Bygpris.dk

Slangeholder

Slangeholder 60 m.
80 kr.
Læs mere
Slangeholder 30 m.
60 kr.
Læs mere
Slangeholder hvid - (stor model)
85 kr.
Læs mere
Slangeholder galvaniseret
164 kr.
Læs mere
Slangeholder hvid (lille model)
55 kr.
Læs mere
Slangevogn HT 80 meter rustfrit stål Kärcher HT 80
667 kr.
Læs mere
Slangetromle HR 25 Kärcher
380 kr.
Læs mere
Slangerulle m/20 m slange 1/2 Kärcher CR 7.220 Automatic
1.549 kr.
Læs mere
Vægholder Kärcher
65 kr.
Læs mere
Slangeholder med opbevaringsskab GROUW
129 kr.
Læs mere
Slangevogn Kärcher HT 80 KIT
1.149 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af slangeholder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot slangeholder.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er navnligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige slangeholder hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, og nogle har service. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber varer fra mange nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af slangeholder online.
De gængse byggecentre findes i det meste af landet, og derfor har de fleste valget om at handle online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og samtidig skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som kan give øget tryghed til dig som køber online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber slangeholder online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor forventes det at du får ekstra konstruktiv vejledning fra personale der er eksperter i netop slangeholder.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

slangeholder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slangeholder silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

slangeholder bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

slangeholder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man vil ikke på noget tidspunkt fattes grej. Tit kan det være strategisk at du har udstyret til disposition før du starter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Det er vigtigt at have lavet et budget for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og herefter nedfælde prisen på dem én efter én.
3Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive vildt vigtigt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Det vil vise sig at have noget at sige at du har samtlige materialer disponible i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel lave en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå det du skal bruge, og så gennemgå hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
5Der er alle mulige former for artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver en masse almennyttig information, specielt ifald du bruger den engelske version.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst ved større projekter. Enkelte byggeprojekter behøver mere end en person. Dertil vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Der kommer utvivlsomt overraskende hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det er det vigtigt at der afsættes passende tid i agendaen, således at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
8Godt forarbejde viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din plan.
9Det kan overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal hente professionel assistance til delelementer af det. Når du vil benytte eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
10Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig går i gang med at vælte ned bedst som du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
11I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte betinger at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
12Du skal nødig negligere dit velbefindende, så husk påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En masse internet handler yder i dag flere billige former for levering til slangeholder. En favorit er i vore dage pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er altså særligt nem, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde lige så vel foretrække at vælge afsending til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men omvendt ultra enkel ved køb af slangeholder online. Den mest billige form for levering er dog at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på slangeholder er ret essentiel hvis man mangler ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det jo centralt at du besigtiger den estimerede leveringsdato ved slangeholder. En stor portion byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres primære varer online, som stiller krav om at bestillingen anbringes forinden et fastslået tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen fikset inden de logistikansatte tager hjem.

Visse internet webshops lover fragt uden beregning på slangeholder online, men ofte kun når man handler for en konkret sum. I øvrigt kunne du overveje den mest betalelige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del byggecentre udlover afhentning hvor man bestiller billig slangeholder hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne tildeler fx afhentning af slangeholder i følgende områder:

Brønshøj, Frederikshavn, Dragør, Kalundborg, Kokkedal, Hedehusene, Valby, Birkerød, Kolding, Haderslev, Roskilde, Holstebro, Middelfart, Hillerød, Vanløse, Nykøbing Falster, Lystrup, Odense, Frederikssund, Skive, Struer, Hørsholm, Risskov, Aabenraa, Frederiksberg, Virum, Aalborg, Nakskov, Helsingør, Ringsted, Thisted, Korsør, Esbjerg, Frederiksværk, Hedensted, Næstved, Højbjerg, Værløse, Brøndby, Søborg, Lillerød, Tårnby, Sønderborg, Rødovre, Lyngby, Allerød, Slagelse, Jyllinge, Ballerup, Vallensbæk, Ikast, Brønderslev, Rudersdal, Nørresundby, København, Haslev, Brabrand, Nyborg, Stenløse, Vejle, Hvidovre, Ishøj, Farum, Silkeborg, Glostrup, Albertslund, Greve, Vordingborg, Grenaa, Ølstykke, Gentofte, Herning, Viborg, Skanderborg, Taastrup, Herlev, Varde, Fredericia, Charlottenlund, Gladsaxe, Køge, Åbyhøj, Randers, Nærum, Holbæk, Svendborg, Odder, Tilst, Aarhus, Hobro, Horsens, Rønne, Hjørring, og Solrød Strand, .

Afhentning af slangeholder er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland).

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter fx billig slangeholder og køb slangeholder. Vi ser desuden typisk netshoppere kigge efter fx slangeholder tilbud, slangeholder priser og slangeholder online, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan.

Spar penge på slangeholder

Det har vist sig at være ret så enkelt for os alle at tjekke tilbud på billige slangeholder online på forskellige internet butikker i Danmark, og herved har flertallet af forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at presse priserne på slangeholder en hel del, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Dog kan det trods alt være lukrativt at undersøge nogle få outlets på nettet efter tilbud og udsalg på slangeholder online forinden du placerer ordren, således at du er garanteret at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en e-handler frembyder billige slangeholder online til salg for en pris som er besynderligt tiltalende, bør det ofte være en indikation på en uoprigtig internet webshop. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en lov, der beskytter køberen overfor uoprigtige online forhandlere.

Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere regningen på slangeholder senere. Det fås som regel ved niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at mennesker typisk søger efter for eksempel slangeholder priser og slangeholder tilbud. Derudover oplever man tit internet shoppere lede efter for eksempel slangeholder online, billig slangeholder og køb slangeholder.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot genererer fuldt ud fine chancer for at vurdere diverse forhenværende konsumenters erfaringer og derfor foreslåes det, at du besigtiger netshoppens ratings inden du shopper billige slangeholder online.

Facebook byder på lignende relativt troværdige løsninger til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Derudover er der endda online virksomheder som tilbyder folk at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som ydermere kan benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige slangeholder online på en e-forretning behøver de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens regler, det er dog oftest et tidskrævende arbejde, særligt på de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kan være at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en erklæring om at webshoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at e-handlen en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende vilkår.

Derudover giver det dig genvej til assistance, såfremt du udsættes for problemer ved dit indkøb af slangeholder. Ydermere støtter vi at man er vaks omkring de elementære retningslinjer der kan have indvirkning på købet af slangeholder online, eksempelvis hvilken returret virksomheden benytter.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af slangeholder, hvad end man har handlet hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller 10-4.

Christian Hansen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Martin gav 4 stjerner

Fremragende service

Susanne L gav 5 stjerner

Som altid

Tina gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet butikkens bopæl. Den leveringsform kan være temmelig vigtig såfremt du absolut skal bruge slangeholder omgående. Alternativt så yder indtil flere internet webshops levering uden beregning, men undertiden stiller det krav om at der købes for en konkret pris.
2Fragtperioden er temmelig væsentlig i tilfælde af at du behøver dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det tydeligvis relevant at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved slangeholder. De fleste online butikker giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
3Trustpilot byder på sådan set fine genveje til at eftergå mange forhenværende forbrugeres oplevelser og derved kan det være til hjælp, at du eksaminerer internet virksomhedens kritik før du køber billige slangeholder online. Facebook forærer dig derudover sådan set fortræffelige muligheder for at få en idé om online butikkens popularitet.
4Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af et reglement, der værner dig som kunde imod uærlige online selskaber. Alternativt kunne du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at betale prisen over en periode.
5Forud for at nogen shopper billige slangeholder i en internet handler kan man i og for sig betragte netshoppens handelsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde. Tilmed foreslår vi at køberen er klar over de mest aktuelle regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige slangeholder online, for eksempel hvilken bytteret internet shoppen anvender.
6Masser af firmaer på nettet foreslår nu om dage diverse billige fragtformer til slangeholder. En der er meget populær er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er altså super hensigtsmæssig, og oftest tillige den mest prisbevidste leveringsudgave.
7Nogle enkelte internet foretagender sikrer levering uden betaling på slangeholder, men i mange tilfælde er det påkrævet at man shopper for et fastslået beløb. Som alternativ bør du vælge den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig typisk desuden super praktisk. Den mest billige fragtform er dog at hente pakken selv.
8Det er efterhånden særdeles problemfrit for os alle at finde de bedste tilbud online på billige slangeholder fra forskellige forretninger på nettet, og herved garanterer langt de fleste forretninger på nettet levering uden beregning. Derfor kan det imidlertid være nyttigt at efterse indtil flere firmaer på nettet efter billige priser forinden du bestiller, så du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.
9Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en forsikring om at netbutikken retter sig efter de officielle danske regler, samt at internet selskabet fra tid til anden undersøges af sagkyndige der mestrer de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige slangeholder hos en e-handler behøver man altid gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser.