Bygpris.dk

Rullebuk

Bernardo Kraftig rullebuk VRS
779 kr.
Læs mere
Bernardo Folbar rullebuk FRS-1
441 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig rullebuk RS
741 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk LRS
507 kr.
Læs mere
Bernardo Folbar rullebuk CFR-8
507 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk KRS
525 kr.
Læs mere
Bernardo Rullebuk CRS
554 kr.
Læs mere
Bernardo Folbar rullebuk KFRS-8
479 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Rullebuk 60kg
375 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Rullebuk m/kugler 50kg
500 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt muligt i de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af rullebuk.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare rullebuk.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige rullebuk fra webshop til webshop. En del vil have billige priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber varer fra alle mulige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af rullebuk online.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og herigennem har folk tilbuddet om at handle online og transportere materialerne selv. Hermed har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt sågar hente varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
Størstedelen af webshops i små nicher er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle rullebuk online hos dem.
Flertallet af online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får en høj grad af brugbar hjælp fra folk som er eksperter i netop rullebuk.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rullebuk harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rullebuk bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

rullebuk jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

rullebuk silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Derfor må du løbende kigge på prognosen for vejret i dagene op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det omfattende projekt.
2Det vil vise sig vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forud for at du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og bagefter gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
3Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det kommer til vigtige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere bør det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
4Længe før du optager arbejdet er det ubeskriveligt fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Man skal ikke undvære værktøj. Tit vil det være fornuftigt at have grejet klar til brug forinden du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
6Du må på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdssko der skåner dig imod hændelige risici. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får professionel hjælp.
7Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at have en klar dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter oversigten.
8Ofte vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være en fordel at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne indsamle mulige tilbud på hver enkelt.
9Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer meget konstruktiv viden, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
10Glem ikke at du kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er klimavenligt. Det kræver med andre ord at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
11Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med store opgaver, og herved er det værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Måske du burde regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have professionel assistance til opstarten af projektet. Ifald du vil benytte professionel hjælp kan det være en god idé at hente tilbud fra diverse selskaber.
De mest populære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er utrolig imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Temmelig mange forhandlere på nettet tilbyder i dag et hav af forskellige billige metoder til levering til rullebuk. En af de mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Den er nemlig virkelig bekvem, samt ofte tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kan ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig af og til lidt mindre billig, men ligeledes ret så uproblematisk ved køb af rullebuk online. Den mest betalelige slags levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig lige ved webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på rullebuk kan vise sig at være usædvanlig vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så derfor er det virkelig passende at vi checker den forventede leveringstid på rullebuk. Masser af internet forretninger – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, hvilket dog er afhængig af at du når at bestille tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer på posthuset før de lageransatte har fyraften.

En række byggemarkeder sikrer gratis levering på rullebuk online, men tit kræver det at der indkøbes for en fastsat pris. Desuden kunne man gribe den prisbilligste form for levering, hvilket oftest vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop.

De store webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig rullebuk hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på rullebuk i disse byer:

Greve, Søborg, Køge, Horsens, Odder, Ølstykke, Haderslev, Hjørring, Varde, Solrød Strand, Lillerød, Brønderslev, Hedensted, Holstebro, Sønderborg, Helsingør, Jyllinge, Hillerød, Hedehusene, Viborg, Gentofte, Kokkedal, Brabrand, Aalborg, Virum, Holbæk, Aarhus, Middelfart, Hobro, Skive, Kalundborg, Glostrup, Haslev, Korsør, Ringsted, Odense, Ikast, Gladsaxe, Vejle, Nykøbing Falster, Tårnby, Farum, Aabenraa, Dragør, Stenløse, Randers, Vordingborg, Slagelse, Brøndby, Lystrup, Silkeborg, Risskov, Højbjerg, Vanløse, Taastrup, Birkerød, Frederikshavn, Tilst, Værløse, Hvidovre, Roskilde, Nærum, Nørresundby, Allerød, Næstved, Esbjerg, Thisted, Grenaa, Fredericia, Valby, Herning, Frederiksberg, Nakskov, Vallensbæk, Albertslund, Rødovre, Skanderborg, København, Frederikssund, Åbyhøj, Ballerup, Struer, Brønshøj, Lyngby, Frederiksværk, Charlottenlund, Rønne, Hørsholm, Rudersdal, Kolding, Svendborg, Nyborg, Herlev, og Ishøj, .

Afhentning for rullebuk er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter for eksempel rullebuk online og køb rullebuk. Foruden dette ser man ofte mennesker efterspørge bl.a. rullebuk tilbud, rullebuk priser samt billig rullebuk, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Gode tilbud på rullebuk

Det er efterhånden virkelig enkelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige rullebuk online fra forskellige internet virksomheder, og på grund af dette har flere internet shops været tvunget til at stampe udsalgspriserne på rullebuk en hel del, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at checke visse webbutikker efter rabatter og tilbud på rullebuk online før du handler, således at man er på den sikre side med at indhente den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal trods alt være klar over, at i tilfælde af at en online shop afsætter billige rullebuk online til en pris som virker hamrende fordelagtig, så er det ofte være et symbol på en svindel e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde imod bedrageriske e-forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage prisen på rullebuk senere. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere tit søger efter blandt andet rullebuk online og rullebuk priser. Man ser desuden som regel internet shoppere søge efter for eksempel køb rullebuk, rullebuk tilbud og billig rullebuk.

Gennemsøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot bringer dig fuldt ud anstændige muligheder for at studere en række aktuelle forbrugeres omtaler og herved slår vi et slag for, at du læser e-butikkens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige rullebuk online.

Facebook tilbyder dig ligeledes adskillige hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi endda internet forretninger som gør det muligt at skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige rullebuk online på en internet webshop burde man altid løbe igennem virksomhedens forretningsaftale, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Et alternativ er at efterse hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, som skulle være et kendetegn for at online shoppen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen nu og da besøges af eksperter som forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden din chance for støtte, såfremt du får vanskeligheder i processen med dit indkøb af rullebuk. Tilmed går vi ind for at køber er sat ind i de primære retningslinjer der kan have betydning for købet af rullebuk online, som eksempelvis den byttepolitik internet selskabet lover.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne påvise bestillingen af rullebuk, uagtet om man handler ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

Susanne gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Anna I gav 4 stjerner

Perfekt køb

Søren S gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Rasmus U gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til online indkøb
1Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige rullebuk på diverse outlets på nettet, og herved frembyder flertallet af online butikker gebyrfri levering. Men det kan alligevel være lønnende at udforske et par forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at du er tryg ved at få den mindst kostelige pris.
2Inden nogen handler billige rullebuk i en butik på nettet kan man i reglen skimme e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde. Yderligere er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de elementære regler der har betydning for købet af billige rullebuk online, fx hvilken returpolitik forretningen bruger.
3Fragttiden er temmelig bestemmende om man har behov for din ordre omgående, så derfor er det aldeles meningsfuldt at vi kontrollerer leveringstidspunktet ved rullebuk. Flere online shops giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men som imidlertid er påkrævet at ordren aflægges før et besluttet klokkeslæt.
4Indtil flere netshops garanterer gratis levering på rullebuk, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en konkret pris. Alternativt kan du vælge den mest betalelige form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen bliver jævnligt ligeledes yderst enkel. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
5Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed er betinget af at du bor i kort afstand af e-forretningens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være meget bestemmende hvis vi skal bruge rullebuk omgående. Alternativt så præsterer enkelte online virksomheder gratis levering, men oftest er det under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.
6Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en retningslinje, hvilket skærmer køber overfor uægte online selskaber. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du hellere vil betale betalingen over en periode.
7Trustpilot fremskaffer en del værdifulde genveje til at dechifrere forskellige øvrige forbrugeres observationer og herved anbefaler vi, at du beser e-forretningens omtaler før du køber billige rullebuk online. Facebook resulterer i ydermere ret hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i e-firmaets kundefokus.
8De fleste shops på nettet tilbyder til alt held en lang række forskellige billige metoder til levering til rullebuk. Det mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig meget smertefri, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige metode til levering.
9Vi går generelt ind for at se om internet forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at e-butikken adlyder den officielle danske lovgivning, og at netshoppen løbende overværes af jurister som er inde i vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige rullebuk i en internet handler behøver de reelt have øje for virksomhedens regler.