Bygpris.dk

Slangevogn

Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18511-20
536 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18510-20
526 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Med Udstyrsholder, Sæt - 18513-20
736 kr.
Læs mere
Gardena Slangevognssæt - 18500-20
316 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Samlet Med 20 M Flex Slange - 18517-20
816 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll S Sæt - 18502-20
476 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll L Ergoplus M - 18520-20
736 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Umonteret - 18515-20
646 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Samlet Med 20 M Classic Slange 1/2 - 18512-20
726 kr.
Læs mere
Gardena Slangevogn Aquaroll L Easy (Sæt, 50 M Classic Slange 1/2) - 18522-20
1.196 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige slangevogn hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man kende butikkens betingelser.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du finde et andet.
Flere byggecentre har et bredt udvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot slangevogn.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring slangevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder produkter fra talrige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af slangevogn online.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og derved har man mulighed for at handle online og køre varerne personligt. Derfor er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af varerne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af erfaren vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis slangevogn.
Hovedparten af nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller slangevogn online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
slangevogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

slangevogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

slangevogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

slangevogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere ens købspris for dem én og én.
2For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således skal du tit tjekke vejrprognosen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
3Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at lave en klar arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
4Man må for alt i verden ikke undvære udstyr. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have udstyret til rådighed før du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
5Du finder utrolig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube faciliterer rigelig gavnlig oplysning, i særlig grad såfremt du søger på engelsk.
6Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen når det gælder omfattende projekter, og pga. dette vil det være væsentligt at der er afsat god plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Det anbefales at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggerier. Flere byggerier behøver flere mennesker. Ydermere bør det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Du bør nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm der skåner dig imod hændelige risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, især når du ikke får professionel hjælp.
9Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal få hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at lede efter priser fra en håndfuld selskaber.
10Længe før du påbegynder arbejdet må det være aldeles betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Det kan blive betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer handlet ind før du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at notere en hurtig indkøbsliste indeholdende de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
12I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det gives såfremt byggeriet hjælper miljøet. Af få støtte kræver dermed at projektet har en positiv effekt på naturen.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er absolut betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

De fleste internet varehuse foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringstyper til slangevogn. Det mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Metoden er nemlig ret så fremkommelig, og ofte derudover den billigste mulighed for levering.

Du kunne ligeledes forsøge at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt en lille smule mindre billig, men til gengæld ret så let for slangevogn online. Den mest prisbevidste fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det stiller krav om at du befinder dig nærved online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på slangevogn kan være ret væsentlig hvis vi har behov for produktet omgående, så med det formål er det helt essentielt at du finder leveringstidspunktet ved slangevogn. En lang række e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, hvilket betinges af at handlen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden de lageransatte får fri.

Visse online webshops byder på gratis levering på slangevogn online, men typisk er det under forudsætning af at du aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde du udvælge den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De største netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig slangevogn derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på slangevogn i følgende byer:

Virum, Nakskov, Odder, Skive, Frederikssund, Vordingborg, Valby, København, Silkeborg, Hobro, Lillerød, Køge, Hjørring, Tilst, Taastrup, Korsør, Greve, Hvidovre, Ringsted, Aalborg, Kolding, Svendborg, Lyngby, Slagelse, Grenaa, Nykøbing Falster, Vejle, Esbjerg, Gentofte, Frederikshavn, Rødovre, Albertslund, Roskilde, Kalundborg, Glostrup, Brabrand, Hedehusene, Viborg, Søborg, Frederiksberg, Helsingør, Allerød, Ikast, Nyborg, Holbæk, Odense, Risskov, Middelfart, Randers, Stenløse, Rudersdal, Gladsaxe, Brønshøj, Thisted, Solrød Strand, Rønne, Farum, Åbyhøj, Brøndby, Birkerød, Næstved, Tårnby, Skanderborg, Horsens, Hørsholm, Struer, Vallensbæk, Aabenraa, Herlev, Aarhus, Dragør, Lystrup, Holstebro, Brønderslev, Kokkedal, Sønderborg, Fredericia, Varde, Højbjerg, Haslev, Værløse, Charlottenlund, Hillerød, Haderslev, Vanløse, Nørresundby, Herning, Ishøj, Hedensted, Nærum, Ølstykke, Frederiksværk, Jyllinge, og Ballerup, .

Klik-og-hent af slangevogn er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger fx køb slangevogn og billig slangevogn. Vi ser derudover typisk mennesker søge efter blandt andet slangevogn priser, slangevogn online og slangevogn tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Priser på slangevogn

Det er i dag ekstremt smart for os alle at søge sig frem til tilbud på billige slangevogn online på tværs af online outlets, og følgelig har massevis af forretninger på nettet set sig tvunget til at nedbringe prisen på slangevogn markant, og ydermere yde fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk være profitabelt at udforske nogle webbutikker efter tilbud og udsalg på slangevogn online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Man skal blot være obs på, at hvis en webshop annoncerer billige slangevogn online til en pris som virker uforståeligt billig, kan det mange gange være et signal om en uærlig internet virksomhed. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en orden, der hjælper en overfor uægte online shops.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at klare prisen på slangevogn over en periode. Det tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved kig i søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange søger blandt andet slangevogn priser og slangevogn online. Derudover oplever vi tit folk kigge efter bl.a. billig slangevogn, køb slangevogn og slangevogn tilbud.

Undersøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot medfører visse fine chancer for at gennemrode ret mange tidligere kunders ratings og derved rekommanderer vi, at du tolker internet shoppens ratings før du shopper billige slangevogn online.

Facebook yder for øvrigt forholdsvis pæne metoder til at få indblik i online forretningens popularitet. Tilmed er der endda e-forhandlere som tilbyder folk at nedfælde en kritik af deres køb, som lige så vel bør udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige slangevogn online hos en internet forhandler bør de principielt få overblik over webshoppens handelsvilkår, dog er det gerne en omfattende opgave, især ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ er at undersøge om internet firmaet er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er en angivelse af at e-forretningen forstår de officielle regler, og at internet virksomheden rutinemæssigt gennemses af jurister der er meget fortrolige lovgivningen.

Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, når du udsættes for vanskeligheder som følge af dit køb af slangevogn. Ydermere går vi ind for at kunden er på vagt for de fundamentale reglementer i forbindelse med bestillingen af slangevogn online, for eksempel den byttepolitik shoppen lover.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk beholder sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan påvise købet af slangevogn, uafhængig af om man har købt fra Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

Martin Kristensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Henrik E gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Jesper gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jette U gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til internetshopping
1De fleste butikker på nettet foreslår til alt held flere billige leveringsformer til slangevogn. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke lige når det passer dig. Leveringsformen er jo usædvanlig praktisk, og mange gange tillige den prisbilligste metode til levering.
2Før nogen shopper billige slangevogn hos en butik burde de reelt granske netbutikkens betingelser, dog er det bare ikke særlig spændende. Herudover er det smart at køber er klar over de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige slangevogn online, fx den byttepolitik forretningen har.
3Det har vist sig at være rigtig ukompliceret for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige slangevogn på forskellige shops på nettet, og af den grund lover de fleste netbutikker portofri fragt. Derfor kan det trods alt blive nyttigt at efterse diverse internet selskaber efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
4Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en garanti for at online forretningen anerkender de officielle danske regler, samt at e-forretningen løbende ses til af fagfolk der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige slangevogn i en shop kunne man utvivlsomt bese webbutikkens forretningsbetingelser.
5Visse online virksomheder garanterer levering uden gebyr på slangevogn, men undertiden kræves det at du shopper for en fastsat sum. Derudover må du snuppe den prisbilligste slags levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem endda usædvanlig simpel. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en orden, som garanterer dig som kunde imod falske e-firmaer. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil dække beløbet over flere uger.
7Trustpilot bringer dig regulære gode muligheder for at gøre dig bekendt med ganske mange eksisterende brugeres oplevelser og derfor foreslår vi, at du verificerer online shoppens ratings inden du køber billige slangevogn online. Facebook indebærer tillige temmelig nyttige chancer for at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
8Leveringstidspunktet er naturligvis rigtig udslagsgivende hvis man mangler din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det ret centralt at vi besigtiger den forventede leveringstid ved slangevogn. En masse internet selskaber frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær obs på at det er betinget af at ordren køres igennem forud for et givent klokkeslæt.
9Den mest prisbevidste leveringsmanér vil altid være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du opholder dig tæt på online shoppens arbejdslager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være meget bestemmende såfremt vi absolut skal bruge slangevogn om kort tid. Alternativt så yder en række internet forretninger portofri fragt, men undertiden kun ifald man handler for en fastsat pris.