Bygpris.dk

Skunklem

Dolle Timbersan BD60 Skunklem
20.268 kr.
Læs mere
Fakro DWT Thermo Skunklem
12.375 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan Classsic skunklem
750 kr.
Læs mere
Fakro DWF BD45 Skunklem
1.350 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan BD30 Skunklem
19.053 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan Hvid Skunklem
750 kr.
Læs mere
Dolle Timbersan Simple Skunklem
14.886 kr.
Læs mere
Fakro DWK Skunklem
875 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 56 Skunklem
11.655 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot skunklem.
Det er absolut utrolig afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Der kan være forskel på prisen på billige skunklem hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af skunklem.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og af den grund har du mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af skunklem online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
De fleste specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved får du formentlig ekstremt kompetent vejledning fra ansatte med specialistviden i netop skunklem.
De fleste webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du handler skunklem online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

skunklem harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

skunklem jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

skunklem silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

skunklem bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
2Det bør overvejes om projektet kan klares alene, eller du hellere burde investere i eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer eksperthjælp vil det normalt anbefales at få tilbud fra diverse entreprenører.
3Der findes et stort udvalg af instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget nyttig viden, særligt når man bruger engelske søgeord.
4Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
5Forud for at du igangsætter byggeriet kan det vise sig temmelig betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må liste en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du laver din agenda.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et budget for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive rationelt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde beløbet for dem slavisk.
8Der kommer stort set altid utidige hovedpiner når det handler om krævende projekter, og som følge heraf kan det være væsentligt at der er afsat god plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
9Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko der sikrer dig mod potentielle uheld. Det er smart med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
10Muligvis kan det blive fundamentalt at have de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og så eftergå hver eneste ting, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt i tilfælde af store byggeprocesser. Flere opgaver gør krav på flere personer. Desuden må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Du skal ikke fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet disponibelt idet du starter byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i din økonomiske plan.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er rigtig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er utrolig flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er hamrende betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Adskillige e-forhandlere foreslår nu et stort udvalg af billige leveringsmåder til skunklem. Den mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså virkelig let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan omvendt forsøge at få pakken bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Denne er almindeligvis en smule mere pebret, men lige så vel ret så bekvem for skunklem online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig nær online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på skunklem kan være usædvanlig relevant ifald du skal bruge produktet om få sekunder, og med det formål er det forholdsvis meningsfuldt at man finder det forventede leveringstidspunkt ved skunklem. En lang række internet forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at ordren indsendes før et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen betjent forinden de lageransatte får fri.

En hel del online varehuse sikrer gratis fragt på skunklem online, men undertiden kun hvis du aftager for en konkret sum. Som alternativ kan du gribe den mest betalelige leveringsmulighed, som mange gange vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

De fleste byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man handler billig skunklem online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på skunklem i disse områder:

Kalundborg, Hobro, Nykøbing Falster, Roskilde, Odder, Herning, Korsør, Gentofte, Lyngby, Ringsted, Ølstykke, Valby, Vanløse, Nakskov, Fredericia, Aarhus, Struer, Lillerød, Jyllinge, Næstved, Værløse, Kolding, Herlev, Charlottenlund, Vordingborg, Greve, Skanderborg, Holstebro, Taastrup, Haslev, Hillerød, Nørresundby, Glostrup, Allerød, Risskov, Nærum, København, Esbjerg, Hedehusene, Frederikssund, Gladsaxe, Hørsholm, Kokkedal, Hvidovre, Lystrup, Solrød Strand, Hjørring, Grenaa, Skive, Helsingør, Randers, Ikast, Ishøj, Haderslev, Rødovre, Virum, Ballerup, Køge, Brøndby, Middelfart, Aabenraa, Nyborg, Tilst, Brønshøj, Silkeborg, Thisted, Viborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Rudersdal, Rønne, Svendborg, Højbjerg, Brabrand, Hedensted, Holbæk, Horsens, Tårnby, Stenløse, Vallensbæk, Vejle, Sønderborg, Brønderslev, Farum, Aalborg, Dragør, Albertslund, Frederikshavn, Varde, Odense, Åbyhøj, Birkerød, Søborg, og Slagelse, .

Afhentning af skunklem er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i data står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx skunklem online og skunklem tilbud. Foruden dette ser man typisk netshoppere lede efter blandt andet køb skunklem, skunklem priser og billig skunklem, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på skunklem

Det er ualmindeligt smart for os alle at prissammenligne på billige skunklem online hos forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har de fleste e-forretninger været presset til at at reducere prisniveauet på skunklem enormt, og ovenikøbet byde på gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid vise sig profitabelt at tjekke diverse internet varehuse i Danmark efter billige priser på skunklem online forud for at du køber, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Man bør blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet shop forhandler billige skunklem online til en tilbudspris der anses for grænseløst gunstig, så kan det ofte være en varsel om en uægte e-forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, der beskytter os overfor uærlige internet webshops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil dække regningen på skunklem ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker som regel leder efter for eksempel skunklem online og køb skunklem. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge eksempelvis skunklem priser, billig skunklem samt skunklem tilbud.

Analyser eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot giver dig rigtig fantastiske chancer for at tyde diverse aktuelle brugeres ratings og af den grund er det en hjælp, at du eftersøger internet firmaets ratings forinden du lægger din bestilling på billige skunklem online.

Facebook præsterer derudover aldeles habile metoder til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi endda internet handler hvor du kan skrive en omtale af virksomhedens service, som tilmed bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige skunklem online hos en internet handler kunne de til hver en tid skimme webshoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke særlig spændende, særligt hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne være at granske om online forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket længe har været en indikator for at netbutikken opfylder de gældende danske regler, og at webshoppen nu og da besigtiges af fagmænd som er inde i lovene på området.

Derudover giver det dig anledning til opbakning, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din handel med skunklem. Endvidere er det klogt at du er påpasselig med de mest aktuelle reglementer gældende for bestillingen af skunklem online, f.eks. den returret internet shoppen anvender.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, således man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af skunklem, uanset om man handler hos Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Jan Kristensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Birthe Jørgensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Michael gav 5 stjerner

Bestilte online

Peter gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket forsvarer dig som køber overfor bedrageriske internet foretagender. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil dække betalingen over flere uger.
2En række butikker på nettet giver nu til dags alverdens billige former for levering til skunklem. En af favoritterne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine produkter den dag der passer dig. Metoden er jo rigtig bekvem, samt ofte derudover den billigste leveringsmodel.
3Visse netbutikker garanterer fragt uden omkostninger på skunklem, men for det meste kræves det at du aftager for en konkret sum. I øvrigt skulle du vælge den billigste leveringsversion, som ofte vil være at få dem til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtformen viser sig gerne til gengæld temmelig bekvem. Den mest billige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
4Det er efterhånden virkelig smart for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige skunklem hos forskellige firmaer på nettet, og af den grund lover mange e-forhandlere fragt uden betaling. Det kan stadigvæk være nyttigt at inspicere nogle online outlets efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
5Forud for at nogen shopper billige skunklem hos en e-handler burde man i reglen sætte sig ind i deres forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig spændende. For øvrigt er det fornuftigt at køber er på vagt for de primære betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige skunklem online, som fx hvilken returret virksomheden lover.
6Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du bor nærved e-firmaets lager. Den løsning til levering kan være vældig udslagsgivende forudsat man står og skal bruge skunklem om kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere online shops fragt uden beregning, men i reglen kun såfremt du aftager for en fastsat sum.
7Generelt foreslår vi at tjekke om e-butikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at online butikken overholder de danske regler, og at forretningen undertiden monitoreres af fagfolk som mestrer de gældende vilkår. Før nogen køber billige skunklem på en internet virksomhed behøver man når alt kommer til alt kigge på e-shoppens handelsbetingelser.
8Trustpilot genererer ganske pæne løsninger til at læse flere nuværende forbrugeres oplevelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online shoppens kritik forinden du bestiller billige skunklem online. Facebook fremskaffer tillige tilpas fortræffelige genveje til at få kendskab til online firmaets pålidelighed.
9Fragtperioden er jo yderst væsentlig såfremt vi mangler din ordre straks, og med det formål er det nemlig relevant at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved skunklem. En hel del netshops i Danmark stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på flere varenumre, som dog er afhængig af at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt klokkeslæt.