Bygpris.dk

Rustfri Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
For mange er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring omkring rustfri palleløfter.
Du vil finde variationer i prisen på billige rustfri palleløfter fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare rustfri palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler varer fra forskellige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af rustfri palleløfter online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har man chancen for at handle online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har man chancen for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du modtage mere nyttig sparring fra folk som er eksperter i netop rustfri palleløfter.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber rustfri palleløfter online hos dem.
De fleste niche netbutikker producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
rustfri palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rustfri palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rustfri palleløfter silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

rustfri palleløfter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er store arbejdsopgaver. Store opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil bliver det hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
2Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de relevante materialer tilgængelige før du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres alt du har brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
3Du bør for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedssko som sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke får eksperthjælp.
4Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Af den grund kan du tit undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
5Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en struktureret strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du laver din handlingsplan.
6Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have værktøjet til rådighed før du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Du kan finde endeløse artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube er kilde til store mængder anvendelig info, i særlig grad når du skriver søgeordene på engelsk.
8Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det er fordelagtigt at notere alle udgifter, og bagefter finde frem til online tilbud på dem en ad gangen.
9Inden du opstarter byggeprojektet er det meget meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Det kan give mening at tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en professionel kan det være optimalt at søge uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Der præsenterer sig uden tvivl utidige vanskeligheder ved krævende byggeprojekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i handlingsplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
12Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange online butikker foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige løsninger til levering til rustfri palleløfter. Et hit er p.t. udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsformen er altså ret så fleksibel, samt mange gange tilmed den billigste form for levering.

Du bør på samme måde planlægge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragttypen bliver ofte en tand dyrere, men endvidere ultra ukompliceret for rustfri palleløfter online. Den mest billige fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på rustfri palleløfter kan være meget vigtig ifald man står og skal bruge varerne om kort tid, så med det formål er det ret essentielt at man finder leveringstidspunktet for rustfri palleløfter. En række e-butikker i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men husk at det er afhængig af at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produktet fikset forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Flere internet handler yder fragtfri levering på rustfri palleløfter online, men i mange tilfælde kræver det at der handles for en fastsat sum. Ellers skulle du overveje den mest letkøbte fragttype, der oftest er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

De store webshops yder klik-og-hent hvor du bestiller billig rustfri palleløfter online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af rustfri palleløfter i følgende byer:

Randers, Varde, Risskov, Tilst, Herlev, Gladsaxe, Roskilde, Lystrup, Hjørring, Rudersdal, Horsens, Køge, Tårnby, Brabrand, Viborg, Ringsted, Thisted, Lyngby, Nyborg, Aabenraa, Holbæk, Slagelse, Charlottenlund, Aalborg, Korsør, Solrød Strand, Ballerup, Søborg, Svendborg, Ikast, Rødovre, Silkeborg, Birkerød, Allerød, Rønne, Sønderborg, Herning, Frederiksberg, Haderslev, Haslev, Holstebro, Kalundborg, Middelfart, Stenløse, Skive, Vallensbæk, Lillerød, Kolding, Nakskov, Esbjerg, Virum, Frederikshavn, Helsingør, København, Nykøbing Falster, Jyllinge, Greve, Åbyhøj, Hørsholm, Albertslund, Struer, Frederikssund, Fredericia, Ølstykke, Hvidovre, Vejle, Hedehusene, Hillerød, Grenaa, Nærum, Vanløse, Hobro, Brøndby, Brønshøj, Glostrup, Valby, Aarhus, Værløse, Vordingborg, Hedensted, Odense, Frederiksværk, Næstved, Skanderborg, Farum, Kokkedal, Dragør, Brønderslev, Højbjerg, Ishøj, Nørresundby, Odder, Gentofte, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. rustfri palleløfter er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi ser på data står det markant, at internetbrugere tit kigger efter fx rustfri palleløfter online og billig rustfri palleløfter. Foruden dette oplever vi ofte mennesker lede efter fx rustfri palleløfter priser, rustfri palleløfter tilbud samt køb rustfri palleløfter, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Tilbud på rustfri palleløfter

Det er efterhånden ret let for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige rustfri palleløfter online på tværs af forhandlere på nettet, og så har langt de fleste firmaer på nettet fundet det nødvendigt at nedskære priserne på rustfri palleløfter eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gavnligt at efterprøve flere webbutikker efter billige priser på rustfri palleløfter online inden du bestiller, således at du er sikret at indhente den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Du skal trods alt være klar over, at hvis en forhandler på nettet afsætter billige rustfri palleløfter online for en tilbudspris som kan ses som urealistisk fordelagtig, så kan det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk shop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en retningslinje, som beskytter en imod uægte internet shops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen på rustfri palleløfter i flere bidder. Det fås ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. rustfri palleløfter online og rustfri palleløfter tilbud. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter bl.a. rustfri palleløfter priser, køb rustfri palleløfter samt billig rustfri palleløfter.

Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot medfører rigtig habile chancer for at iagttage forskellige øvrige forbrugeres bedømmelser og af den grund stiller vi forslag om, at du eksaminerer internet selskabets ratings før du lægger din bestilling på billige rustfri palleløfter online.

Facebook tilbyder dig derudover nogle fornemme genveje til at få kendskab til e-forretningens popularitet. Derudover er der faktisk online firmaer hvor kunder kan aflevere en evaluering af virksomhedens service, som tillige må anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige rustfri palleløfter online hos en internet webshop kan man i og for sig kigge på deres regler, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

En nemmere løsning kan være at se nærmere på om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en garanti for at webbutikken lever op til gældende dansk lovgivning, og at webbutikken tit besøges af fagfolk som er meget bekendte med de gældende regler.

Derudover tilbydes du chance for støtte, når du får udfordringer som følge af din ordre på rustfri palleløfter. Yderligere foreslåes det at du er vidende om de vigtigste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af rustfri palleløfter online, for eksempel den returneringsret online firmaet tilbyder.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man permanent gemmer sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af rustfri palleløfter, uanset om man shopper ved Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Birthe gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Susanne Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

Niels Pedersen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Charlotte C gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af et lovbud, der forsvarer os overfor svindlende e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage omkostningerne i flere bidder.
2Generelt går vi ind for at bemærke om internet butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være en angivelse af at e-forretningen forstår dansk lovgivning, udover at e-handlen hyppigt overvåges af fagfolk der har indsigt i lovene på området. Før folk køber billige rustfri palleløfter hos en forhandler på nettet kan de til hver en tid gennemløbe netshoppens handelsaftale.
3Flere online butikker frembyder billig fragt på rustfri palleløfter, men ofte kun såfremt der købes for en bestemt pris. Desuden må du tage den mindst kostelige fragtform, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Denne er som oftest endda ekstremt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige løsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
4Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens lager. Den leveringsmetode er jo super udslagsgivende forudsat vi har behov for rustfri palleløfter om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få e-firmaer fragt uden beregning, men i reglen kræves det at der indkøbes for en præcis sum.
5Trustpilot yder altid gode chancer for at granske ret mange nuværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette anbefaler vi, at du udforsker online firmaets vurderinger forinden du bestiller billige rustfri palleløfter online. Facebook fremskaffer ydermere fuldstændig fine løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundefokus.
6Forud for at nogen handler billige rustfri palleløfter på en online virksomhed kunne man ideelt set gennemgå webbutikkens handelsvilkår, det er dog almindeligvis en omfattende opgave. I øvrigt er det smart at man er på vagt for de vigtigste betingelser der kan influere på bestillingen af billige rustfri palleløfter online, eksempelvis hvilken returrettighed e-handlen anvender.
7En lang række internet firmaer foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmidler til rustfri palleløfter. Den mest benyttede er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig yderst let, samt desuden desuden den billigste leveringsmulighed.
8Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige rustfri palleløfter fra flere netbutikker, og til tak yder en lang række forretninger på nettet levering uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig tiden værd at sammenholde en række online webshops efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at man er sikret at skaffe sig den billigste pris.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt essentiel hvis man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det fuldt ud klogt at man besigtiger leveringstiden på rustfri palleløfter. Masser af internet firmaer garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, der dog regnes ud fra at handlen gemmenføres forinden et givent tidspunkt.