Bygpris.dk

Selvkørende Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er navnligt muligt i de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring selvkørende plænelufter.
Der findes forskelle i prisen på billige selvkørende plænelufter hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre sælger et bredt varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot selvkørende plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af selvkørende plænelufter online.
De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har du tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derved kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af online nichebutikker er eksperter i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du opleve mere begavet vejledning fra nogle som er specialister i netop selvkørende plænelufter.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du køber selvkørende plænelufter online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
selvkørende plænelufter silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

selvkørende plænelufter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

selvkørende plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

selvkørende plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube giver dig adgang til meget almennyttig viden, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
2Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om krævende byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
3Du bør på ingen måde negligere sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Hvis du køber assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at tage imod priser fra forskellige entreprenører.
5Der kommer stort set altid overraskende vanskeligheder ved krævende opgaver, og ergo er det essentielt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Det er essentielt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en god idé at kortlægge hver eneste udgift, og dernæst kortlægge prisen på dem én og én.
7Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition inden du tager fat på eksekveringen. Du bør notere en overskuelig huskeliste med det du har brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør have en klar plan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din tidsplan.
9Man vil for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være en fordel at have grejet parat forinden du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at medregne de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
10Inden du optager arbejdet kan det blive rimeligt centralt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11For projekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Således skal du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i tiden op til byggeriets start, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
12Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås ifald ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet betinger at projektet influerer positivt på klimaet.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

Temmelig mange byggecentre udlover nu til dags en hel del forskellige billige leveringstyper til selvkørende plænelufter. En favorit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo usædvanlig hensigtsmæssig, samt typisk desuden den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kunne også tænke over at vælge at få sendt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er til tider en tak mere pebret, men ydermere super gnidningsløs for selvkørende plænelufter online. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som desværre nødvendiggør at du opholder dig lige ved internet firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på selvkørende plænelufter er jo ret så aktuel ifald du har behov for produkterne nu og her, så i det øjemed er det fuldt ud relevant at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på selvkørende plænelufter. Størstedelen af internet webshops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter online, som alligevel stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet varehuse tilbyder gratis fragt på selvkørende plænelufter online, men tit kun ifald man handler for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du foretrække den prisbilligste leveringsform, som typisk er at få leveret ordren til en pakkeshop.

En lang række webbutikker giver afhentning hvor man bestiller billig selvkørende plænelufter hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen. De tildeler fx click-and-collect på selvkørende plænelufter i følgende områder:

Aarhus, Albertslund, Hjørring, Frederikssund, Brabrand, Odder, Glostrup, Kolding, Rønne, Horsens, Lillerød, Greve, Helsingør, Hobro, Nyborg, Ringsted, Viborg, Ballerup, Allerød, Struer, Roskilde, Dragør, Silkeborg, Korsør, Åbyhøj, Holstebro, Vordingborg, Thisted, Sønderborg, Svendborg, København, Aalborg, Skive, Frederiksberg, Ikast, Køge, Risskov, Ølstykke, Aabenraa, Odense, Næstved, Virum, Nykøbing Falster, Tårnby, Grenaa, Taastrup, Brøndby, Brønshøj, Haslev, Frederiksværk, Hillerød, Varde, Middelfart, Jyllinge, Rudersdal, Slagelse, Valby, Kokkedal, Gladsaxe, Herning, Nærum, Nørresundby, Birkerød, Esbjerg, Hedensted, Lyngby, Solrød Strand, Kalundborg, Værløse, Hørsholm, Ishøj, Farum, Charlottenlund, Vallensbæk, Lystrup, Fredericia, Brønderslev, Holbæk, Hedehusene, Højbjerg, Tilst, Herlev, Stenløse, Skanderborg, Gentofte, Haderslev, Vejle, Rødovre, Nakskov, Frederikshavn, Hvidovre, Randers, Vanløse, og Søborg, .

Afhentning ift. selvkørende plænelufter er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Når der ses på søgedata er det markant, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet selvkørende plænelufter tilbud og selvkørende plænelufter priser. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter blandt andet billig selvkørende plænelufter, selvkørende plænelufter online samt køb selvkørende plænelufter, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på selvkørende plænelufter

Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige selvkørende plænelufter online fra forskellige webshops, og så har en hel del online shops set sig nødsaget til at nedskære prisen på selvkørende plænelufter eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre billig levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig smart at kontrollere nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på selvkørende plænelufter online forinden du bestiller, sådan at du er sikret at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Du må imidlertid være årvågen med, at når en butik på nettet afsætter billige selvkørende plænelufter online til en pris der anses for kolossalt fordelagtig, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig webbutik. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en orden, der redder køberen overfor bedrageriske e-shops.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere regningen på selvkørende plænelufter over en længere periode. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at mennesker som regel søger efter fx selvkørende plænelufter online og selvkørende plænelufter priser. Man ser derudover tit mennesker søge eksempelvis køb selvkørende plænelufter, selvkørende plænelufter tilbud samt billig selvkørende plænelufter.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot byder på en lang række anstændige muligheder for at kontrollere en længere række aktuelle brugeres domme og derfor anbefales det, at du evaluerer online webshoppens anmeldelser før du bestiller billige selvkørende plænelufter online.

Facebook forærer dig tilsvarende sådan set gunstige løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. Desuden ses en række outlets på nettet som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige selvkørende plænelufter online hos en e-forhandler kunne man for at være sikker gennemløbe e-shoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

En nem løsning er at undersøge om webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det er en påvisning af at online butikken lever op til de opstillede regler, tillige med at online butikken fra tid til anden monitoreres af eksperter som har megen viden om de gældende love.

Derudover giver det dig lejlighed til bistand, såfremt du bliver udsat for problemstillinger med din shopping med selvkørende plænelufter. Ligeledes er det godt at kunden er obs på de vigtigste forhold der har betydning for bestillingen af selvkørende plænelufter online, til eksempel den returpolitik e-forhandleren garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling af selvkørende plænelufter, uafhængig af om man har købt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Mads S gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lone V gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Rasmus gav 5 stjerner

god service

Martin R gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til køb på nettet
1Den billigste form for fragt vil altid være at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig vældig vital forudsat du står og skal bruge selvkørende plænelufter fluks. Alternativt så præsterer indtil flere online shops billig levering, men for det meste kun hvis du indkøber for en konkret pris.
2De fleste shops på nettet yder efterhånden diverse forskellige billige former for fragt til selvkørende plænelufter. En af dem der er mest populær er nu om dage udleveringssteder, og så kan du blot hente produkterne når der er mulighed for det. Denne er jo ret ukompliceret, samt endda desuden den prisbilligste leveringsløsning.
3Inden nogen shopper billige selvkørende plænelufter i en internet forhandler bør de altid tage stilling til e-butikkens handelsaftale, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. Endvidere anbefales det at køber er hensynstagende til de primære retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige selvkørende plænelufter online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen benytter.
4En række internet butikker byder på fragt uden betaling på selvkørende plænelufter, men typisk er det under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. I øvrigt skal man snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen er i mange tilfælde endvidere usædvanlig bekvem. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
5Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en lov, som dækker dig som kunde overfor uoprigtige online butikker. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre regningen over et længere tidsrum.
6Trustpilot fremskaffer de facto ærlige genveje til at kortlægge flere forhenværende konsumenters reflektioner og på grund af dette er det godt, at du eftersøger online butikkens ratings forud for at du handler billige selvkørende plænelufter online. Facebook fører til tilsvarende relativt gunstige metoder til at få et kig ind i internet firmaets popularitet.
7Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærket, grundet at det typisk er et signal om at internet virksomheden opfylder de danske love, og at internet virksomheden jævnligt vurderes af specialister der har nøje kendskab til de gældende regler. Før folk shopper billige selvkørende plænelufter hos en e-forhandler bør de altid gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens regler.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være super bestemmende såfremt man mangler produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det komplet vigtigt at du tjekker den anslåede leveringsdato for selvkørende plænelufter. Masser af internet forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på utallige varer, men det står og falder med at transaktionen realiseres før et besluttet klokkeslæt.
9Det er jo ret bekvemt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige selvkørende plænelufter hos diverse e-handler, og ergo lover utallige online webshops portofri levering. Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at kontrollere nogle online forretninger efter tilbud inden du køber, så man er sikker på at indhente den billigste pris.