Bygpris.dk

Rygsprøjte

Rygsprøjte 12 liter Kreator KRTGR6812
249 kr.
Læs mere
Rygsprøjte 16 liter - trolley Kreator
475 kr.
Læs mere
Forstøver 1 liter
28 kr.
Læs mere
Rygsprøjtesæt med motor 18 liter HERO 6515-590
857 kr.
Læs mere
Rygsprøjtesæt med motor 15 liter HERO 6515-415
800 kr.
Læs mere
Rygsprøjte komplet 16 liter GROUW 97569
189 kr.
Læs mere
Rygsprøjte 18 liter HERO 6515-518
225 kr.
Læs mere
Havesprøjte 5 liter Kreator
118 kr.
Læs mere
Rygsprøjte med motor 18 liter HERO 6515-580
857 kr.
Læs mere
Tryksprøjte 2 liter Kreator
67 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring rygsprøjte.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i prisen på billige rygsprøjte hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare rygsprøjte.
Når du skal have varerne med det samme eller blot vil undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har mange adgang til at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Som følge af det har du mulighed for at undgå fragten, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af rygsprøjte online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billig pris.
En masse webshops i små nicher er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at handle rygsprøjte online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette formår de at yde mere nyttig rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis rygsprøjte.
Danmarks største byggekæder
rygsprøjte bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

rygsprøjte silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

rygsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rygsprøjte jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan blive meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible inden du igangsætter byggeprocessen. Du kan med fordel notere en overskuelig oversigt indeholdende alle de ting du får brug for, og efterfølgende eftergå listen, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
2Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor bør du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med det krævende projekt.
3Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være behjælpeligt at notere samtlige udgifter, og herefter tjekke ens udgift ved dem enkeltvis.
4Det kan være nyttigt at indhente assistance til arbejdet, specielt såfremt det er vigtige byggerier. Enkelte opgaver behøver flere personer. Samtidig bør det blive bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
5Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget udbytterig oplysning, ikke mindst såfremt du kigger på engelsk.
6Før du starter byggeprojektet kan det være ekstremt essentielt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Du må ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedshjelm der skåner dig overfor mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
8Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at liste en effektiv køreplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din arbejdsplan.
9Du må på ingen måde undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have grejet klar til brug før du påbegynder byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Du bør overveje om byggeriet kan klares alene, eller du skal investere i hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse leverandører.
11Der kommer uden tvivl utidige problemer i forbindelse med store projekter, og herved er det vigtigt at man afsætter god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at komme i mål.
12Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
De mest populære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er rigtig flot. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En masse byggemarkeder frembyder i vore dage mange forskellige billige metoder til levering til rygsprøjte. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når du har tid. Fragttypen er altså i høj grad fremkommelig, samt typisk tilmed den billigste leveringsmetode.

Du burde alternativt prøve at få ordren sendt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig undertiden en smule mere omkostningsfuld, men ydermere ekstremt hensigtsmæssig med rygsprøjte online. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du lever lige ved e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på rygsprøjte er ualmindeligt bestemmende ifald vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det selvsagt vigtigt at man ser det anslåede leveringstidspunkt for rygsprøjte. Størstedelen af butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, som imidlertid forudsætter at bestillingen anbringes inden et fastslået tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klar før de lageransatte holder fyraften.

En hel del online firmaer lover levering uden gebyr på rygsprøjte online, men for det meste kun ifald der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest letkøbte mulighed for levering, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

De fleste kæder yder afhentning hvor du bestiller billig rygsprøjte online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på rygsprøjte i følgende byer:

Skanderborg, Holstebro, Jyllinge, Nyborg, Herning, Nærum, Slagelse, Lillerød, Risskov, Kalundborg, Hjørring, Sønderborg, Solrød Strand, Viborg, Vallensbæk, Hedensted, Esbjerg, Birkerød, Næstved, Ikast, Vordingborg, Lyngby, Kolding, Aabenraa, Rødovre, Haslev, Højbjerg, Korsør, Ishøj, Albertslund, Aalborg, Odense, Skive, Tilst, Helsingør, Randers, Ballerup, Varde, Middelfart, Hobro, Charlottenlund, Allerød, Vanløse, København, Holbæk, Virum, Brønderslev, Hillerød, Ringsted, Kokkedal, Gentofte, Nykøbing Falster, Dragør, Lystrup, Haderslev, Brøndby, Svendborg, Ølstykke, Nakskov, Struer, Herlev, Frederiksværk, Thisted, Valby, Frederikssund, Roskilde, Søborg, Brønshøj, Odder, Værløse, Køge, Rudersdal, Farum, Glostrup, Fredericia, Greve, Tårnby, Gladsaxe, Horsens, Hedehusene, Åbyhøj, Hørsholm, Frederikshavn, Silkeborg, Taastrup, Rønne, Aarhus, Frederiksberg, Brabrand, Stenløse, Hvidovre, Nørresundby, Grenaa, og Vejle, .

Afhentning af rygsprøjte er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger eksempelvis rygsprøjte tilbud og rygsprøjte priser. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge efter bl.a. billig rygsprøjte, køb rygsprøjte og rygsprøjte online, plus de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Priser på rygsprøjte

Det er jo efterhånden særdeles let for os alle at søge sig frem til priser på billige rygsprøjte online på diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har flertallet af internet forretninger i Danmark været tvunget til at trykke priserne på rygsprøjte helt i bund, og ydermere sikre levering uden gebyr.

Dog kan det immervæk være profitabelt at tjekke en række shops på nettet efter rabatter og tilbud på rygsprøjte online før du gennemfører din handel, så man er tryg ved at antage den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Man skal alligevel være omhyggelig med, at hvis en online webshop markedsfører billige rygsprøjte online på tilbud til en pris der virker utrolig letkøbt, kan det tit være et bevis på en snydagtig internet forhandler. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en vedtægt, der støtter folk overfor fup webshops.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil klare omkostningerne til rygsprøjte af flere omgange. Det foreslåes som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger bl.a. rygsprøjte tilbud og rygsprøjte online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge blandt andet køb rygsprøjte, billig rygsprøjte og rygsprøjte priser.

Undersøg eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig de facto fordelagtige muligheder for at eftergå diverse eksisterende brugeres omtaler og derfor er det godt, at du betragter e-forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige rygsprøjte online.

Facebook medfører tillige sådan set relevante muligheder for at få indsigt i online forretningens troværdighed. Her ses endda e-butikker som tilbyder folk at afgive en vurdering af deres køb, hvilket tillige kan bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige rygsprøjte online i en internet shop kan de altid se på e-shoppens handelsaftale, dog er det bare et tidskrævende projekt, særligt på de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning er at se om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en forsikring om at e-forretningen opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet jævnligt undersøges af jurister som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er en god anledning til en håndsrækning, hvis du skulle få dilemmaer ved din handel med rygsprøjte. Foruden dette kan det være til hjælp at kunden er klar over de fundamentale reglementer der indvirker på købet af rygsprøjte online, til eksempel hvilken returret forretningen tilbyder.

Derfor er det samtidig relevant, at man altid gemmer ens kvittering, så man når som helst kan eftervise bestillingen af rygsprøjte, uagtet om man handler ved XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller Bauhaus.

Jørgen Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mads C gav 4 stjerner

Alt var i orden

Per Hansen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Per Thomsen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret så vigtig forudsat vi mangler ordren om et øjeblik, så herved er det komplet centralt at man undersøger den anslåede leveringstid ved rygsprøjte. Mange webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men som imidlertid er påkrævet at du når at bestille tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det har vist sig at være super fleksibelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige rygsprøjte fra diverse online selskaber, og til gengæld frembyder adskillige online outlets fragt uden betaling. Det kan ikke desto mindre være lønnende at granske indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud før du shopper, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
3Trustpilot leverer helt ønskværdige genveje til at verificere en lang række tidligere kunders betragtninger og på grund af dette går vi ind for, at du iagttager internet butikkens anmeldelser forud for at du handler billige rygsprøjte online. Facebook tilbyder tillige fuldt ud fine muligheder for at få indblik i internet firmaets pålidelighed.
4Vi tilråder generelt at finde ud af om e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det kan være en sikring om at webbutikken følger gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken rutinemæssigt overvåges af specialister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forinden folk shopper billige rygsprøjte på en online webshop burde de faktisk gennemgå dens forretningsbetingelser.
5En række e-firmaer frembyder fragt uden gebyr på rygsprøjte, men for det meste forudsætter det at man handler for en bestemt pris. Desuden skal du snuppe den mindst kostelige fragtløsning, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig jævnligt til gengæld rigtig fremkommelig. Den billigste form for levering er dog selv at hente varerne.
6Før nogen handler billige rygsprøjte i en online virksomhed kunne man i og for sig gennemlæse forhandlerens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke videre spændende. For øvrigt er det godt at køberen er hensynstagende til de mest vitale betingelser i forbindelse med shopping af billige rygsprøjte online, eksempelvis hvilken bytteret shoppen tilsikrer.
7En masse online outlets udlover heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsformer til rygsprøjte. En yndling er lige nu pakkeshops, hvor du selv afhenter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo yderst praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsudgave.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, hvilket støtter folk overfor uægte internet virksomheder. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at finansiere beløbet ude i fremtiden.
9Den mest betalelige form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men det betinges af at du fysisk befinder dig nær internet shoppens tilholdssted. Den fragttype er særligt bestemmende i tilfælde af at vi mangler rygsprøjte fluks. Alternativt så garanterer visse firmaer på nettet levering uden betaling, men undertiden stiller det krav om at du indkøber for et præcist beløb.