Bygpris.dk

Slangenippel

Cejn Slangenippel 3/8 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Læs mere
Cejn slangenippel 1/4 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 1/4 x 1/2udv. gevind
34 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 1/4 x 3/8udv. gevind
29 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 3/8 x 3/8 udvendig gevind
14 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 3/8 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 1/2 x 3/8udvendig gevind
14 kr.
Læs mere
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/4 udvendig gevind
29 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, som giver sparring omkring slangenippel.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige slangenippel fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder lave priser, og nogle giver kompetent sparring. Du må bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre har et bredt vareudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot slangenippel.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt ved de store byggekæder.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af slangenippel online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Af den grund kan du slippe for fragten, samt endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du få super konstruktiv vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop slangenippel.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af små butikker er små virksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at handle slangenippel online hos dem.
Danmarks største byggekæder
slangenippel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

slangenippel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

slangenippel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

slangenippel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagmand.
2Forud for at du igangsætter byggeriet må det være yderst essentielt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Det er en fordel at du har udstyret ved hånden akkurat som du starter arbejdet. Det er desuden godt at tage højde for de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
4Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem enkeltvis.
5Måske kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig note indeholdende alt det du skal bruge, og derefter efterse oversigten, så du er sikker på at alt er klar.
6Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggeprocessen, navnlig såfremt det er vigtige byggeopgaver. Enkelte byggerier stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for klimaet.
8Du har adgang til ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube giver dig adgang til betydelige mængder nyttig oplysning, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
9Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du anskaffer professionel hjælp vil det typisk være en god idé at hente forslag fra forskellige entreprenører.
10Forberedelse viser sig som kilden til succes med byggeriet. Du bør overveje at have en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver køreplanen.
11Ved projekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Af den årsag skal du tit kigge på vejrvarslen i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
12Der kommer jævnligt uforudsigelige udfordringer i forbindelse med store projekter, og herved kan det vise sig essentielt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er usædvanligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En lang række firmaer på nettet udlover efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for levering til slangenippel. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså yderst overkommelig, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne ydermere udse dig at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Metoden bliver typisk en lille smule mere bekostelig, men også ekstremt smart for slangenippel online. Den mest billige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du har bopæl lige ved online forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på slangenippel kan være rigtig vigtig hvis du absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så derfor er det temmelig fornuftigt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på slangenippel. En lang række e-forretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen gennemføres forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset før pakkepersonalet har fri.

Enkelte internet varehuse præsterer portofri levering på slangenippel online, men oftest kun såfremt man handler for et fastsat beløb. Derudover skal du beslutte sig for den billigste fragtmulighed, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

En del netbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig slangenippel online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på slangenippel i følgende byer:

Slagelse, Svendborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Fredericia, Vejle, Hørsholm, Ballerup, Skive, Nakskov, Ølstykke, Rønne, Albertslund, Solrød Strand, Rudersdal, Lillerød, København, Vanløse, Hjørring, Ringsted, Ikast, Hedehusene, Aarhus, Korsør, Silkeborg, Brøndby, Struer, Aalborg, Frederiksværk, Odder, Lystrup, Kokkedal, Vordingborg, Nærum, Værløse, Hillerød, Stenløse, Højbjerg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Skanderborg, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Middelfart, Varde, Lyngby, Allerød, Helsingør, Randers, Dragør, Brønderslev, Tilst, Aabenraa, Birkerød, Viborg, Herning, Hobro, Hedensted, Hvidovre, Horsens, Roskilde, Gentofte, Brønshøj, Nørresundby, Ishøj, Holstebro, Haderslev, Glostrup, Risskov, Sønderborg, Kalundborg, Jyllinge, Frederikssund, Thisted, Brabrand, Tårnby, Esbjerg, Valby, Odense, Grenaa, Næstved, Kolding, Virum, Køge, Søborg, Åbyhøj, Farum, Nyborg, Taastrup, Haslev, Holbæk, Vallensbæk, og Greve, .

Afhentning for slangenippel er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis køb slangenippel og slangenippel tilbud. Vi ser derudover typisk mennesker efterspørge fx slangenippel online, billig slangenippel og slangenippel priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Få rabat på slangenippel

Det har vist sig at være særligt smertefrit for enhver at sammenligne priser på billige slangenippel online på forskellige internet virksomheder, og så har utallige online virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på slangenippel betragteligt, og ovenikøbet love fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre blive udbytterigt at se nærmere på indtil flere e-shops efter rabatter og tilbud på slangenippel online inden du shopper, så man er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Man må imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en netbutik reklamerer billige slangenippel online til en udsalgspris der kan ses som mystisk beskeden, så er det mange gange være et signal om en fup netshop. Handler med kort er på den anden side en del af en retningslinje, der hjælper en imod uærlige internet forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at dække pengene til slangenippel over en periode. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggecentre som fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at folk som regel leder efter fx køb slangenippel og slangenippel online. Derudover oplever man tit folk lede efter fx slangenippel priser, billig slangenippel og slangenippel tilbud.

Udforsk nuværende kunders evalueringer

Trustpilot leverer immervæk gode chancer for at finde ud af adskillige forhenværende forbrugeres iagttagelser og derved går vi ind for, at du analyserer internet firmaets kritik inden du handler billige slangenippel online.

Facebook resulterer i også i højeste grad fine metoder til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Herinde møder vi en del forretninger på nettet hvor kunder kan ytre en vurdering af deres køb, som ligeledes burde udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige slangenippel online i en internet butik bør man i og for sig tage stilling til webshoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, især hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan være at se om internet webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en sikkerhed for at online webshoppen retter sig efter de opstillede regler, tillige med at internet selskabet jævnligt efterses af sagkyndige som kender reglementet på området.

Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, ifald du møder udfordringer i processen med din handel med slangenippel. Tilmed kan det være til hjælp at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på bestillingen af slangenippel online, f.eks. hvilken returpolitik internet firmaet garanterer.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af slangenippel, uanset om man handler ved Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Susanne R gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jørgen N gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Michael Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Birthe C gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til når du køber online
1Indtil flere e-butikker frembyder gratis levering på slangenippel, men oftest kun hvis man handler for en fastsat pris. Alternativt må du snuppe den billigste metode til levering, der mange gange vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig af og til omvendt super let gængelig. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
2Den billigste metode til levering er unægtelig at du selv henter varerne, men dette betinges af at du er med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge slangenippel inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte netbutikker fri fragt, men typisk er det så nødvendigt at der købes for et præcist beløb.
3Vi slår generelt et slag for at se om netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at internet virksomheden opretholder de gældende danske regler, og at internet forretningen løbende gennemses af jurister som har meget erfaring med vilkårene. Før folk handler billige slangenippel i en e-butik bør de helt sikkert få overblik over netshoppens handelsbetingelser.
4Trustpilot resulterer i fuldstændig værdifulde chancer for at undersøge mange nuværende forbrugeres domme og på grund af dette støtter vi, at du læser netbutikkens ratings inden du bestiller billige slangenippel online. Facebook frembyder lignende rigtig ærlige løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed.
5Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af et lovbud, som hjælper kunden imod uoprigtige internet varehuse. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at dække beløbet ude i fremtiden.
6Før folk bestiller billige slangenippel på en shop på nettet kan de i reglen tage stilling til webshoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Dertil rekommanderer vi at man er på vagt for de fundamentale betingelser der influerer på købet af billige slangenippel online, som eksempelvis hvilken returret internet virksomheden benytter.
7Leveringshastigheden kan være usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at du står og skal bruge produkterne omgående, og derfor er det tydeligvis afgørende at vi kontrollerer leveringstidspunktet for slangenippel. Temmelig mange internet forhandlere byder på billig dag-til-dag levering på flere varenumre, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
8Det er i dag super bekvemt for folk at sammenligne priser online på billige slangenippel hos flere forretninger på nettet, og så garanterer flertallet af forhandlere på nettet fragt uden omkostninger. Det kan alligevel være tiden værd at efterprøve visse internet forretninger efter rabat og tilbud før du køber, sådan at man er velinformeret til at opnå den skarpeste pris.
9En lang række internet outlets foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til slangenippel. En af de mest benyttede er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente varerne præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo usædvanlig nem, samt oftest ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.