Bygpris.dk

Selekta Husvandværk

Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Læs mere
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Læs mere
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Læs mere
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Læs mere
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Selekta husvandværk hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, og nogle vil have faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare Selekta husvandværk.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Dette er især et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du handle hos en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning til valg af Selekta husvandværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige producenter, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af Selekta husvandværk online.
De kendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har kunderne mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe Selekta husvandværk online hos dem.
Mange små butikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du modtage super gavnlig rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis Selekta husvandværk.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Selekta husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Selekta husvandværk bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Selekta husvandværk jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Selekta husvandværk silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at sammensætte en klar strategi, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, og derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver oversigten.
2Det kan give mening at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Når du tager imod professionel hjælp vil det ofte være en god idé at modtage prisoverslag fra flere entreprenører.
3Der viser sig som regel ubelejlige problemer når det gælder store opgaver, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Ved opgaver udenfor kan vejret få stor betydning. Således må du hyppigt tage notits af vejrprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er midt i det komplekse byggeprojekt.
5Det anbefales at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Omfattende byggerier stiller krav om flere folk. Derudover viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
6Det er muligt at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet influerer positivt på miljøet.
7Længe før du starter byggeprojektet må det være ultra fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Du finder en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til vældig meget konstruktiv oplysning, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
9Man må ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig afgørende at du har udstyret til rådighed idet du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Det kan vise sig væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forud for at du går til værks med din byggeproces. Du kunne udarbejde en simpel indkøbsliste som indeholder alle de ting der er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, således at du føler dig sikker på at du har husket alt.
11Du skal ikke negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod potentielle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
12Det er vigtigt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan indsamle beløbet for dem hver især.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig flot. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Flere internet outlets foreslår nu om dage diverse forskellige billige leveringsformer til Selekta husvandværk. Den mest moderne er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre når der er mulighed for det. Denne er altså vældig simpel, og endda endda den billigste leveringstype.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver af og til en kende mindre billig, men tillige ualmindeligt smart med Selekta husvandværk online. Den billigste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du er nær e-handlens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på Selekta husvandværk kan være temmelig essentiel i tilfælde af at du skal bruge din ordre inden for kort tid, og med det formål er det tydeligvis essentielt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved Selekta husvandværk. Størstedelen af outlets på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, som alligevel forudsætter at handlen laves forud for et givent tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet forinden de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere byggemarkeder tilbyder fragt uden betaling på Selekta husvandværk online, men tit kun ifald du handler for en konkret sum. Derudover skal du tage den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig Selekta husvandværk online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på Selekta husvandværk i disse områder:

Helsingør, Struer, Horsens, Lyngby, Silkeborg, Risskov, Greve, Allerød, Søborg, Brønderslev, Hjørring, Brøndby, Albertslund, Tilst, Farum, Kokkedal, Lystrup, Hobro, Jyllinge, Hillerød, Nørresundby, Korsør, Dragør, Haderslev, Virum, Skive, København, Holbæk, Sønderborg, Aalborg, Varde, Hvidovre, Viborg, Hedehusene, Gentofte, Aabenraa, Charlottenlund, Hedensted, Randers, Glostrup, Vordingborg, Fredericia, Svendborg, Taastrup, Vanløse, Haslev, Åbyhøj, Nakskov, Vallensbæk, Nærum, Rønne, Rudersdal, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Frederikssund, Værløse, Højbjerg, Thisted, Brabrand, Ringsted, Holstebro, Kalundborg, Herlev, Roskilde, Grenaa, Ikast, Nyborg, Brønshøj, Hørsholm, Middelfart, Birkerød, Valby, Esbjerg, Aarhus, Slagelse, Vejle, Frederiksværk, Køge, Odder, Ølstykke, Frederiksberg, Næstved, Ballerup, Tårnby, Kolding, Herning, Gladsaxe, Stenløse, Skanderborg, Solrød Strand, Lillerød, Odense, Rødovre, og Ishøj, .

Klik-og-hent for Selekta husvandværk er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland).

Når man kigger i data står det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet Selekta husvandværk tilbud og billig Selekta husvandværk. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge bl.a. Selekta husvandværk priser, Selekta husvandværk online samt køb Selekta husvandværk, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Få den bedste pris på Selekta husvandværk

Det er efterhånden ret så let for forbrugerne at analysere priser på billige Selekta husvandværk online fra flere firmaer på nettet, og til gengæld har adskillige e-butikker ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på Selekta husvandværk kolossalt, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

Men det kan stadigvæk vise sig rentabelt at kigge forbi nogle få internet selskaber efter tilbud og udsalg på Selekta husvandværk online inden du bestiller, sådan at du er tryg ved at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

Man skal trods alt være så påvagt, at når en online webshop reklamerer billige Selekta husvandværk online på tilbud til en udsalgspris som virker usædvanlig gunstig, kunne det ofte være en indikator for en falsk internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af et regulativ, hvilket begunstiger kunden imod bedrageriske online varehuse.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil dække betalingen af Selekta husvandværk af flere omgange. Det tilbydes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Ses der på søgedata bliver det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. billig Selekta husvandværk og Selekta husvandværk priser. Man ser derudover jævnligt mennesker søge efter fx køb Selekta husvandværk, Selekta husvandværk online samt Selekta husvandværk tilbud.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot resulterer i ret relevante løsninger til at verificere en hel del aktuelle brugeres anmeldelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer internet selskabets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige Selekta husvandværk online.

Facebook resulterer i også fuldkommen belejlige genveje til at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Foruden det er der mange netbutikker som giver kunderne mulighed for at skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige Selekta husvandværk online i en netbutik kan de sådan set tyde e-shoppens betingelser, det er dog tit et omfattende projekt, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Silvan.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en påvisning af at internet butikken understøtter de officielle danske regler, samt at netbutikken lejlighedsvis ses til af jurister som behersker de gældende regler.

Desuden får du anledning til support, hvis du møder besvær i forbindelse med dit indkøb af Selekta husvandværk. Ligeledes støtter vi at køber er vaks omkring de grundlæggende bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af Selekta husvandværk online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.

Her er det også relevant, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere sin bestilling af Selekta husvandværk, uafhængig af om man shopper ved Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Lene gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Morten E gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Niels gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Anders A gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online shopping
1Trustpilot byder på fuldt ud fordelagtige muligheder for at iagttage en stor portion nuværende kunders erfaringer og herved kan det anbefales, at du beser internet shoppens kritik inden du køber billige Selekta husvandværk online. Facebook frembringer ydermere aldeles gode genveje til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed.
2Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, hvilket dækker køberen imod uoprigtige internet shops. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage betalingen over en periode.
3Fragttiden er usædvanlig afgørende forudsat du mangler ordren inden for kort tid, så herved er det bestemt fornuftigt at du checker den estimerede leveringsdato på Selekta husvandværk. Masser af internet virksomheder yder billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt.
4Den mest letkøbte leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever med kort afstand til online webshoppens bopæl. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld om vi har behov for Selekta husvandværk om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del online shops portofri fragt, men i reglen forudsætter det at du aftager for et præcist beløb.
5Det er ekstremt bekvemt for folk at finde information om priser online på billige Selekta husvandværk på forskellige forhandlere på nettet, og til tak præsterer flertallet af e-forhandlere fri fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig profitabelt at granske indtil flere online selskaber efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, således at du er sikker på at opnå den bedste pris.
6Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være et signal om at webshoppen accepterer de officielle danske regler, samt at online forhandleren regelmæssigt undersøges af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige Selekta husvandværk hos en netbutik behøver de i og for sig overveje netshoppens forretningsbetingelser.
7Masser af e-shops foreslår nu om dage alverdens billige leveringsmetoder til Selekta husvandværk. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt desuden tillige den prisbilligste metode til levering.
8Forud for at nogen shopper billige Selekta husvandværk i en e-shop kunne de faktisk overveje deres handelsvilkår, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Ligeså er det smart at køberen er påpasselig med de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige Selekta husvandværk online, eksempelvis hvilken returret webbutikken lover.
9En række internet butikker lover gebyrfri levering på Selekta husvandværk, men i reglen er det forbeholdt når du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt kunne man vælge den prisbilligste fragtmetode, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver af og til samtidig vældig ligetil. Den prisbilligste fragtform er utvivlsomt selv at hente produkterne.