Bygpris.dk

Selekta Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af Selekta elhøvl.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige Selekta elhøvl hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste priser, imens øvrige satser på service. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Selekta elhøvl.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder køber varer fra talrige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort udvalg af Selekta elhøvl online.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og endda have produkterne med det samme.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller Selekta elhøvl online fra deres webshop.
En masse små butikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve endnu mere informativ vejledning fra ansatte med specialistviden i netop Selekta elhøvl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Selekta elhøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Selekta elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Selekta elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Selekta elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på klimaet.
2Du finder et stort udvalg af vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer utrolig meget udbytterig information, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
3Det er afgørende at nedskrive et budget for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en god idé at beskrive samtlige omkostninger, og herefter notere online tilbud på dem enkeltvis.
4For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit se meldingerne om vejret i dagene før arbejdets start, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
5Planlægning vil være kilden til succes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en klar dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af handlingsplanen.
6Du burde måske tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du med fordel kan investere i eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Når du ønsker eksperthjælp kan det godt betale sig at hente prisoverslag fra flere selskaber.
7Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du har god gavn af at lave en hurtig note som indeholder hver eneste ting du skal bruge, og derefter granske hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være strategisk at have værktøjet parat før du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de her udgifter i dit budget.
9Det kan overvejes at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt hvis det er større byggerier. Krævende projekter skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig er det mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
10Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som hjelm og sko som beskyttelse mod potentielle skader. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
11Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det blive yderst vigtigt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problematikker ved krævende opgaver, og derfor vil det vise sig essentielt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, med det formål at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er meget flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En lang række netshops tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til Selekta elhøvl. Det mest populære er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst problemfri, og tit tillige den billigste leveringsmetode.

Du kan lige så vel overveje at få pakken sendt til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er i regelen en anelse dyrere, men også vældig simpel ved køb af Selekta elhøvl online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som dog betinges af at du bor i kort afstand af online virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Selekta elhøvl kan i nogle tilfælde være usædvanlig væsentlig ifald vi har behov for dine nye produkter om kort tid, så derfor er det faktisk aktuelt at du efterser leveringstidspunktet ved Selekta elhøvl. Mange e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at ordren køres igennem inden et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen klargjort inden pakkemedarbejderne har fyraften.

En række internet forretninger yder levering uden beregning på Selekta elhøvl online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der bestilles for en konkret pris. Derudover bør man beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggecentre yder klik-og-hent hvor man bestiller billig Selekta elhøvl online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på Selekta elhøvl i disse byer:

Brøndby, Hillerød, Risskov, Brabrand, Frederiksberg, Holbæk, Nakskov, Nærum, Nykøbing Falster, Ølstykke, Birkerød, Hørsholm, Frederikssund, Gladsaxe, Skanderborg, Haderslev, Hvidovre, Helsingør, Hedensted, Dragør, Glostrup, Grenaa, Værløse, Herlev, Virum, Åbyhøj, Horsens, Slagelse, Ballerup, Roskilde, Silkeborg, Jyllinge, Skive, Tårnby, Køge, Herning, Thisted, Nørresundby, Frederiksværk, Rønne, Tilst, Hobro, Albertslund, Charlottenlund, Lillerød, Lyngby, Højbjerg, Struer, Esbjerg, Ikast, Allerød, Greve, Svendborg, Holstebro, Nyborg, Vallensbæk, Hjørring, Odense, Lystrup, Brønshøj, Aarhus, Haslev, Vordingborg, Hedehusene, Middelfart, Søborg, København, Næstved, Aabenraa, Farum, Aalborg, Fredericia, Vanløse, Taastrup, Kokkedal, Vejle, Ringsted, Rudersdal, Valby, Viborg, Kolding, Brønderslev, Solrød Strand, Frederikshavn, Kalundborg, Odder, Rødovre, Randers, Korsør, Varde, Ishøj, Stenløse, Gentofte, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. Selekta elhøvl er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis Selekta elhøvl tilbud og køb Selekta elhøvl. Derudover oplever man ofte folk søge eksempelvis billig Selekta elhøvl, Selekta elhøvl priser og Selekta elhøvl online, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på Selekta elhøvl

Det er jo super ukompliceret for almindelige dødelige at søge information om priser på billige Selekta elhøvl online fra flere webbutikker, og af den grund har langt de fleste e-shops været presset til at at reducere prisniveauet på Selekta elhøvl eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gavnligt at se nærmere på et par e-handler efter tilbud og udsalg på Selekta elhøvl online forud for at du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-shop frembyder billige Selekta elhøvl online til en pris som kan ses som hamrende billig, så bør det undertiden være et symbol på en svindel internet forhandler. Handler med kort er trods alt en del af en regel, hvilket begunstiger køber overfor snydagtige online butikker.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil betale prisen på Selekta elhøvl over en periode. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne står det markant, at mennesker jævnligt efterspørger fx køb Selekta elhøvl og billig Selekta elhøvl. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge for eksempel Selekta elhøvl online, Selekta elhøvl tilbud og Selekta elhøvl priser.

Udforsk tidligere kunders ratings

Trustpilot forærer dig en del gunstige løsninger til at betragte en række andre kunders domme og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på e-shoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige Selekta elhøvl online.

Facebook præsterer desuden sådan set sikre genveje til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Herinde ses en del online shops i Danmark hvor kunder kan formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere kan drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige Selekta elhøvl online i en internet forhandler burde de på en vis måde gennemse webbutikkens regler, det er dog i reglen ikke videre interessant, særligt med de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en indikation om at online firmaet efterlever de danske regler, udover at online webshoppen rutinemæssigt tilses af specialister som behersker vilkårene på området.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, når du udsættes for vanskeligheder som følge af din shopping med Selekta elhøvl. I øvrigt tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af Selekta elhøvl online, eksempelvis hvilken bytteret online forretningen har.

Her er det ligeledes vigtigt, at man permanent bibeholder sin ordremail, så man altid vil kunne bevidne købet af Selekta elhøvl, uagtet om man handler ved Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Anna A gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Mads K gav 4 stjerner

Udmærket

Søren A gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Erik Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til når du køber online
1Fragtperioden er jo særligt afgørende om du behøver produkterne straks, og herved er det forholdsvis klogt at du finder den estimerede leveringsdato for Selekta elhøvl. Flere online webshops stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, som trods alt er afhængig af at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt.
2Nogle få internet shops lover gratis fragt på Selekta elhøvl, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der aftages for en fastsat sum. Desuden skulle du foretrække den mest betalelige slags levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er for det meste omvendt ret nem. Den mest letkøbte leveringsmanér er unægtelig at hente pakken selv.
3Forud for at folk bestiller billige Selekta elhøvl i en online shop bør de i reglen få overblik over webbutikkens forretningsaftale, men det er almindeligvis et omfattende arbejde. Foruden dette tilrådes det at man er vidende om de primære bestemmelser gældende for handlen med billige Selekta elhøvl online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen lover.
4Størstedelen af internet firmaer tildeler nu til dags en hel del forskellige billige leveringsudgaver til Selekta elhøvl. Den mest anvendte er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Fragtformen er jo ekstremt bekvem, og endda derudover den mest betalelige leveringsversion.
5Det er jo efterhånden vældig ukompliceret for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige Selekta elhøvl på diverse outlets på nettet, og derved garanterer de fleste online webshops fri fragt. Dog kan det trods alt være indbringende at efterprøve nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
6Den billigste mulighed for fragt vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig nær netshoppens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig super relevant ifald vi skal bruge Selekta elhøvl omgående. Alternativt så præsterer nogle få internet forhandlere fragt uden betaling, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum.
7Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en forordning, hvilket begunstiger dig som kunde imod bedrageriske internet webshops. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre pengene over et længere tidsrum.
8Trustpilot tilbyder en del fornemme muligheder for at gennemrode forskellige aktuelle køberes ratings og derfor støtter vi, at du studerer online webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige Selekta elhøvl online. Facebook bringer dig ligeledes rigtig solide genveje til at få indblik i e-firmaets popularitet.
9Generelt slår vi et slag for at efterse om internet forretningen er godkendt af e-mærket, som burde være en tilkendegivelse af at e-forretningen opretholder de gældende danske regler, foruden at online firmaet regelmæssigt monitoreres af sagkyndige der mestrer bestemmelserne på området. Forinden folk shopper billige Selekta elhøvl hos en internet webshop kunne man uden tvivl løbe igennem dens vilkår.