Bygpris.dk

Segmentsavklinge

Segmentsavklinge sl bim-tin
460 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge sl bim (25)
4.886 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge slm dia
837 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge sl bim
322 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge sl hmk
455 kr.
Læs mere
Segmentklinge Ø 87 til multicutter metal
81 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge slm hmk
561 kr.
Læs mere
Segmentklinge Ø 90 til multicutter, træ
60 kr.
Læs mere
Segmentsavklinge sl hcs
238 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af segmentsavklinge.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot segmentsavklinge.
Der er variationer i prisniveauet på billige segmentsavklinge hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste priser, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra flere nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af segmentsavklinge online.
De gængse byggecentre findes nær dig, og hermed har du tilbuddet om at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at købe segmentsavklinge online hos dem.
Størstedelen af nichebutikker er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Diverse online nichebutikker er specialister i deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du modtage super anvendelig rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop segmentsavklinge.
De største byggemarkeder i Danmark
segmentsavklinge bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

segmentsavklinge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

segmentsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

segmentsavklinge silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du udarbejder arbejdsplanen.
2Inden du indleder arbejdet kan det blive aldeles centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Man kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det får man ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Det betinges altså af at projektet influerer positivt på miljøet.
4Der er ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med overvældende meget brugbar information, især hvis man benytter engelske søgeord.
5Husk at regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge tilbud fra flere foretagender.
6Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor kan du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
7Man bør på ingen måde gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig klogt at du har grejet disponibelt akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Det kan være til god gavn at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed hvis det er krævende arbejdsopgaver. Krævende ting bør udføres af mere end en person. Samtidig må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
9Der viser sig altid uventede problemstillinger i tilfælde med store byggeprojekter, og ergo kan det være afgørende at der er afsat nok plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
10Typisk vil det vise sig afgørende at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive behjælpeligt at gennemgå samtlige poster, og så notere ens udgift ved dem hver især.
11Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ej påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er smart at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke investerer i eksperthjælp.
12Det vil vise sig væsentligt at du har de påkrævede materialer klar til brug inden du går i krig med byggeprocessen. Du kunne lave en punktforms indkøbsseddel indeholdende alt hvad der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er bedst?

Mange shops på nettet yder nu om dage en række forskellige billige fragtformer til segmentsavklinge. Den mest almindelige er lige nu at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særligt fremkommelig, samt ofte tilmed den mest billige fragtmulighed.

Du burde tillige afveje for og imod at få pakken sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig mange gange en kende mere bekostelig, men til gengæld meget let gængelig for segmentsavklinge online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig nær internet forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på segmentsavklinge kan vise sig at være ret så relevant i tilfælde af at vi har brug for din pakke omgående, så i det øjemed er det sandelig passende at man undersøger den estimerede leveringsdato for segmentsavklinge. En række internet firmaer – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, som alligevel er regnet ud fra at transaktionen gennemføres inden et besluttet tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet pakket inden logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få online butikker præsterer fragt uden betaling på segmentsavklinge online, men oftest påkræves det at du køber for en bestemt pris. Derudover bør du gribe den billigste slags levering, som i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Masser af kæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig segmentsavklinge hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på segmentsavklinge i disse byer:

Frederikshavn, Slagelse, Stenløse, Randers, Nakskov, Greve, Brøndby, København, Kalundborg, Odense, Farum, Søborg, Nykøbing Falster, Grenaa, Nørresundby, Vejle, Birkerød, Brønshøj, Ikast, Næstved, Esbjerg, Frederiksberg, Brabrand, Aabenraa, Højbjerg, Tårnby, Frederikssund, Tilst, Kolding, Ølstykke, Rønne, Vanløse, Haderslev, Korsør, Varde, Lillerød, Nærum, Skive, Herning, Hobro, Fredericia, Struer, Silkeborg, Rudersdal, Svendborg, Taastrup, Aarhus, Brønderslev, Nyborg, Ringsted, Lystrup, Ballerup, Lyngby, Haslev, Åbyhøj, Horsens, Ishøj, Frederiksværk, Aalborg, Charlottenlund, Hedensted, Gentofte, Odder, Vordingborg, Virum, Risskov, Holstebro, Værløse, Hvidovre, Roskilde, Solrød Strand, Køge, Herlev, Rødovre, Hørsholm, Kokkedal, Skanderborg, Gladsaxe, Thisted, Allerød, Hjørring, Glostrup, Dragør, Middelfart, Jyllinge, Sønderborg, Valby, Vallensbæk, Holbæk, Hillerød, Hedehusene, Albertslund, Viborg, og Helsingør, .

Klik-og-hent af segmentsavklinge er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit kigger efter for eksempel billig segmentsavklinge og køb segmentsavklinge. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge efter fx segmentsavklinge online, segmentsavklinge priser samt segmentsavklinge tilbud, plus de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på segmentsavklinge

Det er jo super overkommeligt for os alle at tjekke tilbud på billige segmentsavklinge online på diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund har en lang række netbutikker ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på segmentsavklinge voldsomt, og ydermere byde på gratis levering.

Det kan imidlertid være udbytterigt at se nærmere på nogle forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på segmentsavklinge online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en butik på nettet tilbyder billige segmentsavklinge online til salg for en pris der anses for overordentlig lav, så burde det for det meste være et bevis på en bedragerisk internet webshop. Køb med kort er dog dækket ind under en regel, der sikrer køberen overfor uægte online outlets.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare betalingen af segmentsavklinge over tid. Det fås ofte hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på søgedata står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. segmentsavklinge tilbud og køb segmentsavklinge. Derudover oplever man ofte mennesker søge efter bl.a. segmentsavklinge online, billig segmentsavklinge og segmentsavklinge priser.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot leverer egentlig udmærkede muligheder for at gennemsøge diverse tidligere forbrugeres erfaringer og derfor støtter vi, at du eftergår online butikkens anmeldelser før du bestiller billige segmentsavklinge online.

Facebook yder også en række fantastiske genveje til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed møder vi en del internet handler hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde må udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige segmentsavklinge online hos en internet webshop kan man reelt få overblik over webshoppens betingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en tilkendegivelse af at online butikken lever op til dansk lovgivning, og at online shoppen regelmæssigt besøges af fagmænd der er indført i de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til at blive hjulpet, når du møder udfordringer i processen med dit køb af segmentsavklinge. Herudover er det klogt at kunden er påpasselig med de elementære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af segmentsavklinge online, til eksempel hvilken byttepolitik virksomheden benytter.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man stadig beholder ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af segmentsavklinge, ligegyldig om man bestiller fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Anders N gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Niels G gav 4 stjerner

Rigtig god service

Kim C gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Christian Nielsen gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til online shopping
1En lang række internet selskaber udlover i øjeblikket diverse billige leveringsmetoder til segmentsavklinge. Et hit er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv henter ordren præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo ret så simpel, samt tit endvidere den billigste leveringsform.
2Forud for at nogen bestiller billige segmentsavklinge på en internet butik behøver man sådan set få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super interessant. Tilmed er det smart at kunden er opmærksom på de grundlæggende retningslinjer der gælder for bestillingen af billige segmentsavklinge online, som fx den returneringsret online webshoppen benytter.
3Den mest letkøbte type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens arbejdslager. Den løsning til levering er selvfølgelig usædvanlig afgørende om vi har brug for segmentsavklinge øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få e-forhandlere fri fragt, men typisk er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb.
4Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, der forsvarer dig som kunde imod uoprigtige internet forhandlere. Som alternativ kan du vælge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare prisen af flere omgange.
5Trustpilot byder på uden sammenligning sikre genveje til at tolke diverse forhenværende forbrugeres oplevelser og på grund af dette anbefaler vi, at du sonderer e-forretningens ratings forud for at du køber billige segmentsavklinge online. Facebook fremskaffer tillige rigtig gunstige metoder til at få kendskab til online firmaets pålidelighed.
6Generelt foreslår vi at kigge om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det typisk er et billede på at e-forretningen opretholder de danske retningslinjer, og at den nu og da ses til af eksperter der kender de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige segmentsavklinge hos en butik kan de helt sikkert gennemgå virksomhedens forretningsaftale.
7Nogle få e-forhandlere sikrer levering uden betaling på segmentsavklinge, men i reglen kun når du aftager for en konkret pris. I øvrigt bør man beslutte sig for den mest billige leveringsløsning, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Løsningen er oftest desuden særdeles praktisk. Den mest billige leveringsmetode er unægtelig at hente pakken selv.
8Leveringstidspunktet er jo særdeles essentiel såfremt vi står og skal bruge din pakke om et øjeblik, og af den grund er det rigtig meningsfuldt at vi efterser den anslåede leveringstid på segmentsavklinge. De fleste netshops i Danmark reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, som trods alt betinges af at ordren køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt.
9Det er usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige segmentsavklinge på flere online selskaber, og så garanterer flere e-firmaer levering uden beregning. Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at granske en række online webshops efter tilbud forinden du bestiller, således at du er sikker på at opnå den laveste pris.