Bygpris.dk

Slagskruetrækker

Makita Slagskruetrækker 18V
1.325 kr.
Læs mere
Makita DTD171Z Slagskruetrækker LXT®
1.830 kr.
Læs mere
Makita HYDRAULISK SLAGSSKRUETRÆK 18V
2.340 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
1.145 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18-Basic i Systainer3
2.475 kr.
Læs mere
Makita DTD153TB Slagskruetrækker 18V 5,0Ah
1.995 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.229 kr.
Læs mere
Bosch Akku-Slagskruetrækker GDR 12V-105 SOLO
1.585 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Set T18
5.884 kr.
Læs mere
Bosch AKKU-SLAGSKRUETRÆKKER GDR12V-105 2X2ALB
2.423 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
1.410 kr.
Læs mere
Makita Slagskruetrækker 18V
2.423 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Plus i Systainer3
4.129 kr.
Læs mere
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 HPC 4,0 I-Plus i Systainer3
4.568 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker id515 15-del
227 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker 6-del id506
334 kr.
Læs mere
Slagskruetrækkersæt Wera 932/6
540 kr.
Læs mere
Slagskruetrækker Wera 2090/17
2.060 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 18 V LI-ION OFA
649 kr.
Læs mere
Slagskruetrækkersæt Teng Tools TTID20
295 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 18 Volt SOLO
419 kr.
Læs mere
Akku Slagskruetrækker 20 Volt SOLO
619 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.598 kr.
Læs mere
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 12V (601114890)
575 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 HPC 4,0 I-Plus
4.795 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 C 3,1-Plus
4.395 kr.
Læs mere
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 BL 12V (601115890)
948 kr.
Læs mere
METABO AKKE SLAGSKRUETRÆKKER SSD 18 LTX 200 BL SOLO uden batteri og lader
1.475 kr.
Læs mere
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18-Basic
2.448 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør man læse forretningens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring slagskruetrækker.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot slagskruetrækker.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige slagskruetrækker fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i det meste af landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne selv. Dermed har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar hente varerne lige nu.
De kendte byggecentre samler produkter fra alverdens producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af slagskruetrækker online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
Mange nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du handler slagskruetrækker online på deres hjemmeside.
En masse specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig forventes det at du får super konstruktiv rådgivning fra personale der er eksperter i netop slagskruetrækker.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

slagskruetrækker silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

slagskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

slagskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

slagskruetrækker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at have værktøjet klar når du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Måske du burde vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør sikre dig assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at indhente forslag fra forskellige virksomheder.
3Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således skal du løbende holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive økonomisk at dokumentere samtlige udgifter, og herefter gennemgå prisen på dem slavisk.
5Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt betydningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det kommer til vigtige projekter. Krævende projekter kræver flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
7Det viser sig meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du går i gang med projektet. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres det du får brug for, og som det næste eftergå punkterne, således at du er sikker på at du har det hele.
8Der kommer som regel pludselige problematikker ved svære projekter, og følgelig vil det være vigtigt at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, med det formål at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
9Der er utrolig mange vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube faciliterer vældig meget udbytterig oplysning, især hvis du benytter den engelske version.
10Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedssko som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke skaffer professionel assistance.
11Forberedelse viser sig som kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
12I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter altså at ombygningen påvirker miljøet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som jo er rigtig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Masser af internet shops udlover i vore dage alverdens billige fragtmuligheder til slagskruetrækker. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo vældig smart, samt tit også den billigste fragtmetode.

Du kan tillige forsøge at få produkterne bragt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er undertiden et hak mindre billig, men til gengæld i høj grad gnidningsløs ved køb af slagskruetrækker online. Den prisbilligste løsning til levering er dog at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på slagskruetrækker er virkelig essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge produkterne om et øjeblik, og med det formål er det i sandhed afgørende at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på slagskruetrækker. Flere internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, men glem ikke at det beroer på at handlen laves før et fastslået klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne klar forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Enkelte byggeforretninger tilbyder fragt uden omkostninger på slagskruetrækker online, men for det meste afkræver det at der handles for en fastsat pris. Derudover kan man snuppe den billigste metode til levering, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

De store netshops tildeler afhentning hvor man køber billig slagskruetrækker hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. De udlover blandt andet klik-og-hent på slagskruetrækker i følgende byer:

Esbjerg, Rudersdal, Åbyhøj, Roskilde, Taastrup, Værløse, Ballerup, Ølstykke, Valby, Viborg, Ishøj, Kolding, Frederikssund, Albertslund, Stenløse, Rødovre, Aalborg, Brøndby, Haderslev, Lillerød, Højbjerg, Helsingør, Holstebro, Middelfart, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Aarhus, Nakskov, Greve, Farum, Frederikshavn, Thisted, Fredericia, Hørsholm, Hillerød, Kokkedal, Tårnby, Lystrup, Sønderborg, Risskov, Struer, Odder, Køge, Kalundborg, Aabenraa, Gladsaxe, Slagelse, Brønderslev, Holbæk, Rønne, Lyngby, Næstved, Hedensted, Hobro, Nærum, Jyllinge, Vanløse, Silkeborg, Gentofte, Tilst, Nørresundby, Horsens, Svendborg, Glostrup, Virum, Vallensbæk, Ikast, Haslev, Allerød, Ringsted, Frederiksværk, Vejle, Randers, Hedehusene, Hjørring, Frederiksberg, Herlev, Nyborg, København, Søborg, Brabrand, Varde, Brønshøj, Hvidovre, Vordingborg, Skanderborg, Solrød Strand, Skive, Herning, Odense, Birkerød, Dragør, Korsør, og Grenaa, .

Klik-og-hent ift. slagskruetrækker er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. slagskruetrækker tilbud og slagskruetrækker priser. Derudover ser vi tit folk søge efter fx køb slagskruetrækker, slagskruetrækker online og billig slagskruetrækker, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Spar penge på slagskruetrækker

Det er efterhånden ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige slagskruetrækker online fra flere e-shops, og så har en hel del internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at formindske prisen på slagskruetrækker helt i bund, og ydermere tilbyde levering uden betaling.

Trods dette kan det immervæk blive fordelagtigt at tjekke et par e-handler efter tilbud og rabatter på slagskruetrækker online før du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal blot være så påpasselig, at såfremt en shop på nettet annoncerer billige slagskruetrækker online for en pris der anses for utrolig letkøbt, så kan det undertiden være en indikator for en fup internet webshop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en regel, hvilket beskytter dig overfor falske butikker på nettet.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere pengene til slagskruetrækker af flere omgange. Det fås ofte ved nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at netshoppere tit kigger efter bl.a. køb slagskruetrækker og slagskruetrækker priser. Man ser derudover mange gange online shoppere lede efter blandt andet slagskruetrækker tilbud, billig slagskruetrækker og slagskruetrækker online.

Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer fuldstændig troværdige chancer for at kortlægge flere forhenværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på online webshoppens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige slagskruetrækker online.

Facebook yder på samme måde faktisk uafhængige løsninger til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Tilmed ser vi mange internet foretagender hvor folk kan frembringe en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige slagskruetrækker online i en e-forhandler kan de altid tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke specielt ophidsende, særligt ved de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kontrollere om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en angivelse af at online forretningen respekterer de danske regler, og at internet selskabet en gang i mellem gennemses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du får vanskeligheder ved dit køb af slagskruetrækker. Udover dette slår vi et slag for at man er hensynstagende til de grundlæggende vilkår der har indvirkning på bestillingen af slagskruetrækker online, som for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen garanterer.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man når som helst kan påvise sin bestilling af slagskruetrækker, uagtet om man har bestilt ved XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Charlotte P gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jens H gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Niels C gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til internetshopping
1Det er i dag yderst hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge information om priser online på billige slagskruetrækker i blandt flere online butikker, og af den grund yder massevis af shops på nettet fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid være tiden værd at udforske et par netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at du er på den sikre side med at indhente den bedste pris.
2Trustpilot præsterer relativt sikre genveje til at studere en stor gruppe andre forbrugeres evalueringer og derfor slår vi et slag for, at du studerer e-forretningens kritik forinden du køber billige slagskruetrækker online. Facebook tilbyder dig tilsvarende faktisk gode muligheder for at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
3Leveringshastigheden er særligt central i tilfælde af at man skal bruge varerne med det samme, så af den grund er det helt afgørende at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid for slagskruetrækker. En stor portion internet virksomheder stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter, som alligevel er påkrævet at bestillingen placeres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
4Inden nogen handler billige slagskruetrækker på en online webshop behøver man i og for sig kigge på dens forretningsaftale, men det er naturligvis en omfattende opgave. Yderligere stiller vi forslag om at køber er sat ind i de mest vedkommende regler der har indflydelse på købet af billige slagskruetrækker online, som eksempelvis hvilken bytteret internet virksomheden garanterer.
5Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en lov, hvilket forsvarer kunden imod falske online outlets. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere prisen over tid.
6Den mindst kostelige løsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være yderst vital når du står og skal bruge slagskruetrækker inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte firmaer på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der aftages for et bestemt beløb.
7Vi tilråder at undersøge hvorvidt online butikken er e-mærket, da det er et signal om at online forhandleren tilslutter sig de officielle danske regler, samt at webshoppen ofte føres tilsyn med af jurister der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Før folk bestiller billige slagskruetrækker i en webshop behøver de egentlig granske forhandlerens handelsbetingelser.
8En masse internet outlets yder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til slagskruetrækker. Den mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når der er tid til det. Leveringsformen er altså ekstremt smertefri, samt endda endvidere den mest letkøbte leveringsmåde.
9Nogle enkelte e-firmaer tilbyder fri fragt på slagskruetrækker, men typisk kræver det at der købes for en konkret sum. Derudover kan man udse dig den mest prisbevidste fragtform, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver beklageligvis derudover særdeles uproblematisk. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.