Bygpris.dk

Rottefælde

Rottefælde "Giljotti"
80 kr.
Læs mere
Rottefælde - Galvaniseret
30 kr.
Læs mere
Rottefælde Galv. tråd 22x10x10cm
60 kr.
Læs mere
Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Læs mere
Rottegiftkasse
150 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde Giljotti
80 kr.
Læs mere
Green-it Rottefælde galvaniseret
60 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de velkendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af rottefælde.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder sælger et stort produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare rottefælde.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige rottefælde alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, imens andre tilbyder faglig sparring. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra talrige leverandører, så du kan bestille fra et bredt udvalg af rottefælde online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og af den grund har de fleste mulighed for at købe online og køre varerne personligt. På grund af det har man chancen for at slippe for fragten, samt tilmed hente varerne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få gode tilbud.
Diverse specialiserede webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således kan du opleve ekstremt begavet rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis rottefælde.
Forskellige specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller rottefælde online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

rottefælde harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

rottefælde jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rottefælde silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rottefælde bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du starter byggeriet kan det være ubeskriveligt vigtigt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig altid uventede bump på vejen ved større byggeprojekter, og som følge heraf er det værdifuldt at man har afsat en del plads i kalenderen, således at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
3Måske kan det blive aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition inden du går i krig med arbejdet. Du kan sammenfatte en overskuelig liste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemgå materialerne, så du er overbevist om at du har det hele.
4Du bør reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Såfremt du søger assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med din byggeproces. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver planen.
6Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund må du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det vigtige projekt.
7Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube faciliterer overvældende meget nyttig info, især hvis man kigger i hele verden.
8Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Af få støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
9Du skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk vil det være essentielt at have grejet til disposition idet du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Du bør for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig hvis du ikke får professionel hjælp.
11Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, især ved omfangsrige byggeprojekter. Enkelte projekter stiller krav om flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kan dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragttype er bedst?

En stor portion e-forhandlere udlover nu til dags flere billige metoder til levering til rottefælde. Det mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ekstremt ukompliceret, samt endda derudover den billigste leveringsversion.

Du kan ligeledes udse dig at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Den bliver som regel en tak mere bekostelig, men derudover yderst smertefri med rottefælde online. Den billigste fragtløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du bor i nærheden af e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på rottefælde er selvfølgelig ultra relevant ifald du har behov for din pakke med det samme, og af den grund er det utvivlsomt fornuftigt at du tjekker den forventede leveringstid for rottefælde. Adskillige byggemarkeder – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, hvilket dog er underforstået at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken pakket før pakkepersonalet har fyraften.

Visse online selskaber sikrer levering uden beregning på rottefælde online, men oftest gælder det kun hvis der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ kan du gribe den mest letkøbte slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

Masser af webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man handler billig rottefælde online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af rottefælde i disse byer:

Charlottenlund, Hedensted, Hørsholm, Rudersdal, Hobro, Nørresundby, Svendborg, Skive, Gladsaxe, Odder, Vanløse, Aabenraa, Jyllinge, Værløse, Allerød, Frederikssund, Nakskov, Kokkedal, Taastrup, København, Korsør, Hjørring, Holbæk, Herlev, Ringsted, Haderslev, Roskilde, Vejle, Glostrup, Virum, Valby, Middelfart, Farum, Fredericia, Frederiksberg, Lillerød, Odense, Lystrup, Vallensbæk, Ølstykke, Birkerød, Risskov, Hillerød, Nyborg, Sønderborg, Esbjerg, Stenløse, Aalborg, Ballerup, Viborg, Skanderborg, Åbyhøj, Thisted, Tårnby, Rødovre, Ishøj, Nykøbing Falster, Tilst, Helsingør, Randers, Brøndby, Slagelse, Ikast, Brabrand, Hedehusene, Rønne, Kolding, Albertslund, Højbjerg, Søborg, Kalundborg, Varde, Horsens, Gentofte, Dragør, Solrød Strand, Frederikshavn, Greve, Struer, Aarhus, Næstved, Lyngby, Haslev, Herning, Nærum, Vordingborg, Hvidovre, Holstebro, Brønshøj, Frederiksværk, Køge, Grenaa, Brønderslev, og Silkeborg, .

Click-and-collect ift. rottefælde er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter fx køb rottefælde og billig rottefælde. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere lede efter for eksempel rottefælde priser, rottefælde tilbud samt rottefælde online, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Find den bedste pris på rottefælde

Det er meget fremkommeligt for alle og enhver at tjekke tilbud på billige rottefælde online på tværs af netshops, og til gengæld har de fleste internet webshops set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på rottefælde enormt, og endda præstere gratis fragt.

Det kan dog trods alt være nyttigt at se nærmere på flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på rottefælde online inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at antage den bedste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør dog være klar over, at ifald en netshop tilbyder billige rottefælde online for en salgspris som kan virke utopisk fordelagtig, burde det undertiden være et tegn på en uoprigtig butik. Handler med kort er ikke desto mindre inkluderet i en ordning, der passer på køber imod uoprigtige webshops.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere regningen på rottefælde i flere bidder. Det fås ofte hos niche netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan.

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet billig rottefælde og rottefælde online. Man ser derudover ofte folk kigge efter blandt andet køb rottefælde, rottefælde tilbud og rottefælde priser.

Gennemsøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig evigt sikre genveje til at gøre dig bekendt med ganske mange aktuelle konsumenters opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du tolker e-forretningens ratings forud for at du placerer din ordre på billige rottefælde online.

Facebook frembringer ydermere adskillige relevante genveje til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det møder vi en del e-firmaer som giver kunderne mulighed for at registrere en omtale af ordreforløbet, som ydermere må benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige rottefælde online hos en internet virksomhed kunne man ideelt set gennemlæse shoppens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant, særligt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er et tegn på at online forhandleren understøtter de danske regler, udover at internet webshoppen undertiden vurderes af sagkyndige som er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for assistance, for så vidt du udsættes for dilemmaer i processen med dit køb af rottefælde. Ydermere foreslåes det at kunden er vaks omkring de mest centrale betingelser der kan influere på bestillingen af rottefælde online, fx hvilken ombytningsrettighed shoppen tilbyder.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man senere vil kunne påvise sit køb af rottefælde, uanset om man har handlet fra Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Ole gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Kirsten Pedersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jesper gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Mads gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til online indkøb
1Generelt anbefaler vi at kigge om online forretningen er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at netbutikken efterlever de danske love, tillige med at e-shoppen rutinemæssigt revideres af specialister der er meget fortrolige lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige rottefælde på en internet butik bør de i princippet granske dens handelsbetingelser.
2Trustpilot medfører flere fantastiske chancer for at se nøjere på en stor gruppe aktuelle kunders oplevelser og herved er det klogt, at du vurderer netshoppens kritik inden du køber billige rottefælde online. Facebook byder på ydermere flere troværdige chancer for at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
3Det er ret nemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige rottefælde hos flere online butikker, og for det yder de fleste internet forretninger i Danmark fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre blive lønsomt at analysere en række internet shops i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
4Forinden folk bestiller billige rottefælde i en webbutik kan de ideelt set granske butikkens forretningsvilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det en hjælp at man er sat ind i de mest essentielle forhold der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige rottefælde online, for eksempel hvilken returrettighed internet forretningen garanterer.
5Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af e-firmaets hjemsted. Den metode til levering kan være ualmindeligt bestemmende såfremt man absolut skal bruge rottefælde øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder indtil flere online forretninger gratis levering, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du bestiller for et bestemt beløb.
6En lang række online outlets tildeler til alt held et bredt udvalg af billige former for levering til rottefælde. Den mest benyttede er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er jo meget enkel, samt tit endda den billigste leveringsform.
7Nogle få forhandlere på nettet præsterer portofri fragt på rottefælde, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsmanér, der gerne er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver ofte endda super fleksibel. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en orden, som dækker folk imod falske e-handler. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du ønsker at klare omkostningerne ude i fremtiden.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra udslagsgivende om vi behøver produkterne om kort tid, så herved er det forholdsvis essentielt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved rottefælde. De fleste butikker på nettet lover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at du bestiller forinden et givent tidspunkt.