Bygpris.dk

Skruekompressor

Newsilver 3/90 skruekompressor
27.250 kr.
Læs mere
ABAC 10/270 400V-3 10 HK stationær skruekompressor
33.738 kr.
Læs mere
Skruekompressor7.5h/200 400v-3
41.466 kr.
Læs mere
Servicekit til kompressor ABAC Genesis
1.930 kr.
Læs mere
Skruekompressor NewSilver D10/300 med køletørre
41.875 kr.
Læs mere
Skruekompressor10h/270 400v-3
50.359 kr.
Læs mere
Silver 7,5 skruekompressor
32.498 kr.
Læs mere
Skruekompressor15h/6-13 400v-3
106.564 kr.
Læs mere
Skruekompressor15h/270 400v-3
92.595 kr.
Læs mere
Skruekompressor 20h/270 400v-3
66.431 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse firmaets regler.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige skruekompressor fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
For en del er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring skruekompressor.
Flere byggecentre præsterer et stort vareudvalg, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare skruekompressor.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og dermed har de fleste chancen for at købe online og hente varerne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre køber varer fra forskellige producenter, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af skruekompressor online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at købe skruekompressor online hos dem.
Diverse nichebutikker på nettet er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du forvente endnu mere kompetent rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop skruekompressor.
Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

skruekompressor bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

skruekompressor jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

skruekompressor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

skruekompressor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at gennemgå hver eneste udgift, og så notere online tilbud på dem slavisk.
2Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig meget gavnlig viden, især hvis du bruger engelske søgeord.
3Forud for at du indleder byggeriet må det være ultra fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Der kommer næsten altid utidige udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og altså vurderes det væsentligt at man har afsat god tid i kalenderen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Måske du burde vurdere om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Når du fremskaffer assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at hente en pris fra diverse entreprenører.
6Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig viser det sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
7Man skal aldrig undvære grej. Ofte kan det vise sig fornuftigt at have det til rådighed idet du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en klar køreplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du sammensætter handlingsplanen.
9Husk at du kan søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. Af den grund bør du løbende holde øje med prognosen for vejret i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er gået i gang med det komplicerede projekt.
11Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom sikkerhedssko som hjælp overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke får hjælp fra en professionel.
12Det vil vise sig fundamentalt at du har alle byggematerialer indkøbt i god tid før du indleder din byggeproces. Du kan lave en enkel huskeliste som indeholder det som er nødvendige, og som det næste efterse listen, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut flot. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

Flere online selskaber frembyder i vore dage diverse forskellige billige former for fragt til skruekompressor. En der er meget populær er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter den dag der passer dig. Metoden er jo temmelig praktisk, samt endda også den prisbilligste leveringsmetode.

Du kunne på samme måde påtænke at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver jævnligt en anelse mindre billig, men på den anden side særligt problemfri med skruekompressor online. Den billigste mulighed for levering er dog selv at hente produkterne, men dette beroer på at du lever i nærheden af internet shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på skruekompressor er naturligvis rigtig afgørende såfremt man mangler produkterne nu og her, og i det øjemed er det særdeles fornuftigt at vi studerer den forventede leveringsdato på skruekompressor. En hel del byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, som stiller krav om at bestillingen anbringes før et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ordnet forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

En hel del e-butikker garanterer levering uden gebyr på skruekompressor online, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt skulle man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, som ofte er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre giver klik-og-hent hvor du handler billig skruekompressor hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af skruekompressor i disse byer:

Søborg, Farum, Horsens, Kokkedal, Ringsted, Brønshøj, Frederikssund, Nakskov, Højbjerg, Haslev, Albertslund, Nærum, Virum, Gladsaxe, Rødovre, Thisted, Haderslev, Frederikshavn, Jyllinge, Korsør, Ikast, Hillerød, Valby, Aalborg, Nørresundby, Glostrup, Nyborg, Allerød, Hedensted, Tårnby, Aarhus, Odder, Frederiksberg, Charlottenlund, Roskilde, Slagelse, Silkeborg, Vordingborg, Lystrup, Herning, Stenløse, Risskov, Aabenraa, Holbæk, Brønderslev, Brøndby, Helsingør, Lyngby, Skive, Vanløse, Taastrup, Tilst, Frederiksværk, Lillerød, Varde, Middelfart, Ballerup, Viborg, Hobro, Grenaa, Rudersdal, Fredericia, Birkerød, Kolding, Næstved, Hvidovre, Dragør, Vejle, Brabrand, Skanderborg, København, Kalundborg, Vallensbæk, Svendborg, Åbyhøj, Køge, Holstebro, Greve, Solrød Strand, Ishøj, Nykøbing Falster, Sønderborg, Randers, Gentofte, Herlev, Struer, Hørsholm, Hedehusene, Værløse, Odense, Ølstykke, Hjørring, Rønne, og Esbjerg, .

Klik-og-hent for skruekompressor er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland).

Når man ser på statistikkerne står det markant, at internetbrugere ofte søger for eksempel skruekompressor priser og køb skruekompressor. Man ser desuden typisk netshoppere efterspørge bl.a. billig skruekompressor, skruekompressor online og skruekompressor tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Gode priser på skruekompressor

Det er i dag super problemfrit for os alle at finde tilbud på billige skruekompressor online på flere forhandlere på nettet, og altså har massevis af e-firmaer fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på skruekompressor voldsomt, og ydermere frembyde portofri levering.

Det kan dog alligevel blive tiden værd at granske enkelte internet forhandlere efter billige priser på skruekompressor online før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Man bør blot være så påvagt, at i tilfælde af at en forretning på nettet afhænder billige skruekompressor online til salg for en salgspris der er kolossalt overkommelig, er det tit være et bevis på en fup webbutik. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af en forordning, der redder dig som køber imod fup online forhandlere.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil betale regningen på skruekompressor i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Bauhaus.

Når man ser på data står det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis skruekompressor tilbud og billig skruekompressor. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter blandt andet skruekompressor online, køb skruekompressor og skruekompressor priser.

Kig på folks erfaringer

Trustpilot forærer dig super habile chancer for at efterse en lang række eksisterende konsumenters vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du undersøger online firmaets anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige skruekompressor online.

Facebook tilbyder desuden regulære gode metoder til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Desuden ses endda shops på nettet som tilbyder folk at meddele en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed må drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige skruekompressor online hos en netshop burde de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt, især hos de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge om online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det burde være et billede på at online virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at online forretningen nu og da undersøges af fagfolk der behersker de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, ifald du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel med skruekompressor. For øvrigt foreslår vi at kunden er sat ind i de primære vedtægter i forbindelse med købet af skruekompressor online, som for eksempel hvilken returpolitik internet firmaet tilbyder.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man når som helst gemmer ens kvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af skruekompressor, uanset om man har handlet hos Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Morten Christensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Maria gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Peter Thomsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en lov, hvilket støtter køberen imod falske e-shops. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, når du agter at afdrage pengene over tid.
2Trustpilot bringer dig absolut sikre genveje til at kortlægge en længere række tidligere forbrugeres kritik og derfor stiller vi forslag om, at du kigger på netshoppens ratings forud for at du shopper billige skruekompressor online. Facebook yder derudover fuldt ud stabile chancer for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.
3Temmelig mange forretninger på nettet yder i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til skruekompressor. En af de mest almindelige er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når det passer dig. Fragtmuligheden er jo usædvanlig bekvem, og ofte ydermere den mindst kostelige leveringstype.
4Den billigste løsning vil altid være at hente varerne selv, som desværre afhænger af at du har bopæl i kort afstand af online butikkens bopæl. Den form for levering er naturligvis ret væsentlig når man mangler skruekompressor omgående. Alternativt så yder visse e-shops i Danmark portofri levering, men ofte under forudsætning af at du handler for en fastsat sum.
5Fragtperioden er jo meget væsentlig om man absolut skal bruge produkterne om kort tid, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du undersøger leveringstidspunktet for skruekompressor. En række internet webshops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, men husk at det forudsætter at bestillingen køres igennem inden et aftalt tidspunkt.
6Forinden nogen handler billige skruekompressor i en e-forhandler behøver man de facto studere e-butikkens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig spændende. Tillige er det prisværdigt at du er sat ind i de mest vitale retningslinjer i forbindelse med købet af billige skruekompressor online, som fx hvilken returret internet butikken lover.
7Det er jo efterhånden usædvanlig fleksibelt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige skruekompressor fra flere internet handler, og til gengæld garanterer mange online webshops levering uden betaling. Men det kan imidlertid vise sig profitabelt at efterse enkelte e-firmaer efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at antage den billigste pris.
8Nogle internet varehuse yder levering uden beregning på skruekompressor, men i de fleste tilfælde kræver det at der købes for en fastsat pris. Derudover skulle man foretrække den billigste mulighed for fragt, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Denne bliver til tider til gengæld ret så smertefri. Den billigste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
9Vi tilråder at efterse om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et fingerpeg om at webbutikken tilslutter sig de officielle regler, samt at online webshoppen fra tid til anden kontrolleres af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige skruekompressor på en butik bør man i virkeligheden sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser.