Bygpris.dk

SF Sten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 5 webshops der sælger sf sten, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 11.052 kr., som er hele 50 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: gråmix slået kant rødmix grå

Størrelser: 5 cm 7 cm 6 cm 8 cm 9 cm 10 cm

Brands: IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de store byggekæder.
Der er ikke lighed i priserne på billige sf sten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, og andre har faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot sf sten.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring sf sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og derved har du adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. Derigennem har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få varerne straks.
De kendte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af sf sten online.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette formår de at yde endnu mere nyttig hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop sf sten.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, som tit er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du køber sf sten online på deres side.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

sf sten silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned netop som du er midt i dit komplicerede projekt.
2Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt når det er større projekter. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Derudover bliver det bedre og sjovere når man er flere om det.
3Du vil på ingen måde gå ned på grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at du har det klar forinden du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et budget for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være rationelt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kunne dokumentere omkostningen ved hver enkelt.
5Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de påkrævede materialer parat før du går i krig med dit arbejde. Du kunne notere en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
6Du kan søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Det er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for naturen.
7Du må ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikring imod potentielle uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
8Der viser sig som regel uventede vanskeligheder når det handler om store projekter, og derfor er det vigtigt at der afsættes en god portion plads i planen, med det formål at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeriet. Når du køber assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at tage imod priser fra diverse virksomheder.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver din dagsorden.
11Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive temmelig meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder anvendelig viden, særligt ifald man bruger den engelske version.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedr. sf sten

 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  Adskillige internet butikker tilbyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsmidler til sf sten. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo i høj grad simpel, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragtløsning.

  Du burde tillige beslutte dig for at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden er tit en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel usædvanlig smart for sf sten online. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på sf sten er jo særdeles central i tilfælde af at man mangler produkterne nu og her, og derfor er det fuldkommen meningsfuldt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved sf sten. Temmelig mange internet virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, som trods alt er afhængig af at du bestiller inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsendt forinden logistikpersonalet tager hjem.

  Flere webbutikker yder fri fragt på sf sten online, men ofte kun ifald man handler for en fastsat pris. Desuden burde man overveje den mest prisbevidste slags levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop.

  En lang række netshops foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig sf sten online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på sf sten i disse byer:

  Thisted, Tilst, Søborg, Herning, Nyborg, Vejle, Skive, Haderslev, Horsens, Nørresundby, Aarhus, Tårnby, Rudersdal, Albertslund, Lystrup, Taastrup, Rødovre, Åbyhøj, Gladsaxe, Frederiksberg, Kolding, Varde, Brøndby, Højbjerg, Frederikssund, Lyngby, Esbjerg, Slagelse, Birkerød, Rønne, Vordingborg, Hørsholm, Kalundborg, Hjørring, Glostrup, Charlottenlund, Værløse, Hobro, Køge, Herlev, Struer, Nykøbing Falster, Kokkedal, Korsør, Silkeborg, Ballerup, Brønshøj, Lillerød, Aabenraa, Greve, Risskov, Valby, Vallensbæk, Fredericia, Nærum, Dragør, Frederiksværk, Haslev, Hvidovre, Odder, Helsingør, Ringsted, Farum, Virum, Viborg, København, Stenløse, Svendborg, Ishøj, Middelfart, Vanløse, Sønderborg, Holbæk, Odense, Hedehusene, Grenaa, Holstebro, Nakskov, Randers, Ikast, Hedensted, Solrød Strand, Frederikshavn, Allerød, Aalborg, Jyllinge, Ølstykke, Brønderslev, Skanderborg, Brabrand, Roskilde, Næstved, Hillerød, og Gentofte, .

  Afhentning ift. sf sten er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger eksempelvis køb sf sten og sf sten online. Foruden dette ser man som regel online shoppere kigge efter fx sf sten tilbud, billig sf sten samt sf sten priser, foruden de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Tilbud på sf sten

  Det er yderst fleksibelt for alle at sammenholde priser på billige sf sten online på forskellige outlets på nettet, og derved har massevis af forretninger på nettet været presset til at at reducere prisniveauet på sf sten helt i bund, og i øvrigt yde fragt uden betaling.

  Dog kan det imidlertid være gavnligt at eftergå indtil flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på sf sten online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Du må dog ikke undervurdere, at når en e-butik markedsfører billige sf sten online til salg for en pris der kan ses som hamrende billig, så bør det ofte være et tegn på en uægte online webshop. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en forordning, hvilket passer på kunden overfor falske online firmaer.

  Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen på sf sten ude i fremtiden. Det foreslåes ofte i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Ved indkig i tallene står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis sf sten online og sf sten priser. Vi ser derudover tit online shoppere søge eksempelvis billig sf sten, køb sf sten og sf sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: rødmix grå slået kant gråmix

  Størrelser: 9 cm 10 cm 6 cm 7 cm 8 cm 5 cm

  Brands: IBF RBR

  Udforsk eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot fører til nogle fortræffelige chancer for at gennemsøge forskellige nuværende brugeres domme og på grund af dette kan det anbefales, at du sonderer internet virksomhedens bedømmelser forud for at du handler billige sf sten online.

  Facebook resulterer i lignende de facto nyttige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus. Her ser vi en del webshops hvor folk kan udforme en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere kan benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige sf sten online hos en internet webshop bør de på en vis måde skimme deres handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  En anden valgmulighed er at se nærmere på om internet forretningen er godkendt af e-mærket, som generelt er en indikator for at e-forretningen understøtter de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden jævnligt overvåges af specialister der er inde i vilkårene.

  Det giver dig mulighed for at få bistand, hvis du skulle få dilemmaer i processen med din ordre på sf sten. Endvidere er det klogt at du er opmærksom på de primære vilkår der kan have indvirkning på købet af sf sten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen tilbyder.

  På grund af dette er det desuden relevant, at man stadig gemmer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af sf sten, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus eller Stark.

  Mette gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Else Johansen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Kirsten Thomsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Susanne gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 tips til internetshopping
  1Leveringsdygtigheden er jo meget relevant om du absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og derfor er det virkelig centralt at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato på sf sten. Masser af webshops reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men vær på vagt da det beroer på at ordren køres igennem før et aftalt tidspunkt.
  2Den mindst kostelige leveringsmåde vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du befinder dig nær internet forhandlerens lager. Den type af levering kan vise sig at være virkelig aktuel i tilfælde af at vi skal bruge sf sten lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet virksomheder fragt uden beregning, men tit stiller det krav om at man køber for et bestemt beløb.
  3Det er i dag ekstremt uproblematisk for købere at finde de bedste tilbud online på billige sf sten på flere internet outlets, og for det lover massevis af e-firmaer fragtfri levering. Derfor kan det til hver en tid vise sig indbringende at analysere forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er sikret at antage den mest attraktive pris.
  4En masse internet shops frembyder nu til dags diverse billige fragtmuligheder til sf sten. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke den dag der passer dig. Løsningen er altså rigtig smart, og typisk endvidere den mest letkøbte fragtmetode.
  5Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det bør være en tryghed om at online forretningen opfylder gældende dansk lovgivning, udover at shoppen hyppigt undersøges af fagmænd som har megen viden om vilkårene på området. Forinden folk handler billige sf sten hos en online virksomhed kunne de på en vis måde få overblik over e-butikkens vilkår.
  6Trustpilot forærer dig faktisk fortræffelige løsninger til at analysere forskellige nuværende brugeres betragtninger og af den grund er det prisværdigt, at du eftergår e-shoppens omtaler før du handler billige sf sten online. Facebook resulterer i tilsvarende ret så gunstige løsninger til at få indsigt i internet webshoppens popularitet.
  7En hel del netshops sikrer gratis levering på sf sten, men typisk er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb. Alternativt må man snuppe den mest letkøbte leveringsform, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i regelen til gengæld usædvanlig gnidningsløs. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en regel, der garanterer dig overfor uægte e-butikker. Som alternativ burde du benytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale prisen over tid.
  9Forinden nogen køber billige sf sten hos en webshop behøver man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, dog er det ofte ikke super interessant. Foruden dette er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på købet af billige sf sten online, som eksempelvis hvilken bytteret online virksomheden tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk