Bygpris.dk

Rørbåndsliber

Bernardo Rørbåndsliber TBS 620 A
2.016 kr.
Læs mere
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760
1.529 kr.
Læs mere
Metabo Rørbåndsliber RBE 12-180 Set
8.595 kr.
Læs mere
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760 A
1.810 kr.
Læs mere
Bernardo Rørbåndsliber TBS 620
1.425 kr.
Læs mere
METABO RØRBÅNDSLIBER RB 18 LTX 60 SOLO uden batteri og lader
5.498 kr.
Læs mere
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 15-180 SÆT
9.795 kr.
Læs mere
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 9-60 SÆT
8.498 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af rørbåndsliber.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot rørbåndsliber.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse forretningens regningslinjer.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige rørbåndsliber fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, og nogle giver faglig sparring. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Når du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne selv. Dette er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og af den grund har kunderne valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Hermed er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne nu og her.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af rørbåndsliber online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller rørbåndsliber online fra deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Ergo vil du modtage ekstra god assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis rørbåndsliber.
De største byggecentre i Danmark
rørbåndsliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rørbåndsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

rørbåndsliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rørbåndsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man kan søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten kræver med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
2Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
3Måske burde du overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig professionel assistance til opstarten af det. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det lukrativt at få tilbud fra diverse selskaber.
4Du kan finde alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube er formidler af rigelig almennyttig information, ikke mindst forudsat at du søger på engelsk.
5Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din plan.
6Ved opgaver udendørs har vejret en afgørende rolle. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være fundamentalt at have værktøjet til rådighed idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8Du skal ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. arbejdshjelm der hjælper dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
9Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt ved væsentlige projekter. Enkelte opgaver behøver flere mennesker. Desuden bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
10Før du optager byggeprocessen kan det blive ret betydningsfuldt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Måske kan det blive essentielt at have de fornødne byggematerialer indkøbt før du iværksætter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en punktforms note indeholdende det du får brug for, og derefter granske hver eneste ting, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
12Der præsenterer sig altid uventede udfordringer i tilfælde med store projekter, og som følge heraf er det essentielt at man har afsat en del plads i planen, således at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Flere webshops i Danmark yder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til rørbåndsliber. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Den er altså særdeles bekvem, samt tit endvidere den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør ligeledes forsøge at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er gennemsnitligt en lille smule dyrere, men ydermere i høj grad fleksibel for rørbåndsliber online. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du befinder dig tæt på internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på rørbåndsliber er ret så vigtig hvis du mangler din ordre inden for kort tid, og med det formål er det øjensynligt centralt at du studerer den estimerede leveringstid på rørbåndsliber. Adskillige internet firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, der dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsendt inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte online webshops garanterer fragt uden gebyr på rørbåndsliber online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der erhverves for et præcist beløb. Derudover bør du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmanér, der ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig rørbåndsliber på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af rørbåndsliber i disse områder:

Rødovre, Ikast, Odense, Lyngby, Højbjerg, Dragør, Haslev, Frederiksværk, Vejle, Vanløse, Rønne, Hvidovre, Aarhus, Randers, Esbjerg, Charlottenlund, Grenaa, Viborg, Struer, Brøndby, Farum, Korsør, Allerød, Køge, Kalundborg, Skanderborg, Slagelse, Ringsted, Frederikshavn, Brabrand, Aabenraa, Hobro, Albertslund, Frederiksberg, Herning, Tilst, Brønshøj, Hørsholm, Hjørring, Hillerød, Stenløse, Kokkedal, Værløse, Fredericia, Næstved, Virum, Middelfart, København, Herlev, Valby, Gentofte, Nørresundby, Aalborg, Solrød Strand, Hedehusene, Ballerup, Nærum, Helsingør, Nykøbing Falster, Horsens, Holbæk, Roskilde, Birkerød, Nakskov, Brønderslev, Skive, Holstebro, Odder, Greve, Svendborg, Gladsaxe, Ølstykke, Rudersdal, Jyllinge, Ishøj, Vordingborg, Lillerød, Thisted, Kolding, Taastrup, Sønderborg, Vallensbæk, Frederikssund, Silkeborg, Glostrup, Varde, Risskov, Haderslev, Lystrup, Tårnby, Nyborg, Søborg, Åbyhøj, og Hedensted, .

Klik-og-hent for rørbåndsliber er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at folk tit leder efter fx billig rørbåndsliber og rørbåndsliber online. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter blandt andet rørbåndsliber tilbud, rørbåndsliber priser samt køb rørbåndsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på rørbåndsliber

Det er super bekvemt for os alle at finde de laveste priser på billige rørbåndsliber online i blandt forskellige e-forhandlere, og af den grund har flere internet firmaer fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på rørbåndsliber betragteligt, og i øvrigt sikre portofri levering.

Det kan dog immervæk vise sig gunstigt at kontrollere et par forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på rørbåndsliber online før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Man skal trods alt ikke undervurdere, at i tilfælde af at en butik på nettet annoncerer billige rørbåndsliber online til salg for en pris som er kolossalt gunstig, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en uægte butik. Bestillinger med kort er i hvert fald dækket ind under en ordning, der assisterer dig som kunde overfor fup online forhandlere.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere omkostningerne til rørbåndsliber ude i fremtiden. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at folk som regel efterspørger for eksempel køb rørbåndsliber og rørbåndsliber online. Vi ser derudover mange gange folk søge blandt andet billig rørbåndsliber, rørbåndsliber tilbud samt rørbåndsliber priser.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig aldeles ønskværdige løsninger til at eftersøge ganske mange nuværende brugeres ratings og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer internet webshoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige rørbåndsliber online.

Facebook fører til lige så vel nogenlunde udmærkede metoder til at få en idé om internet selskabets pålidelighed. Derudover ser vi endda webshops som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige må anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige rørbåndsliber online hos en e-butik kunne de principielt sætte sig ind i netshoppens handelsvilkår, dog er det bare ikke særlig spændende, særligt hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, da det er en erklæring om at webshoppen føjer de officielle danske regler, og at internet forretningen af og til besigtiges af fagmænd som er inde i reglementet på området.

Derudover giver det dig chance for støtte, når du oplever problemer som følge af din bestilling af rørbåndsliber. Derudover kan det anbefales at køber er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår i forbindelse med købet af rørbåndsliber online, f.eks. hvilken returret netbutikken tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af rørbåndsliber, uanset om man handler ved Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Lars gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Jens Olsen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Mette gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Pia gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til når du køber online
1Masser af internet forretninger tilbyder nu flere billige former for fragt til rørbåndsliber. En af de mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo rigtig problemfri, samt ofte også den mest betalelige leveringsudgave.
2Forud for at folk shopper billige rørbåndsliber hos en online butik bør man reelt overveje netshoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt. Dertil rekommanderer vi at køber er obs på de mest basale reglementer der har indvirkning på købet af billige rørbåndsliber online, som for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken lover.
3Leveringstiden er super central forudsat man skal bruge varen med det samme, så med det formål er det sandelig væsentligt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved rørbåndsliber. En hel del webshops giver billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, men glem ikke at det er forudsat at orden realiseres forud for et aftalt klokkeslæt.
4Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en orden, som skærmer en imod snydagtige online butikker. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at afbetale betalingen ude i fremtiden.
5Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens adresse. Den fragtmulighed er naturligvis særligt afgørende forudsat du har brug for rørbåndsliber inden for få dage. Alternativt så tilbyder en hel del e-shops i Danmark fragt uden omkostninger, men undertiden kun såfremt man indkøber for en bestemt pris.
6Vi anbefaler at finde ud af om netshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at online butikken retter sig efter de gældende danske regler, udover at webshoppen fra tid til anden besigtiges af fagmænd som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Inden folk køber billige rørbåndsliber hos en netbutik bør de egentlig bese netshoppens vilkår.
7Trustpilot præsterer uden sammenligning nyttige chancer for at kigge på diverse andre køberes bedømmelser og af den grund er det smart, at du eksaminerer e-shoppens bedømmelser inden du shopper billige rørbåndsliber online. Facebook fremskaffer tilsvarende ultra strålende chancer for at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed.
8Det er i dag ualmindeligt hensigtsmæssigt for folk at sammenligne priser online på billige rørbåndsliber hos forskellige forhandlere på nettet, og herved frembyder mange netshops billig levering. Men det kan trods alt blive gunstigt at kontrollere et par forskellige online shops efter tilbud og rabat før du bestiller, sådan at man er sikret at få fat i den skarpeste pris.
9Flere online outlets lover billig fragt på rørbåndsliber, men oftest under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Derudover kan man tage den billigste leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragtformen er almindeligvis på den anden side i høj grad problemfri. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.