Bygpris.dk

Scheppach Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot Scheppach girafsliber.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Scheppach girafsliber hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod andre tilbyder faglig sparring. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af Scheppach girafsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af Scheppach girafsliber online.
De gængse byggemarkeder finder du i hele landet, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at handle online og køre materialerne selv. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt endda få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Mange nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler Scheppach girafsliber online på deres hjemmeside.
Størsteparten af niche netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du modtage ekstra kyndig service fra nogle som er eksperter i lige præcis Scheppach girafsliber.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Scheppach girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Scheppach girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Scheppach girafsliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Scheppach girafsliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du må hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du fremskaffer hjælp fra en ekspert er det lukrativt at hente en pris fra en håndfuld virksomheder.
2I god tid inden at du optager byggeriet kan det blive temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
3Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko som beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Du finder vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig store mængder nyttig viden, specielt hvis du benytter den engelske version.
5Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. store ombygninger. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må have en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din plan.
7Det viser sig vigtigt at have de fornødne byggematerialer handlet ind inden du går i krig med din byggeproces. Du har god gavn af at udfærdige en simpel huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og derefter efterse materialerne, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag må du ofte tage notits af vejrudsigten i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at regne når du netop er midt i dit omfattende byggeprojekt.
9Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have udstyret ved hånden inden du begynder på dit byggeprojekt. Husk også at indkalkulere disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
10I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte betinger at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det vil være forstandigt at nedskrive samtlige udgifter, og efterfølgende kortlægge ens udgift ved dem én efter én.
12Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger når det kommer til større byggeprojekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der er afsat en del plads i handlingsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En del webbutikker i Danmark tilbyder i vore dage flere billige fragtmetoder til Scheppach girafsliber. Et hit er i øjeblikket pakkeshops, så du selv kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså rigtig uproblematisk, samt ofte ydermere den mest billige form for fragt.

Du kan alternativt tænke over at vælge udbringning hjem til dig selv eller til dit arbejde. Leveringstypen er godt nok en smule mere pebret, men ligeledes virkelig bekvem med Scheppach girafsliber online. Den mest billige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken, som dog står og falder med at du bor i nærheden af online firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Scheppach girafsliber er rigtig essentiel om man behøver din ordre inden for kort tid, så derfor er det i sandhed klogt at man efterser den forventede leveringsdato på Scheppach girafsliber. Temmelig mange internet firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, som dog betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren før de logistikansatte har fri.

Nogle få shops på nettet lover fragt uden beregning på Scheppach girafsliber online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man aftager for et præcist beløb. I øvrigt bør man foretrække den billigste leveringsform, hvilket ofte vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Store webbutikker frembyder klik-og-hent hvor man handler billig Scheppach girafsliber online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark. De tildeler for eksempel afhentning af Scheppach girafsliber i disse byer:

Hørsholm, Roskilde, Brabrand, Hedehusene, Køge, Grenaa, Nyborg, Nærum, Tårnby, Næstved, Skanderborg, Stenløse, Struer, Vallensbæk, Lystrup, Lillerød, Solrød Strand, Herning, Allerød, Sønderborg, Thisted, Aalborg, Vordingborg, Korsør, Nørresundby, Esbjerg, Glostrup, Horsens, Ishøj, Rødovre, Albertslund, Dragør, Skive, Kolding, Charlottenlund, Højbjerg, Slagelse, Holbæk, Brøndby, Helsingør, Ølstykke, Brønderslev, Lyngby, Ringsted, Holstebro, Rønne, Middelfart, Silkeborg, Rudersdal, Risskov, Vejle, Farum, Varde, Haslev, Søborg, Greve, Gladsaxe, Vanløse, Frederikshavn, Virum, Valby, Hedensted, Nykøbing Falster, Hjørring, Kokkedal, Jyllinge, Viborg, Nakskov, Odense, Tilst, Frederiksberg, Brønshøj, Frederiksværk, Herlev, Haderslev, Hvidovre, Randers, Aarhus, Svendborg, Fredericia, Hobro, Kalundborg, Åbyhøj, Gentofte, Aabenraa, Odder, Værløse, Taastrup, Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Birkerød, Ikast, og København, .

Afhentning ift. Scheppach girafsliber er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Når man kigger i data er det klart, at mennesker ofte søger fx billig Scheppach girafsliber og køb Scheppach girafsliber. Derudover oplever man tit mennesker kigge efter fx Scheppach girafsliber online, Scheppach girafsliber priser og Scheppach girafsliber tilbud, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Få den bedste pris på Scheppach girafsliber

Det er efterhånden rigtig ligetil for alle og enhver at finde information om priser på billige Scheppach girafsliber online hos flere e-handler, og herved har langt de fleste e-shops været tvunget til at nedsætte prisen på Scheppach girafsliber voldsomt, og i øvrigt byde på gratis levering.

Til gengæld kan det alligevel blive nyttigt at analysere et par e-shops efter tilbud og udsalg på Scheppach girafsliber online forud for at du handler, således at du er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal imidlertid være årvågen med, at hvis en e-butik reklamerer billige Scheppach girafsliber online på tilbud til en salgspris som virker utrolig god, er det tit være et kendetegn på en svindel internet virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, som forsvarer dig som kunde overfor fup online shops.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre beløbet til Scheppach girafsliber over tid. Det fås normalt i niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på tallene bliver det markant, at folk tit søger efter eksempelvis Scheppach girafsliber priser og Scheppach girafsliber tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere lede efter blandt andet billig Scheppach girafsliber, Scheppach girafsliber online og køb Scheppach girafsliber.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot byder på absolut gavnlige genveje til at gennemsøge flere nuværende forbrugeres vurderinger og derved er det smart, at du eftersøger internet selskabets anmeldelser inden du placerer din ordre på billige Scheppach girafsliber online.

Facebook medfører ydermere visse fine metoder til at få en idé om online butikkens kundefokus. Derudover møder vi nogle internet handler hvor folk kan nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som også bør anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige Scheppach girafsliber online på en shop bør man ideelt set kigge på netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte et omfattende projekt, særligt med de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed er at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at webshoppen accepterer de officielle danske regler, foruden at netbutikken regelmæssigt efterses af eksperter som kender lovgivningen.

Derudover giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du forvoldes besvær som følge af dit indkøb af Scheppach girafsliber. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest basale betingelser i forbindelse med bestillingen af Scheppach girafsliber online, fx den returret online firmaet lover.

Derfor er det virkelig relevant, at man når som helst gemmer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne bevise sit køb af Scheppach girafsliber, uanset om man har handlet hos Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

Birthe E gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Inge gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Lars Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til online indkøb
1Leveringstiden kan være særdeles udslagsgivende i tilfælde af at vi behøver din ordre nu og her, så herved er det øjensynligt afgørende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved Scheppach girafsliber. De fleste butikker på nettet annoncerer billig 1 dags levering på de fleste produkter, som alligevel er betinget af at ordren lægges før et fastslået tidspunkt.
2De fleste firmaer på nettet udlover efterhånden mange forskellige billige fragtformer til Scheppach girafsliber. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente produkterne præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig temmelig gnidningsløs, og oftest også den mest letkøbte leveringsløsning.
3Det er i dag ualmindeligt let for os alle at kigge efter tilbud online på billige Scheppach girafsliber fra diverse forhandlere på nettet, og til tak præsterer utallige outlets på nettet fragt uden gebyr. Det kan stadigvæk blive lønsomt at se nærmere på nogle få online shops efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
4Forud for at nogen shopper billige Scheppach girafsliber hos en forhandler på nettet kan man i og for sig løbe igennem e-shoppens handelsaftale, men det er gerne en tidskrævende opgave. Dertil foreslåes det at man er opmærksom på de primære regler der har indflydelse på handlen med billige Scheppach girafsliber online, for eksempel hvilken returpolitik online shoppen benytter.
5Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, som bistår dig overfor bedrageriske outlets på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere regningen over en længere periode.
6Nogle e-butikker frembyder billig levering på Scheppach girafsliber, men typisk er det forbeholdt når du køber for en fastsat sum. I øvrigt skal man udse dig den mest prisbevidste løsning til levering, som ofte vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig gerne desuden særligt smertefri. Den mest prisbevidste leveringsløsning er utvivlsomt at hente ordren selv.
7Den mest letkøbte form for levering vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning kræver at du bor nærved netshoppens arbejdslager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være yderst relevant forudsat vi har behov for Scheppach girafsliber straks. Alternativt så sikrer enkelte online forretninger levering uden gebyr, men typisk forudsætter det at du indkøber for et bestemt beløb.
8Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det kan være en påvisning af at netbutikken efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen hyppigt efterses af sagkyndige der forstår lovgivningen. Forud for at folk handler billige Scheppach girafsliber hos en internet butik bør de for at være sikker se på deres forretningsaftale.
9Trustpilot frembringer egentlig tiltalende løsninger til at tyde ganske mange nuværende forbrugeres oplevelser og derfor tilrådes det, at du kigger nærmere på online forretningens ratings inden du bestiller billige Scheppach girafsliber online. Facebook genererer endvidere immervæk hæderlige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed.