Bygpris.dk

Scheppach Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige Scheppach høvl alt efter hvor du handler online. En del satser på gode tilbud, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot Scheppach høvl.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de store byggekæder.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, som tilbyder information omkring Scheppach høvl.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af Scheppach høvl online.
De udbredte byggemarkeder finder du overalt i landet, og af den grund har mange valget om at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed kan du vælge at spare fragtgebyret, samt tilmed hente varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Derigennem bør du modtage endnu mere kyndig assistance fra medarbejdere som er specialister i netop Scheppach høvl.
Flertallet af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber Scheppach høvl online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Scheppach høvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Scheppach høvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Scheppach høvl jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Scheppach høvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor skal du hyppigt se vejrudsigten når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at regne når du netop er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
2Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fornuftigt at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter finde frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
3Der præsenterer sig ofte overraskende problemstillinger i tilfælde med store projekter, og herved vurderes det betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, med det formål at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
4Du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
5Længe før du starter arbejdet må det være vildt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder konstruktiv info, specielt forudsat at man søger på engelsk.
7Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de fornødne materialer til disposition på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du kunne nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og som det næste gennemløbe listen, således at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ift. store byggeprojekter. Omfangsrige ting kræver flere personer. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
10Du må nødig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være yderst relevant at du har udstyret tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i økonomien.
11Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
12Husk at vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må have hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig flot. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En masse e-firmaer foreslår heldigvis diverse billige metoder til levering til Scheppach høvl. En favorit er i øjeblikket pakkeshoppen, og så afhenter du blot de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo i høj grad enkel, og ofte ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du bør omvendt afveje for og imod at få det leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er oftest et hak mere bekostelig, men ydermere ret så fremkommelig for Scheppach høvl online. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor tæt på e-shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Scheppach høvl kan vise sig at være særligt afgørende såfremt man behøver produkterne nu og her, så i det øjemed er det utvivlsomt centralt at du dobbelttjekker leveringstiden ved Scheppach høvl. Flere webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på en masse varer online, men som ikke desto mindre påkræver at der bestilles inden et fastslået tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet før lagerpersonalet har fyraften.

En række internet selskaber sikrer fragt uden betaling på Scheppach høvl online, men ofte påkræves det at der erhverves for et konkret beløb. Derudover skal du snuppe den prisbilligste leveringsløsning, som tit er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man køber billig Scheppach høvl online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og XL-Byg. De giver for eksempel afhentning af Scheppach høvl i følgende byer:

Frederikshavn, Brønshøj, Hedensted, Thisted, Frederiksberg, Holbæk, Ringsted, Sønderborg, Frederiksværk, Struer, Dragør, Jyllinge, Kolding, Allerød, Brabrand, Helsingør, Skanderborg, Vanløse, Ishøj, Roskilde, Herlev, Nørresundby, Aarhus, Solrød Strand, Lillerød, Haslev, Vejle, Glostrup, Herning, Brøndby, Rødovre, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Gentofte, Nyborg, Hørsholm, Albertslund, Stenløse, Odense, Søborg, Næstved, Esbjerg, København, Højbjerg, Virum, Hobro, Valby, Farum, Svendborg, Haderslev, Grenaa, Hedehusene, Hvidovre, Ølstykke, Hillerød, Vordingborg, Risskov, Ikast, Frederikssund, Holstebro, Gladsaxe, Birkerød, Kokkedal, Kalundborg, Randers, Åbyhøj, Vallensbæk, Lystrup, Nakskov, Tårnby, Viborg, Rudersdal, Aabenraa, Fredericia, Silkeborg, Brønderslev, Køge, Slagelse, Middelfart, Nærum, Lyngby, Rønne, Taastrup, Horsens, Aalborg, Nykøbing Falster, Korsør, Ballerup, Skive, Tilst, Greve, Odder, og Varde, .

Afhentning ift. Scheppach høvl er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager).

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet køb Scheppach høvl og Scheppach høvl priser. Derudover oplever man ofte folk søge efter fx Scheppach høvl tilbud, billig Scheppach høvl samt Scheppach høvl online, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og Bygma.

Bedste tilbud på Scheppach høvl

Det er i dag usædvanlig enkelt for internetbrugere at finde information om priser på billige Scheppach høvl online på forskellige webbutikker, og derved har adskillige online forretninger været tvunget til at formindske prisen på Scheppach høvl kolossalt, og ydermere præstere levering uden omkostninger.

Det kan dog trods alt vise sig udbytterigt at checke nogle enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på Scheppach høvl online før du handler, således at man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en e-handler frembyder billige Scheppach høvl online på tilbud til en pris der kan ses som kolossalt favorabel, så burde det mange gange være en varsel om en falsk e-butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, som værner kunden imod snydagtige internet firmaer.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere regningen på Scheppach høvl i flere bidder. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet Scheppach høvl online og billig Scheppach høvl. Man ser derudover ofte netshoppere lede efter eksempelvis Scheppach høvl tilbud, Scheppach høvl priser samt køb Scheppach høvl.

Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i fuldstændig stabile chancer for at efterforske adskillige eksisterende brugeres observationer og derfor stiller vi forslag om, at du udforsker webbutikkens anmeldelser før du handler billige Scheppach høvl online.

Facebook forærer dig derudover fuldstændig stabile metoder til at få kendskab til e-handlens popularitet. Desuden ser vi endda firmaer på nettet som tilbyder folk at notere en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden må bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige Scheppach høvl online på en internet shop kunne man principielt sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, men det er for det meste en tidskrævende opgave, især ved de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

En anden løsning kan være at finde ud af hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det er en antydning af at internet forretningen accepterer de danske regler, tillige med at e-butikken hyppigt besøges af fagfolk som er meget fortrolige de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til support, ifald du skulle få problemstillinger som følge af din ordre på Scheppach høvl. Udover dette slår vi et slag for at kunden er klar over de primære vilkår der gælder for bestillingen af Scheppach høvl online, som for eksempel den ombytningsret online forretningen benytter.

I relation til det er det tillige relevant, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af Scheppach høvl, ligegyldig om man har bestilt hos Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Mette gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jesper Thomsen gav 4 stjerner

SUPER

Hanne R gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lone Poulsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende om du har behov for dine nye varer om et øjeblik, så herved er det tydeligvis relevant at man tjekker den estimerede leveringstid på Scheppach høvl. En række e-firmaer i Danmark tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, men glem ikke at det betinges af at bestillingen indsendes inden et konkret klokkeslæt.
2Det er i dag meget hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige Scheppach høvl på tværs af outlets på nettet, og på grund af dette garanterer de fleste outlets på nettet levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være tiden værd at analysere forskellige online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du køber, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris.
3Indtil flere e-forretninger i Danmark præsterer portofri fragt på Scheppach høvl, men ofte kræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Alternativt burde du foretrække den mest letkøbte fragtløsning, der oftest vil være at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted. Muligheden bliver oftest til gengæld ret uproblematisk. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
4Trustpilot leverer flere strålende muligheder for at inspicere ganske mange eksisterende kunders iagttagelser og af den grund er det fornuftigt, at du vurderer online webshoppens kritik forinden du handler billige Scheppach høvl online. Facebook yder på samme måde flere solide muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
5En masse e-firmaer giver til alt held en række forskellige billige former for levering til Scheppach høvl. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ret så simpel, samt oftest endda den billigste leveringsudgave.
6Vi anbefaler at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at webshoppen understøtter de danske love, tillige med at e-firmaet nu og da ses til af eksperter som mestrer de gældende love. Inden nogen bestiller billige Scheppach høvl på en butik på nettet kunne man i virkeligheden løbe igennem e-butikkens forretningsbetingelser.
7Forinden nogen bestiller billige Scheppach høvl på en e-forretning behøver man for at være på den sikre side overveje virksomhedens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig morsomt. Derudover er det klogt at man er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer der indvirker på shopping af billige Scheppach høvl online, f.eks. den ombytningspolitik internet webshoppen lover.
8Den billigste fragtmulighed er dog at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig i nærheden af online firmaets lager. Den leveringsmanér kan vise sig at være super central såfremt vi har brug for Scheppach høvl inden for få dage. Alternativt så frembyder visse online selskaber gratis levering, men i reglen kun når du bestiller for et bestemt beløb.
9Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en lov, der støtter køber overfor snydagtige internet outlets. Som et alternativ kunne du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere betalingen ude i fremtiden.