Bygpris.dk

Rundsavsklingesæt

Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 18 og 32
1.406 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 28 og 48
1.729 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 260mm 3 stk. Z60, 64 og 80
4.719 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 190mm 3 stk. Z12, 28 og 48
2.268 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 225mm 3 stk. Z18, 32 og 48
2.507 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 216mm 3 stk. Z36, 60 og 60
3.706 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 210mm 3 stk. Z16, 18 og 52
2.337 kr.
Læs mere
Festool rundsavsklingesæt 254mm 3 stk. Z24, 40 og 60
2.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare rundsavsklingesæt.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af rundsavsklingesæt.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rundsavsklingesæt hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på lave priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af rundsavsklingesæt online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder finder du i store dele af landet, og dermed har flertallet adgang til at handle online og hente materialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller rundsavsklingesæt online fra deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig er det forventeligt at du får endnu mere kompetent hjælp fra ansatte der er specialister i netop rundsavsklingesæt.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere personer. Dertil vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2Forud for at du opstarter byggeprocessen kan det vise sig meget essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan blive væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige før du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel liste med alle de ting som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
4Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
5Der viser sig som regel ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med omfattende projekter, og ergo kan det vise sig essentielt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende søge sig frem til udgiften ved dem en ad gangen.
7Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal forfatte en effektiv køreplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter oversigten.
8I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at projektet har positiv betydning for naturen.
9Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har udstyret tilgængeligt når du går løs med arbejdet. Det er desuden afgørende at medregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
10For projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag bør du løbende holde øje med vejrvarslen lige før byggeprocessen, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned nøjagtig som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Måske burde du overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra diverse håndværkere.
12Du har adgang til et bredt udvalg af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder enormt meget udbytterig viden, navnligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Flere online butikker tildeler til alt held en række forskellige billige leveringsmidler til rundsavsklingesæt. Den mest anvendte er efterhånden levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot produkterne den dag der passer dig. Denne er altså vældig simpel, og mange gange ydermere den billigste form for fragt.

Du kunne på samme måde overveje at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til dit arbejde. Denne bliver tit en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld rigtig smart med rundsavsklingesæt online. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du befinder dig nær online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rundsavsklingesæt kan vise sig at være særdeles betydningsfuld såfremt du mangler din ordre inden for kort tid, så med det formål er det særdeles væsentligt at vi gransker den anslåede leveringstid på rundsavsklingesæt. Temmelig mange online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men husk at det beroer på at orden realiseres forinden et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken ud af døren forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte online forhandlere yder gratis levering på rundsavsklingesæt online, men i reglen under forudsætning af at der handles for en bestemt sum. Som alternativ skal man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

Mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig rundsavsklingesæt derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Stark. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af rundsavsklingesæt i disse byer:

Esbjerg, Frederiksværk, Hjørring, Dragør, Nyborg, Hørsholm, Ballerup, Ishøj, Brønderslev, Korsør, Gentofte, Tilst, Åbyhøj, Lyngby, Kolding, Brøndby, Ringsted, Solrød Strand, Vanløse, Odense, Roskilde, Albertslund, Virum, Nakskov, Allerød, Holstebro, Nærum, Thisted, Aalborg, Haderslev, Gladsaxe, Risskov, Holbæk, Hvidovre, Svendborg, Haslev, Valby, Lillerød, Struer, Ølstykke, Lystrup, Jyllinge, Brabrand, Hedehusene, København, Kokkedal, Aarhus, Glostrup, Taastrup, Aabenraa, Randers, Skive, Farum, Rødovre, Skanderborg, Hedensted, Søborg, Tårnby, Helsingør, Viborg, Charlottenlund, Varde, Greve, Køge, Herlev, Sønderborg, Brønshøj, Kalundborg, Nykøbing Falster, Værløse, Middelfart, Hobro, Birkerød, Frederiksberg, Odder, Grenaa, Stenløse, Horsens, Fredericia, Nørresundby, Rønne, Frederikssund, Frederikshavn, Højbjerg, Herning, Vejle, Ikast, Silkeborg, Hillerød, Vordingborg, Vallensbæk, Slagelse, Næstved, og Rudersdal, .

Click-and-collect for rundsavsklingesæt er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at folk typisk kigger efter eksempelvis køb rundsavsklingesæt og rundsavsklingesæt priser. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter blandt andet rundsavsklingesæt tilbud, billig rundsavsklingesæt samt rundsavsklingesæt online, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Tilbud på rundsavsklingesæt

Det er efterhånden ekstremt ligetil for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige rundsavsklingesæt online i blandt diverse netshops, og på grund af dette har mange online varehuse set sig nødsaget til at presse prisen på rundsavsklingesæt enormt, og derudover tilbyde portofri levering.

Men det kan alligevel være indbringende at efterse diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på rundsavsklingesæt online forinden du køber, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Du skal lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en webshop forhandler billige rundsavsklingesæt online på tilbud til en salgspris som anses for helt ekstremt billig, burde det tit være et signal om en fup e-shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en vedtægt, hvilket garanterer en imod uærlige shops på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil dække beløbet til rundsavsklingesæt over flere uger. Det fås ofte hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan.

Når der ses på tallene står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet rundsavsklingesæt tilbud og køb rundsavsklingesæt. Vi ser derudover som regel netshoppere kigge efter blandt andet billig rundsavsklingesæt, rundsavsklingesæt priser samt rundsavsklingesæt online.

Læs nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig forholdsvis pålidelige muligheder for at studere mange eksisterende brugeres opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du betragter internet butikkens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige rundsavsklingesæt online.

Facebook medfører for øvrigt fuldt ud gavnlige metoder til at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en række e-handler hvor man kan give en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige rundsavsklingesæt online hos en butik burde man i virkeligheden gennemgå netshoppens betingelser, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, særligt ved de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at efterse om e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket længe har været et signal om at e-handlen efterfølger de danske love, foruden at online shoppen fra tid til anden revideres af fagfolk der er meget fortrolige lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til støtte, hvis du oplever problemstillinger i forbindelse med din shopping med rundsavsklingesæt. Yderligere anbefales det at kunden er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af rundsavsklingesæt online, eksempelvis den returneringsret webshoppen anvender.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man permanent bevarer ens ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af rundsavsklingesæt, uagtet om man har bestilt fra Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Niels R gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Morten Johansen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Else Mortensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Lone K gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1En lang række internet varehuse foreslår på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmuligheder til rundsavsklingesæt. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din ordre når det passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig overkommelig, og mange gange derudover den billigste form for fragt.
2Trustpilot forærer dig flere passelige muligheder for at vurdere flere andre konsumenters omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftergår online firmaets anmeldelser forinden du køber billige rundsavsklingesæt online. Facebook præsterer desuden temmelig gavnlige genveje til at få indblik i internet butikkens popularitet.
3Leveringstiden kan vise sig at være ekstremt afgørende forudsat vi skal bruge varerne øjeblikkeligt, så derfor er det nemlig essentielt at du finder den estimerede leveringstid for rundsavsklingesæt. Masser af online butikker giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter, som alligevel er påkrævet at du når at bestille før et besluttet tidspunkt.
4Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en lov, hvilket værner dig som køber imod falske internet butikker. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil godtgøre pengene over en periode.
5Det er efterhånden meget let for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige rundsavsklingesæt fra forskellige online shops, og ergo præsterer de fleste internet virksomheder billig levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at kontrollere et par forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
6Den prisbilligste leveringstype er unægtelig selv at hente ordren, som jo står og falder med at du er i nærheden af e-forretningens bopæl. Den leveringsmåde er ultra afgørende i tilfælde af at du har brug for rundsavsklingesæt fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-firmaer billig fragt, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man aftager for en fastsat sum.
7Forud for at nogen shopper billige rundsavsklingesæt i en internet webshop kan man til hver en tid betragte forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det oftest et tidskrævende projekt. Yderligere tilrådes det at man er opmærksom på de mest centrale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige rundsavsklingesæt online, f.eks. hvilken returpolitik online firmaet garanterer.
8En række netshops yder levering uden betaling på rundsavsklingesæt, men typisk er det så præmissen at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt burde du overveje den billigste type af levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Denne bliver somme tider derudover usædvanlig bekvem. Den mest betalelige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
9Generelt går vi ind for at kigge om internet shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en erklæring om at e-butikken anerkender de officielle regler, udover at internet virksomheden regelmæssigt overværes af jurister som er indført i de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige rundsavsklingesæt på en online shop kunne man i reglen gennemløbe e-shoppens forretningsaftale.