Bygpris.dk

Rundingsfræser

CMT Rundingsfræser HM R 2,0 K6
375 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser VP 132x30 R12-R20
2.465 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 4,75 K6
360 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 1,6 K6
345 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM R 3,0 K6
380 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser VP 113x40 R3-R10
1.720 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser VP 128x40 R3-R10
1.795 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø3,2mm K8
348 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræsersæt 5 stk R3,2-12,7 K8
1.448 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø6,35mm K8
393 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø4,75mm K8
374 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø8,0mm K8
402 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø9,5mm K8
446 kr.
Læs mere
CMT Rundingsfræser HM Radius ø12,7mm K8
510 kr.
Læs mere
Rundingsfræser med kuglelejer Kreator KRT060120
180 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Nogle byggecentre har et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare rundingsfræser.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring rundingsfræser.
Der er forskel på salgspriserne på billige rundingsfræser fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra alverdens specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af rundingsfræser online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har du valget om at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have varerne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er specialister i deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo får du formentlig ekstra anvendelig vejledning fra nogle der er eksperter i netop rundingsfræser.
De fleste nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Majoriteten af online nichebutikker er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber rundingsfræser online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

rundingsfræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rundingsfræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rundingsfræser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rundingsfræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
2Man bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte kan det være uundværligt at have grejet klar til brug før du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de her omkostninger i byggeriets regnskab.
3Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube er kilde til ekstremt meget brugbar info, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
5Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
6Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til arbejdet, ikke mindst ift. væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og mere socialt at være flere om det.
7For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne i perioden for projektets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at regne bedst som du vil i gang med dit vigtige projekt.
8Der viser sig som regel pludselige problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, som gør at man er ubekymret om at man når det til siden.
9Man kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man ifald projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
10I mange tilfælde vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det kan blive rationelt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man kan søge sig frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
11Inden du iværksætter byggeprocessen må det være ekstremt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan blive fundamentalt at du har alle byggematerialer parat i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kunne nedskrive en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og så granske oversigten, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er smartest?

En række online selskaber yder nu en lang række forskellige billige fragtmetoder til rundingsfræser. En yndling er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer dig. Fragtformen er nemlig temmelig bekvem, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde også tænke over at vælge udbringning hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er af og til en lille smule dyrere, men ydermere super fleksibel for rundingsfræser online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men den løsning kræver at du bor nær online firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på rundingsfræser er temmelig essentiel hvis man har behov for varen om få sekunder, og herved er det skam klogt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for rundingsfræser. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på en masse varenumre online, men vær påpasselig da det afhænger af at du bestiller tidligere end et fast tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produktet betjent forinden de logistikansatte tager hjem.

Visse e-firmaer tilbyder portofri levering på rundingsfræser online, men tit er det så præmissen at man shopper for en præcis sum. Ellers må man gribe den mest billige mulighed for levering, der typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

En række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du handler billig rundingsfræser hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på rundingsfræser i disse områder:

Glostrup, Frederikssund, Aalborg, Ølstykke, Tilst, Ballerup, Greve, Vanløse, Frederiksværk, Hedehusene, Dragør, Haslev, Ringsted, Skanderborg, Frederikshavn, Varde, Herlev, Vordingborg, Gladsaxe, Lillerød, Nærum, Holstebro, Nykøbing Falster, Hobro, Taastrup, Holbæk, Farum, Nakskov, Rønne, Herning, Hørsholm, Hillerød, Valby, Albertslund, Aabenraa, Åbyhøj, Rudersdal, Middelfart, Sønderborg, Virum, Frederiksberg, Odder, Roskilde, Lystrup, Silkeborg, Hjørring, Haderslev, Slagelse, Skive, Fredericia, Solrød Strand, Esbjerg, Køge, Kokkedal, Kalundborg, Allerød, Viborg, Helsingør, Struer, Odense, Aarhus, Ishøj, Korsør, Nyborg, Grenaa, Svendborg, Horsens, Rødovre, Brabrand, Charlottenlund, Lyngby, Nørresundby, Brønshøj, Randers, Værløse, Hedensted, Højbjerg, Ikast, Thisted, Risskov, Stenløse, Vallensbæk, Birkerød, Gentofte, Søborg, Brønderslev, Vejle, København, Brøndby, Kolding, Tårnby, Hvidovre, Jyllinge, og Næstved, .

Click-and-collect for rundingsfræser er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at online shoppere tit kigger efter blandt andet rundingsfræser priser og rundingsfræser tilbud. Derudover ser vi typisk mennesker søge bl.a. køb rundingsfræser, billig rundingsfræser og rundingsfræser online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Gode priser på rundingsfræser

Det er efterhånden ualmindeligt overkommeligt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige rundingsfræser online fra diverse outlets på nettet, og med det motiv har de fleste e-forhandlere set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på rundingsfræser enormt, og ydermere garantere billig levering.

Dog kan det alligevel vise sig smart at sammenholde nogle enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud på rundingsfræser online før du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at antage den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

Man må alligevel være omhyggelig med, at hvis en webshop afsætter billige rundingsfræser online til en pris der kan ses som helt ekstremt tiltalende, er det mange gange være et bevis på en uoprigtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af en forordning, der bistår køber imod svindlende internet webshops.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække betalingen af rundingsfræser ude i fremtiden. Det fås normalt hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere ofte leder efter for eksempel rundingsfræser priser og rundingsfræser online. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis køb rundingsfræser, rundingsfræser tilbud og billig rundingsfræser.

Undersøg folks evalueringer

Trustpilot frembringer rigtig troværdige muligheder for at betragte forskellige nuværende køberes opfattelser og herved anbefaler vi, at du efterforsker online forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre på billige rundingsfræser online.

Facebook fører til lignende immervæk uafhængige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens popularitet. Herinde er der en del online outlets hvor folk kan forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige rundingsfræser online i en webbutik behøver man altid betragte butikkens regler, dog er det gerne ikke særlig interessant, specielt med de store byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være et billede på at online forretningen respekterer de officielle danske regler, foruden at hjemmesiden løbende tilses af fagfolk der har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er desuden din lejlighed til bistand, såfremt du får udfordringer ved din shopping med rundingsfræser. Foruden dette kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende retningslinjer gældende for bestillingen af rundingsfræser online, som eksempelvis den returrettighed netshoppen benytter.

I den relation er det samtidig relevant, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, så man altid kan eftervise bestillingen af rundingsfræser, uagtet om man shopper fra 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Birthe gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Mads Kristensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Henrik Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Tina gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til køb på nettet
1Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket, hvilket ofte er en angivelse af at internet forretningen efterkommer de officielle danske regler, og at e-firmaet løbende revideres af fagfolk som forstår reglementet på området. Forinden nogen shopper billige rundingsfræser hos en e-handler bør de principielt se på dens regler.
2Leveringshastigheden er naturligvis yderst vigtig når vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, så af den grund er det skam på sin plads at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på rundingsfræser. Adskillige internet forretninger lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, der dog kræver at ordren indsendes forud for et fastslået klokkeslæt.
3Den mest betalelige leveringsmåde vil altid være at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du lever nærved e-forhandlerens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være meget væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge rundingsfræser inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række online selskaber portofri fragt, men i mange tilfælde kun ifald du køber for en konkret pris.
4Det er jo ret så fremkommeligt for enhver at søge sig frem til priser online på billige rundingsfræser i blandt flere internet butikker i Danmark, og herved lover en lang række netbutikker fragt uden omkostninger. Dog kan det immervæk være indbringende at efterse enkelte online outlets efter tilbud inden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
5Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket garanterer dig som kunde overfor uoprigtige webbutikker. Som en anden løsning kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du higer efter at klare betalingen over en periode.
6En hel del online forhandlere tildeler nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til rundingsfræser. Den mest anvendte er nu om stunder pakkeshops, så du nemt selv kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Denne er jo særligt let gængelig, samt desuden derudover den billigste fragtmetode.
7Trustpilot yder relativt gunstige løsninger til at eftersøge en stor gruppe tidligere brugeres tanker og derfor stiller vi forslag om, at du betragter webshoppens vurderinger forud for at du køber billige rundingsfræser online. Facebook forærer dig for øvrigt forholdsvis fantastiske chancer for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed.
8Inden nogen køber billige rundingsfræser i en online virksomhed kunne man for at være sikker gennemse e-butikkens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig morsomt. Endvidere er det klogt at du er påpasselig med de grundlæggende forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige rundingsfræser online, som fx hvilken ombytningspolitik online forretningen bruger.
9En række internet webshops byder på portofri fragt på rundingsfræser, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt skal du udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig godt nok på den anden side virkelig hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.