende bestemmelser.

Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, når du udsættes for dilemmaer ved din ordre på røgovn. Herudover er det godt at køberen er vidende om de mest aktuelle regler der har indflydelse på bestillingen af røgovn online, som fx den byttepolitik online butikken tilbyder.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, således man fremadrettet kan bevise bestillingen af røgovn, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Silvan.

Charlotte gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Pia Jensen gav 4 stjerner

Quick expedit

Mette Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service

Martin Johansen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til online shopping
1En stor portion internet firmaer yder i vore dage en lang række forskellige billige metoder til levering til røgovn. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig rigtig bekvem, samt endda tillige den mest betalelige fragtløsning.
2Det er jo vældig praktisk for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige røgovn fra forskellige internet handler, og følgelig garanterer massevis af internet firmaer portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid vise sig nyttigt at besigtige en række e-forretninger efter billige priser forud for at du shopper, så du er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
3Indtil flere shops på nettet sikrer portofri levering på røgovn, men tit er det forbeholdt når du bestiller for en bestemt sum. Ellers burde man vælge den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Muligheden er for det meste til gengæld ekstremt let. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, der assisterer folk overfor fup internet varehuse. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale betalingen i flere bidder.
5Forinden folk shopper billige røgovn i en butik på nettet bør man helt sikkert have øje for webshoppens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant. Ydermere kan det anbefales at køberen er opmærksom på de mest vitale vedtægter der indvirker på bestillingen af billige røgovn online, for eksempel den returret online shoppen garanterer.
6Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et kendetegn for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis undersøges af specialister som er indført i retningslinjerne. Inden nogen køber billige røgovn på en e-shop kunne de i princippet have øje for shoppens forretningsvilkår.
7Antal dages levering kan vise sig at være ret så afgørende hvis du mangler din pakke lige om lidt, så herved er det jo aktuelt at man finder den anslåede leveringsdato for røgovn. En række internet webshops tilbyder billig 1 dags levering på en række varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt.
8Den mindst kostelige type af levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du lever nær online forretningens hjemsted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret så central når man har behov for røgovn lige om lidt. Alternativt så præsterer en række firmaer på nettet fri fragt, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du shopper for en bestemt pris.
9Trustpilot tilbyder dig fuldstændig gode muligheder for at kigge på ret mange tidligere kunders opfattelser og derfor er det smart, at du tager et kig på internet selskabets anmeldelser før du shopper billige røgovn online. Facebook giver dig lige så vel adskillige gavnlige genveje til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.