Bygpris.dk

Rørnøgle

Dobbelt rørnøgle 9x10 mm længde 100 mm
15 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 21x23 mm længde 130 mm
29 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøglesæt 6 dele
111 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 12x13 mm længde 100 mm
18 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 16x17 mm længde 130 mm
21 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du vælge et andet.
Der er forskel på priserne på billige rørnøgle hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man kende virksomhedens betingelser.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare rørnøgle.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du får sparring omkring rørnøgle.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af rørnøgle online.
De velkendte byggekæder findes i hele landet, og i kraft af det har mange valget om at købe online og køre varerne personligt. Derved har man mulighed for at slippe for fragten, og tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en lavere pris.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille rørnøgle online på deres webshop.
De fleste små butikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor kan du opleve ekstremt brugbar vejledning fra ansatte der er specialister i lige præcis rørnøgle.
Danmarks største byggemarkeder
rørnøgle jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rørnøgle silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rørnøgle bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rørnøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er en god idé at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af krævende byggeopgaver. Nogle byggerier bør udføres af mere end en person. Samtidig er det bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal sammensætte en struktureret strategi, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter oversigten.
3Det kan vise sig vigtigt at du har alle byggematerialer handlet ind før du går til værks med eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms indkøbsliste som samler de materialer som er nødvendige, og dernæst gennemgå listen, så du er tryg ved at du har det hele.
4Der præsenterer sig jævnligt overraskende udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende indsamle ens købspris for hver eneste af dem.
6Du må ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdssko som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
7Husk at du kan få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
8For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund må du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det store byggeprojekt.
9I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig temmelig fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Det kan vurderes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør få assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige firmaer.
11Man må nødig fattes værktøj. Det er erstatteligt at have udstyret klar akkurat som du starter arbejdet. Det er desuden afgørende at tillægge disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube giver enorme mængder almennyttig oplysning, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ultra flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Mange forhandlere på nettet foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringstyper til rørnøgle. En af de populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo super praktisk, og tit endda den prisbilligste leveringstype.

Du kunne tillige beslutte dig for at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Den bliver oftest en tak mere bekostelig, men til gengæld særdeles problemfri ift. rørnøgle online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du har bopæl i nærheden af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på rørnøgle kan vise sig at være temmelig afgørende ifald vi behøver din pakke om et øjeblik, og derfor er det fuldkommen passende at vi checker leveringstiden for rørnøgle. Mange netbutikker – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags levering på deres favorit varer online, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen indsendes inden et givent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen sendt afsted før lagerpersonalet holder fyraften.

En række internet handler tilbyder fragt uden gebyr på rørnøgle online, men i reglen gælder det kun hvis du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ bør man foretrække den billigste leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få bragt ordren til en pakkeshop.

En masse netshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig rørnøgle online og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan og Stark. De udlover for eksempel klik-og-hent på rørnøgle i følgende byer:

Køge, Aabenraa, Kokkedal, Gladsaxe, Nyborg, Gentofte, Frederikshavn, Helsingør, Højbjerg, Jyllinge, Greve, Virum, Frederiksberg, Grenaa, Skanderborg, København, Vejle, Haderslev, Varde, Vallensbæk, Thisted, Hobro, Søborg, Nakskov, Haslev, Herlev, Brønshøj, Hillerød, Struer, Frederiksværk, Solrød Strand, Aarhus, Svendborg, Nærum, Holstebro, Randers, Slagelse, Brøndby, Allerød, Aalborg, Farum, Horsens, Kolding, Rønne, Taastrup, Næstved, Valby, Glostrup, Hørsholm, Odense, Ringsted, Lillerød, Holbæk, Nørresundby, Esbjerg, Birkerød, Albertslund, Middelfart, Fredericia, Brabrand, Vordingborg, Tilst, Odder, Hedensted, Rudersdal, Lystrup, Ballerup, Lyngby, Åbyhøj, Brønderslev, Frederikssund, Roskilde, Stenløse, Skive, Kalundborg, Hedehusene, Hvidovre, Sønderborg, Korsør, Silkeborg, Rødovre, Risskov, Tårnby, Hjørring, Dragør, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Ølstykke, Ikast, Ishøj, Herning, Værløse, Vanløse, og Viborg, .

Klik-og-hent for rørnøgle er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Midtsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere mange gange efterspørger fx rørnøgle online og rørnøgle priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere lede efter for eksempel billig rørnøgle, rørnøgle tilbud og køb rørnøgle, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Få den bedste pris på rørnøgle

Det har vist sig at være rigtig problemfrit for alle og enhver at finde information om priser på billige rørnøgle online fra flere internet varehuse, og ergo har masser af online webshops fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på rørnøgle enormt, og ovenikøbet tilbyde fragtfri levering.

Det kan dog til hver en tid blive indbringende at sammenligne nogle forskellige netbutikker efter billige priser på rørnøgle online før du køber, så du er garanteret at indhente den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Man må imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en butik afhænder billige rørnøgle online på tilbud til en salgspris som kan ses som hamrende fremragende, kunne det for det meste være et kendetegn på en uærlig internet handler. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, der bistår en overfor uoprigtige internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække omkostningerne til rørnøgle over en længere periode. Dette fås normalt ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det markant, at online shoppere typisk søger for eksempel rørnøgle tilbud og rørnøgle priser. Derudover oplever vi tit folk kigge efter for eksempel rørnøgle online, køb rørnøgle og billig rørnøgle.

Læs eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot byder på fuldt ud gunstige chancer for at tolke en stor portion aktuelle konsumenters opfattelser og herved rekommanderer vi, at du analyserer internet forhandlerens ratings før du shopper billige rørnøgle online.

Facebook frembyder på samme måde en række fine genveje til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed. Her møder vi en del internet forhandlere hvor man kan skrive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed kan anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige rørnøgle online på en e-shop behøver de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser, det er dog gerne ikke videre spændende, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kan derfor være at finde ud af om online webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være en angivelse af at e-butikken efterlever gældende dansk lovgivning, udover at internet selskabet regelmæssigt undersøges af sagkyndige der mestrer vedtægterne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, hvis du skulle få problemer som følge af din handel med rørnøgle. Tilsvarende tilråder vi at man er påpasselig med de mest aktuelle vilkår der influerer på bestillingen af rørnøgle online, som eksempelvis den returpolitik webshoppen lover.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer ens ordrekvittering, således man fremadrettet kan bevise bestillingen af rørnøgle, hvad end man har handlet hos XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jesper V gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Charlotte G gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lars L gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Lone gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot præsterer regulære stabile genveje til at efterforske forskellige eksisterende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det klogt, at du eksaminerer e-butikkens anmeldelser inden du handler billige rørnøgle online. Facebook leverer endvidere ret nyttige genveje til at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.
2Forud for at folk bestiller billige rørnøgle hos en online forretning kan de faktisk sætte sig ind i butikkens betingelser, dog er det typisk ikke videre spændende. Ligeså rekommanderer vi at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde regler der er gældende for handlen med billige rørnøgle online, som for eksempel den byttepolitik netshoppen garanterer.
3Temmelig mange webshops i Danmark foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til rørnøgle. Den mest anvendte er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså rigtig nem, samt mange gange endvidere den prisbilligste fragtmulighed.
4Den billigste leveringsmetode vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig nær e-firmaets bopæl. Den slags levering er jo super vital hvis vi skal bruge rørnøgle om kort tid. Alternativt så lover nogle få online selskaber portofri fragt, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt pris.
5Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at online virksomheden ofte gennemses af fagfolk som kender reglementet på området. Forinden folk shopper billige rørnøgle på en webshop kunne man uden tvivl bese virksomhedens handelsaftale.
6Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et regelsæt, der begunstiger os imod bedrageriske outlets på nettet. Som en anden løsning kan du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at dække beløbet senere.
7Det har vist sig at være ualmindeligt problemfrit for os alle at undersøge tilbud online på billige rørnøgle hos diverse outlets på nettet, og følgelig frembyder massevis af internet butikker portofri fragt. Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at eftergå enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man er skråsikker på at modtage den billigste pris.
8Leveringsdygtigheden er meget central ifald vi behøver varen øjeblikkeligt, så herved er det skam centralt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på rørnøgle. De fleste outlets på nettet giver løfte om billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, men husk at det beroer på at ordren placeres inden et konkret tidspunkt.
9Nogle enkelte e-forhandlere sikrer fragt uden beregning på rørnøgle, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en bestemt sum. I øvrigt kunne du snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Denne viser sig ofte ydermere særdeles hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.