Bygpris.dk

Sikkerhedskniv

Milwaukee Sikkerhedskniv
150 kr.
Læs mere
Tajima LC959 Sikkerhedskniv, 18 mm m/ skydelås
55 kr.
Læs mere
Sikkerhedskniv Stanley 0-10-244
37 kr.
Læs mere
Sikkerhedskniv/Plastfoliekniv Sollex 1512
18 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du tjekke de andre.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er især et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige sikkerhedskniv fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af sikkerhedskniv.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot sikkerhedskniv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra flere leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af sikkerhedskniv online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og i kraft af det har flertallet adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at spare fragten, samt samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billig pris.
De fleste nichebutikker er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe sikkerhedskniv online på deres side.
Flertallet af online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Herved kan du modtage mere kompetent vejledning fra mennesker der er specialister i netop sikkerhedskniv.
De største byggecentre i Danmark
sikkerhedskniv silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sikkerhedskniv bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sikkerhedskniv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

sikkerhedskniv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være fordelagtigt at du har det klar før du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
2Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal fremskaffe eksperthjælp til opstarten af det. Såfremt du får hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at tage imod forslag fra forskellige entreprenører.
3Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
4Du finder en hel del vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver enormt meget almennyttig oplysning, specielt hvis du bruger engelske søgeord.
5Længe før du opstarter byggeprocessen kan det vise sig vildt vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar på forhånd inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en enkel indkøbsseddel med alt det som er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har det hele.
7Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund må du løbende tjekke vejrudsigten i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at regne når du netop vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
8Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Planlægning vil være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du bør nedskrive en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være realistisk når du laver din køreplan.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en god idé at dokumentere samtlige udgiftsposter, og bagefter søge sig frem til mulige tilbud på dem hver især.
11Der præsenterer sig næsten altid pludselige vanskeligheder når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
12Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange internet butikker tildeler nu om dage en hel del forskellige billige løsninger til levering til sikkerhedskniv. Den mest almindelige er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig. Metoden er nemlig meget ukompliceret, samt endda ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du kan ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering til dit hus eller til dit arbejde. Leveringstypen viser sig oftest en lille smule mere pebret, men på den anden side rigtig smart ift. sikkerhedskniv online. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du lever i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på sikkerhedskniv kan vise sig at være super væsentlig hvis vi skal bruge dine nye varer fluks, så af den grund er det virkelig vigtigt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for sikkerhedskniv. En lang række e-forretninger – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det afhænger af at du når at bestille forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken pakket forinden personalet har fri.

En hel del shops på nettet præsterer fragtfri levering på sikkerhedskniv online, men undertiden under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Derudover må du beslutte sig for den prisbilligste fragtmulighed, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig sikkerhedskniv derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på sikkerhedskniv i følgende områder:

Haslev, Lystrup, København, Lyngby, Nykøbing Falster, Viborg, Tilst, Hørsholm, Virum, Silkeborg, Kalundborg, Randers, Kolding, Brønderslev, Nørresundby, Skive, Roskilde, Korsør, Vordingborg, Solrød Strand, Søborg, Højbjerg, Helsingør, Værløse, Risskov, Åbyhøj, Hjørring, Kokkedal, Horsens, Odder, Ikast, Frederikshavn, Tårnby, Rønne, Frederiksværk, Hedensted, Hillerød, Frederikssund, Nakskov, Vallensbæk, Charlottenlund, Slagelse, Stenløse, Holbæk, Brøndby, Ballerup, Jyllinge, Greve, Dragør, Svendborg, Rudersdal, Frederiksberg, Gladsaxe, Valby, Allerød, Esbjerg, Skanderborg, Aalborg, Birkerød, Aabenraa, Albertslund, Køge, Ringsted, Næstved, Struer, Glostrup, Varde, Lillerød, Brønshøj, Ishøj, Gentofte, Aarhus, Vejle, Nærum, Ølstykke, Herlev, Grenaa, Fredericia, Taastrup, Hobro, Odense, Rødovre, Hvidovre, Hedehusene, Thisted, Holstebro, Brabrand, Sønderborg, Middelfart, Nyborg, Herning, Haderslev, Farum, og Vanløse, .

Klik-og-hent ift. sikkerhedskniv er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere typisk søger eksempelvis sikkerhedskniv tilbud og billig sikkerhedskniv. Foruden dette ser man ofte folk kigge efter eksempelvis sikkerhedskniv online, køb sikkerhedskniv samt sikkerhedskniv priser, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på sikkerhedskniv

Det er jo efterhånden i høj grad let for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige sikkerhedskniv online fra forskellige e-shops, og ergo har flere online forhandlere fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på sikkerhedskniv betydeligt, og ydermere love portofri fragt.

Men det kan til hver en tid blive rentabelt at se nærmere på et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud på sikkerhedskniv online forinden du handler, så du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis en forhandler på nettet markedsfører billige sikkerhedskniv online på tilbud til en pris som anses for hamrende billig, så burde det undertiden være et signal om en falsk netbutik. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, hvilket beskytter dig overfor svindlende e-handler.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere beløbet til sikkerhedskniv over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel billig sikkerhedskniv og køb sikkerhedskniv. Vi ser desuden ofte folk søge fx sikkerhedskniv tilbud, sikkerhedskniv online samt sikkerhedskniv priser.

Tjek nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig tilpas solide muligheder for at besigtige ret mange forhenværende kunders bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du gennemgår e-firmaets anmeldelser forinden du køber billige sikkerhedskniv online.

Facebook forærer dig endvidere fuldt ud pæne metoder til at få kendskab til e-shoppens troværdighed. I øvrigt ser vi en række e-handler som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde burde benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige sikkerhedskniv online på en webshop burde de til hver en tid have øje for forhandlerens betingelser, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, specielt ved de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

En nemmere løsning kan være at tjekke hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en indikator for at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at online shoppen rutinemæssigt revideres af fagfolk der er indført i bestemmelserne på området.

Dette er desuden din lejlighed til bistand, for så vidt du bliver udsat for udfordringer ved din ordre på sikkerhedskniv. Herudover rekommanderer vi at man er obs på de grundlæggende vilkår der gælder for købet af sikkerhedskniv online, eksempelvis hvilken returret online butikken benytter.

I den relation er det tilmed vigtigt, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af sikkerhedskniv, ligegyldig om man køber fra Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Per Petersen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Marianne gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Jørgen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Michael Hansen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til din online shopping
1Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af et regulativ, som begunstiger køberen imod uoprigtige e-firmaer. Som en anden løsning bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at dække pengene over en længere periode.
2Den mest prisbevidste fragtform er unægtelig selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du lever i nærheden af webbutikkens arbejdslager. Den leveringsmulighed er jo rigtig relevant ifald man absolut skal bruge sikkerhedskniv inden for kort tid. Alternativt så yder nogle få internet handler levering uden betaling, men typisk kun når man aftager for et bestemt beløb.
3Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for folk at sammenligne priser online på billige sikkerhedskniv på flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld tilbyder en hel del webbutikker levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at besigtige nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
4Visse e-firmaer yder portofri levering på sikkerhedskniv, men oftest er det påkrævet at man bestiller for en fastsat pris. Alternativt skal du beslutte sig for den mest betalelige leveringsform, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtformen er i mange tilfælde tillige meget bekvem. Den mest betalelige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
5Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det bør være en erklæring om at e-handlen følger den officielle danske lovgivning, og at online forhandleren løbende undersøges af fagfolk som kender vilkårene. Før nogen shopper billige sikkerhedskniv i en shop bør de egentlig gennemløbe shoppens regler.
6Trustpilot tilbyder dig de facto strålende muligheder for at gennemrode forskellige andre brugeres oplevelser og på grund af dette er det godt, at du undersøger online virksomhedens vurderinger forinden du handler billige sikkerhedskniv online. Facebook fører til lignende super relevante muligheder for at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.
7En del online butikker giver nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmodeller til sikkerhedskniv. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig. Leveringsmetoden er altså i høj grad smertefri, samt endda derudover den billigste type af levering.
8Antal dages levering kan vise sig at være ret så udslagsgivende såfremt vi har brug for varen med det samme, så i det øjemed er det virkelig relevant at du finder den forventede leveringstid ved sikkerhedskniv. Størstedelen af online butikker giver billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at ordren gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt.
9Forud for at nogen bestiller billige sikkerhedskniv i en netbutik behøver de de facto gennemse e-butikkens regler, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Udover dette rekommanderer vi at kunden er klar over de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige sikkerhedskniv online, som fx den byttepolitik internet butikken kører med.