Bygpris.dk

Rund Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring rund glasskærer.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot rund glasskærer.
Der er variationer i priserne på billige rund glasskærer hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, og øvrige har fokus på service. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man læse forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af rund glasskærer online.
De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og pga. det har flertallet adgang til at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derfor har man chancen for at undgå fragtgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo kan du modtage endnu mere konstruktiv hjælp fra mennesker der er specialister i netop rund glasskærer.
Forskellige nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle rund glasskærer online hos dem.
En masse nicheforhandlere står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
rund glasskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

rund glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rund glasskærer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af ca. 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rund glasskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man vil for alt i verden ikke undvære grej. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har det disponibelt forinden du indleder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for udgifterne hertil i budgettet.
2Måske burde det overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra flere selskaber.
3Det kan være en god idé at få hjælp til projektet, hovedsageligt når det er krævende arbejdsopgaver. Større byggerier gør krav på mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Der kommer jævnligt pludselige problemer når det gælder krævende projekter, og af den grund kan det være afgørende at man afsætter betragtelig plads i handlingsplanen, som gør at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
5Du skal på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke får assistance fra en professionel.
6Der ligger utallige guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til ret så meget nyttig viden, i særlig grad når man kigger på engelsk.
7Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være en fordel at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man bør søge sig frem til billige priser på dem slavisk.
8For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i tiden op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du kunne udfærdige en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og bagefter eftergå listen, således at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås når ombygningen er CO2-besparende. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
11Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din handlingsplan.
12Inden du starter byggeprojektet kan det blive højst betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En hel del online selskaber tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmodeller til rund glasskærer. Den mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt desuden ligeledes den mest billige mulighed for fragt.

Du kunne ligeledes tænke over at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver en gang i mellem en sjat mere omkostningsfuld, men endda særligt ligetil ved køb af rund glasskærer online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du opholder dig lige ved online virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på rund glasskærer kan i nogle tilfælde være særligt vigtig i tilfælde af at du har behov for din ordre straks, og herved er det jo passende at man checker det estimerede leveringstidspunkt på rund glasskærer. En række byggeforretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, men vær obs på at det beroer på at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden medarbejderne holder fyraften.

En række webbutikker yder gratis fragt på rund glasskærer online, men tit er det påkrævet at man køber for et fastslået beløb. Ellers kan du foretrække den mindst kostelige slags levering, der ofte er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

De fleste kæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig rund glasskærer online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på rund glasskærer i følgende områder:

Charlottenlund, Kolding, Nykøbing Falster, Jyllinge, Ikast, Vordingborg, Herlev, Nørresundby, Sønderborg, Tårnby, Viborg, Rønne, Randers, Esbjerg, Korsør, Lillerød, Frederikshavn, Virum, Hedensted, Silkeborg, Kokkedal, Nærum, Skanderborg, Stenløse, Fredericia, Brabrand, Hobro, Værløse, Greve, Allerød, Roskilde, Middelfart, Albertslund, Helsingør, Grenaa, Hillerød, Haderslev, Brønderslev, Gentofte, Aarhus, Haslev, Ølstykke, Kalundborg, Herning, Farum, Odense, København, Aalborg, Søborg, Vejle, Odder, Valby, Nakskov, Solrød Strand, Ishøj, Næstved, Varde, Køge, Ballerup, Vanløse, Frederiksværk, Hedehusene, Tilst, Rødovre, Åbyhøj, Skive, Lystrup, Holstebro, Vallensbæk, Birkerød, Dragør, Struer, Hørsholm, Højbjerg, Lyngby, Svendborg, Nyborg, Hjørring, Frederikssund, Slagelse, Holbæk, Risskov, Brønshøj, Aabenraa, Glostrup, Gladsaxe, Thisted, Ringsted, Taastrup, Horsens, Rudersdal, Brøndby, Hvidovre, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent ift. rund glasskærer er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at folk tit efterspørger blandt andet køb rund glasskærer og rund glasskærer online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. billig rund glasskærer, rund glasskærer tilbud samt rund glasskærer priser, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Tilbud på rund glasskærer

Det har vist sig at være usædvanlig hensigtsmæssigt for enhver at søge information om priser på billige rund glasskærer online på forskellige internet shops, og for det har de fleste e-forhandlere været nødt til at tvinge prisniveauet på rund glasskærer betydeligt, og ydermere love levering uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt vise sig indbringende at kigge forbi flere internet forretninger efter tilbud og rabatter på rund glasskærer online forud for at du handler, så du er velinformeret til at få den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man skal blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forretning på nettet afsætter billige rund glasskærer online for en pris der kan virke utopisk attraktiv, så burde det undertiden være et signal om en uægte shop. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af et lovbud, der passer på folk imod svindlende online forretninger.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil dække prisen på rund glasskærer over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når man ser på tallene er det klart, at internet shoppere jævnligt søger bl.a. billig rund glasskærer og rund glasskærer online. Man ser desuden mange gange mennesker lede efter blandt andet køb rund glasskærer, rund glasskærer tilbud samt rund glasskærer priser.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot medfører nogenlunde gavnlige løsninger til at gennemsøge ganske mange nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette foreslår vi, at du udforsker netbutikkens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige rund glasskærer online.

Facebook frembringer tillige forholdsvis fine genveje til at få kendskab til online butikkens kundefokus. Herinde ses en del netbutikker som giver kunderne mulighed for at notere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes kan benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige rund glasskærer online hos en netshop kan man i reglen overveje deres handelsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant, særligt hos de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Alternativet kunne være at kigge om e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det typisk er et billede på at netshoppen imødekommer de opstillede regler, foruden at e-butikken nu og da undersøges af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til en håndsrækning, når du får besvær i forbindelse med din ordre på rund glasskærer. Ligeledes slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af rund glasskærer online, som for eksempel hvilken returneringsret online shoppen anvender.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan bevise sin bestilling af rund glasskærer, hvad end man har handlet ved Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Martin gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Hanne Sørensen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Lone gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria Poulsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles essentiel når vi skal bruge din ordre om kort tid, så af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved rund glasskærer. En hel del e-shops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række af deres varer, men glem ikke at det antager at der bestilles før et fast klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en vedtægt, som dækker dig imod bedrageriske online webshops. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil betale omkostningerne over flere uger.
3Det er efterhånden ualmindeligt bekvemt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige rund glasskærer fra diverse internet handler, og af den grund tilbyder adskillige internet virksomheder portofri levering. Men det kan stadigvæk vise sig smart at se nærmere på nogle internet selskaber efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at du er garanteret at få den skarpeste pris.
4Trustpilot byder på i højeste grad relevante chancer for at udforske en stor portion forhenværende brugeres opfattelser og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemsøger internet butikkens ratings inden du køber billige rund glasskærer online. Facebook genererer lige så vel forholdsvis ærlige genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
5En masse internet foretagender tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringstyper til rund glasskærer. Den mest moderne er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig særdeles let, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste mulighed for levering.
6Før nogen køber billige rund glasskærer på en shop kan de i reglen kigge på e-butikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden et omfattende projekt. Desuden anbefales det at man er hensynstagende til de fundamentale regler der kan have betydning for handlen med billige rund glasskærer online, eksempelvis den bytteret internet virksomheden kører med.
7Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter ordren, men det står og falder med at du befinder dig tæt på e-firmaets bopæl. Den leveringsmetode kan være ultra bestemmende forudsat du absolut skal bruge rund glasskærer om kort tid. Alternativt så lover flere e-handler i Danmark billig fragt, men ofte er det så nødvendigt at man indkøber for et bestemt beløb.
8Nogle få online outlets byder på portofri fragt på rund glasskærer, men oftest er det betinget af at man handler for en konkret pris. Som alternativ burde du vælge den mindst kostelige leveringsmåde, som gerne vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver mange gange til gengæld ret enkel. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket, eftersom det kan være et bevis på at e-butikken adlyder de officielle danske regler, tillige med at butikken undertiden føres tilsyn med af fagfolk som kender reglementet på området. Forinden nogen køber billige rund glasskærer på en webbutik bør de egentlig løbe igennem dens forretningsbetingelser.