Bygpris.dk

Slagsaks

BHS 1040 Slagsaks
20.543 kr.
Læs mere
Slagsaks Holzmann BSS1000P prof
14.799 kr.
Læs mere
GS 1000 Slagsaks Bernardo
4.489 kr.
Læs mere
HLS 1050 x 1,5 Guillotine slagsaks Bernardo
23.186 kr.
Læs mere
Slagsaks PH 1000 HM
33.500 kr.
Læs mere
Slagsaks Holzmann BSS 1000
4.199 kr.
Læs mere
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning Alphacut
1.098 kr.
Læs mere
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning variocut
3.100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge forretningens regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot slagsaks.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er navnligt en mulighed i de gængse byggekæder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige slagsaks hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle tilbyder faglig sparring. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af slagsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af slagsaks online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har kunderne valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Dermed kan du spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at handle slagsaks online på deres side.
Diverse specialiserede netshops har meget ekspertise i deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du forvente ekstra begavet assistance fra folk der er specialister i lige præcis slagsaks.
En masse nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

slagsaks jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slagsaks silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

slagsaks harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

slagsaks bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en klar strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din køreplan.
3Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal få professionel hjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du får assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere en pris fra flere leverandører.
4Ved opgaver udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således bør du tit undersøge vejrmeldingerne i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden varsel starter med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
5Man vil aldrig nogensinde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være strategisk at have grejet til disposition før du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden godt at medregne omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
6Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
7Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet når renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
8Det er fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive rationelt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så kortlægge mulige tilbud på dem alle sammen.
9Der kommer typisk overraskende vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og ergo vil det vise sig vigtigt at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, som gør at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
10Der findes mange guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er kilde til vældig meget anvendelig oplysning, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
11Det vil vise sig betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du indleder din byggeproces. Du har fordel af at notere en hurtig liste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og så gennemgå hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
12Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når der er tale om omfattende byggeopgaver. Store ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Størstedelen af e-firmaer frembyder i vore dage et stort udvalg af billige metoder til levering til slagsaks. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså virkelig smertefri, og i mange tilfælde endvidere den billigste fragtløsning.

Du kunne derudover vælge at vælge udbringning til din bolig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver oftest en tand mere pebret, men omvendt i høj grad gnidningsløs ved køb af slagsaks online. Den billigste leveringsudgave er dog selv at hente pakken, som jo kræver at du fysisk befinder dig nær online webshoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på slagsaks kan vise sig at være særligt betydningsfuld ifald du skal bruge produktet nu og her, så i det øjemed er det relativt afgørende at man undersøger den estimerede leveringsdato på slagsaks. Størstedelen af online outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer online, men som imidlertid er afhængig af at ordren gennemføres inden et aftalt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

En række e-shops i Danmark tilbyder portofri levering på slagsaks online, men ofte kun såfremt der bestilles for en fastsat sum. Alternativt skal man tage den mest billige form for fragt, der ofte vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig slagsaks online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på slagsaks i følgende byer:

Højbjerg, Vejle, Haderslev, Helsingør, Glostrup, Stenløse, Birkerød, Odense, Nørresundby, Ishøj, Hedehusene, Jyllinge, Dragør, Ølstykke, Solrød Strand, Taastrup, Nykøbing Falster, Kalundborg, Vordingborg, Korsør, Køge, Tilst, Svendborg, København, Frederiksberg, Grenaa, Horsens, Gladsaxe, Brøndby, Brønderslev, Hedensted, Åbyhøj, Værløse, Rudersdal, Herning, Rønne, Skanderborg, Brønshøj, Nærum, Ringsted, Randers, Vanløse, Risskov, Sønderborg, Middelfart, Farum, Frederiksværk, Herlev, Frederikssund, Nyborg, Valby, Silkeborg, Kolding, Aarhus, Skive, Viborg, Varde, Aabenraa, Odder, Lillerød, Hillerød, Næstved, Allerød, Hjørring, Nakskov, Ballerup, Albertslund, Esbjerg, Kokkedal, Greve, Rødovre, Struer, Søborg, Fredericia, Virum, Holbæk, Tårnby, Holstebro, Hørsholm, Gentofte, Brabrand, Lystrup, Hvidovre, Haslev, Lyngby, Vallensbæk, Slagelse, Charlottenlund, Frederikshavn, Hobro, Roskilde, Thisted, Aalborg, og Ikast, .

Afhentning af slagsaks er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. slagsaks priser og slagsaks online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel køb slagsaks, billig slagsaks og slagsaks tilbud, plus de store byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Den bedste pris på slagsaks

Det er jo efterhånden særligt problemfrit for forbrugerne at søge information om priser på billige slagsaks online fra flere internet forretninger, og så har flere internet forhandlere været nødt til at presse prisniveauet på slagsaks eftertrykkeligt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Det kan alligevel være fordelagtigt at granske forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på slagsaks online forud for at du køber, således at du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at når en forretning på nettet markedsfører billige slagsaks online til en salgspris der kan virke umådelig letkøbt, så kunne det mange gange være et signal om en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er trods alt dækket ind under et regelsæt, der assisterer os overfor svindlende internet virksomheder.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at afdrage omkostningerne til slagsaks over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Når man ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere ofte søger eksempelvis køb slagsaks og billig slagsaks. Vi ser derudover mange gange netshoppere efterspørge fx slagsaks tilbud, slagsaks priser samt slagsaks online.

Udforsk tidligere køberes meninger

Trustpilot yder de facto ærlige løsninger til at udforske mange forhenværende brugeres bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du efterforsker online firmaets omtaler forud for at du handler billige slagsaks online.

Facebook tilbyder dig lignende egentlig fremragende muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed. I øvrigt er der faktisk butikker på nettet hvor du kan registrere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige slagsaks online i en shop bør man i reglen få overblik over e-butikkens betingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant, især med de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Et nemmere alternativ kan derfor være at se hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en forsikring om at online firmaet opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at online webshoppen af og til revurderes af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du får dilemmaer ved din bestilling af slagsaks. Tilmed går vi ind for at køberen er vidende om de elementære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af slagsaks online, eksempelvis den returrettighed internet virksomheden lover.

På grund af dette er det også vigtigt, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af slagsaks, uanset om man har købt ved Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Lene gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Anne B gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Kim Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Louise I gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være temmelig ligetil for alle at prissammenligne online på billige slagsaks hos diverse online selskaber, og altså frembyder mange internet forhandlere billig levering. Trods dette kan det stadigvæk blive lukrativt at se nærmere på nogle online webshops efter tilbud og rabat forinden du handler, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
2Nogle få internet butikker yder portofri levering på slagsaks, men ofte er det forbeholdt når der købes for en bestemt sum. Som alternativ kan man gribe den billigste leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis lige så vel ret fremkommelig. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
3Leveringsdygtigheden er meget væsentlig ifald man står og skal bruge dine nye varer om kort tid, så herved er det naturligvis klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på slagsaks. En hel del webshops udlover billig 1 hverdags levering på deres favorit varer, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren placeres før et besluttet tidspunkt.
4Mange webshops i Danmark udlover i vore dage et stort udvalg af billige fragttyper til slagsaks. En af de mest anvendte er i dag udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er tid til det. Fragtformen er altså rigtig smart, samt desuden ydermere den billigste leveringsversion.
5Forinden nogen bestiller billige slagsaks hos en e-butik kan man for at være på den sikre side løbe igennem deres vilkår, men det er mange gange ikke særlig spændende. I øvrigt slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de fundamentale vilkår der har betydning for bestillingen af billige slagsaks online, som for eksempel hvilken bytteret online forretningen garanterer.
6Trustpilot præsterer stort set hensigtsmæssige genveje til at fortolke ganske mange andre køberes kritik og derved rekommanderer vi, at du gransker internet shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige slagsaks online. Facebook yder for øvrigt en del værdifulde muligheder for at få indtryk af internet butikkens popularitet.
7Den billigste leveringsversion vil altid være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens adresse. Den leveringsudgave er selvfølgelig ultra central når man har brug for slagsaks øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle enkelte internet webshops fragt uden gebyr, men typisk kun når der bestilles for en præcis sum.
8Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en retningslinje, hvilket dækker dig overfor uærlige internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du benytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre prisen i flere bidder.
9Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er en antydning af at online webshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden nu og da monitoreres af eksperter som kender bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige slagsaks hos en internet forhandler burde de altid betragte butikkens forretningsvilkår.