Bygpris.dk

Sidebidetang

Knipex sidebidetang 180mm Kraft 7402 180
208 kr.
Læs mere
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-180 mm
245 kr.
Læs mere
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-200 mm
265 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang elekt. 115mm spids 77 32 115
299 kr.
Læs mere
Bahco Ergo sidebidetang 2101G 140 mm
215 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm Kraft 7402 160
185 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm VDE 1000V 7006-160
215 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang elekt. 115mm rund 77 22 115
273 kr.
Læs mere
Bahco Ergo sidebidetang 2101G-160 mm
210 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 160mm Kraft m/fjeder 7412 160
211 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang 140mm Kraft 7402 140
185 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare sidebidetang.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af sidebidetang.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige sidebidetang alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste tilbud, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derved har mange valget om at handle online og fragte materialerne personligt. Derved har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt endda få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder køber produkter fra forskellige leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af sidebidetang online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du modtage ekstremt brugbar assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis sidebidetang.
Diverse nicheforhandlere er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller sidebidetang online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sidebidetang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sidebidetang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

sidebidetang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

sidebidetang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette må du løbende undersøge meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er midt i dit vigtige byggeprojekt.
2Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en effektiv handlingsplan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du udarbejder din agenda.
3Husk at regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at søge en pris fra diverse firmaer.
4Det viser sig af stor betydning at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og dernæst tjekke materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
5Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt i tilfælde af større byggeprocesser. Større ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere må det blive bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
6Ofte vil det være vigtigt at have et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, og herefter notere ens omkostning ved dem hver især.
7Der kan findes endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube kan hjælpe med rigelig nyttig viden, især ifald du bruger den engelske version.
8Der viser sig stort set altid utidige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i køreplanen, således at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
9Forinden du igangsætter byggeriet kan det blive ufatteligt vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp imod eventuelle skader. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være fordelagtigt at have udstyret til rådighed inden du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af internet selskaber yder nu om dage et bredt udvalg af billige former for fragt til sidebidetang. Et hit er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt desuden også den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du bør alternativt tænke over at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Den viser sig i regelen en sjat mere bekostelig, men på den anden side temmelig smertefri med sidebidetang online. Den mest betalelige fragtform er unægtelig at hente produkterne selv, men det er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online forretningens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på sidebidetang er selvfølgelig ret så væsentlig om vi har behov for varerne om et øjeblik, så herved er det rigtig afgørende at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved sidebidetang. Mange online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men glem ikke at det påkræver at du når at bestille inden et fast tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere netbutikker garanterer fragt uden gebyr på sidebidetang online, men i mange tilfælde kræves det at man aftager for et præcist beløb. Ellers kan du gribe den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre yder klik-og-hent hvor du handler billig sidebidetang hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på sidebidetang i disse områder:

Svendborg, Gladsaxe, Køge, Brønderslev, Esbjerg, Holstebro, Silkeborg, Vordingborg, Helsingør, Vejle, Højbjerg, Taastrup, Næstved, Albertslund, Nærum, Odder, Varde, Charlottenlund, Viborg, Rønne, Vanløse, Hedensted, Lyngby, Brøndby, Grenaa, Gentofte, Holbæk, Farum, Thisted, Lillerød, Roskilde, Virum, Nørresundby, Glostrup, Brabrand, Sønderborg, Ølstykke, Vallensbæk, Frederiksværk, Hvidovre, Dragør, Kokkedal, Randers, Birkerød, Struer, Hjørring, Hillerød, Ballerup, Risskov, Hedehusene, Herning, Slagelse, Greve, Herlev, Værløse, København, Ringsted, Aarhus, Kalundborg, Solrød Strand, Lystrup, Hørsholm, Tilst, Valby, Kolding, Åbyhøj, Korsør, Ishøj, Fredericia, Nakskov, Stenløse, Haslev, Frederiksberg, Skanderborg, Brønshøj, Ikast, Søborg, Allerød, Frederikshavn, Horsens, Nykøbing Falster, Skive, Frederikssund, Aabenraa, Aalborg, Odense, Tårnby, Middelfart, Rudersdal, Hobro, Haderslev, Nyborg, Rødovre, og Jyllinge, .

Klik-og-hent af sidebidetang er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter fx sidebidetang tilbud og køb sidebidetang. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge bl.a. billig sidebidetang, sidebidetang priser samt sidebidetang online, plus de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Spar penge på sidebidetang

Det er i dag super fremkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige sidebidetang online på forskellige online outlets, og derfor har en lang række forhandlere på nettet været tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på sidebidetang enormt, og derudover garantere fragt uden beregning.

Men det kan imidlertid blive nyttigt at inspicere nogle enkelte outlets på nettet efter rabatter og tilbud på sidebidetang online forinden du shopper, sådan at du er tryg ved at få den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at i tilfælde af at en online virksomhed annoncerer billige sidebidetang online til en pris som kan ses som ufattelig god, så burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig internet webshop. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af en regel, som garanterer køberen overfor svindlende online shops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil betale betalingen af sidebidetang senere. Det fås typisk hos nicheforhandlere, men ikke de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i data fremstår det markant, at online shoppere ofte kigger efter eksempelvis billig sidebidetang og køb sidebidetang. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere kigge efter fx sidebidetang online, sidebidetang priser og sidebidetang tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot præsterer altid strålende muligheder for at fortolke en stor gruppe aktuelle kunders synspunkter og derved anbefaler vi, at du verificerer internet selskabets vurderinger inden du køber billige sidebidetang online.

Facebook præsterer tilsvarende altid fremragende løsninger til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Derudover er der faktisk internet varehuse hvor kunder kan afgive en omtale af virksomhedens service, hvilket også må drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige sidebidetang online i en internet virksomhed bør de for at være sikker have øje for deres handelsvilkår, dog er det bare ikke super spændende, især med de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det er et bevis på at internet forretningen retter sig efter de officielle regler, udover at e-firmaet af og til besøges af jurister der forstår retningslinjerne.

Dette er en god mulighed for hjælpende service, når du får besvær ved din bestilling af sidebidetang. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er obs på de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af sidebidetang online, for eksempel den returpolitik online forhandleren garanterer.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man permanent bibeholder ens ordremail, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af sidebidetang, uafhængig af om man køber fra Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Jette gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jens Hansen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Niels Mortensen gav 5 stjerner

God webshop

Maria gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til når du køber online
1En hel del e-forretninger udlover nu om dage diverse forskellige billige former for fragt til sidebidetang. En af de mest anvendte er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når du har mulighed for det. Løsningen er jo rigtig fleksibel, samt ofte endvidere den prisbilligste leveringsversion.
2Det er jo efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige sidebidetang på diverse internet varehuse, og så lover de fleste webshops fragt uden omkostninger. Det kan alligevel blive lukrativt at checke et par outlets på nettet efter billige priser før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få den billigste pris.
3Leveringshastigheden er naturligvis særligt central forudsat man skal bruge varen omgående, så herved er det rigtig fornuftigt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på sidebidetang. En række internet shops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt.
4Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af et regelsæt, som værner dig som kunde overfor bedrageriske webbutikker. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et tilbud som fx ViaBill, såfremt du hellere vil dække omkostningerne senere.
5Før nogen køber billige sidebidetang i en internet forhandler burde de uden tvivl læse webshoppens regler, dog er det i reglen ikke videre interessant. Derudover anbefaler vi at du er obs på de mest vitale forhold der har indflydelse på handlen med billige sidebidetang online, for eksempel den ombytningsrettighed shoppen tilbyder.
6Vi anbefaler at efterse om internet forretningen er e-mærket medlem, da det længe har været et signal om at internet firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden fra tid til anden besigtiges af specialister der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forud for at nogen handler billige sidebidetang i en butik bør man egentlig kigge på virksomhedens forretningsaftale.
7Trustpilot tilbyder rigtig passelige muligheder for at tyde en stor portion øvrige køberes iagttagelser og derved er det fornuftigt, at du gennemsøger internet forretningens bedømmelser forud for at du køber billige sidebidetang online. Facebook tilbyder på samme måde nogle pålidelige løsninger til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed.
8Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du er nærved online forretningens adresse. Den leveringsmåde kan være ualmindeligt vital om vi absolut skal bruge sidebidetang inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte internet firmaer levering uden beregning, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man shopper for en præcis sum.
9En række outlets på nettet frembyder gratis levering på sidebidetang, men typisk afkræver det at du aftager for en bestemt pris. Ellers må man gribe den mest billige leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er somme tider omvendt temmelig let. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.