Bygpris.dk

Scheppach Dekupørsav

Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Læs mere
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Læs mere
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Læs mere
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Læs mere
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Læs mere
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Læs mere
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Læs mere
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Læs mere
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af Scheppach dekupørsav.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse virksomhedens betingelser.
Du vil finde ulighed i priserne på billige Scheppach dekupørsav fra netbutik til netbutik. En del har de bedste tilbud, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare Scheppach dekupørsav.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af Scheppach dekupørsav online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som kan give øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.
De store byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derved har du valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille Scheppach dekupørsav online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichespecifikke webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du få ekstra indsigtsfuld vejledning fra folk der er specialister i lige præcis Scheppach dekupørsav.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Scheppach dekupørsav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Scheppach dekupørsav silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Scheppach dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Scheppach dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at kalkulere om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal få hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
2Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige bump på vejen når det handler om omfattende opgaver, og derfor viser det sig betydningsfuldt at man afsætter en del tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3Forberedelse vil altid være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
4I god tid inden at du indleder byggeprocessen må det være usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
5Det er væsentligt at have de presserende byggematerialer handlet ind forinden du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel oversigt indeholdende de materialer som er nødvendige, og så granske hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
6Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Det er strategisk at have værktøjet til disposition forinden du starter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i din økonomi.
7Der ligger et stort udvalg af vejledninger og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube faciliterer utrolig meget udbytterig info, specielt forudsat at du benytter engelske søgeord.
8Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer naturen.
9Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ved vigtige projekter. Enkelte byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
10For udendørs opgaver har vind og vejr stor betydning. Således bør du tit tage et kig på vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse herunder sikkerhedssko som hjælp overfor eventuelle skader. Det er smart med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke får professionel hjælp.
12Det er afgørende at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man bør undersøge online tilbud på dem én og én.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Adskillige e-shops tildeler nu om stunder diverse billige leveringsmidler til Scheppach dekupørsav. En yndling er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig ret så overkommelig, og typisk ligeledes den billigste leveringsudgave.

Du bør ligeledes prøve at få varerne bragt til din bolig eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig somme tider en tand mindre billig, men endvidere i høj grad enkel ved køb af Scheppach dekupørsav online. Den mindst kostelige form for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Scheppach dekupørsav er jo vældig bestemmende såfremt du står og skal bruge din ordre om få sekunder, og herved er det utvivlsomt passende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på Scheppach dekupørsav. Adskillige internet virksomheder – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på deres primære produkter online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at der bestilles forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken distribueret forinden de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere online forretninger byder på fragt uden omkostninger på Scheppach dekupørsav online, men undertiden kun når der handles for en konkret sum. Derudover kunne man udvælge den mest billige leveringsmodel, der typisk er at få kørt pakken til et afhentningssted.

Mange webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig Scheppach dekupørsav online og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Stark. De yder bl.a. afhentning af Scheppach dekupørsav i disse områder:

Kalundborg, Viborg, Varde, Brøndby, Korsør, Herlev, Kokkedal, Hedensted, Ballerup, Ishøj, Gladsaxe, Greve, Farum, Hobro, København, Hillerød, Åbyhøj, Skive, Hørsholm, Lyngby, Tårnby, Horsens, Ikast, Middelfart, Haslev, Holbæk, Frederiksværk, Valby, Glostrup, Haderslev, Nærum, Roskilde, Hedehusene, Odense, Fredericia, Søborg, Silkeborg, Lystrup, Kolding, Virum, Lillerød, Hvidovre, Esbjerg, Odder, Nørresundby, Aalborg, Sønderborg, Brønshøj, Rønne, Herning, Frederiksberg, Vordingborg, Brabrand, Nyborg, Højbjerg, Vallensbæk, Tilst, Brønderslev, Allerød, Stenløse, Albertslund, Svendborg, Solrød Strand, Randers, Rødovre, Nakskov, Vanløse, Ringsted, Dragør, Vejle, Aabenraa, Taastrup, Hjørring, Charlottenlund, Holstebro, Birkerød, Aarhus, Helsingør, Næstved, Grenaa, Skanderborg, Gentofte, Frederikssund, Jyllinge, Thisted, Køge, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Risskov, Ølstykke, Struer, Værløse, Slagelse, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for Scheppach dekupørsav er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit søger efter eksempelvis Scheppach dekupørsav tilbud og køb Scheppach dekupørsav. Derudover ser vi jævnligt folk søge efter blandt andet Scheppach dekupørsav online, Scheppach dekupørsav priser og billig Scheppach dekupørsav, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på Scheppach dekupørsav

Det er jo virkelig problemfrit for købere at finde frem til tilbud på billige Scheppach dekupørsav online fra forskellige internet webshops, og ergo har adskillige online webshops fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på Scheppach dekupørsav kolossalt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Det kan dog trods alt være gavnligt at udforske nogle få e-handler efter tilbud og udsalg på Scheppach dekupørsav online forud for at du handler, således at man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Du bør trods alt være obs på, at når en forretning på nettet afsætter billige Scheppach dekupørsav online på tilbud til en salgspris der virker umådelig billig, så bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte shop. Handler med kort er i hvert fald en del af et lovbud, hvilket garanterer køberen imod bedrageriske firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre beløbet til Scheppach dekupørsav senere. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Når man ser på data bliver det markant, at internet shoppere tit søger efter blandt andet Scheppach dekupørsav priser og Scheppach dekupørsav online. Man ser derudover typisk folk søge blandt andet billig Scheppach dekupørsav, Scheppach dekupørsav tilbud og køb Scheppach dekupørsav.

Udforsk nuværende kunders meninger

Trustpilot præsterer flere fornemme muligheder for at finde ud af en række nuværende køberes anmeldelser og derved tilråder vi, at du kigger nærmere på internet webshoppens ratings forud for at du shopper billige Scheppach dekupørsav online.

Facebook tilbyder dig endvidere super fordelagtige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens kundefokus. Her er der endda online webshops som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som ligeledes burde bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige Scheppach dekupørsav online hos en internet webshop behøver man i reglen gennemse webshoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, især hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kunne være at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, siden det bør være en indikator for at netbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forretningen ofte evalueres af fagmænd som behersker vilkårene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for opbakning, hvis du forvoldes udfordringer ved dit køb af Scheppach dekupørsav. Foruden dette anbefales det at kunden er sat ind i de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Scheppach dekupørsav online, eksempelvis den returneringsret online shoppen kører med.

I den relation er det tillige vigtigt, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, så man senere vil kunne dokumentere købet af Scheppach dekupørsav, ligegyldig om man køber hos Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Charlotte gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren gav 4 stjerner

god service

Morten gav 5 stjerner

SUPER

Maria Christiansen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til når du køber online
1Den mest prisbevidste fragtform er dog selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du lever i nærheden af e-forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for fragt er naturligvis yderst central ifald du mangler Scheppach dekupørsav øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle få e-forretninger i Danmark billig levering, men i mange tilfælde er det forudsat at der shoppes for et præcist beløb.
2Visse online virksomheder sikrer levering uden beregning på Scheppach dekupørsav, men oftest kun ifald der aftages for et præcist beløb. I øvrigt burde du foretrække den mest letkøbte fragtform, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig gerne derudover særligt smart. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid være at hente produkterne selv.
3Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det burde være en garanti for at internet virksomheden respekterer den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden ofte kigges til af specialister som er inde i de gældende regler. Forinden folk bestiller billige Scheppach dekupørsav på en netshop kunne man reelt tage stilling til butikkens handelsbetingelser.
4Fragtperioden er jo temmelig væsentlig i tilfælde af at vi mangler pakken om få sekunder, så derfor er det utvivlsomt på sin plads at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved Scheppach dekupørsav. Størstedelen af shops på nettet stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren laves forud for et besluttet tidspunkt.
5Trustpilot forærer dig ganske belejlige løsninger til at udforske en lang række forhenværende kunders domme og af den grund er det en hjælp, at du studerer internet forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige Scheppach dekupørsav online. Facebook medfører for øvrigt sådan set habile chancer for at få indsigt i e-shoppens troværdighed.
6Forud for at nogen handler billige Scheppach dekupørsav i en internet butik kan de til hver en tid tyde virksomhedens forretningsaftale, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Endvidere kan det anbefales at du er sat ind i de mest vedkommende vilkår der indvirker på handlen med billige Scheppach dekupørsav online, f.eks. den returneringsret online butikken tilsikrer.
7Det er jo yderst overkommeligt for internetbrugere at søge information om priser online på billige Scheppach dekupørsav hos diverse webbutikker, og for det yder utallige online virksomheder gratis levering. Men det kan alligevel vise sig gavnligt at sammenligne forskellige internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
8Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, der garanterer dig som køber imod snydagtige e-handler. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at finansiere omkostningerne over en periode.
9En række online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringstyper til Scheppach dekupørsav. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig i høj grad let, og tit ydermere den billigste fragtløsning.