Bygpris.dk

Rustfri Husvandværk

Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Læs mere
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Læs mere
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Læs mere
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Læs mere
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige rustfri husvandværk hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af varer, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot rustfri husvandværk.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge webshoppens betingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du købe fra en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring rustfri husvandværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte butikker, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggecentre findes nær dig, og hermed har folk chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derigennem har du valget om at undvære fragtomkostningen, og tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre køber produkter fra flere leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af rustfri husvandværk online.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er små familiefirmaer, som oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du køber rustfri husvandværk online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
Mange specialiserede netshops er specialister i deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved bør du modtage super informativ assistance fra nogle som er specialister i lige præcis rustfri husvandværk.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

rustfri husvandværk silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rustfri husvandværk bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

rustfri husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rustfri husvandværk jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der findes utallige guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube giver rigelig nyttig viden, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
2Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at have en strømlinet agenda, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din plan.
3Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig yderst vigtigt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der være gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du bør aldrig gå ned på udstyr. Typisk vil det være af stor betydning at du har udstyret klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
5Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når der er tale om større byggeprocesser. Omfattende opgaver stiller krav om flere mennesker. Desuden må det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Der viser sig typisk uforudsigelige udfordringer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og altså viser det sig essentielt at man afsætter nok tid i tidsplanen, så man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
7Det viser sig betydningsfuldt at du har alle materialer indkøbt på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig liste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du løbende tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det mod forventning starter med at vælte ned når du lige er startet på dit vigtige projekt.
9Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
10Du bør gennemtænke om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Når du benytter hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at søge tilbud fra forskellige foretagender.
11Ofte vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive fornuftigt at tage noter til samtlige poster, og efterfølgende nedfælde ens omkostning ved hver eneste af dem.
12Du skal nødig se bort fra sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder sko og hjelm som sikring med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En del online firmaer yder nu alverdens billige leveringsformer til rustfri husvandværk. Et hit er i øjeblikket afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ultra ligetil, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte form for levering.

Du kunne alternativt forsøge at bestille ordren til levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en tak mere pebret, men på den anden side rigtig overkommelig ift. rustfri husvandværk online. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det beroer på at du bor lige ved online virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på rustfri husvandværk er jo meget aktuel i tilfælde af at du mangler dine nye produkter om få sekunder, så derfor er det aldeles aktuelt at man gransker den anslåede leveringstid ved rustfri husvandværk. En stor portion netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, som imidlertid er forudsat at du når at bestille før et fastsat tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken betjent forinden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet yder gebyrfri levering på rustfri husvandværk online, men oftest kræves det at man aftager for en bestemt sum. Derudover kunne du beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre tildeler click-and-collect hvor man køber billig rustfri husvandværk hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på rustfri husvandværk i følgende byer:

Silkeborg, Brønderslev, Roskilde, Vejle, Allerød, Åbyhøj, Haslev, Skive, Kolding, Frederiksberg, Køge, Nyborg, Frederikshavn, Svendborg, Viborg, Glostrup, Tilst, Højbjerg, Odder, Odense, Risskov, Holstebro, Nykøbing Falster, Næstved, Dragør, Skanderborg, Taastrup, Brabrand, Hedensted, Birkerød, Holbæk, Herlev, Kokkedal, Hillerød, Stenløse, Hørsholm, Nærum, Farum, Lyngby, Ballerup, Hobro, Kalundborg, Rødovre, Frederiksværk, Grenaa, Lillerød, Nørresundby, Albertslund, Esbjerg, Aabenraa, Brøndby, Middelfart, Korsør, Rønne, Hjørring, Tårnby, Solrød Strand, Virum, Sønderborg, Vanløse, Horsens, Herning, Valby, Rudersdal, Struer, Charlottenlund, Slagelse, Brønshøj, Aalborg, Ølstykke, København, Nakskov, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hvidovre, Ishøj, Randers, Gentofte, Varde, Vordingborg, Lystrup, Ikast, Fredericia, Helsingør, Jyllinge, Vallensbæk, Thisted, Hedehusene, Frederikssund, Greve, Haderslev, Ringsted, og Aarhus, .

Click-and-collect for rustfri husvandværk er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere typisk leder efter fx rustfri husvandværk online og billig rustfri husvandværk. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter eksempelvis køb rustfri husvandværk, rustfri husvandværk tilbud samt rustfri husvandværk priser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og Davidsen.

Gode priser på rustfri husvandværk

Det er jo efterhånden ret så enkelt for købere at vurdere tilbud på billige rustfri husvandværk online fra flere internet firmaer i Danmark, og altså har en hel del online butikker ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på rustfri husvandværk en hel del, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre være smart at prøve diverse e-shops efter udsalg og tilbud på rustfri husvandværk online forud for at du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Du bør dog være årvågen med, at ifald en butik afsætter billige rustfri husvandværk online til en salgspris som kan virke utrolig beskeden, er det ofte være et fingerpeg om en uærlig webbutik. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som hjælper kunden imod uærlige outlets på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale beløbet til rustfri husvandværk over tid. Det tilbydes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at folk mange gange kigger efter eksempelvis rustfri husvandværk tilbud og køb rustfri husvandværk. Man ser desuden jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis rustfri husvandværk online, rustfri husvandværk priser samt billig rustfri husvandværk.

Analyser andre menneskers erfaringer

Trustpilot leverer de facto gode løsninger til at bese flere øvrige kunders ratings og derved tilrådes det, at du besigtiger online firmaets vurderinger inden du lægger din bestilling på billige rustfri husvandværk online.

Facebook fremskaffer derudover regulære passelige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ses en del online virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en anmeldelse af deres køb, som ligeledes burde udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige rustfri husvandværk online i en internet handler kan man i virkeligheden sætte sig ind i webshoppens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, specielt hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne være at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, da det er en påvisning af at internet firmaet forstår de opstillede regler, foruden at e-forretningen rutinemæssigt besigtiges af eksperter som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, for så vidt du møder udfordringer ved din shopping med rustfri husvandværk. Tilsvarende er det godt at du er på vagt for de elementære betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af rustfri husvandværk online, som eksempelvis den returpolitik online webshoppen tilsikrer.

På grund af dette er det også afgørende, at man permanent beholder sin ordremail, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af rustfri husvandværk, ligegyldig om man handler hos Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Charlotte A gav 5 stjerner

Fremragende service

Marianne P gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Birthe gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Morten gav 4 stjerner

god service

9 tips til din online shopping
1Før nogen handler billige rustfri husvandværk hos en e-handler bør de til hver en tid have øje for netbutikkens regler, det er dog naturligvis ikke særlig spændende. Desuden tilråder vi at køberen er sat ind i de elementære reglementer der har indvirkning på købet af billige rustfri husvandværk online, fx den ombytningsret e-forretningen lover.
2Trustpilot frembringer en del gunstige løsninger til at tyde en stor gruppe tidligere kunders evalueringer og af den grund støtter vi, at du gransker netbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige rustfri husvandværk online. Facebook yder også fuldt ud troværdige chancer for at få indsigt i online forretningens troværdighed.
3Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, da det typisk er en sikring om at e-shoppen understøtter de gældende danske regler, og at internet forhandleren jævnligt ses til af jurister der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige rustfri husvandværk hos en online virksomhed kunne man for at være sikker sætte sig ind i forhandlerens vilkår.
4Fragtperioden er jo usædvanlig afgørende hvis man står og skal bruge pakken omgående, så herved er det virkelig vigtigt at vi studerer den estimerede leveringstid for rustfri husvandværk. En masse online selskaber giver billig levering på næste hverdag på masser af produkter, men vær vagtsom da det regnes ud fra at orden realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
5Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket kræver at du bor tæt på netbutikkens bopæl. Den leveringsform er jo ualmindeligt relevant når du behøver rustfri husvandværk om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere internet handler portofri fragt, men i mange tilfælde stiller det krav om at der købes for et bestemt beløb.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, som begunstiger køberen imod uægte internet webshops. Alternativt burde du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre pengene over en periode.
7En hel del internet forretninger sikrer fragt uden beregning på rustfri husvandværk, men undertiden er det under forudsætning af at man shopper for en præcis sum. Derudover kunne man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden er gennemsnitligt ydermere meget hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmåde er unægtelig selv at hente pakken.
8Det er jo efterhånden vældig simpelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige rustfri husvandværk fra flere internet virksomheder, og herved tilbyder mange e-firmaer billig fragt. Til gengæld kan det alligevel vise sig fordelagtigt at inspicere et par outlets på nettet efter udsalg og tilbud forinden du shopper, sådan at man er skråsikker på at opnå den bedste pris.
9En masse shops på nettet frembyder nu til dags et bredt udvalg af billige fragtløsninger til rustfri husvandværk. En sikker vinder er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Denne er jo ekstremt smertefri, samt tit desuden den mest betalelige fragtløsning.