Bygpris.dk

Slagtæller

Slagtæller 0125 305-5-h-i
854 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 308-5-v-ii
1.177 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 306-5-h-ii
854 kr.
Læs mere
Slagtæller 0125 307-5-v-i
1.231 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 301-h-i
1.462 kr.
Læs mere
Slagtæller 0312 001-i
1.994 kr.
Læs mere
Slagtæller 0312 002-ii
1.994 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 304-v-ii
1.652 kr.
Læs mere
Slagtæller 0150 302-h-ii
1.551 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse butikkens betingelser.
For nogle er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring slagtæller.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige slagtæller fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste tilbud, imens andre har kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare slagtæller.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af slagtæller online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er specialister i de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage mere kyndig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis slagtæller.
Størsteparten af nichebutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller slagtæller online på deres side.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slagtæller jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

slagtæller silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

slagtæller harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

slagtæller bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig næsten altid uventede bump på vejen når det kommer til svære byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i tidsplanen, således at man er sikker på at nå i mål med projektet.
2Du vil nødig gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være meningsfuldt at have grejet ved hånden forinden du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her omkostninger i det økonomiske overblik.
3Du kan tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en professionel til områder af det. Hvis du tager imod professionel assistance vil det normalt anbefales at indhente uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
4Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder ret så meget almennyttig viden, navnligt forudsat at du kigger på engelsk.
5For projekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således må du jævnligt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne når du netop er i fuld gang med dit omfattende projekt.
6Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
7Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være rationelt at nedfærdige hver enkelt udgift, og dernæst nedfælde eventuelle tilbud på dem slavisk.
8Inden du indleder byggeprocessen kan det blive ultra essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ved større byggeprocesser. Større ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Måske kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede materialer til rådighed før du påbegynder dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og så gennemløbe oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Man kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen påvirker klimaet.
12Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din køreplan.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En del online forretninger foreslår nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for levering til slagtæller. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig særligt fleksibel, og typisk endda den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan tillige vælge at få varerne bragt til din bopæl eller til din arbejdsplads. Den viser sig beklageligvis lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld meget simpel ift. slagtæller online. Den mest billige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken, som dog afhænger af at du bor tæt på netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på slagtæller er naturligvis ualmindeligt essentiel såfremt man absolut skal bruge ordren om kort tid, så i det øjemed er det rimelig på sin plads at man finder den estimerede leveringstid ved slagtæller. Temmelig mange byggecentre – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række varer online, som imidlertid er regnet ud fra at transaktionen gennemføres før et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsted forud for at lagermedarbejderne får fri.

Flere online varehuse sikrer levering uden betaling på slagtæller online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ kan man gribe den mest letkøbte slags levering, som tit vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

Masser af webshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig slagtæller online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder fx afhentning af slagtæller i følgende områder:

Brønshøj, Sønderborg, Hvidovre, Virum, Vejle, Rudersdal, Herning, Ishøj, Holbæk, Grenaa, Hjørring, Vanløse, Aabenraa, Skive, Allerød, Hedensted, Tilst, Slagelse, Køge, Lyngby, Hedehusene, Jyllinge, Solrød Strand, Kolding, Frederiksberg, Viborg, Helsingør, Nakskov, København, Taastrup, Rønne, Farum, Søborg, Lystrup, Skanderborg, Silkeborg, Brønderslev, Birkerød, Randers, Glostrup, Valby, Åbyhøj, Albertslund, Ikast, Haslev, Aalborg, Fredericia, Gentofte, Roskilde, Esbjerg, Kokkedal, Svendborg, Hobro, Korsør, Stenløse, Næstved, Hørsholm, Varde, Ballerup, Risskov, Rødovre, Odense, Ølstykke, Lillerød, Hillerød, Frederikshavn, Brabrand, Haderslev, Værløse, Brøndby, Vallensbæk, Nyborg, Højbjerg, Tårnby, Frederikssund, Nørresundby, Nærum, Odder, Greve, Middelfart, Horsens, Aarhus, Gladsaxe, Frederiksværk, Herlev, Holstebro, Kalundborg, Vordingborg, Ringsted, Struer, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Dragør, og Thisted, .

Click-and-collect af slagtæller er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved indkig i søgedata står det klart, at netshoppere mange gange søger efter bl.a. slagtæller tilbud og billig slagtæller. Foruden dette ser man som regel folk søge blandt andet slagtæller priser, slagtæller online og køb slagtæller, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på slagtæller

Det er jo rigtig gnidningsløst for internetbrugere at sammenholde priser på billige slagtæller online fra diverse e-handler, og følgelig har massevis af online varehuse set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på slagtæller eftertrykkeligt, og derudover garantere levering uden betaling.

Dog kan det alligevel vise sig smart at granske enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på slagtæller online forinden du placerer ordren, så du er tryg ved at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal bare være opmærksom på, at når en e-butik afsætter billige slagtæller online til salg for en tilbudspris der kan virke mystisk gunstig, bør det tit være en indikation på en fup internet butik. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, der beskytter køber imod svindlende online virksomheder.

Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afbetale omkostningerne til slagtæller over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på data bliver det klart, at mennesker ofte søger efter blandt andet slagtæller priser og køb slagtæller. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge blandt andet billig slagtæller, slagtæller online og slagtæller tilbud.

Analyser tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot præsterer uden sammenligning tiltalende chancer for at se nærmere på mange forhenværende brugeres opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår netbutikkens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige slagtæller online.

Facebook fører til lige så vel super fine genveje til at få indsigt i online webshoppens popularitet. Her møder vi en række webbutikker som tilbyder folk at meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed burde drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige slagtæller online hos en internet webshop kunne man ideelt set granske virksomhedens regler, dog er det i reglen en omfattende opgave, især ved de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket er et bevis på at webbutikken efterfølger den officielle danske lovgivning, og at e-handlen løbende undersøges af specialister som kender til vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, hvis du forvoldes udfordringer ved dit køb af slagtæller. Ydermere er det prisværdigt at køberen er obs på de mest vitale reglementer der kan influere på bestillingen af slagtæller online, for eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet tilbyder.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadig bevarer ens ordremail, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af slagtæller, uafhængig af om man handler hos Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller Bauhaus.

Rasmus F gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Rasmus R gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Kim E gav 5 stjerner

Fremragende!

Christian D gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online indkøb
1Trustpilot resulterer i super passende chancer for at tyde en lang række øvrige køberes synspunkter og af den grund er det at foretrække, at du eksaminerer online butikkens omtaler forud for at du bestiller billige slagtæller online. Facebook fremskaffer lige så vel i højeste grad uafhængige genveje til at få en idé om internet butikkens popularitet.
2Forinden nogen køber billige slagtæller hos en e-butik burde man uden tvivl have øje for e-butikkens handelsbetingelser, det er dog ofte et tidskrævende projekt. Foruden dette stiller vi forslag om at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der influerer på bestillingen af billige slagtæller online, for eksempel hvilken returret webbutikken kører med.
3Det er efterhånden super enkelt for købere at sammenligne priser online på billige slagtæller fra forskellige e-forretninger, og følgelig yder massevis af online virksomheder fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk være profitabelt at granske diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
4Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et lovbud, hvilket beskytter os imod snydagtige internet selskaber. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage regningen af flere omgange.
5Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en sikring om at internet selskabet respekterer de officielle regler, udover at e-forretningen løbende besigtiges af sagkyndige der kender de gældende vilkår. Før nogen handler billige slagtæller på en internet webshop kunne de til hver en tid studere netshoppens vilkår.
6Leveringshastigheden er jo ekstremt essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det ret fornuftigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for slagtæller. Temmelig mange online webshops yder billig dag-til-dag fragt på flere varenumre, men som ikke desto mindre regnes ud fra at bestillingen placeres før et nøjagtigt klokkeslæt.
7Indtil flere online selskaber præsterer billig fragt på slagtæller, men undertiden kun hvis der shoppes for en konkret pris. Desuden kan man tage den mest prisbevidste metode til levering, hvilket typisk vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er af og til tillige rigtig problemfri. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
8En hel del internet selskaber udlover i vore dage en hel del forskellige billige fragtløsninger til slagtæller. Førstevalget hos mange er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter din bestilling lige når det passer dig. Metoden er jo ret bekvem, og oftest desuden den mest letkøbte leveringsversion.
9Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du befinder dig i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo usædvanlig aktuel om vi står og skal bruge slagtæller om kort tid. Alternativt så tilbyder flere firmaer på nettet portofri fragt, men oftest under forudsætning af at du indkøber for en præcis sum.