Bygpris.dk

Rothenberger Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller bare har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er specielt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring Rothenberger gasbrænder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot Rothenberger gasbrænder.
Der er variationer i salgspriserne på billige Rothenberger gasbrænder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har lave priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge firmaets betingelser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger varer fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af Rothenberger gasbrænder online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og dermed har kunderne valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er eksperter i deres produkter, idet de ikke sælger andet. Således bør du modtage en høj grad af nyttig assistance fra ansatte der er eksperter i netop Rothenberger gasbrænder.
Majoriteten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som typisk er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler Rothenberger gasbrænder online hos dem.
Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Rothenberger gasbrænder silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Rothenberger gasbrænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Rothenberger gasbrænder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Rothenberger gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Forudsat at du ønsker eksperthjælp vil det normalt anbefales at få uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
2Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får professionel hjælp.
3Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vil det være værdifuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, med det formål at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeprojektet påvirker klimaet.
5Der ligger en hel del instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder udbytterig viden, særligt ifald du søger på engelsk.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kan notere beløbet for hver enkelt.
7Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du må liste en klar handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder tidsplanen.
8Før du påbegynder byggeriet må det være ret meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store byggerier behøver flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være yderst relevant at have grejet ved hånden når du indleder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i dit budget.
11Potentielt kan det vise sig afgørende at have alle bygningsmaterialer handlet ind inden du går til værks med arbejdet. Du kunne med fordel nedskrive en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og som det næste eftergå materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
12For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du ofte tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at regne nøjagtig som du står midt i det vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Flere byggemarkeder udlover heldigvis alverdens billige fragttyper til Rothenberger gasbrænder. Det mest almindelige er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo usædvanlig hensigtsmæssig, og ofte tilmed den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan derudover overveje at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig af og til lidt mere pebret, men omvendt ultra bekvem for Rothenberger gasbrænder online. Den billigste leveringsmodel er dog at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du har bopæl tæt på e-forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på Rothenberger gasbrænder kan være vældig vital ifald du har behov for produktet nu og her, og i det øjemed er det ret på sin plads at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for Rothenberger gasbrænder. De fleste e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men husk at det er betinget af at transaktionen realiseres før et nøjagtigt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen klargjort forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet virksomheder frembyder fragt uden betaling på Rothenberger gasbrænder online, men typisk kun såfremt der erhverves for en præcis sum. Ellers bør man overveje den mest prisbevidste slags levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

En række byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig Rothenberger gasbrænder online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på Rothenberger gasbrænder i disse byer:

Gladsaxe, Rønne, Kokkedal, Frederiksberg, Korsør, Stenløse, Hvidovre, Valby, Frederikssund, Ishøj, Nyborg, Nærum, Holstebro, Glostrup, Varde, Vejle, Nørresundby, Birkerød, Nakskov, Hedensted, Ikast, Hobro, Skanderborg, Hedehusene, Charlottenlund, Brønshøj, Skive, Kolding, Aabenraa, Nykøbing Falster, Horsens, Kalundborg, Esbjerg, Vordingborg, Hørsholm, Brønderslev, Lillerød, Værløse, Tilst, Rudersdal, Højbjerg, Farum, Ballerup, Odder, Allerød, Odense, Aalborg, Haderslev, Roskilde, Greve, Vallensbæk, Hjørring, Lystrup, Middelfart, Struer, Tårnby, Risskov, Næstved, Ølstykke, Svendborg, Helsingør, Fredericia, Slagelse, Hillerød, Rødovre, Brabrand, Åbyhøj, Solrød Strand, Dragør, København, Grenaa, Søborg, Frederikshavn, Gentofte, Viborg, Randers, Ringsted, Køge, Virum, Aarhus, Albertslund, Vanløse, Silkeborg, Sønderborg, Holbæk, Brøndby, Thisted, Taastrup, Frederiksværk, Herning, Herlev, Jyllinge, Haslev, og Lyngby, .

Click-and-collect for Rothenberger gasbrænder er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis Rothenberger gasbrænder tilbud og billig Rothenberger gasbrænder. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter eksempelvis Rothenberger gasbrænder priser, Rothenberger gasbrænder online og køb Rothenberger gasbrænder, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på Rothenberger gasbrænder

Det er i dag ultra fremkommeligt for alle og enhver at finde tilbud på billige Rothenberger gasbrænder online fra forskellige forretninger på nettet, og til tak har utallige online virksomheder været nødt til at reducere prisen på Rothenberger gasbrænder eftertrykkeligt, og i øvrigt love gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk være indbringende at kontrollere nogle forskellige internet forretninger efter tilbud på Rothenberger gasbrænder online før du handler, så man er skudsikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Man må blot være årvågen med, at i tilfælde af at en online butik tilbyder billige Rothenberger gasbrænder online til en tilbudspris der virker grænseløst lav, så burde det for det meste være et bevis på en uægte netbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en foranstaltning, hvilket forsvarer en imod uægte outlets på nettet.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere prisen på Rothenberger gasbrænder over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata er det klart, at netshoppere jævnligt søger fx Rothenberger gasbrænder priser og billig Rothenberger gasbrænder. Vi ser derudover typisk online shoppere søge bl.a. køb Rothenberger gasbrænder, Rothenberger gasbrænder tilbud samt Rothenberger gasbrænder online.

Kig på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig nogle solide løsninger til at kigge nærmere på flere aktuelle kunders reflektioner og derved er det smart, at du efterforsker online firmaets omtaler før du køber billige Rothenberger gasbrænder online.

Facebook genererer endvidere adskillige gavnlige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Desuden møder vi faktisk e-handler hvor man kan afgive en kritik af deres køb, som desuden kan bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige Rothenberger gasbrænder online i en e-forretning kan man de facto læse webshoppens forretningsaftale, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, specielt med de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et tegn på at online firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden hyppigt evalueres af jurister der har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er desuden din anledning til bistand, hvis du oplever vanskeligheder ved dit indkøb af Rothenberger gasbrænder. Ligeledes er det smart at man er obs på de grundlæggende retningslinjer der kan influere på købet af Rothenberger gasbrænder online, som for eksempel hvilken bytteret hjemmesiden anvender.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man altid bibeholder ens faktura, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af Rothenberger gasbrænder, uagtet om man bestiller hos 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Birthe gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Ole gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lars Thomsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til din online shopping
1Generelt tilråder vi at kigge om e-forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er et bevis på at internet forretningen følger de officielle regler, og at webshoppen tit evalueres af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige Rothenberger gasbrænder på en internet virksomhed kunne man helt sikkert tyde e-shoppens forretningsaftale.
2Leveringstidspunktet er selvfølgelig særligt vital når du absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det naturligvis meningsfuldt at du tjekker den forventede leveringsdato på Rothenberger gasbrænder. En masse e-firmaer i Danmark giver billig 1 hverdags levering på en række produkter, men vær obs på at det beroer på at du bestiller tidligere end et fastslået tidspunkt.
3Forud for at nogen shopper billige Rothenberger gasbrænder i en online webshop bør de helt sikkert løbe igennem netbutikkens regler, men det er normalt et tidskrævende arbejde. Herudover kan det være til hjælp at du er omhyggelig omkring de primære regler der indvirker på bestillingen af billige Rothenberger gasbrænder online, for eksempel hvilken returrettighed online webshoppen anvender.
4Trustpilot fremskaffer i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at kigge på ret mange andre køberes evalueringer og på grund af dette foreslåes det, at du studerer internet shoppens anmeldelser forinden du køber billige Rothenberger gasbrænder online. Facebook resulterer i tillige ganske ærlige løsninger til at få indsigt i e-shoppens kundefokus.
5En række internet outlets sikrer fragt uden gebyr på Rothenberger gasbrænder, men tit kræver det at man køber for et konkret beløb. Alternativt skulle man tage den mest letkøbte løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden er som regel tillige rigtig problemfri. Den mest billige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
6Masser af butikker på nettet tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige former for levering til Rothenberger gasbrænder. En af de mest moderne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare når du har tid. Metoden er jo vældig simpel, og tit ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.
7Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet firmaets arbejdslager. Den mulighed for fragt er naturligvis meget aktuel når du står og skal bruge Rothenberger gasbrænder øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle få online forretninger gratis levering, men ofte kun hvis man handler for et bestemt beløb.
8Det har vist sig at være ualmindeligt ligetil for internetbrugere at prissammenligne online på billige Rothenberger gasbrænder i blandt diverse e-firmaer, og derfor tilbyder mange internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk vise sig profitabelt at kigge forbi diverse netshops efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
9Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, der garanterer dig imod falske outlets på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at dække prisen i flere bidder.