Bygpris.dk

Selvkørende Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af selvkørende palleløfter.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover blot selvkørende palleløfter.
Du vil finde forskelle i priserne på billige selvkørende palleløfter fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder samler produkter fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af selvkørende palleløfter online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derigennem har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derved har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar have varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du modtage ekstremt kyndig assistance fra nogle der er specialister i lige præcis selvkørende palleløfter.
Diverse nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler selvkørende palleløfter online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

selvkørende palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For projekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
2Det viser sig meningsfuldt at have de påkrævede materialer klar på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kunne lave en simpel liste med alt du får brug for, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af oversigten.
4Længe før du indleder byggeprocessen kan det blive vanvittigt meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du bør regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du bør skaffe professionel hjælp til områder af byggeriet. Ifald du henter hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
6Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx sikkerhedssko der sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke har professionel hjælp.
7Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det må være fornuftigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne notere billige priser på hver enkelt.
8Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
9Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige udfordringer i tilfælde med større opgaver, og på grund af det vurderes det væsentligt at der afsættes god tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
10Der er en overflod af hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig ret så meget konstruktiv oplysning, især ifald du bruger den engelske version.
11Man skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Tit kan det være yderst relevant at du har grejet disponibelt inden du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden godt at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når der er tale om omfangsrige projekter. Krævende ombygninger behøver flere mennesker. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Adskillige outlets på nettet tilbyder til alt held diverse forskellige billige fragtløsninger til selvkørende palleløfter. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Den er jo særligt uproblematisk, og ofte ydermere den mest billige leveringsmulighed.

Du kan ligeledes planlægge at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er tit en smule mere pebret, men til gengæld rigtig bekvem for selvkørende palleløfter online. Den mest billige løsning vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette kræver at du er nær internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på selvkørende palleløfter er jo super essentiel når vi skal bruge dine nye varer fluks, så i det øjemed er det særdeles på sin plads at man undersøger tidshorisonten for levering ved selvkørende palleløfter. Mange forhandlere på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men glem ikke at det er underforstået at du bestiller forinden et konkret tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted inden medarbejderne tager hjem.

En hel del internet handler frembyder gratis levering på selvkørende palleløfter online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man bestiller for en præcis sum. Alternativt bør du gribe den mest prisbevidste leveringsmetode, som typisk er at få kørt ordren til et udleveringssted.

De store byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du handler billig selvkørende palleløfter online og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på selvkørende palleløfter i følgende områder:

Svendborg, Lystrup, Vallensbæk, Taastrup, Haderslev, Skive, Dragør, Kalundborg, Allerød, Hørsholm, Hedehusene, Virum, Hedensted, Rudersdal, Horsens, Farum, Solrød Strand, Roskilde, Vordingborg, Holstebro, Frederiksberg, Albertslund, Vanløse, Åbyhøj, Hjørring, Glostrup, Varde, Jyllinge, Thisted, Tilst, Brønderslev, Helsingør, Herning, Frederikshavn, Ringsted, Skanderborg, Risskov, Middelfart, Rønne, Lyngby, Viborg, Næstved, Aarhus, Ikast, Randers, Højbjerg, Nyborg, Nakskov, Søborg, Brabrand, Odder, Vejle, Kokkedal, Hillerød, Gentofte, Nørresundby, Odense, Holbæk, Gladsaxe, Ishøj, Valby, Ølstykke, Ballerup, Korsør, Nærum, Tårnby, Lillerød, Greve, Aalborg, Værløse, Stenløse, Birkerød, Køge, Brøndby, Kolding, Silkeborg, Fredericia, Hvidovre, Struer, Sønderborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Haslev, Grenaa, Esbjerg, Hobro, Charlottenlund, København, Slagelse, Frederiksværk, Herlev, Rødovre, Brønshøj, og Frederikssund, .

Afhentning af selvkørende palleløfter er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. selvkørende palleløfter tilbud og køb selvkørende palleløfter. Man ser desuden mange gange online shoppere kigge efter blandt andet billig selvkørende palleløfter, selvkørende palleløfter online og selvkørende palleløfter priser, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på selvkørende palleløfter

Det har vist sig at være yderst nemt for os alle at vurdere tilbud på billige selvkørende palleløfter online i blandt forskellige forretninger på nettet, og altså har flere online butikker ikke kunne slippe for at stampe priserne på selvkørende palleløfter betydeligt, og endda byde på gebyrfri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig nyttigt at granske flere netshops efter billige priser på selvkørende palleløfter online før du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Man skal blot være opmærksom på, at hvis en e-butik tilbyder billige selvkørende palleløfter online til en salgspris der virker utopisk billig, så burde det ofte være en indikation på en fup netshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som hjælper køber imod uoprigtige internet butikker.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere beløbet til selvkørende palleløfter ude i fremtiden. Dette fås ofte i niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. selvkørende palleløfter online og billig selvkørende palleløfter. Vi ser derudover typisk mennesker søge for eksempel køb selvkørende palleløfter, selvkørende palleløfter tilbud og selvkørende palleløfter priser.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot indebærer super ærlige muligheder for at sondere adskillige øvrige forbrugeres bedømmelser og af den grund kan det anbefales, at du tager et kig på e-forhandlerens kritik før du handler billige selvkørende palleløfter online.

Facebook resulterer i lige så vel stort set uafhængige chancer for at få indsigt i netshoppens troværdighed. Derudover ser vi en række netbutikker hvor folk kan udfærdige en omtale af ordreforløbet, som på samme måde kan benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige selvkørende palleløfter online hos en e-forretning burde man egentlig gennemse e-shoppens regler, men det er uden tvivl en omfattende opgave, især på de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemmere alternativ kan derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være et signal om at e-forhandleren føjer den officielle danske lovgivning, samt at internet selskabet nu og da undersøges af sagkyndige som mestrer lovene på området.

Dette er desuden en god anledning til støtte, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af din shopping med selvkørende palleløfter. Tillige er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der kan influere på købet af selvkørende palleløfter online, for eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken lover.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man altid bibeholder ens faktura, således man en anden gang kan vidne om sin bestilling af selvkørende palleløfter, ligegyldig om man shopper ved Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Marianne gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Rasmus gav 4 stjerner

SUPER

Ole gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Louise Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til online indkøb
1Inden nogen køber billige selvkørende palleløfter på en e-forhandler behøver de på en vis måde overveje webshoppens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke super spændende. Ligeledes er det at foretrække at du er opmærksom på de mest centrale regler der kan have indflydelse på købet af billige selvkørende palleløfter online, fx hvilken returpolitik internet forhandleren har.
2Det er vældig smart for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige selvkørende palleløfter hos diverse online butikker, og til tak tilbyder flere webbutikker fri fragt. Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at studere en række e-forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
3Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en foranstaltning, der forsvarer folk imod bedrageriske internet outlets. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale betalingen over flere uger.
4Temmelig mange e-butikker tilbyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til selvkørende palleløfter. Den mest anvendte er lige nu at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ret så fleksibel, samt tit derudover den mest prisbevidste slags levering.
5Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en antydning af at e-butikken efterfølger de officielle danske regler, og at netshoppen lejlighedsvis efterses af specialister der har megen viden om reglementet på området. Forud for at folk shopper billige selvkørende palleløfter hos en e-shop kan de reelt gennemse webshoppens handelsvilkår.
6Trustpilot frembyder faktisk stabile løsninger til at se nærmere på diverse tidligere brugeres domme og på grund af dette tilråder vi, at du gennemgår internet firmaets vurderinger forud for at du køber billige selvkørende palleløfter online. Facebook tilbyder endvidere sådan set gode genveje til at få indtryk af online butikkens popularitet.
7En række internet forretninger frembyder fragt uden gebyr på selvkørende palleløfter, men i reglen stiller det krav om at der handles for en fastsat pris. Ellers bør man overveje den mindst kostelige leveringsform, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Denne viser sig gennemsnitligt derudover ret praktisk. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
8Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du bor tæt på online webshoppens arbejdslager. Den løsning er naturligvis ultra vital om du absolut skal bruge selvkørende palleløfter om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere internet varehuse fri fragt, men i reglen påkræves det at du bestiller for en bestemt sum.
9Leveringstidspunktet er jo super central om vi absolut skal bruge pakken straks, og herved er det nemlig fornuftigt at vi studerer den anslåede leveringstid ved selvkørende palleløfter. Flere internet webshops frembyder billig levering på næste hverdag på masser af produkter, som imidlertid står og falder med at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.