Bygpris.dk

Sandkasse

Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk Og 240 Kg Certificeret Sand
1.099 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net
1.539 kr.
Læs mere
Plus 6-kantet sandkasse Ø165x18cm trykimprægneret 4933-1
349 kr.
Læs mere
Sandkassesand 38v 240 Kg
699 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkassenet Til 120x120 Cm Sandkasse
139 kr.
Læs mere
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net og bord/bænksæt - 805-751
1.599 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkassenet Til 150x150 Cm Sandkasse
149 kr.
Læs mere
Plus Sandkasse m/ryglæn 120x120cm
599 kr.
Læs mere
Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk
449 kr.
Læs mere
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net Og 240 Kg Sand
2.139 kr.
Læs mere
Sandkasse Lærketræ 150x150 Cm Inkl. 240 Kg Sand
1.499 kr.
Læs mere
Nordic Play Wpc Sandkasse 120x120 Cm Excl. Låg
1.399 kr.
Læs mere
Plus Låg 2-delt Ø150cm til 6-kantet sandkasse (4933-1) 4935-1
259 kr.
Læs mere
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net, 200 kg sand og bord/bænksæt - 805-750
2.099 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af sandkasse.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragten, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de store byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare sandkasse.
Der vil være forskel på priserne på billige sandkasse fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Det er selvsagt meget afgørende at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra flere nichebutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af sandkasse online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har mange chancen for at købe online og transportere materialerne personligt. Derved har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne straks.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle sandkasse online på deres side.
De fleste specialiserede netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du opleve endnu mere informativ vejledning fra personale som er specialister i lige præcis sandkasse.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sandkasse silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

sandkasse bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

sandkasse jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sandkasse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man vil nødig undvære grej. Det kan vise sig at være klogt at du har det klar inden du går løs med byggeriet. Derudover er det godt at indregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
2For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således bør du ofte kigge på prognosen for vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne når du lige vil i gang med det store byggeprojekt.
3Før du opstarter arbejdet kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Der præsenterer sig altid pludselige hovedpiner ved større projekter, og herved viser det sig afgørende at der er afsat passende plads i køreplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål.
5Det kan blive aktuelt at have de nødvendige byggematerialer disponible forinden du starter projektet. Du kan med fordel udarbejde en hurtig huskeliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet påvirker miljøet.
7Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
8Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at lave en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din agenda.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagmand til dele af det. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
10Der kan findes utrolig mange guides og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube kan hjælpe med overvældende meget konstruktiv information, ikke mindst ifald man bruger den engelske version.
11Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være fordelagtigt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan gennemgå omkostningen ved dem én efter én.
12Det kan være nyttigt at få assistance til projektet, navnlig ved krævende byggeprocesser. Større byggeprojekter kræver flere mennesker. Dertil må det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget flot. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Masser af e-forhandlere udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsløsninger til sandkasse. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når du har mulighed for det. Metoden er nemlig virkelig ukompliceret, samt mange gange desuden den mest billige leveringsløsning.

Du bør lige så vel afveje for og imod at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver jævnligt en anelse mere bekostelig, men tillige i høj grad gnidningsløs ved køb af sandkasse online. Den mindst kostelige fragtmetode er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed kræver at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sandkasse er temmelig afgørende forudsat man har behov for din pakke om kort tid, og i det øjemed er det utvivlsomt meningsfuldt at vi tjekker leveringstiden for sandkasse. Temmelig mange internet virksomheder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret inden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle få byggeforretninger garanterer portofri levering på sandkasse online, men i de fleste tilfælde kun hvis du indkøber for en konkret sum. Ellers bør man vælge den mest betalelige leveringsform, som i de fleste tilfælde er at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

De største kæder tildeler klik-og-hent hvor man køber billig sandkasse online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. De udlover blandt andet click-and-collect på sandkasse i disse byer:

Ikast, Lyngby, Virum, Rudersdal, Kalundborg, Vordingborg, Hillerød, Slagelse, Herlev, Middelfart, Lillerød, Frederiksværk, Hedehusene, Randers, Ølstykke, Rønne, Rødovre, Viborg, Skanderborg, Varde, Korsør, Nørresundby, Hedensted, Tilst, Hørsholm, Thisted, Værløse, Glostrup, Lystrup, Vanløse, Frederikssund, Kolding, Fredericia, Odder, Valby, Herning, Skive, Grenaa, Stenløse, Farum, Haslev, Køge, Solrød Strand, Aalborg, Greve, Brønderslev, København, Haderslev, Birkerød, Hvidovre, Svendborg, Frederiksberg, Ringsted, Næstved, Nykøbing Falster, Gentofte, Silkeborg, Frederikshavn, Vejle, Aabenraa, Brønshøj, Risskov, Helsingør, Holbæk, Nyborg, Roskilde, Dragør, Højbjerg, Brabrand, Brøndby, Ballerup, Charlottenlund, Horsens, Hobro, Vallensbæk, Odense, Albertslund, Gladsaxe, Nærum, Taastrup, Struer, Allerød, Kokkedal, Ishøj, Tårnby, Esbjerg, Sønderborg, Åbyhøj, Aarhus, Nakskov, Jyllinge, Søborg, Holstebro, og Hjørring, .

Click-and-collect ift. sandkasse er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at online shoppere ofte leder efter fx sandkasse tilbud og sandkasse priser. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter for eksempel billig sandkasse, køb sandkasse samt sandkasse online, plus de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode tilbud på sandkasse

Det har vist sig at være ultra ukompliceret for forbrugerne at analysere tilbud på billige sandkasse online fra forskellige e-handler, og derved har masser af outlets på nettet set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på sandkasse voldsomt, og ydermere garantere fragt uden omkostninger.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at kigge forbi visse e-forhandlere efter billige priser på sandkasse online inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Du skal alligevel være så påvagt, at når en online shop reklamerer billige sandkasse online til en pris der kan ses som besynderligt tiltalende, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en foranstaltning, hvilket dækker dig som kunde imod uægte internet varehuse.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at afbetale regningen på sandkasse over en længere periode. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. sandkasse priser og sandkasse online. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter eksempelvis sandkasse tilbud, billig sandkasse og køb sandkasse.

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot yder ganske pålidelige genveje til at dechifrere en lang række tidligere køberes erfaringer og derved anbefales det, at du gennemgår webbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige sandkasse online.

Facebook resulterer i ydermere en lang række gunstige metoder til at få indblik i online shoppens pålidelighed. Foruden det er der faktisk e-shops hvor man kan publicere en bedømmelse af deres køb, som ydermere burde udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige sandkasse online på en e-shop burde man reelt gennemlæse netbutikkens vilkår, dog er det oftest ikke videre spændende, specielt med de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Et nemt alternativ er at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det er en garanti for at netbutikken anerkender dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden lejlighedsvis evalueres af fagfolk som er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er en god mulighed for bistand, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med sandkasse. Udover dette er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der er gældende for bestillingen af sandkasse online, eksempelvis hvilken returret netbutikken lover.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af sandkasse, hvad end man bestiller hos Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Bygma.

Kim Jensen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hans Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Inge Poulsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Birthe D gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen shopper billige sandkasse på en netshop burde de utvivlsomt gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser, det er dog oftest en omfattende opgave. I øvrigt er det en hjælp at køberen er klar over de elementære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige sandkasse online, for eksempel den ombytningsrettighed e-forretningen lover.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra relevant om vi skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og i det øjemed er det ret essentielt at du efterser den estimerede leveringsdato på sandkasse. Masser af e-butikker i Danmark annoncerer billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, som trods alt afhænger af at ordren placeres tidligere end et aftalt tidspunkt.
3Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være et sympol på at online webshoppen lever op til de opstillede regler, foruden at internet forretningen hyppigt vurderes af sagkyndige som er inde i de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige sandkasse i en shop kunne de i princippet se på e-shoppens handelsaftale.
4Det er i dag ret enkelt for folk at søge sig frem til priser online på billige sandkasse på tværs af netbutikker, og ergo yder de fleste internet foretagender billig levering. Trods dette kan det trods alt blive fordelagtigt at tjekke forskellige online butikker efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at du er garanteret at indhente den mindst kostelige pris.
5Den mest letkøbte leveringsmodel er dog selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du har bopæl lige ved online firmaets tilholdssted. Den leveringsmulighed er jo ret så vital såfremt vi behøver sandkasse straks. Alternativt så præsterer nogle få e-firmaer fragt uden beregning, men tit kun såfremt du køber for et fastsat beløb.
6Trustpilot fremskaffer evigt passelige løsninger til at verificere en stor portion øvrige køberes evalueringer og derfor foreslåes det, at du ser nærmere på internet butikkens anmeldelser inden du shopper billige sandkasse online. Facebook frembyder lignende super gode løsninger til at få indblik i e-handlens troværdighed.
7Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, som passer på en imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du har til hensigt at klare beløbet over en periode.
8Visse online shops frembyder fragt uden betaling på sandkasse, men for det meste er det så nødvendigt at man køber for en fastsat pris. Desuden burde man beslutte sig for den prisbilligste type af levering, som tit er at få leveret dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver somme tider desuden ultra enkel. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
9En del internet varehuse frembyder i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til sandkasse. En af de mest moderne er i vore dage pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Muligheden er jo temmelig fleksibel, samt endda endvidere den mest letkøbte type af levering.