Bygpris.dk

SKIL Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende virksomhedens regler.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af SKIL elhøvl.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare SKIL elhøvl.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige SKIL elhøvl hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på lave priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af SKIL elhøvl online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og af den grund har de fleste chancen for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at undgå fragten, og tilmed få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse støtter du ved at handle SKIL elhøvl online på deres side.
Hovedparten af nichebutikker producerer selv produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således bør du forvente en høj grad af kompetent hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis SKIL elhøvl.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

SKIL elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

SKIL elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

SKIL elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

SKIL elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som hjælp mod eventuelle risici. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Inden du går i gang med byggeprocessen må det være temmelig meningsfuldt at være sikker på, at projektet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ved større projekter. Store opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
4For byggeprojekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til starten på projektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det krævende byggeprojekt.
5Du bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fundamentalt at have udstyret til disposition idet du starter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
6Det kan vise sig meningsgivende at du har alle byggematerialer klar før du indleder byggeriet. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig liste indeholdende det du får brug for, og dernæst tjekke oversigten, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
7Der kommer uden tvivl uventede problemstillinger når det kommer til krævende opgaver, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes nok plads i agendaen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Hvis du benytter assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at hente prisoverslag fra flere entreprenører.
9Det er af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det er en fordel at notere alle omkostninger, og bagefter undersøge eventuelle tilbud på dem hver især.
10Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Bidraget kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
11Planlægning bliver nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du bør sammensætte en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter planen.
12Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig rigelig udbytterig information, især forudsat at man kigger på engelsk.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En række e-firmaer foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige former for levering til SKIL elhøvl. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er altså ultra fremkommelig, og endda tillige den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kunne ydermere planlægge at få varerne leveret til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen er i mange tilfælde et hak dyrere, men lige så vel yderst gnidningsløs med SKIL elhøvl online. Den mest billige type af levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på SKIL elhøvl er jo usædvanlig væsentlig såfremt vi har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det jo væsentligt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved SKIL elhøvl. En lang række e-butikker i Danmark – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, hvilket er afhængig af at ordren indsendes før et givent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet på posthuset før de lageransatte tager hjem.

Enkelte byggemarkeder frembyder portofri levering på SKIL elhøvl online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ burde du vælge den mest letkøbte fragtmetode, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig SKIL elhøvl på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på SKIL elhøvl i følgende byer:

Aabenraa, Værløse, Rudersdal, Brøndby, Nørresundby, Hedensted, Fredericia, Ishøj, Esbjerg, Odense, Randers, Herning, Brabrand, Ikast, Hedehusene, Hillerød, Søborg, Risskov, Næstved, Åbyhøj, Vanløse, Hjørring, Skanderborg, Skive, Kalundborg, Sønderborg, Charlottenlund, Silkeborg, Odder, Ringsted, Greve, Struer, Albertslund, Viborg, Hørsholm, Haslev, Korsør, Hobro, Hvidovre, Nyborg, Holbæk, Vallensbæk, Lillerød, Frederiksværk, Frederikssund, København, Aarhus, Birkerød, Tårnby, Varde, Brønshøj, Glostrup, Aalborg, Højbjerg, Herlev, Frederikshavn, Nakskov, Nærum, Middelfart, Slagelse, Jyllinge, Kokkedal, Ølstykke, Brønderslev, Lyngby, Thisted, Lystrup, Gladsaxe, Farum, Rødovre, Allerød, Grenaa, Solrød Strand, Stenløse, Køge, Gentofte, Vordingborg, Rønne, Haderslev, Vejle, Dragør, Helsingør, Taastrup, Ballerup, Svendborg, Holstebro, Horsens, Nykøbing Falster, Kolding, Valby, Roskilde, Virum, Frederiksberg, og Tilst, .

Klik-og-hent for SKIL elhøvl er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Falster), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når man kigger i tendenserne står det klart, at internetbrugere tit søger efter bl.a. SKIL elhøvl online og køb SKIL elhøvl. Foruden dette oplever man tit folk efterspørge eksempelvis billig SKIL elhøvl, SKIL elhøvl priser og SKIL elhøvl tilbud, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Bedste tilbud på SKIL elhøvl

Det er temmelig fremkommeligt for forbrugerne at sammenholde priser på billige SKIL elhøvl online hos diverse internet handler, og altså har flertallet af firmaer på nettet ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på SKIL elhøvl markant, og endda love billig fragt.

Det kan dog trods alt være rentabelt at kigge forbi nogle internet webshops efter udsalg og tilbud på SKIL elhøvl online før du shopper, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Man skal imidlertid ikke glemme, at når en online virksomhed sælger billige SKIL elhøvl online til salg for en udsalgspris der kan ses som helt ekstremt favorabel, så kan det for det meste være en indikation på en svindel online butik. Shopping med kort er dog omfattet af en vedtægt, der beskytter køberen imod bedrageriske e-shops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale beløbet til SKIL elhøvl af flere omgange. Det tilbydes som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at online shoppere tit søger bl.a. billig SKIL elhøvl og SKIL elhøvl online. Man ser desuden jævnligt mennesker søge efter fx SKIL elhøvl tilbud, SKIL elhøvl priser og køb SKIL elhøvl.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot medfører nogenlunde belejlige genveje til at inspicere en hel del forhenværende forbrugeres betragtninger og herved er det godt, at du besigtiger internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige SKIL elhøvl online.

Facebook byder på ligeledes aldeles hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. Desuden er der en del internet selskaber som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af deres køb, som tillige kan drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige SKIL elhøvl online hos en webshop bør de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke super spændende, specielt på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne være at bemærke hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et billede på at online firmaet efterlever de gældende danske regler, samt at internet selskabet løbende besøges af specialister der kender til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for opbakning, ifald du forvoldes vanskeligheder med din bestilling af SKIL elhøvl. Endvidere anbefaler vi at man er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende regler i forbindelse med købet af SKIL elhøvl online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-forhandleren kører med.

Derfor er det samtidig relevant, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af SKIL elhøvl, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Silvan.

Niels gav 5 stjerner

Som altid

Hanne J gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Hanne V gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Morten Christiansen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Forud for at nogen handler billige SKIL elhøvl i en webbutik bør man på en vis måde tyde netshoppens forretningsaftale, dog er det typisk ikke super interessant. Ligeledes er det prisværdigt at du er sat ind i de elementære forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige SKIL elhøvl online, til eksempel hvilken returneringsret internet selskabet lover.
2Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, som burde være et bevis på at online virksomheden accepterer gældende dansk lovgivning, samt at internet virksomheden løbende evalueres af sagkyndige der forstår vilkårene på området. Forinden nogen handler billige SKIL elhøvl i en e-forhandler behøver de i princippet gennemløbe netshoppens betingelser.
3Den mest letkøbte type af levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men det betinges af at du opholder dig lige ved e-shoppens hjemsted. Den fragtform er selvfølgelig rigtig vital såfremt du mangler SKIL elhøvl straks. Alternativt så lover visse online forhandlere billig levering, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en præcis sum.
4Det er i dag super smart for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige SKIL elhøvl i blandt flere online forretninger, og herved præsterer massevis af netbutikker gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at udforske nogle enkelte online forhandlere efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris.
5Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lov, der redder folk overfor fup e-handler. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere betalingen senere.
6Nogle enkelte online selskaber frembyder fragt uden gebyr på SKIL elhøvl, men undertiden er det under betingelse af at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt må man foretrække den mindst kostelige leveringsversion, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen viser sig som regel ydermere virkelig fremkommelig. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter produkterne.
7En række e-handler giver i dag alverdens billige former for fragt til SKIL elhøvl. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo i høj grad smart, og ofte tillige den billigste løsning til levering.
8Trustpilot resulterer i helt belejlige muligheder for at efterforske ret mange øvrige brugeres tanker og derved foreslåes det, at du ser nærmere på internet virksomhedens ratings inden du shopper billige SKIL elhøvl online. Facebook tilbyder dig tilsvarende ultra belejlige løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed.
9Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt betydningsfuld om vi har brug for dine nye produkter om få sekunder, så herved er det fuldt ud aktuelt at man ser den forventede leveringsdato for SKIL elhøvl. En lang række online forhandlere stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent tidspunkt.