Bygpris.dk

Rørskærer

Milwaukee Rørskærer 3-28 mm
340 kr.
Læs mere
Teng Tools Rørskærer 10mm
205 kr.
Læs mere
Milwaukee rørskærer 3,2-42mm
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer mini 3-15 mm
175 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer mini 3-22 mm
260 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørskærer C12 PC-0 M12 Kompakt
980 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.160mm
3.200 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 110mm
333 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 160mm
535 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer rocut u/taske u/tilb.110mm
2.248 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.110mm
2.750 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut 160 mm u/taske u/tilb.
2.998 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare rørskærer.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Der er forskel på priserne på billige rørskærer fra netbutik til netbutik. En del har lave priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring rørskærer.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra alle mulige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af rørskærer online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har folk chancen for at handle online og transportere varerne selv. Derved er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du få endnu mere god service fra ansatte der er specialister i lige præcis rørskærer.
Mange små butikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber rørskærer online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
rørskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rørskærer jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

rørskærer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

rørskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en stor rolle. Af den grund bør du hyppigt lægge mærke til vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du lige er midt i dit avancerede byggeprojekt.
2Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige alle omkostninger, og herefter finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
3Der findes et bredt udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder temmelig meget udbytterig viden, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
4Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig hvis det er store byggeprojekter. Flere opgaver behøver flere mennesker. Endvidere må det blive bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Du skal på ingen måde gå ned på værktøj. Tit vil det være strategisk at have udstyret til rådighed idet du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6Forberedelse viser sig som nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en strømlinet agenda, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
7I nogle tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeriet forbedrer naturen.
8Du må på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle risici. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Forinden du optager arbejdet kan det være ultra afgørende at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Måske det viser sig værdifuldt at du har de nødvendige materialer til disposition forinden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kan nedskrive en hurtig indkøbsseddel med hver eneste ting du får brug for, og dernæst eftergå materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
11Måske du burde tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at anskaffe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Såfremt du ønsker professionel hjælp er det en god idé at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
12Der viser sig som regel ubelejlige problematikker når det kommer til avancerede opgaver, og følgelig viser det sig afgørende at man afsætter en god portion tid i planen, så man kan være ubekymret om at man når det til siden.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En stor portion e-handler giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmodeller til rørskærer. En sikker vinder er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig yderst let, og endda ydermere den mest billige leveringsmåde.

Du kunne derudover afveje for og imod at vælge udbringning til din bolig eller til når du er på job. Denne viser sig typisk en tand mere bekostelig, men omvendt ultra simpel ift. rørskærer online. Den mest betalelige fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du befinder dig i kort afstand af webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på rørskærer er jo ret vigtig i tilfælde af at vi behøver din ordre nu og her, og i det øjemed er det sandelig vigtigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på rørskærer. Størstedelen af netbutikker – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på flere produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt distribueret forinden pakkemedarbejderne har fri.

Indtil flere e-butikker frembyder fragt uden gebyr på rørskærer online, men i reglen kræves det at der købes for et fastslået beløb. Alternativt kan du vælge den mest billige slags levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

En masse webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du handler billig rørskærer online men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. De foreslår blandt andet klik-og-hent på rørskærer i følgende byer:

Haderslev, Tårnby, Skanderborg, Solrød Strand, Værløse, Odder, Randers, Thisted, Fredericia, Frederiksværk, Brønshøj, Kolding, Tilst, Esbjerg, Hillerød, Vordingborg, Ølstykke, Gentofte, Greve, Hedehusene, Næstved, Rødovre, Lillerød, Lyngby, Slagelse, Birkerød, Herning, Rudersdal, Grenaa, Viborg, Vejle, Søborg, Holstebro, Hjørring, Hedensted, Åbyhøj, Horsens, København, Brønderslev, Ikast, Skive, Middelfart, Struer, Aarhus, Roskilde, Charlottenlund, Vallensbæk, Herlev, Nærum, Odense, Frederikshavn, Taastrup, Aalborg, Helsingør, Korsør, Sønderborg, Albertslund, Holbæk, Vanløse, Nykøbing Falster, Rønne, Nyborg, Hørsholm, Risskov, Kalundborg, Valby, Ishøj, Glostrup, Frederikssund, Varde, Frederiksberg, Brabrand, Stenløse, Aabenraa, Svendborg, Køge, Ballerup, Farum, Jyllinge, Dragør, Nørresundby, Kokkedal, Lystrup, Højbjerg, Allerød, Gladsaxe, Hvidovre, Haslev, Hobro, Brøndby, Nakskov, Silkeborg, Virum, og Ringsted, .

Click-and-collect af rørskærer er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger fx rørskærer tilbud og køb rørskærer. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge efter blandt andet rørskærer online, billig rørskærer og rørskærer priser, foruden de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på rørskærer

Det er særdeles uproblematisk for alle at analysere priser på billige rørskærer online på forskellige e-forhandlere, og derfor har mange online forhandlere været nødt til at mindske prisniveauet på rørskærer en hel del, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig gavnligt at analysere nogle forskellige internet butikker efter tilbud på rørskærer online før du handler, så man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at hvis en netbutik forhandler billige rørskærer online til salg for en pris der kan ses som ubegribelig fordelagtig, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en snydagtig e-forhandler. Køb med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, som dækker kunden overfor fup shops på nettet.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage beløbet til rørskærer over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i data fremstår det markant, at folk som regel efterspørger blandt andet rørskærer tilbud og rørskærer priser. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere søge efter fx køb rørskærer, billig rørskærer og rørskærer online.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot medfører tilpas fortræffelige muligheder for at vurdere flere øvrige køberes opfattelser og af den grund slår vi et slag for, at du eftersøger online webshoppens kritik inden du køber billige rørskærer online.

Facebook bringer dig for øvrigt ret så troværdige chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover er der en række shops på nettet som giver kunderne mulighed for at udforme en evaluering af deres købsoplevelse, som tillige bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige rørskærer online i en netshop burde man for at være sikker granske netbutikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at undersøge om online shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en indikation om at webbutikken opretholder de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden ofte revideres af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne.

Det giver dig lejlighed til assistance, ifald du oplever udfordringer i processen med dit indkøb af rørskærer. Tilmed er det klogt at du er sat ind i de elementære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af rørskærer online, som for eksempel hvilken returpolitik online butikken garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, således man altid kan bevidne sin bestilling af rørskærer, uanset om man køber fra Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Kim gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Hans Mortensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Christian gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Else V gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering er selvfølgelig rigtig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge dine nye varer straks, så med det formål er det utvivlsomt på sin plads at du finder den forventede leveringstid på rørskærer. Flere online webshops annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, som afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret klokkeslæt.
2Vi går generelt ind for at granske om e-butikken er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en sikkerhed for at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, udover at e-butikken nu og da efterses af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige rørskærer i en e-forhandler behøver man sådan set tage stilling til webshoppens handelsbetingelser.
3Visse internet shops yder gebyrfri levering på rørskærer, men i de fleste tilfælde kun ifald der erhverves for en konkret pris. Alternativt kunne du tage den prisbilligste fragttype, hvilket mange gange er at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt også rigtig simpel. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl selv at hente ordren.
4Forinden nogen køber billige rørskærer i en internet forhandler bør man sådan set granske deres regler, det er dog undertiden en omfattende opgave. Udover dette slår vi et slag for at køber er klar over de mest relevante bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige rørskærer online, for eksempel den ombytningsret online shoppen kører med.
5En lang række online varehuse frembyder nu om dage diverse billige fragtformer til rørskærer. En favorit er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså usædvanlig overkommelig, samt ofte derudover den billigste leveringsform.
6Trustpilot resulterer i rigtig pæne muligheder for at besigtige en stor gruppe aktuelle konsumenters reflektioner og af den grund tilrådes det, at du efterforsker e-firmaets vurderinger forinden du shopper billige rørskærer online. Facebook indebærer også absolut udmærkede muligheder for at få kendskab til internet shoppens popularitet.
7Den mest letkøbte metode til levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du lever i nærheden af internet shoppens hjemsted. Den form for levering kan være rigtig relevant såfremt man absolut skal bruge rørskærer omgående. Alternativt så garanterer nogle e-butikker fragtfri levering, men ofte under forudsætning af at man køber for et konkret beløb.
8Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for folk at finde tilbud online på billige rørskærer på flere internet outlets, og til gengæld præsterer mange forretninger på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt være rentabelt at inspicere indtil flere online firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
9Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som værner folk imod uærlige online firmaer. Som et alternativ kunne du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre prisen senere.