Bygpris.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.100 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.100 kr. Endnu billigere over 289 m² Køb
3.295 kr. Køb
3.495 kr. Sælges mellem 15/4 og 30/6 Køb
3.495 kr. Køb
3.495 kr. Køb
3.495 kr. Køb
3.790 kr. 50 m² pr palle Køb
3.790 kr. 50 m² pr palle Køb
3.858 kr. Køb
3.999 kr. Køb
4.295 kr. Køb
4.724 kr. 50 m² pr palle Køb
6.495 kr. Minimumskøb er 15m² Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Det er efterhånden sådan, at brugsanvisninger er et fortidslevn. Kan det ikke googles frem på YouTube, eksisterer det ikke! Og det er med god grund. For mange af os er mere visuelt orienteret og lærer og forstår bedre ting og sammenhænge ved at se på billeder og videoer frem for at læse en kilometerlang tekst.

Hvis du vil anlægge rullegræs ved hjælp af youtube, er det ingen sag. Og uanset om man er YouTube-mester eller Google-newbie, er det let at finde de rigtige videoer, når blot man har styr på sine søgeord. Og der findes mange videoer derude til netop dette formål. Så søg på ”anlæg rullegræs” på YouTube, og du er godt på vej.

Er du mere til den gammeldags manér? Så kommer der her en kort guide, til hvordan du anlægger rullegræs.

Forbered jorden

Som det første skal jorden forberedes. Du kan vælge at fræse jorden, så du er sikker på at få ødelagt rødderne på eventuelle ukrudtsplanter, der har taget bo i din plæne. For det er da bare brandærgerligt at se sit arbejde overtaget af brændenælder og tidsler.

Når jorden er blevet fræset, skal du gå den efter for sten og andet materiale, der kan ødelægge det samlede indtryk og lave knolde på plænen. Du samler blot alle store dele op og kasserer dem.

Gør jorden plan

Når jorden er blevet fræset og gået efter for sten, skal den gøres plan. Du kan vælge at købe eller leje en tromle til formålet, eller du kan bruge en palle med en tung sten ovenpå, som du trækker efter dig med et reb. Kør tromlen eller pallen over hele jordstykket, så det alt sammen bliver jævnt.

Læg rullegræs

Du bør lægge dit rullegræs samme dag, som det ankommer med fragtmand. Ellers risikerer du, at det kan blive tørt. Læg stykkerne i forlængelse af hinanden, men med en lille smule top mellem stykkerne. Græsset kan nemlig trække sig sammen, når det tørrer. Og det er bare ærgerligt at have en græsplæne med fuger imellem hvert stykke græs!

Vand plænen godt, og gå ikke på det nyanlagte rullegræs, førend det har fået mulighed for at fæstne sig ordentligt. Det kan godt tage et par uger. Du kan evt. sætte et skilt op med skriften ”græsset må ikke betrædes” eller ramme det ind med snor på små pæle, så folk ikke uforvarende kommer til at træde på dit nye græs.

Er rullegræs det rette valg?

Hvis du har en græsplæne eller en boldbane, der ser noget slidt ud, så kan det være, at et forsøg med rullegræs er præcis det, du bør prøve nu. Rullegræs bliver typisk brugt til omlægning og reparationer af nedslidte græsarealer.

Specifikationerne på rullegræs varierer fra forhandler til forhandler, så hvis du vil vide, hvad rullegræs vejer, hvor tykt rullegræsset er eller hvor bredt det er skåret, så er det altid en god idé at spørge din forhandler.

Men selvom der er forskel fra forhandler til forhandler, så er der alligevel nogen standardmål. Typisk har græstørvene en bredde på omkring 40 cm og en længde på omkring 2,5 meter, og græstørv af den størrelse vejer typisk omkring 25 kg, men som sagt kan det varierer fra forhandler til forhandler.

Hvornår på året kan det anlægges?

Det er ikke helt lige meget hvornår du lægger rullegræs ud, da nogle årstider er markant bedre at gøre det i end andre. Ligesom der er stor forskel på hvordan en græstørv ser ud, er der også forskel på, hvornår de forskellige forhandlere anbefaler, at der lægges rullegræs ud.

Det betyder, at en forhandler måske vil fortælle dig, at det er bedst at lægge rullegræs i februar, marts og april, imens en anden forhandler vil fortælle dig, at det er bedst at anlægge græsplæne i september, oktober og november.

I stedet for at give dig specifikke datoer for, hvornår du bør anlægge rullegræs, får du her et lidt mere brugbart svar, du kan nemlig både anlægge rullegræs i foråret og efteråret, og det ene er ikke mere rigtigt end det andet, det hele handler nemlig om temperaturen, mere end det handler om årstiden.

Rullegræs og rodfæstning

Der er to ting, du er interesseret i, når du anlægger en græsplæne med rullegræs. Den første er at rullegræsset rodfæster sig, og den anden er, at rullegræsset gror. Begge dele er afhængige af temperaturen, og derfor kræver det ikke meget mere end, at du ser en vejrudsigt, for at finde ud af om du kan anlægge rullegræs. Der er nemlig kun to regler, der skal følges.

Det betyder, at du selvfølgelig også kan lægge rullegræs i højsommeren, men hvis temperaturen er for høj, er der en overhængende fare for, at græsset tørrer ud. Derfor er det bedste at holde sig til forår og efterår.

Forberedelse af jorden

Som sagt kan rullegræs lægges næsten hele året, så længe der ikke er frostgrader. Det er fordi det, det egentlig kommer an på, ikke er årstiden så meget som det er jorden, du skal anlægge din græsplæne ovenpå. Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan forberede jorden, inden du anlægger rullegræs:

Hvordan lægger man rullegræs?

At anlægge rullegræs er et ret taknemmeligt gør-det-selv projekt, og der er rigtig mange ressourcer på nettet, der forklarer, hvordan du anlægger en god rullegræsplæne, men mange videoer på YouTube kan være lidt mangelfulde, til gengæld er de gode, fordi de giver et visuelt overblik over det du skal gøre. For at dække de små mangler flere af videoerne har, har vi lavet en kort gennemgang af, hvordan du anlægger en rullegræsplæne.

Det er vigtigt, at du får anlagt rullegræs ordentligt i første omgang, for små fejl kan gøre, at græsset enten ikke binder sig ordentligt til jorden, eller at du ender med at få en ujævn græsplæne. Derfor får du her en gennemgang af de ting du skal huske, når du skal lægge rullegræs ud.

Gravning

Det første du skal gøre, er at grave af, så jorden bliver bearbejdet godt og gjort klar til at tage imod græsset. Her er det ligeledes en god idé at sørge for, at du får en plan overflade, for rullegræsset former sig efter den underliggende jord.

Næring

Rullegræsset skal have masser af næring, for at binde sig ordentligt til jorden, og til det skal du bruge plænemuld. Græs er en relativt lille plante, og derfor er der heller ikke brug for alt for meget næring, hvilket er grunden til, at plænemuld er den rigtige blanding.

Når plænemulden er lagt ud, skal du igen sørge for, at du har en jævn overflade. Alle de toppe og knolde du får lavet nu, bliver overført direkte til din græsplæne, så det er et godt tidspunkt at gøre sig ekstra umage.

Planing

Når du har lagt plænemuld ud og det ligger plant, skal du køre en tromle hen over jorden. Det hjælper både til at gøre jorden endnu mere plan, og så sørger det for at komprimere jorden, så din plæne kommer til at ligge godt og fast.

Anlægning af selve græsset

Den nemmeste del af anlægningen er sådan set at rulle rullegræs ud. Rullegræs bliver typisk leveret på paller, med ruller på omkring 40 cm i bredden og 2,5 m i længden. Det eneste du skal sørge for, er at rulle græsset pænt ud. Det kan her godt betale sig at bruge lidt tid på at få lagt rullerne pænt i forhold til hinanden.

Når alle rullerne er lagt, er det en god idé at køre tromlen hen over plænen en sidste gang, så græsstykkerne kommer til at ligge godt, fast på jorden.

Den overskydende jord

Hvis du har gjort dit forarbejde til anlægning af rullegræs ordentligt, vil du ofte ende med at have en del jord i overskud, som du skal skaffe dig af med. Især hvis du har anlagt en stor græsplæne, kan det være rigtig meget jord, der er tale om.

Heldigvis er der rigtig mange forhandlere, der tilbyder at hjælpe dig af med den overskydende jord. Ofte vil det foregå ved, at du bestiller en bigbag, som du fylder undervejs, og når du er færdig, kommer forhandleren og henter bigbag’en.

Ugerne efter anlægningen

Der er mange der tror, at arbejdet er overstået, når rullegræsset er lagt på jorden, men de første par uger efter anlæggelsen er sådan set det, der afgør, om du får en flot og sund græsplæne, eller om du skal gøre hele arbejdet om igen, fordi du har fået et dårligt resultat.

Din plæne skal have masser af vand

Når du har tromlet plænen efter den er blevet lagt, er det tid til at vande den. Plænen skal nemlig have masser af vand, og første gang den skal vandes er allerede lige efter du har lagt rullegræsset ud og trykket det fast, men det er ikke nok med at vande den ene gang. Indtil rullegræssets rødder har sat sig fast i den underliggende jord, skal rullegræsset og jorden under det nemlig holdes fugtigt.

Hvor ofte skal jeg vande?

Hvor ofte du skal vande din plæne afhænger af, hvornår du har valgt at anlægge plænen. Hvis det er meget varmt, eller hvis det blæser meget, udtørrer plænen nemlig relativt hurtigt. Under almindelige vejrforhold skal du vande med mellem 15-20 mm vand, hver anden eller hver tredje dag. I varmt og blæsende vejr skal det selvfølgelig være oftere.

Du kan gradvist øge intervallerne mellem vandingerne i takt med, at græsplænen gror fast i jorden.

En god tommelfingerregel er, at du skal vande så meget at vandet trænger igennem græsmåtten, men samtidig skal du sørge for, at plænen ikke bliver sjappet.

Gødning

Når der er gået tre uger fra du har anlagt græsplænen, skal du gøde jorden igen. I løbet af de første tre uger, har plænen nemlig brugt meget af den ekstra næring du tilførte, da du anlagde græsplænen.

Græsset må ikke betrædes

Du kender helt sikkert skiltet med teksten “græsset må ikke betrædes”. Det er heldigvis ikke rigtigt. Du må godt gå rundt på din nyanlagte græsplæne, men de første tre uger bør du alligevel undgå kraftig belastning. Det betyder, at du må vente med fodbold og legende børn på plænen, men der er ikke noget i vejen for at spadsere omkring.

Gror min græsplæne godt?

Når du skal tjekke om din plæne er groet ordentligt fast, skal du løfte lidt op i græstæppet. Hvis du vipper kanten af tæppet op, skal du efter de første 8-10 dage kunne se små, nye, hvide rødder, der er på vej ned mod jorden. Hvis det ikke er tilfældet, skal du tjekke om du får vandet nok.

Hvis du har anlagt plænen i et skyggefuldt område, dannes rødderne meget langsomt, og der er faktisk en sandsynlighed for, at den aldrig udvikler rødder ordentligt.

Hvor køber man rullegræs?

Der er rigtig mange forskellige steder, hvor du kan købe rullegræs. Ofte vil planteskoler og havecentre kunne være behjælpelige, men efterhånden er der også dukket mange online forhandlere op, der kan levere rullegræsset til din hoveddør, og de er ofte meget konkurrencedygtige på prisen. Derfor kan det godt betale sig at foretage en Googlesøgning eller to, når du skal finde ud af hvor du kan købe rullegræs i dit område.

Og hvad koster det?

Prisen på rullegræs varierer fra forhandler til forhandler, og den varierer faktisk også afhængigt af, hvor i landet du befinder dig. Derfor kan der være ret stor forskel på prisen på rullegræs på Fyn i forhold til prisen på rullegræs i Jylland.

Selvom prisen kan varierer, er det dog en god idé at undersøge de forskellige priser i dit område, for det er selvfølgelig ønskværdigt at få den bedste pris på rullegræs.

Du bør dog huske på, at der også er stor forskel på græssorter, hvilket betyder, at det ikke altid er det samme produkt du sammenligner. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilken græstype der er tale om, da bedre græstyper ofte er dyrere.

Når det er sagt, så kan 1m2 rullegræs fås til priser helt ned til 20 kroner, men prisen kan også sagtens snige sig op på 30 kroner pr. kvadratmeter, det afhænger alt sammen af, hvilken forhandler du vælger, og hvilken græstype du køber.

Hvordan foregår levering?

Det er forskelligt fra forhandler til forhandler, præcis hvordan leveringen foregår, men i de fleste tilfælde foregår leveringen af rullegræs efter nogenlunde samme model. Forhandleren leverer en palle med omkring 50 m2 rullegræs, og pallen bliver leveret til din indkørsel, hvilket er heldigt, fordi en palle med 50 m2 rullegræs vejer omkring 1250 kg.

Det er dog en god idé at undersøge præcis, hvordan din forhandler har tænkt sig at levere dit rullegræs.

Hvordan plejer man græsplænen efterfølgende?

Når du skal pleje dit rullegræs, er der tre ting du skal gøre, så meget simplere bliver det ikke. Det handler alt sammen om at behandle rullegræsset ordentligt, så det får bedst mulige vilkår til at vokse sig stærkt og gro ordentligt fast i den underliggende jord.

1. Rullegræs skal vandes

Især i løbet af de første 14 dage, er det vigtigt at du vander rullegræsset, og det kan foregå helt op til en gang om dagen. Det er bedst at vande midt på dagen imens solen er fremme. Det er dog vigtigt at sørge for, at du ikke drukner dit rullegræs, derfor bør du nøjes med at vande 5-10 minutter pr. område, eller hvad der svarer til 10-20 mm vand.

2. Rullegræs skal have ro

Nylagt rullegræs skal have ro til at vokse. Det betyder ikke, at du skal undlade at gå rundt på det, for det kan det sagtens holde til, men det er alligevel en god idé at holde boldspillene børn og legende hunde væk fra plænen i det første stykke tid, så rullegræsset kan fæstne sig ordentligt til jorden.

3. Rullegræsset skal gødes, men ikke med det samme

Det er vigtigt at gøde sit rullegræs, men det er lige så vigtigt, at det ikke foregår med det samme. Derfor bør du vente mellem tre og fire uger efter plantningen, med at gøde dit rullegræs. Det hjælper til, at dit græs opbygger den nødvendige styrke.

7 tips til en flot plæne

At have en flot græsplæne kræver, at du arbejder for det. Det er ikke et fuldtidsjob, men der skal alligevel bruges noget tid på at få alting til at spille ordentligt. Derfor har vi samlet syv tips til, hvordan du holder din græsplæne sund og flot.

1. Sørg for luft til din plæne

Du bør starte foråret med at fjerne al den mos, der er groet i din plæne, og samtidig er det en god idé at kradse lidt op i jorden, løfte filtlaget eller skærer den igennem med en vertikalskærer.

Derefter kan du med fordel vande plænen med et mosbekæmpende middel – der findes mange typer, der ikke indeholder skadelige kemikalier.

2. Eftersåning

Eftersåning er i bund og grund at du spreder græsfrø i plænen, der kan dække de huller din plæne måtte have, og sørge for at du får et dejligt, tykt græstæppe.

Du får det bedste resultat, hvis du blander græsfrøene med lidt jord og sand, og ligeledes venter til temperaturen er omkring 12-15 grader.

3. Hold jorden neutral

Du bør regulerer surhedsgraden af din jord, da græs har bedst af at vokse i en neutral jord, der har en pH-værdi på mellem 6 og 7. Det første du skal gøre, er at købe en gør det selv jordbundstest hos din havehandler, og derefter kan du bruge plantegødning og havekalk til at opnå den rigtig pH-værdi, hvis den ikke er perfekt i forvejen.

4. Brug organisk plænegødning

Fordelen ved at bruge organisk plænegødning er, at de tilsætte mikroorganismer hjælper med at nedbryde afklippet græs, og ligeledes er de med til at styrke røddernes evne til at optage vand og næring. Ligeledes er det med til at gøre, at plænen ikke skal slås så ofte.

5. Klip græsset langt

Når du klipper din plæne om foråret og efteråret, skal du passe på med at klippe den for kort, mellem 3 og 4 cm er den perfekte længde. I løbet af en varm sommer, hvor temperaturen kommer op over 25 grader, er 6 cm den perfekte klippehøjde.

6. Gød græsset i sensommeren

Hvis du bruger en langtidsvirkende gødning, behøver du kun gøde plænen to gange årligt. Første gang i starten af foråret og anden gang i løbet af sensommeren. Hvis du jord er meget sandet, kan det dog være en fordel, alligevel at gøde tre gange.

7. Kompost som plantegødning

Der er mange, der bruger efteråret på at fjerne nedfaldne blade fra plænen i løbet af efteråret, men det er faktisk ikke en god idé. Hvis du i stedet kører dem over med plæneklipperen, vil de hurtigt blive nedbrudt, og på den måde kan de være med til at styrke din græsplæne, samtidig med at du skal arbejde markant mindre for det.

Behandling efter en varm sommer

Der er mange græsplæner, der ser lidt triste ud efter en varm sommer, især hvis de ikke er blevet vandet ordentligt. Heldigvis er der hjælp at hente, og det kræver kun, at du følger seks simple råd.

 1. Efterså din plæne med græsfrø og jord for at give den nyt liv.
 2. Lad græsset have en højde på mellem 6-7 cm, det gør at din plæne har noget at stå imod med over for tørken.
 3. Slå græsset når det er tørt, ikke når det er vådt.
 4. Slå græsset i den korrekte længde, og klip aldrig mere end ⅓ af længden ad gangen.
 5. Lad det klippede græs ligge. Det bliver til kompost og styrker plænen.
 6. Slå græsset 1-2 gange om ugen.

Så simpelt er det, at behandle græsplænen under en varm sommer, og selvom det måske lyder af meget, så er det ikke lang tids arbejde, der skal til for at holde din græsplæne sund og frisk.

Bekæmp ukrudt i græsplænen

Modsat mos kan det være enormt svært at få bugt med ukrudtet i græsplænen, men det er alligevel noget du har brug for at arbejde med, for ukrudtet svækker dit græs, og gør det mindre modstandsdygtigt overfor eksempelvis tørke.

Plænelufteren

Der er to fordele ved at gøre brug af en plænelufter. Den ene er, at den hjælper med at styrke dit græs, og den anden er at den svækker ukrudtet. Kort sagt er der tale om en win-win situation. Det er vigtigt at din plænelufter er udstyret med knive og ikke fjedre, da det giver dig det allerbedste resultat.

Bioklip

Hvis du er ejer af en moderne græsslåmaskine, så er den højst sandsynligt udstyret med en funktion, der hedder multiklip eller bioklip, der sørger for, at det klippede græs sendes ned i plænen, hvor det kan fungerer som muld.

Eftersåning

Når du har fjernet ukrudtet i plænen, er det en god idé at efterså din plæne, så er der nemlig mindre sandsynlighed for, at din plæne bliver angrebet af ukrudt i lige så høj grad næste gang.

Sørg for at græsset har den rigtige længde

Ligesom alle andre planter har ukrudt brug for sol til at vokse. Derfor er det vigtigt, at dit græs bliver slået i den rigtige længde. Hvis græsset har en længde på 4 cm, vil det ofte være nok til at skærme for soltilgangen til ukrudtet, hvilket giver det dårligere livsvilkår.

Sådan klipper du plænen

Når det kommer til at slå græsset, så er der ingen forskel på en græsplæne, der er anlagt med rullegræs og en græsplæne, der er anlagt med frø. Derfor skal du bare klippe din plæne helt almindeligt.

En passende højde på græsset er mellem 3-4 cm og helt op til 6 cm i tørketider. Ligeledes er det en god idé, at lade det afklippede græs ligge, så det kan nedbrydes og efterfølgende fungere som kompost. På den måde kan det gøre dit græstæppe endnu bedre.

Hvorfor er det bedre end såning med græsfrø?

Der er flere grunde til, at det er en fordel at gøre brug af rullegræs frem for græsfrø, når du skal anlægge græsplæne, og det samme gør sig gældende hvis du skal reparere din græsplæne.

Den primære fordel er, at du selvfølgelig kan se det færdige resultat fra starten. Hvis du planter frø, skal du vente på at de spirer og bliver til græs, det er ikke tilfældet med rullegræs.

Overordnet set er det også farten, der gør, at det oftest er bedre at anlægge en græsplæne med rullegræs. Græsset får hurtigere fat, og det bliver mere ensartet og så er det hurtigere modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Ligeledes kan du gå på din græsplæne fra det øjeblik den er lagt. Det kan du ikke, hvis du har sået med græsfrø. Omvendt er det dog en del billigere at så en græsplæne med græsfrø.

Plænemuld som underlag

Når du skal anlægge en græsplæne med rullegræs, skal du have tilført næring til jorden, inden du lægger rullegræsset. Det gøres bedst med plænemuld, der indeholder den helt rigtige mængde næring til græs, hvilket gør det til det perfekte underlag til rullegræs.

Anvendelse til andre formål

Rullegræs bliver brugt mange andre steder end i haven, som f.eks. på fodboldbaner, golfbaner og greens, men der er også flere, der er begyndt at bruge rullegræs til at konstruere såkaldt miljøtage, der er tage belagt med græs, hvilket blandt andet er med til at give en mere stabil indetemperatur. Ligeledes kan rullegræs også lægges eksempelvis på tagterrasser og altaner, selvom det kræver et lidt større forarbejde, end at lægge rullegræs i haven.

Rullegræs på netshops

Trustpilot forærer dig super hensigtsmæssige genveje til at finde ud af en længere række nuværende konsumenters iagttagelser med køb af rullegræs og herved er det godt, at du sonderer webbutikkens anmeldelser forud for at du bestiller rullegræs på nettet.

Facebook resulterer i desuden immervæk værdifulde chancer for at få kendskab til e-butikkens popularitet. Herinde ses nogle internet shops som gør det muligt at levere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden kan anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne ved køb af rullegræs.

Forinden man shopper rullegræs på nettet

Forinden nogen bestiller rullegræs hos en online forretning kunne man altid tage stilling til webshoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke specielt ophidsende.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket bør være et signal om at online virksomheden følger de officielle danske regler, og at shoppen af og til besøges af fagmænd der behersker de gældende regulativer for salg af rullegræs på nettet.

Desuden giver det dig mulighed for hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder ved dit indkøb. Desuden er det klogt at kunden er hensynstagende til de mest vitale vilkår der indvirker på ordren.

Levering af rullegræs

Mange internet varehuse giver i dag diverse forskellige leveringsudgaver. Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl at du selv står for afhentning af rullegræsset, men dette betinges af at du er lige ved webshoppens bopæl.

Fragtperioden kan være ret så vital i tilfælde af at vi står og skal bruge rullegræsset øjeblikkeligt, så af den grund er det ret passende at du kontrollerer den anslåede leveringstid på rullegræs – hvilket antager at bestillingen køres igennem før et konkret klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet distribueret før pakkemedarbejderne holder fyraften.

En række e-butikker byder på gebyrfri levering på rullegræs, men undertiden kun ifald der aftages for en fastsat sum.

Klassiske spørgsmål vedrørende rullegræs:

 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvad hedder rullegræs på engelsk?
 • Hvornår lægge rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Rullegræs hvor sent?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvem opfandt rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvordan lægges rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Tilbudene der vises i den her kategori blev genereret af hjemmesidens algoritme. Robotten har faktisk scannet millioner af produkter med det formål at kunne fremvise de produkter der har den tætteste relation til rullegræs, og som den derfor føler vil vække din interesse.

  Foruden søgeforespørgslen du gav Google har den også medregnet søgeord, som historikken viser at andre søgende sandsynligvis skriver i den forbindelse, eksempelvis rullegræs pris og rullegræs online foruden søgninger som rullegræs leveret eller bedste rullegræs.

  Den viden bruger robotten som yderligere inspiration til at fremvise de mest relaterede tilbud. Data viser også at øvrige søgende eksempelvis søger efter rullegræs leveret, bedste rullegræs og rullegræs pris. Den data har robot-søgeren yderligere benyttet for, at søge sig forbi massevis af tilbud.

  For øvrigt viser vores data, at søgefraserne rullegræs tilbud, rullegræs tilbud og rullegræs pris er aldeles populære, og som følge heraf er de ligeledes taget med af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne rullegræs pris, rullegræs online og rullegræs tilbud. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at nogle af dem kunne bruges.

  Rullegræs findes igennem gængse netshops, for eksempel Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Nordjylland: Hjørring, Frederikshavn, Nibe, Thisted, Nørresundby, Hobro, Skagen, Støvring, Hirtshals, Aabybro, Nykøbing Mors, Svenstrup, Aars, Brønderslev, Aalborg, Sæby, Hadsund

  Hovedstaden: Hillerød, Tårnby, Hellerup, Hellebæk, Taastrup, København, Brønshøj, Rønne, Humlebæk, Måløv, Valby, Slangerup, Smørumnedre, Værløse, Espergærde, Glostrup, Gilleleje, Virum, Vallensbæk, Vanløse, Nærum, Stenløse, Nivå, Ishøj, Helsingør, Snekkersten, Roskilde, Søborg, Frederiksberg, Lyngby, Gladsaxe, Ballerup, Helsinge, Fredensborg, Frederikssund, Ølstykke, Dyssegård, Charlottenlund, Kokkedal, Rudersdal, Hedehusene, Frederiksværk, Hvidovre, Farum, Rødovre, Gentofte, Lillerød, Hørsholm, Holte, Birkerød, Allerød, Dragør, Hundested, Albertslund, Brøndby, Herlev, Høje Taastrup

  Syddanmark: Svendborg, Ringe, Otterup, Kerteminde, Fredericia, Varde, Munkebo, Kolding, Haderslev, Billund, Tønder, Ribe, Rødekro, Odense, Vejen, Esbjerg, Bramming, Nordborg, Middelfart, Grindsted, Børkop, Sønderborg, Vojens, Faaborg, Nyborg, Aabenraa, Assens

  Sjælland: Nykøbing Sjælland, Tune, Sorø, Ringsted, Holbæk, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Haslev, Kalundborg, Vordingborg, Skælskør, Fensmark, Nakskov, Køge, Næstved, Slagelse, Herfølge, Jyllinge, Maribo, Korsør, Greve

  Midtjylland: Odder, Egå, Ringkøbing, Hornslet, Løsning, Beder, Ikast, Kjellerup, Holstebro, Tilst, Åbyhøj, Risskov, Ebeltoft, Silkeborg, Brande, Hammel, Hørning, Vejle, Skjern, Horsens, Grenaa, Brabrand, Lemvig, Mårslet, Herning, Hedensted, Struer, Hasselager, Løgten, Lystrup, Skive, Randers, Hinnerup, Malling, Skødstrup, Ry, Bjerringbro, Galten, Hadsten, Viborg, Højbjerg, Skanderborg, Aarhus

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 kg rullegræs er 31 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Vores side finansieres af reklamer. Vi samarbejder med en mængde internet varehuse og introducerer firmaernes varer, og tager betaling ifald vores brugere foretager en transaktion.

  Informationer om tilbud og butikker på nettet vedligeholdes jævnligt, men vi tager forbehold for forandringer der potentielt er iværksat siden vi sidst opdaterede hjemmesidens informationer.