Bygpris.dk

Skævbider

Knipex kraft bidetang 7102-200
325 kr.
Læs mere
Knipex sidebidetang/skævbider 7401 140 mm
150 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider VDE 180mm
265 kr.
Læs mere
Teng Tools Skævbider MB442-8T 200mm
129 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider VDE HD 200mm
330 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider VDE HD 180mm
300 kr.
Læs mere
Teng Tools skævbider 1000V MBV441-6
159 kr.
Læs mere
Teng Tools skævbider MB442-6T 160mm
210 kr.
Læs mere
Teng Tools skævbider 1000V MBV442-8
225 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider VDE 145mm
245 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider 180 mm
220 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider 160mm
200 kr.
Læs mere
Knipex skævbider Twin Force 7372 180mm
575 kr.
Læs mere
Knipex Skævbider 7001 160mm
155 kr.
Læs mere
Milwaukee Skævbider VDE 160mm
255 kr.
Læs mere
Knipex Bidetang 7101 200mm
295 kr.
Læs mere
Knipex skævbider X-cut 7302 160mm
360 kr.
Læs mere
Skævbider mb441-5
117 kr.
Læs mere
Skævbider til plast. teng tools mb541
188 kr.
Læs mere
Elektronik Skævbider 125 mm
35 kr.
Læs mere
Skævbider Knipex 7302 - 160 comfort - xcut
313 kr.
Læs mere
Skævbider mb441-6t
170 kr.
Læs mere
Skævbider mb442-8t
226 kr.
Læs mere
Skævbider. Teng Tools MB442-6T
173 kr.
Læs mere
Skævbider Teng Tools MB442-6
132 kr.
Læs mere
Skævbider teng tools mb442-7s
198 kr.
Læs mere
Skævbider Knipex 7402
290 kr.
Læs mere
Skævbider Teng Tools MB441-5T
123 kr.
Læs mere
Skævbider Knipex 7401 - 160 mm
181 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare skævbider.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige skævbider hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af skævbider.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af skævbider online.
De store byggecentre er fysisk til stede nær dig, og dermed har man adgang til at handle online og hente materialerne selv. Som følge af det kan man spare leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du modtage ekstra begavet rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis skævbider.
De fleste specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber skævbider online hos dem.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder
skævbider silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

skævbider bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

skævbider jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

skævbider harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, især hvis det er vigtige byggeprojekter. Omfattende ting bør udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Det bliver værdifuldt at have de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kunne lave en enkel indkøbsliste med de materialer du har brug for, og bagefter gennemløbe punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
3Forud for at du indleder byggeprojektet må det være højst fundamentalt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det vil være sundt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til ens udgift ved dem en ad gangen.
5Der præsenterer sig næsten altid overraskende bump på vejen i forbindelse med omfattende opgaver, og følgelig vil det være værdifuldt at man afsætter en del tid i kalenderen, som bidrager til at man er ubekymret om at komme i mål.
6Man må på ingen måde fattes grej. Typisk vil det være afgørende at du har udstyret klar idet du iværksætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
7Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær konkret idet du udarbejder planen.
8Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig info, især såfremt du kigger i hele verden.
9For opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Således skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel begynder at regne netop som du er startet på det svære projekt.
10Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at projektet forbedrer miljøet.
11Du burde måske overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør anskaffe eksperthjælp til områder af det. Ifald du søger hjælp fra en fagperson anbefales det at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fx hjelm og sko som hjælp mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst når du ikke får professionel assistance.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En række online butikker tildeler nu om stunder alverdens billige muligheder for levering til skævbider. En af favoritterne er i dag at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente pakken når du har mulighed for det. Denne er nemlig ret så nem, samt ofte endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde ligeledes prøve at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad fremkommelig for skævbider online. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du opholder dig nærved online forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på skævbider er jo meget central såfremt du står og skal bruge produktet fluks, og derfor er det bestemt på sin plads at vi undersøger den forventede leveringsdato på skævbider. En lang række online forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags levering på flere produkter online, hvilket er forudsat at ordren laves forud for et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varerne ekspederet forud for at medarbejderne får fri.

En hel del online shops præsterer gebyrfri levering på skævbider online, men tit under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris. Derudover må du foretrække den mindst kostelige form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

En hel del webshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig skævbider hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. De tildeler for eksempel klik-og-hent på skævbider i følgende områder:

Thisted, Brønshøj, Sønderborg, Aarhus, Hørsholm, Glostrup, Frederiksberg, København, Kokkedal, Varde, Nakskov, Greve, Odder, Rudersdal, Solrød Strand, Slagelse, Ølstykke, Næstved, Middelfart, Højbjerg, Virum, Hillerød, Lyngby, Rønne, Jyllinge, Tilst, Hobro, Hjørring, Ringsted, Hvidovre, Holstebro, Struer, Rødovre, Ballerup, Nærum, Vanløse, Vejle, Ikast, Nørresundby, Taastrup, Herning, Farum, Haslev, Aalborg, Albertslund, Esbjerg, Frederiksværk, Brøndby, Risskov, Valby, Åbyhøj, Stenløse, Charlottenlund, Ishøj, Herlev, Kolding, Silkeborg, Køge, Hedensted, Helsingør, Lillerød, Tårnby, Viborg, Søborg, Gentofte, Skanderborg, Kalundborg, Roskilde, Korsør, Dragør, Grenaa, Fredericia, Nykøbing Falster, Brabrand, Horsens, Frederikssund, Haderslev, Aabenraa, Allerød, Vallensbæk, Svendborg, Hedehusene, Gladsaxe, Birkerød, Lystrup, Holbæk, Odense, Brønderslev, Randers, Nyborg, Værløse, Frederikshavn, Vordingborg, og Skive, .

Klik-og-hent af skævbider er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man kigger i søgedata står det klart, at mennesker tit kigger efter for eksempel køb skævbider og skævbider tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter bl.a. skævbider online, skævbider priser og billig skævbider, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Priser på skævbider

Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for købere at finde frem til tilbud på billige skævbider online fra forskellige internet webshops, og for det har langt de fleste internet firmaer ikke kunne slippe for at sænke prisen på skævbider eftertrykkeligt, og derudover frembyde fragtfri levering.

Det kan til hver en tid vise sig rentabelt at prøve nogle få internet foretagender efter udsalg og tilbud på skævbider online før du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Man må bare være så påvagt, at ifald en netbutik forhandler billige skævbider online for en salgspris som kan virke uforståeligt attraktiv, så burde det undertiden være en indikation på en svindel shop. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af en foranstaltning, som dækker en imod uægte webshops.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at klare betalingen af skævbider af flere omgange. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4.

Når vi kigger i data er det markant, at folk mange gange leder efter for eksempel billig skævbider og skævbider online. Vi ser derudover typisk folk kigge efter for eksempel skævbider priser, skævbider tilbud samt køb skævbider.

Kig på folks betragtninger

Trustpilot forærer dig ret så fine muligheder for at eftergå en række eksisterende forbrugeres domme og derved foreslåes det, at du tjekker internet forhandlerens kritik før du handler billige skævbider online.

Facebook byder på derudover fuldkommen fornemme muligheder for at få kendskab til online virksomhedens troværdighed. Foruden det møder vi en del online virksomheder hvor man kan levere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed kan tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige skævbider online på en internet virksomhed burde de utvivlsomt tyde netshoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke super interessant, især på de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kigge om online shoppen er godkendt af e-mærket, da det er en angivelse af at internet selskabet overholder de danske regler, og at webbutikken af og til overvåges af sagkyndige som forstår de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af dit køb af skævbider. Dertil foreslåes det at køberen er klar over de vigtigste forhold der influerer på bestillingen af skævbider online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed shoppen garanterer.

I relation til det er det desuden afgørende, at man stadig beholder ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne påvise købet af skævbider, ligegyldig om man har bestilt ved Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller 10-4.

Jesper U gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Kirsten gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Erik H gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lene D gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en ordning, som beskytter en imod snydagtige online shops. Alternativt bør du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at godtgøre omkostningerne af flere omgange.
2Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en antydning af at online firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden af og til ses til af eksperter der er inde i lovene på området. Forinden folk handler billige skævbider hos en e-forretning bør man utvivlsomt gennemløbe deres handelsvilkår.
3Inden folk bestiller billige skævbider hos en e-butik kunne man til hver en tid tyde netshoppens betingelser, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Udover dette kan det anbefales at køberen er vidende om de vigtigste forhold der influerer på bestillingen af billige skævbider online, f.eks. hvilken ombytningspolitik e-handlen tilbyder.
4Den billigste løsning til levering er dog at du selv henter pakken, som jo afhænger af at du bor lige ved online forhandlerens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende såfremt vi mangler skævbider fluks. Alternativt så garanterer indtil flere online firmaer fri fragt, men for det meste påkræves det at man handler for en præcis sum.
5Mange internet shops frembyder i dag en række forskellige billige former for levering til skævbider. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer lige når det passer dig. Metoden er nemlig yderst uproblematisk, og oftest også den mest letkøbte fragttype.
6Det er jo yderst let for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige skævbider fra diverse webshops, og altså lover en lang række online forretninger fragt uden gebyr. Det kan dog stadigvæk være gavnligt at inspicere nogle enkelte internet webshops efter udsalg og tilbud forud for at du køber, så du er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
7Nogle enkelte firmaer på nettet tilbyder billig fragt på skævbider, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der handles for et fastsat beløb. Desuden bør du snuppe den prisbilligste leveringsmåde, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen bliver ofte ydermere temmelig enkel. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
8Trustpilot bringer dig flere ærlige genveje til at iagttage en længere række andre kunders erfaringer og på grund af dette støtter vi, at du studerer e-firmaets anmeldelser før du shopper billige skævbider online. Facebook forærer dig tilsvarende egentlig gode løsninger til at få kendskab til online butikkens kundefokus.
9Fragttiden er jo rigtig væsentlig i tilfælde af at man mangler dine nye varer med det samme, så med det formål er det utvivlsomt centralt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato på skævbider. En hel del outlets på nettet lover billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men glem ikke at det forudsætter at ordren aflægges forinden et aftalt klokkeslæt.